Vand Geaca Camuflaj - Columbia
Pagina 1 din 1
Vand Geaca Camuflaj - Columbia
De vanzare geaca camuflaj - Columbia [ Marime L ] - tehnologie Thermal Reflective : Omni-Heat . ( reflecta si pastreaza caldura corpului uman )
Pentru detalii despre model gasiti pe cabelas.com Columbia Omni-Heat PHG Long Insulated Liner [ 139 $ ] :
Item-Code: IK-944084
Din pacate a fost adusa de cineva , si a gresit numarul , mai trebuia un X pe langa L , adica XL
Pretul se vede si pe site , insa pretul de vanzare este 300 RON discutabil, deci care credeti ca va intereseaza va las un numar de contact : 0788-300878 . sau lasati pe forum un mesaj !
Ca idee eu am 1.77 cm si mie cam scurta cu 4 degete fata de cum ar trebui sa fie .
Fire intinse la max !
Pentru detalii despre model gasiti pe cabelas.com Columbia Omni-Heat PHG Long Insulated Liner [ 139 $ ] :
Item-Code: IK-944084
Din pacate a fost adusa de cineva , si a gresit numarul , mai trebuia un X pe langa L , adica XL
Pretul se vede si pe site , insa pretul de vanzare este 300 RON discutabil, deci care credeti ca va intereseaza va las un numar de contact : 0788-300878 . sau lasati pe forum un mesaj !
Ca idee eu am 1.77 cm si mie cam scurta cu 4 degete fata de cum ar trebui sa fie .
Fire intinse la max !
myron- Numarul mesajelor : 1
Localizare : Oradea
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 05/11/2011
Subiecte similare
» vand geaca piele
» vand costume camuflaj Neopren Impermeabil IEFTINE
» vand!!!
» Vand ...
» Vand DIP`uri
» vand costume camuflaj Neopren Impermeabil IEFTINE