Bratca BRACONAJ LA PASTRAV / Clean / Mreana/ Lipan
5 participanți
Pagina 1 din 1
In aceasta zona unde s-au disputat numeroase concursuri la musca...in ultima jumatate de an, de cand cele doua companii (aqua crisus / ajvps) sunt in litigiu, braconierii profita de acest lucru .
Ziua pe la ora 2/3 erau cu setca de o parte pe alta a crisului , sau care aveau curent..... mergeau cu sacii ducand pastrav chiar si pana la cel mai mic puiet.... Acum nu mai este nici pic de peste pe cris....rar se mai zareste cate un pastrav....si toti privim cu neputinta.
Ziua pe la ora 2/3 erau cu setca de o parte pe alta a crisului , sau care aveau curent..... mergeau cu sacii ducand pastrav chiar si pana la cel mai mic puiet.... Acum nu mai este nici pic de peste pe cris....rar se mai zareste cate un pastrav....si toti privim cu neputinta.
Bogdan- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 28
Localizare : Oradea-Bratca
Ocupatia : Scoala
Data de inscriere : 28/06/2011
Re: Bratca BRACONAJ LA PASTRAV / Clean / Mreana/ Lipan
eu cu permisul in buzunar n-am avut tupeu sa-mi ud mustele pe acolo , ca deh daca e zona in care nu se pescuieste , nu pescuiesc. orikum aveam de gand sa dau cu barbless si clar C&R , dar noah sunt 100% sigur ca vine careva si imi face probleme . localnicii pot pescui cu rima prostovol etc ...daca venim noi cu permisele vizate suntem idioti . de la anu gata cu permisu braconez tot .
colaps- Numarul mesajelor : 123
Localizare : Oradea
Ocupatia : muscar
Data de inscriere : 14/06/2011
Bogdan a scris: ........si toti privim cu neputinta.
eu as spune , cu nepasare
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Bogdan a scris: In aceasta zona unde s-au disputat numeroase concursuri la musca...in ultima jumatate de an, de cand cele doua companii (aqua crisus / ajvps) sunt in litigiu, braconierii profita de acest lucru .
Doar in ultima jumatate de an crezi tu? . Aici se braconeaza de cand lumea si pamantu. E dezastru, ma mir ca mai este cate un peste la 300m de cris. Acum cativa ani am fost pe-acolo si era apa atat de scazuta incat m-am putut plimba linistit prin cris, nu prea am vazut peste, pustiu.
MeHigh- Numarul mesajelor : 89
Varsta : 38
Localizare : TIMISOARA
Ocupatia : INGINER
Data de inscriere : 30/01/2010
Corect este cu neputinta!Nagy Victor a scris:Bogdan a scris: ........si toti privim cu neputinta.
eu as spune , cu nepasare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum