Discutii despre Circuitul "Cupa Bihorului" 2012
+8
dady
zsolty
alcatraz
Admin
cristiALESD
mausica
Nagy Victor
tudor octavian
12 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Care sa fie locatiile pt. desfasurarea circuitului ?
Re: Discutii despre Circuitul "Cupa Bihorului" 2012
Propun prima etapa in luna Martie (ca si asa prognozele se arata a fi vreme buna ) iar ca locatie as sugera Bolcasul.
Este peste destul de mult si nu vom face o etapa doar sa ne uitam unii la altii .
Taxa 50-60 de lei ,durata mansei 5 ore .
Aici vine problema cea mare, sa stabilim cum se pescuieste, cu bete fixe sau fara sau putem pune cateva restrictii.
Pareri pro contra?
Este peste destul de mult si nu vom face o etapa doar sa ne uitam unii la altii .
Taxa 50-60 de lei ,durata mansei 5 ore .
Aici vine problema cea mare, sa stabilim cum se pescuieste, cu bete fixe sau fara sau putem pune cateva restrictii.
Pareri pro contra?
tudor octavian- Numarul mesajelor : 102
Localizare : oradea
Data de inscriere : 17/01/2009
La multi ani
La multi ani! - tuturor-
Buna inititiva lui Pami , ar fi frumos sa putem realiza acest proiect pentru 2012.
Nu am avut timp pentru pescuit anul trecut si se pare ca nici anul asta nu voi sta mai bine, dar m-as inscrie in circuit.
Despre regulament si locatii - depinde ce urmarim - daca vrem sa ne imbunatatim stilul pentru competitii atunci aplicati strict FIPS , daca doriti sa prindem peste atunci locatii cu peste si fara reguli privind betele si nada.
Daca pot sa ajut cu ceva va rog sa-mi spuneti.
Buna inititiva lui Pami , ar fi frumos sa putem realiza acest proiect pentru 2012.
Nu am avut timp pentru pescuit anul trecut si se pare ca nici anul asta nu voi sta mai bine, dar m-as inscrie in circuit.
Despre regulament si locatii - depinde ce urmarim - daca vrem sa ne imbunatatim stilul pentru competitii atunci aplicati strict FIPS , daca doriti sa prindem peste atunci locatii cu peste si fara reguli privind betele si nada.
Daca pot sa ajut cu ceva va rog sa-mi spuneti.
dan pacala- Numarul mesajelor : 8
Ocupatia : jurist
Data de inscriere : 14/08/2009
la multi ani Dane !
aici https://pescuitbihor.forumgratuit.ro/t1647-regulamentul-cupa-bihorului-2012 este un regulament provizoriu care poate fi imbunatatit , mai da-ti si tu cu parerea
sper ca anul acesta sa poti participa macar la citeva etape din circuit , sau poate chiar la toate
@ Pami
pentru a pescui pe lacurile asociatiei trebuie discutat din timp cu conducerea , vor fi doritori sa participe si nemembrii al ajvps bihor , trebuie discutat si acest aspect !
aici https://pescuitbihor.forumgratuit.ro/t1647-regulamentul-cupa-bihorului-2012 este un regulament provizoriu care poate fi imbunatatit , mai da-ti si tu cu parerea
sper ca anul acesta sa poti participa macar la citeva etape din circuit , sau poate chiar la toate
@ Pami
pentru a pescui pe lacurile asociatiei trebuie discutat din timp cu conducerea , vor fi doritori sa participe si nemembrii al ajvps bihor , trebuie discutat si acest aspect !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
alooooooooooooooooo
ce sa intamplat nimeni nimic cu circuitu asta?
UNDE Sunteti baietii?
VASILE,GEORGE,TIBI,CRISTI MALITA ,MUTU,SI RESTU
nimeni nimic nu mai ziceti?
zicea pami ceva de luna MARTIE numai maine nui poimaine
TREZIREA DIN AMORTEALA !!!
A TRECUT SI MAMA SARBATORILO !!! :
HAI SPOR LA TREABA ,LA PROPUNERI SAU ORICE DISCUTIE!!!
UNDE Sunteti baietii?
VASILE,GEORGE,TIBI,CRISTI MALITA ,MUTU,SI RESTU
nimeni nimic nu mai ziceti?
zicea pami ceva de luna MARTIE numai maine nui poimaine
TREZIREA DIN AMORTEALA !!!
A TRECUT SI MAMA SARBATORILO !!! :
HAI SPOR LA TREABA ,LA PROPUNERI SAU ORICE DISCUTIE!!!
uzzi- Numarul mesajelor : 31
Ocupatia : tehnician
Data de inscriere : 30/01/2009
NIMENI NIMIC ?
NOUTATI?
NOUTATI?
uzzi- Numarul mesajelor : 31
Ocupatia : tehnician
Data de inscriere : 30/01/2009
Eu votez pt ruby minim 6m ,asa ar fi corect sa intre cei care ar vrea sa participe si sa-si spuna varianta si la sfarsit sa decidem cum vrea majoritatea.
Legat de data daca se poate sa facem cumva sa nu cad la work sa fie pt toti ok.
Trebuie vazut Pami ca sti ca a mai fost odata in martie si s-a prins doar langa calugar .
Legat de data daca se poate sa facem cumva sa nu cad la work sa fie pt toti ok.
Trebuie vazut Pami ca sti ca a mai fost odata in martie si s-a prins doar langa calugar .
cristiALESD- Numarul mesajelor : 102
Localizare : alesd
Ocupatia : fireman,pescuit ....muheri
Data de inscriere : 16/01/2009
@ Cristi
discutia s-a mutat pe acest forum
www.pescuitbihor.ro/forum/
inregistreazate acolo
si eu cred ca martie e prea devreme , nici pestii nu prea maninca si drumul spre unenele piste este inpracticabil , dupa ce se topeste zapada va fi un noroi de nedescris
unii sustin ca 5 etape sunt cam multe , avind in vedere ca multi participa si la alte competitii
discutia s-a mutat pe acest forum
www.pescuitbihor.ro/forum/
inregistreazate acolo
si eu cred ca martie e prea devreme , nici pestii nu prea maninca si drumul spre unenele piste este inpracticabil , dupa ce se topeste zapada va fi un noroi de nedescris
unii sustin ca 5 etape sunt cam multe , avind in vedere ca multi participa si la alte competitii
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» REGULAMENTUL ''CUPA BIHORULUI '' 2012
» Discutii despre C & R !
» Cupa APC 21
» echipa bihorului!!!!!!
» CUPA ,,FIR INTINS" EDITIA A I-a Stationar 28 Martie 2010
» Discutii despre C & R !
» Cupa APC 21
» echipa bihorului!!!!!!
» CUPA ,,FIR INTINS" EDITIA A I-a Stationar 28 Martie 2010