Concurs ! (''CUPA FORUM PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a'')
+11
mausica
tudor octavian
colaps
copiltraian
Adriann
timi
Dorin
zsolty
jjanos94
Nagy Victor
Eric
15 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Concurs ! (''CUPA FORUM PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a'')
Din pacate trebuie sa fiu prezent la o zi de nastere inafara localitatii si acuma sunt inca plecat si nu ajung pana duminica seara, imi pare sincer foarte rau ca nu pot sa particip, mi-as fi dorit sa cunosc mai multi pescari sportivi din oradea dar poate cu o alta ocazie o sa ne mai intalnim in numar mai mare. Sper sa nu va ploua maine ca e cam nasol sa stai patru ore pe ploie si va doresc fir intins.
Dorin- Numarul mesajelor : 7
Varsta : 42
Localizare : Oradea
Ocupatia : Inginer
Data de inscriere : 20/01/2009
dorin..azi s-a tinut concursul ... adica acum inca e in desfasurare. acum am ajuns si eu acasa ( dar trebuie sa plec )
din pacate pe naibaDorin a scris:Din pacate trebuie sa fiu prezent la o zi de nastere inafara localitatii si acuma sunt inca plecat si nu ajung pana duminica seara, imi pare sincer foarte rau ca nu pot sa particip, mi-as fi dorit sa cunosc mai multi pescari sportivi din oradea dar poate cu o alta ocazie o sa ne mai intalnim in numar mai mare. Sper sa nu va ploua maine ca e cam nasol sa stai patru ore pe ploie si va doresc fir intins.
las ca fac baietii o mansa numai pt tine
dar sa fi precaut sa nu iesi pe 2 mai maimuka
paul_- Numarul mesajelor : 104
Localizare : Baia Mare
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 10/02/2010
Detaliile si pozele se vor afisa in curind ,jancso bacsi activeaza te rog skype-ul !
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
jjanos94- Numarul mesajelor : 42
Varsta : 30
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 02/02/2009
deocamdata avem un clasament
tineret
loc. 1 - Nagy V. Viviana - 300 gr
loc. 2 - Angyalosi Bogca - 200 gr
Baidoc Claudiu nu s-a prezentat !
seniori
loc. 1 - Jancso Janos - 2140 gr
loc. 2 - Mada Marius - 2110 gr
loc. 3 - Hebristean Sebastian - 1430 gr
loc. 4 - Nagy A. Cristian - 1110 gr
loc. 5 - Szentes Istvan - 0750 gr
loc. 6 - Stancu Adrian - 0340 gr
Tudor Octavian
Miclea Vasile
Kerekes Attila
nu s-au prezentat
vremea nefavorabila a facut ca la tineret sa se pescuiasca doar 2 ore , din cauza ploii si al vintului puternic
s-au prins obleti , babusti , scobari , cite-un bibanel , un caras frumos prins de Mausica , o mrenuta prinsa de Sebi si citeva rupturi la Cristi si cred ca si la JJanos , posibil ceva mrene mai mari
daca trecem cu vederea ca a plouat , vintul era destul de puternic si au fost putini participanti , una peste alta , cred ca a fost o intilnire destul de reusita
multumesc celor care au fost prezenti , concurenti , apartinatori , privitori (chiar daca a plouat) , lui Eric si nu in ultimul rind lui Hanumanfish
urmatoarea editie 2012 va fi mult mai reusita si mai bine organizata
Multumesc pentru participare !
tineret
loc. 1 - Nagy V. Viviana - 300 gr
loc. 2 - Angyalosi Bogca - 200 gr
Baidoc Claudiu nu s-a prezentat !
seniori
loc. 1 - Jancso Janos - 2140 gr
loc. 2 - Mada Marius - 2110 gr
loc. 3 - Hebristean Sebastian - 1430 gr
loc. 4 - Nagy A. Cristian - 1110 gr
loc. 5 - Szentes Istvan - 0750 gr
loc. 6 - Stancu Adrian - 0340 gr
Tudor Octavian
Miclea Vasile
Kerekes Attila
nu s-au prezentat
vremea nefavorabila a facut ca la tineret sa se pescuiasca doar 2 ore , din cauza ploii si al vintului puternic
s-au prins obleti , babusti , scobari , cite-un bibanel , un caras frumos prins de Mausica , o mrenuta prinsa de Sebi si citeva rupturi la Cristi si cred ca si la JJanos , posibil ceva mrene mai mari
daca trecem cu vederea ca a plouat , vintul era destul de puternic si au fost putini participanti , una peste alta , cred ca a fost o intilnire destul de reusita
multumesc celor care au fost prezenti , concurenti , apartinatori , privitori (chiar daca a plouat) , lui Eric si nu in ultimul rind lui Hanumanfish
urmatoarea editie 2012 va fi mult mai reusita si mai bine organizata
Multumesc pentru participare !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
mausica- Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010
Super tare.. ati avut si medalii Cat au costat medaliile daca nu sunt indiscret?
Felicitari tuturor participantilor,castigatorilor si nu in ultimul rand organizatorilor!
Felicitari tuturor participantilor,castigatorilor si nu in ultimul rand organizatorilor!
o medalie cu snur si inscriptie (cupa pescuit Bihor ed. A- II - A 2011) = 5 ron
un trofeu tot cu inscriptie (cupa pescuit Bihor ed. A- II - A 2011 locul al ... ) = 12 ron
o diploma color (pret de promotie) = 2 ron
in plus , fiecare concurent a primit o sticla de apa minerala de 1,5 l (poate ca era mai bun un vin fiert )
sponsorizarea lui Timi a fost impartita in mod egal la cele 2 fetite de la tineret !
un trofeu tot cu inscriptie (cupa pescuit Bihor ed. A- II - A 2011 locul al ... ) = 12 ron
o diploma color (pret de promotie) = 2 ron
in plus , fiecare concurent a primit o sticla de apa minerala de 1,5 l (poate ca era mai bun un vin fiert )
sponsorizarea lui Timi a fost impartita in mod egal la cele 2 fetite de la tineret !
Nagy Victor- moderator
Foarte frumos.Felicitari dn. Timi pt sponsorizare si multumesc si eu pt galeti si bac de nada,le astept
tre' s-ajunga , am vorbit cu Timi zilele trecute , a spus ca deja sunt pregatite , doar tre' sa le trimita
mare domn acest Timi !
multi dintre noi ar trebui sa-i urmam exemplul !
mare domn acest Timi !
multi dintre noi ar trebui sa-i urmam exemplul !
Nagy Victor- moderator
asta asa e ... dar tot mai putini sunt cei care dau si la altii. (din pacate)
un concurs reusit numai vremea ce a mai dat batai de cap concurentilor,sper ca la urmatoarea editie va fi una cu mai multi participanti.felicitari castigatorilor, participantilor cat si organizatorilor.PS:cristi ai avut un ghinion urat dar.....asa e pescuitul,uneori pierzi ,alteori castigi
da , sa speram ca data viitoare o sa aleg o zi mai buna si o sa avem mai multi participantimausica a scris:un concurs reusit numai vremea ce a mai dat batai de cap concurentilor,sper ca la urmatoarea editie va fi una cu mai multi participanti.felicitari castigatorilor, participantilor cat si organizatorilor..........
Felicitari tuturror celor prezenti pt. rezistenta si incapatinarea cu care ati indurat ostilitatile Mamei Natura
mausica a scris:.........PS:cristi ai avut un ghinion urat dar.....asa e pescuitul,uneori pierzi ,alteori castigi
asa-i si-n viata , nu totdeauna esti sus
daca intelege asta de tinar , n-o sa aiba complexe de inferioritate cind va da de dificultati in viata
pt. asa e bine sa participe copii la tot felul de competitii (nu numai la concursuri de pescuit) , se calesc pt. ce va urma !
Nagy Victor- moderator
Nagy Victor a scris:
asa-i si-n viata , nu totdeauna esti sus
daca intelege asta de tinar , n-o sa aiba complexe de inferioritate cind va da de dificultati in viata
pt. asa e bine sa participe copii la tot felul de competitii (nu numai la concursuri de pescuit) , se calesc pt. ce va urma !
adevarate vorbe...
victor....jos palaria daca ar fi mai multi ca tine....altfel ar sta treburile
jjanos94 a scris:
@N Victor este foarte reusit concursul , felicit cu mult respect pe cei care au daruit din avutul lor o parte pentru realizarea acestui concurs Cupa forumpescuitbihor . " Daca se vrea se poate realiza aproape orice " Felicitari !
Hanumanfish- moderator
Hanumanfish- moderator
Felicitari tuturor ! Felicitari si campionului! Felicitari si organizatorilor.
In seara asta am ajuns acasa. Imi pare rau ca nu am putut asista la concurs. Ma bucur ca mi-ati ales diploma.
Fir intins in continuare tuturor! La mai mare.
In seara asta am ajuns acasa. Imi pare rau ca nu am putut asista la concurs. Ma bucur ca mi-ati ales diploma.
Fir intins in continuare tuturor! La mai mare.
copiltraian- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 15/04/2011
multumesc baieti !
dar nu cred ca merit atitea laude
nu am facut nimic deosebit , doar am pus in practica ideea lui Eric cu ajutorul vostru si in sfirsit am reusit sa organizam a II a editie a cupei Pescuit Bihor , dupa esecul de anul trecut
cu ajutorul vostru care ati fost azi prezenti , al lui Zsolty , Tudor Octavian , Timi , Pisti din ''beci'' , sper ca si cu ajutorul altor pescari ca voi , sa reusim sa organizam cele doua memoriale , '' Marius Mester '' si '' ing. Ioan Silaghi ''
fara voi totul ramine doar in faza de o idee nepusa in practica !
respectele mele !
ps.
in mod deosebit ii multumesc lui Copil Traian pt. proiectarea si grafica diplomei !
uite asa pescari din diferite asociatii sau cluburi de pescuit se ajuta intre ei si pot sa participe la competitii comune fara sa fie probleme sau discutii neplacute , asa se comporta adevaratii pescari sportivi !
dar nu cred ca merit atitea laude
nu am facut nimic deosebit , doar am pus in practica ideea lui Eric cu ajutorul vostru si in sfirsit am reusit sa organizam a II a editie a cupei Pescuit Bihor , dupa esecul de anul trecut
cu ajutorul vostru care ati fost azi prezenti , al lui Zsolty , Tudor Octavian , Timi , Pisti din ''beci'' , sper ca si cu ajutorul altor pescari ca voi , sa reusim sa organizam cele doua memoriale , '' Marius Mester '' si '' ing. Ioan Silaghi ''
fara voi totul ramine doar in faza de o idee nepusa in practica !
respectele mele !
ps.
in mod deosebit ii multumesc lui Copil Traian pt. proiectarea si grafica diplomei !
uite asa pescari din diferite asociatii sau cluburi de pescuit se ajuta intre ei si pot sa participe la competitii comune fara sa fie probleme sau discutii neplacute , asa se comporta adevaratii pescari sportivi !
Nagy Victor- moderator
Intradevar a fost o zi mai ghinionista dar avand in vedere ca anul acesta am pescuit foarte putin max. 5 partide de pescuit la scobar si la concursuri nu am participat m-am descurcat destul de bine si am avut ocazia sa invat lucruri noi deja imi lipsea stresul concursului
Felicitari tuturor concurentilor , participantilor si sper ca la urmatoarea editie sa fim mai multi
Felicitari tuturor concurentilor , participantilor si sper ca la urmatoarea editie sa fim mai multi
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/01/2009
Felicitari tuturor participantilor
Vali- Numarul mesajelor : 109
Varsta : 26
Ocupatia : Scoala
Data de inscriere : 22/07/2011
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» CUPA FORUMULUI PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a
» Cupa forumului Pescuitbihor
» CUPA ARDEALULUI ,Editia 2
» CUPA BARON FISHING editia a II a - Doripesco