Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!!

+3
Nagy Victor
Admin
zsolty
7 participanți

In jos

POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! Empty POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!!

Mesaj  zsolty Dum Iul 26, 2009 8:43 pm

bihorul mai are un nou titlu de vicecampion pe anul 2009 realizat de viitorul concurent la seniori Pop George
mai multe detalii in curand!!!!
zsolty
zsolty

Numarul mesajelor : 825
Localizare : oradea
Ocupatia : mai multe
Data de inscriere : 17/01/2009

http://www.energofish.ro

Sus In jos

POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! Empty Re: POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!!

Mesaj  Admin Mar Iul 28, 2009 8:19 am

In sfarsit cheers cheers cheers king
POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! DSC00492
POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! DSC00499
POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! DSC00501
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! Empty Re: POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!!

Mesaj  Nagy Victor Mar Iul 28, 2009 1:04 pm

FELICITARI celor trei Bihoreni care au ajuns in FINALA , dar in mod deosebit , VICECAMPIONULUI din 2009 POP GEORGE !!! , la anu' va intra in rindul seniorilor si sunt sigur ca le va tulbura putin apele , asa ca urmaritI-l cu atentie , e capabil sa faca mari surprize Exclamation Laughing

FELICITARI GEORGE !!!

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Mar Iul 28, 2009 8:22 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

POP GEORGE vicecampion categoria sperante!!!!!!! Empty pentru VICE CAMPIONUL.....GEORGE POP.

Mesaj  Hanumanfish Mar Iul 28, 2009 2:09 pm

TE FELICIT GEORGICA....LOCUL 2..PE TARA..E LOCUL -1..ADICA PENTRU NOI ORADENI- BIHORENI..ESTI PE PRIMUL LOC.LA SPERANTE.. gentleman
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  zsolty Mar Iul 28, 2009 7:12 pm

GEO the best!!!!!!
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  geo Mier Iul 29, 2009 6:50 pm

multumest tuturor dar in special celor din echipa bihorului domnulu Popa Viorele ,Szolti,Pami, Koka,Puiu care mau ajutat cum au putut iei mai bine colectivului de la AJVPS Bihor si in special domnului director colegilor mei de suferinta Aldea Adrian si Pop Mark si tuturor celor care mau felicitat si sau bucurat pentru mine

geo

Numarul mesajelor : 13
Localizare : or
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 29/07/2009

Sus In jos

Mesaj  geo Mier Iul 29, 2009 6:55 pm

imi pare rau ca nu sa putut sa ies campion eu am facut tot ce mia stat in putinta dar nu te poti pune cu norocul(nu al meu a lu ala de la mehedinti sa prinzi un amur de 4,700 in finala nationala ori ai mancat rahat Evil or Very Mad cand o fost mic ori cine stie )si amuru ala zici ca o fost drogat nu so miscat cinci meti din fata lui cyclops

geo

Sus In jos

Mesaj  Admin Mier Iul 29, 2009 6:56 pm

Cred ca tot bihorul e bucuroas pentru tine nu numai noi.............. Twisted Evil
Numai dzo stie cati bani ai bagat sa ajungi aici.............si numai dzo stie cum ai ratat tilul la mustata Sad
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  tudor octavian Mier Iul 29, 2009 11:27 pm

Bravo Joe Razz
cheers cheers cheers

tudor octavian

Numarul mesajelor : 102

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Joi Iul 30, 2009 8:55 pm

Admin a scris:Cred ca tot bihorul e bucuroas pentru tine nu numai noi.............. Twisted Evil
Numai dzo stie cati bani ai bagat sa ajungi aici.............si numai dzo stie cum ai ratat tilul la mustata Sad
...PFOAI...MAI STIE CEVA D-ZO?..@geo felicitari pt loc...ii ceva sa fii al 2 -lea pe tara... cheers cheers cheers cheers
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  zsolty Sam Aug 01, 2009 7:27 pm

nu-i usor sa bati atatia copii de odata!!!!! Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

glumim un pic
sper sa nu se supere geo
felicitari inca odata!!!!!
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  geo Dum Aug 02, 2009 6:23 pm

zsolty a scris:nu-i usor sa bati atatia copii de odata!!!!! Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

glumim un pic
sper sa nu se supere geo
felicitari inca odata!!!!!
nu dar sper sa te pot bate anu viitor in finala a lol!

geo

Sus In jos

Mesaj  zsolty Lun Aug 03, 2009 10:31 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
da doamne!!!!! doar ca TRE' SA AJUNGI IN A .......... affraid affraid pescuit
zsolty
zsolty

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum