Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare

5 participanți

In jos

Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare Empty Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare

Mesaj  vali_z Mar Apr 05, 2011 8:26 am

Vreau sami cumpar prostovol, setca..... ca sa fiu in rand cu lumea Shocked Shocked Shocked Shocked
vali_z
vali_z

Numarul mesajelor : 56
Varsta : 45
Localizare : Beius
Ocupatia : Pescar de duminica
Data de inscriere : 21/06/2010

Sus In jos

Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare Empty Re: Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare

Mesaj  mausica Mar Apr 05, 2011 8:31 am

o cosara iti fac eu cadou Twisted Evil
mausica
mausica

Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010

Sus In jos

Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare Empty Re: Cumpar prostovol, setca, sau alte scule ajutatoare

Mesaj  vali_z Mar Apr 05, 2011 8:36 am

nu mersi vreau ceva mai HEAVY, sau macar MEDIUMHEAVY, daca tot se gata cu pesti pe crisu negru. Very Happy
vali_z
vali_z

Numarul mesajelor : 56
Varsta : 45
Localizare : Beius
Ocupatia : Pescar de duminica
Data de inscriere : 21/06/2010

Sus In jos

Mesaj  mausica Mar Apr 05, 2011 8:42 am

pai acuma nu o sa mai aveti fomisti pe acolo ca e togor la putere si face el si drege de nu ramane nici apa la locul ei Twisted Evil Twisted Evil
mausica
mausica

Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Apr 05, 2011 10:04 am

Prostovol, 100 - 150 de lei, setca 20 m cu plumbi si plute, gata de pescuit, 40 - 60 de lei, informatii suplimetare pe privat! Laughing

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  DMG Mar Apr 05, 2011 7:43 pm

Ionut Erdeli a scris:Prostovol, 100 - 150 de lei, setca 20 m cu plumbi si plute, gata de pescuit, 40 - 60 de lei, informatii suplimetare pe privat! Laughing

Prea " lesna " le dai pirat pirat

DMG
DMG

Numarul mesajelor : 49
Localizare : Bihor
Ocupatia : pescar....cand am timp
Data de inscriere : 05/06/2009

Sus In jos

Mesaj  MIHNEA FLORIN Mar Apr 05, 2011 8:03 pm

DMG a scris:
Ionut Erdeli a scris:Prostovol, 100 - 150 de lei, setca 20 m cu plumbi si plute, gata de pescuit, 40 - 60 de lei, informatii suplimetare pe privat! Laughing

Prea " lesna " le dai pirat pirat

dap sunt la mana a treia!!! ..eu le.am vandut secoun hand!!
MIHNEA FLORIN
MIHNEA FLORIN

Numarul mesajelor : 147
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum