CONCURS CASTING EDITA A DOUA

In jos

CONCURS CASTING EDITA A DOUA

Mesaj  Nagy Victor la data de Sam Ian 15, 2011 10:58 am

Traian a scris:Organizatori: S.C.Transilvania Crap Experience si Club sportiv All 4 CARP
Locul: Poligonul Floresti sud
Data: 26.02.2011
Persoane de contact: Cluj: Racean Traian ,tel.0730067654 ,Voicu Aurel,tel.0744226448
Alba: Ghiti Ghiusan ,tel.0749069394REGULAMENT

Se vor folosi lansete de crap cu lungimi intre 3,60m si 4m. Lanseta trebuie sa aiba minim 5 inele, cu firul,monofilament cu diametru minim de 0,250mm, trecut prin toate inelele.Sunt acceptate doar mulinetele cu tambur fix .
Sunt interzise firele textile ca fir principal.
Se poate folosi orice tip de inaintas . Lungimea inaintasului va fi de cel mult 8m,iar ,plumbii vor fi de distanta cu greutatea max.120 grame.
Spatiul de concurs va fi in forma de 'V',iar lansarile se vor executa dintr-un stand circular,fiind interzis depasirea acestuia.
Stilul de aruncare este liber. Organizatorii au dreptul de a interzice aruncarile considerate periculoase.
Arbitrii au obligatia de a verifica echipamentul folosit de fiecare concurent si pot face verificari suplimentare inainte de omologarea unui rezultat.

MENTIUNI

Concurentii se vor asigura ca echipamentul folosit respecta regulile de concurs.
Firul folosit va avea diametrul de minim 0,250mm , masurat cu micrometrul .Nu sunt tolerate abateri de la regula ,nu se fac derogari.
Organizatorii vor refuza participarea concurentilor care nu respecta regulamentul . In acest caz, taxa de concurs va fi inapoiata concurentului respectiv.

DESFASURARE

1. Terenul de concurs este situat in com.Floresti jud.Cluj. Are o lungime de cca.280 de metri si o deschidere de aprox.100 de metri in partea superioara. Toate aruncarile vor fi facute pe pamant si vor fi masurate cu ruleta.
2. Concursul va incepe la ora 11,oo.Organizatorii vor explica modul de desfasurare al concursului , vor stabili ordinea de concurs si detaliile acestuia .
3. Fiecare concurent va avea dreptul la un total de 5 (cinci) aruncari, in 5 runde separate. Nu sunt permise aruncari consecutive ale aceluiasi concurent in aceeasi runda. Toti concurentii au obligatia sa respecte ordinea de concurs. Aruncarile vor fi masurate de arbitrii, in prezenta concurentilor. Arbitrii si concurentii sunt singurii care pot intra in spatiul de concurs. Concurentii se vor asigura ca aruncarile au fost masurate si inregistrate corect in fisa de concurs. Nu se accepta modificari ulterioare.
4. Arbitrii au dreptul de a verifica in orice moment daca echipamentul unui concurent respecta prevederile de concurs.
5. Lungimea lanseurilor va trebui sa depaseasca 130 m.Aruncarile sub 130 m nu se masoara.
6. Aruncarile care ies din spatiul de concurs sunt considerate ratate si nu se pot repeta. In caz de rupere a firului in aruncare, aruncarea se considera ratata si nu se poate repeta.
7. In caz de incalcare a regulilor de concurs, organizatorii pot decide sanctiuni: avertizarea sau excluderea din concurs.

TAXA DE PARTICIPARE

Concursul de casting se desfasoara in sistem Open, fiind deschis tuturor celor care vor sa participe .
Toti concurentii vor primii diplome de participare. Cei clasati pe locurile 1-3 vor primii diplome,cupe si medalii.
Concurentii vor participa la concurs doar dupa achitarea unei taxe de 25 lei.Taxa se poate achita din timp sau pe loc, in ziua concursului. .

Dupa terminarea competitiei, organizatorii si sponsorii ofera tuturor participantilor masa festiva,dupa care se vor decerna premile si felicita castigatorii.

Concursul are caracter non profit .Suma stabilita va acoperi cheltuielile necesare achizitionarii cupelor,medalilor si diplomelor .


SPONSORI :S.C.Transilvania Crap Experience , "TOTUL PENTRU CRAP" , " Magazinul Familion-Cluj Napoca" .

rugaminte inscrierile se fac persoana pe un singur site iar de centralizat ne ocupam noi (nu va inscrieti pe mai multe siteuri)

_________________
PESCUITUL INAINTE DE TOATE !!!

cine nu respecta natura , nu se respecta pe SINE !
avatar
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 55
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum