s-a deschis ''sezonul" la clean
+5
Nagy Victor
szoke szabolcs
Ionut Erdeli
nagy cristian
cristian duma
9 participanți
Pagina 1 din 1
s-a deschis ''sezonul" la clean
clean la 900 gr cu un atac si un dril spectaculos
cristian duma- Numarul mesajelor : 18
Localizare : oradea
Ocupatia : maseur
Data de inscriere : 05/02/2009
Re: s-a deschis ''sezonul" la clean
din pacate peste o saptamina se si inchide (PROHIBITIE !)
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 30
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
HAI SA MA LAUD SI EU
CE ZICI ???
CE ZICI ???
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 30
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
Bine Cristi, urmatorul o fi bunicu-sau!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
.
chiar s-a deschis? si daca s-a deschis de ce se inchide? cum au hotarit aceasta saptamana>? fac si pestele o pauza? timp de o saptamana nu mai depun icrele sau ce?
szoke szabolcs- Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009
S-a deschis pentru fiecare cand a prins primul clean pe anul asta!
nagy cristian a scris:HAI SA MA LAUD SI EU
CE ZICI ???
uitate la data (04.04.2009)cind s-a pus poza pe forum , atunci inca nu era prohibitie
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
.
mie ii tot una, oricum nu ma intereseaza prohibitia...
Felicitatari, nici pe mine!
imi puteti explica si mie in ce sens nu va intereseaza prohibitia?
.
cand am chef ma duc si pescuiesc unde nu ma vede nimeni..
Legea prohibitiei este o lege tampita, care nu tine cont de absolut nimic! Este o lege care ar trebui data pe specii si pe zone! Cleanul de exemplu pe apele din Moldova are o alta perioada decat la noi! La noi a terminat de depus icrele cam de o luna!
.
ce au avut de rezolvat clenii, au rezolvat deja
Eu am prins si am vazut cele mai multe grupari de clean pentru depus in luna iunie.Asta tinand cont ca erau in balastiere si canale."nu sunt ihtiolog"Pe cris nu stiu cand a depus sau cand va depune,dar stiu ca pe balti abia acuma incepe.
P.s.Pentru unii oameni regulile sunt facute sa fie respectate pentru altii sa fie incalcate.
Eu desi mai am mania sa pun cate un vobler sau o lingurita pentru clean sau avat.Tot deauna "c&r"
P.s.Pentru unii oameni regulile sunt facute sa fie respectate pentru altii sa fie incalcate.
Eu desi mai am mania sa pun cate un vobler sau o lingurita pentru clean sau avat.Tot deauna "c&r"
Admin, te inteleg si iti dau drepatate in legatura cu legile, dar sincer nu ma simt vinovat ca pescuiesc in prohibitie! Daca toata lumea ar pescui in prohibitie, dar ar respecta macar dimensiunile sa nu spun nimic de numarul de pesti retinuti, te asigur ca am avea mult mai multi pesti decat avem! Si eu practic in mare parte C&R, dar mai si iau acasa! De ce sa ne acundem dupa deget - nici un pescar nu cumpara pesti de la supermarket!
eu mai cumpar cateodata si crap de REAL si ce ma enerveaza cel mai tare ca aproape fiecare revelion mi-l fac cu de-asta in loc de stiuca(mie stiuca imi place cel mai mult si in special icrele).
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
hehe.......ce rechin bun am mancat acum o luna de la real si multe alte soiuri si fileuri ce pot fi cu adevarat digerate.Sa nu uit sprot in sos de rosii.....preferatul meu.
Cat despre pestii de apa dulce sincer imi cam dau ma.....le.
Singurii pesti care cu adevarat merita bagati in tigaie sunt pastrav,biban si somn daca am pofta de ceva cu adevarat gras.
Pestii precum cleanul crapul.....si alti pesti de balta cu multe oase intramusculare si marunte cu gusturi de namol nu merita dusi la gura.
@pescardeclean
Cu prohibitie cu tot abia mai avem pesti.
Ce ar fi daca toti cei 8000 de pescari din judet ar mai prinde zilnic fiecare un kil in plus de peste=8 tone
Eu cred ca prohibitia e necesara pentru toate soiurile de pesti.Chiar daca nu apuca sa se regenereze cat se duce acasa
Cat despre pestii de apa dulce sincer imi cam dau ma.....le.
Singurii pesti care cu adevarat merita bagati in tigaie sunt pastrav,biban si somn daca am pofta de ceva cu adevarat gras.
Pestii precum cleanul crapul.....si alti pesti de balta cu multe oase intramusculare si marunte cu gusturi de namol nu merita dusi la gura.
@pescardeclean
Cu prohibitie cu tot abia mai avem pesti.
Ce ar fi daca toti cei 8000 de pescari din judet ar mai prinde zilnic fiecare un kil in plus de peste=8 tone
Eu cred ca prohibitia e necesara pentru toate soiurile de pesti.Chiar daca nu apuca sa se regenereze cat se duce acasa
da cand ai de scos numai y-uri de 5-6 cm cum e? iti sta in gat?
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Nu imi place......sau mai bine zis nu suport+nu sunt mare degustator de peste dar am impresia ca pestii fara oase au alt gust........de pastrav pot sa spun 100% ca este un peste diferit........
mie speciile pasnice de peste nu imi plac la gust....in plus au foarte multe oase. Iar dintre pestii rapitori pe primul loc pentru mine este stiuca (de asta mai prind),pe al doilea bibanul (si din acesta mai prind), pastravul si somnul intradevar sunt buni dar nu am prins...deci am mancat numai atunci cand am cumparat.
Asa ca la restul pestilor C&R, iar stiuca si bibanul retinuti dar la dimensiunile legale
Asa ca la restul pestilor C&R, iar stiuca si bibanul retinuti dar la dimensiunile legale
Marian- Numarul mesajelor : 159
Varsta : 34
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 10/03/2009
Daca tot se discuta despre preferinta la pesti, apoi sa-mi dau si eu cu parerea. Singurul peste pe care il mananc cu placere este somnul pitic! Stiuca mi se pare seaca, cleanul fad, crapul gras, salau nu am prins, carasul plin de tepi, somnul il mananca nevasta-mea, biban nu am mai prins de trei ani, pastravul il simt tot timpul ca si cum ar fi afumat, alt peste nu imi vine in minte acum!
Sunt bune icrele de stiuca?.........Te-ai gandit vreodata ca e pacat de icrele alea ce vor deveni exemplare in timp?Harangus Marius a scris:eu mai cumpar cateodata si crap de REAL si ce ma enerveaza cel mai tare ca aproape fiecare revelion mi-l fac cu de-asta in loc de stiuca(mie stiuca imi place cel mai mult si in special icrele).
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
@admin
Mananca si tu crap sau caras de cris sa vezi ce gust are , linul la fel e un peste foarte delicios pacat ca e cam rar
Mananca si tu crap sau caras de cris sa vezi ce gust are , linul la fel e un peste foarte delicios pacat ca e cam rar
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
Subiecte similare
» 10 ani de la accidentul de la "Aurul" Baia Mare.
» Cupa "PRIETENI BUNI" Somes-Odorhei jud. Salaj
» Discutii despre Circuitul "Cupa Bihorului" 2012
» Nada(secrete) pt sezonul rece
» concurs amical romania--ungaria "energofish"
» Cupa "PRIETENI BUNI" Somes-Odorhei jud. Salaj
» Discutii despre Circuitul "Cupa Bihorului" 2012
» Nada(secrete) pt sezonul rece
» concurs amical romania--ungaria "energofish"
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum