Vand Green Gold Imune

In jos

Vand Green Gold Imune

Mesaj  sebasty3n la data de Dum Mar 13, 2011 1:32 pm

În viața de zi de zi pierdem multă energie, indiferent de activitățile pe care le facem, fie că este vorba de sport, de loc de muncă, de familie sau chiar de timpul liber.

Pentru a face față mai bine acestor provocări, Wellstar a creat produsul Green Gold Imune o combinație unică de substanțe vitale, care este obținut din patru specii de microalge de înaltă calitate: spirulina platensis, lithothamnium calcareum , chlorella vulgaris și haematococcus pluvialis.

Ultima dintre cele enumerate, haematococcus pluvialis, conține astaxanthin natural, cel mai puternic antioxidant și protector de celule cunoscut actualmente pe lume, dar și cu un conținut foarte bogat de substanțe vitale de înaltă calitate.

Datorită conținutului de astaxanthin, antioxidantul numărul unu în lume, și a vitaminelor, mineralelor, enzimelor, microelementelor, metaboliților secundari și aminoacizilor esențiali pe care le conține, Green Gold Imune este produsul nostru vital, indispensabil în viața de fiecare zi.
EFECT COMPLEX.
Datorită compoziției sale complexe Green Gold IMUNE acționează simultan în trei direcții:
• mai întâi chlorella ajută corpul nostru să se elibereze în mod eficient de impuritățile dăunătoare și de toxine.
• concomitent spirulina și litothamniul, datorită conținutului ridicat (peste 4000 la număr) de elemente vitale, ne reâncarcă organismul cu substanțele nutritive de cea mai bună calitate și-l pregătește pentru solicitările zilnice.
• în tot acest timp protecția naturală a celulelor este asigurată de către astaxanthin, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant din lume. Acesta va forma un scut de protecție împotriva atacurilor agresive asupra celulelor.

DETOXIFIEREA CELULELOR

Microalga chlorella vulgaris este expertul împotriva radicalilor liberi și care curăță celulele corpului, chiar și de cele mai toxice depuneri și metalele grele.

APROVIZIONAREA CELULELOR

Algele spirulină platensis și lithothamnium calcareum aprovizionează celulele corpului cu o cantitate record de peste 4000 de elemente vitale cu cea mai înaltă biodisponibilitate. Ele sunt superalimentul care este absorbit în corp aproape integral!

PROTEJAREA CELULELOR

Astaxanthinul natural al microalgelor haematococcus pluvialis, cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant, asigură o protecție de clasă înaltă celulelor.

CEA MAI INTENSIVĂ CURĂȚARE A CELULELOR

CHLORELLA : MAGNETUL TOXINELOR.

Corpul nostru este supus zilnic unui număr din ce în ce mai mare de substanțe toxice, care se sedimentează în celulele noastre, influențează funcționarea corespunzătoare al corpului și dăunează sănătății noastre. Datorită puterii sale de curățare, microalga chlorella este cunoscută ca fiind ”campioana de neîntrecut al detoxificării”. Ea ”adună” impuritățile dăunătoare și ajută la eliminarea acestora din organism. Mai mulți factori acționează aici laolaltă, ca de exemplu structura peretelui celular și conținutul deosebit în materiale cu filtru activ, ca clorofila.
O poziție deosebită ocupă sporopollenina. Acesta se întâlnește în natură doar în alga chlorella și acționează ca un adevărat magnet împotriva toxinelor.

Factorii activi unici de curățare
• Clorofilă de înaltă concentrație în cantitatea record, plus spropollenina care leagă eficient impuritățile dăunătoare;
• Antioxidanți naturali, polifenoli și substanțe cu acțiuni biologice secundare;
• Cea mai mare concentrație de: proteine vegetale, aminoacizi esențiali, vitamine B complexe, vitamina K, minerale și microelemente ca magneziu, calciu și seleniu.

APROVIZIONAREA CORESPUNZĂTOARE A CELULELOR

SPIRULINA &LITHOTHAMNIUM o fac la cel mai înalt nivel.
Pentru ca toate organele corpului să funcționeze impecabil, organismul are nevoie de substanțe vitale de cea mai bună calitate și de înaltă concentrație în substanțe nutritive vitale. Maiașii acum mii de ani au cunoscut efectele benefice asupra corpului uman ale algelor și conținutul bogat al acestora în substanțe vitale.

SPIRULINA PLATENSIS

”Arma naturală” al spirulinei constă în combinarea extraordinară a diferitelor substanțe naturale care sunt vitale pentru sănătatea noastră. Datorită peretelui său celular foarte subțire, substanțele vitale ale spirulinei sunt foarte ușor asimilabile de către corpul uman. Astfel biodisponibilitatea ei este cu până la 90%, absolut unică!

Spirulina – comparație:
• 200% mai mult calciu decât în lapte;
• 2300% mai mult fier decât în spanac;
• 3900% mai mult beta-carotin decât în morcov;
• 375% mai multe proteine decât în tofu.

LITHOTHAMNIUM CALCAREUM

Particularitatea acestei macroalge este oferită de conținutul extraordinar de ridicat de calciu și magneziu natural și organic, elementele de bază pentru oase, piele și păr. Datorită consumului ridicat de alge în țările asiatice, boala osteoporoza este foarte puțin răspândită.

Concentrația foarte mare în substanțe nutritive.

Peste 4.000 de substanțe vitale într-o cantitate record ca:
• toate vitaminele (A, B, D, E și K);
• acizi grași saturați și nesaturați ca de exemplu acidul gras Omega 3;
• microelemente rare ca iod, seleniu, zinc, cobalt, fier și crom;
• cele opt aminoacizi esențiali ca isolecitină, lecitină, lizină și fenilalanină;
• antioxidanți mai ales din grupa carotinoidelor și beta-carotidelor.

CEA MAI EFICIENTĂ PROTECȚIE AL ORGANISMULUI.

EFICIENȚĂ VERIFICATĂ.

Se știe că de mai bine de 3 miliarde de ani microalgele, unele dintre primele plante de pe pământ, au supraviețuit chiar și în cele mai vitrege condiții meteo. Ei au făcut față oscilațiilor de temperatură între erele glaciare și interglaciare datorită substanței naturale ”astaxanthin”, care formează cel mai puternic scut de protecție biologic din lume.

Între timp astaxanthinul este cunoscut ca fiind cel mai eficient antioxidant de pe pământ.

Până astăzi se cunoaște că algele produc și depozitează o cantitate însemnată de astaxanthin, acesta fiind rezultatul unei reacții naturale ale algelor împotriva efectelor dăunătoare din mediul înconjurător.

Datorită factorului de protecție oferit de astaxanthin, algele pot supraviețui într-un somn adânc fără hrană sau apă mai mult de 40 de ani. Astfel pot face mai bine față căldurilor sau gerurilor extreme. Numai după ce clima se stabilizează și condițiile de mediu sunt potrivite, deci stau la dispoziție hrana și apă suficientă, algele devin din nou active și își recapătă culoarea verde specifică.

UN ANTIOXIDANT UNIC ÎN NATURĂ.

UN SISTEM ULTIMATIV PENTRU FIECARE ZI.

Radicalii liberi reprezintă cel mai mare pericol pentru organismul nostru, deoarece ne atacă celulele. Radicalii liberi atacă în primul rând peretele sensibil al celulelor. Dacă atacul radicalilor nu este oprită, aceștia pot cauza boli periculoase ca: cancer, reumă, boala Alzheimer, arthritis, artroză, cataractă ,etc.

Pentru neutralizarea radicalilor liberi și pentru a evita dăunarea celulelor, natura a creat antioxidanții. În prezent vitamina C și E și beta-carotinul sunt cei mai cunoscuți antioxidanți.

Un loc foarte important va ocupa aici astaxanthinul care aparține grupei carotinoidelor și provine din microalga haematococcus pluvialis.

În anumite condiții, ca de exemplu în timpul neutralizării radicalilor liberi, unii dintre cei mai buni antioxidanți, ca de exemplu vitamina C, se pot transforma în atacatori agresivi de celule, adică ”pro-oxidativi”. Datorită structurii moleculare deosebite a astaxanthinului, această transformare este exclusă.

Astaxanthinul natural este:
• de 20 de ori mai puternic decât astaxanthinul sintetic
• de 50 de ori mai puternic decât beta-carotinul
• de 60 de ori mai puternic decât vitamina C
• de 550 de ori mai puternic decât vitamina E.

Astfel astaxanthinul natural protejează efectiv celulele. Aceasta nu devine ”pro-oxidativ” și se poate consuma fără îndoială.

GREEN GOLD IMUNE

CERCETAREA ȘTIINȚIFICĂ.

Microalgele sunt plante care conțin o cantitate record de substanțe vitale, ale căror efecte pozitive asupra organismului uman au fost deja studiate și dovedite în mii de studii. Publicațiile au în centrul atenției teme din diferite planuri de cercetare ca presiunea sângelui, metabolismul, oscilațiile nivelului de zahăr din sânge. În centrul cercetărilor stau părțile organismului uman, care în cazul unor atacuri influențează cel mai puternic calitatea vieții: ochii, capul, inima și articulațiile.

sebasty3n

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 31
Localizare : oradea
Ocupatia : asistent medical
Data de inscriere : 27/02/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Vand Green Gold Imune

Mesaj  raul la data de Sam Mar 19, 2011 7:57 pm

Eu nu am inteles pana la urma ce este cu suplimentul!!!!!!!!
Este pentru cultura generala studiul, este reclama sau este de vanzare ?
avatar
raul

Numarul mesajelor : 113
Localizare : paleu
Ocupatia : DESIGNER-sculptor-pictor
Data de inscriere : 12/01/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Vand Green Gold Imune

Mesaj  ssebi la data de Sam Mar 19, 2011 8:06 pm

raul a scris:Eu nu am inteles pana la urma ce este cu suplimentul!!!!!!!!
Este pentru cultura generala studiul, este reclama sau este de vanzare ?
daca este reclama ii spam...cred ca de vinzare...important sa cumperi...oricum la ce mincam si ce aer respiram tot o pluta-i ce boabe mai luam Laughing Laughing Laughing
avatar
ssebi

Numarul mesajelor : 116
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 17/10/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

e de vanzare da...

Mesaj  sebasty3n la data de Dum Mar 20, 2011 12:18 pm

normal ca de vanzare.
nu-i chiar tot o organul genital masculin.....daca-l iei sau nu...crede-ma.
oricum nici eu nu prea cred in astea da noah....de cand il iau mi-e mai bine...ba chiar nu mai fumez asa mult.
Iar scrisu ala mult akolo sunt informatii despre produs.

sebasty3n

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 31
Localizare : oradea
Ocupatia : asistent medical
Data de inscriere : 27/02/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Vand Green Gold Imune

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum