Crapul
+27
Nagy Norbert
Razvan
lik
paul_
mausica
klau_0588
GICA_69
Barbu Vasile
Ovi_1919
razvan10
sztufi
cristi
nagy cristian
marius28
Hanumanfish
Adriann
nimitz
jjanos94
alexapati
manu
Nitu V
Ile Marcel
miki
marius
Nagy Victor
zsolty
aldea adrian
31 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nagy Norbert- Numarul mesajelor : 60
Varsta : 37
Localizare : Oradea
Ocupatia : debug engineer
Data de inscriere : 13/02/2009
Nagy Norbert- Numarul mesajelor : 60
Varsta : 37
Ocupatia : debug engineer
Data de inscriere : 13/02/2009
Re: Crapul
nu-s multi care se pot lauda cu asemenea capturi !
printre ei ma numar si eu
printre ei ma numar si eu
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
hai sa nu fiu rau:
crapul din 12 noiembrie din santion :
ce m-a mirat e dimensiunea si mai ales greutatea pestelui, cu tot cu salteaua de primire avea 10 kg. n-am stiut ca a bagat si asemenea pesti acolo. prins la porumb plastic.
crapul din 12 noiembrie din santion :
ce m-a mirat e dimensiunea si mai ales greutatea pestelui, cu tot cu salteaua de primire avea 10 kg. n-am stiut ca a bagat si asemenea pesti acolo. prins la porumb plastic.
Crinel- Numarul mesajelor : 51
Ocupatia : pescar...amator.
Data de inscriere : 02/12/2009
si acum la sfarsit de an pun niste poze cu crapi din crisul repedee
deci peste mai este
5,88kg
iar acesta este bonusul anului pt mine 8,1kg
deci peste mai este
5,88kg
iar acesta este bonusul anului pt mine 8,1kg
Felicitari cu bolo le-ai prins? ai avut macar inaintas subtire pt scobar?
Istyfishmaster- Numarul mesajelor : 153
Varsta : 32
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 18/03/2009
Foarte frumosi , Bravo :d
Se pare ca crisul repede in unele zone nu e asa sarac :d
A 2 poza unde este ?
Se pare ca crisul repede in unele zone nu e asa sarac :d
A 2 poza unde este ?
Vali- Numarul mesajelor : 109
Varsta : 26
Ocupatia : Scoala
Data de inscriere : 22/07/2011
Unii nu au rabdare sa se astepte sa musca pestele...dar un pescar adevarat trebuie sa aiba rabdare si sa oboseasca pestele intepat... Si asta e egal cu experienta.
Istyfishmaster- Numarul mesajelor : 153
Varsta : 32
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 18/03/2009
apoi este cand stau si 2-3 ore pt o trasatura
cel mai scurt drill a fost 45min
dar am si scapat cativa crapi
am avut unul in carlig 50min aprox l-am obosit si nici macar un metru nu am reusit sa-l ridic de pe fund a rupt pt ca a intrat in tufe sa intunecat si nu am mai vazut nimic
si culmea e ca nu ai trasatura numai pe fir subtire
cel mai scurt drill a fost 45min
dar am si scapat cativa crapi
am avut unul in carlig 50min aprox l-am obosit si nici macar un metru nu am reusit sa-l ridic de pe fund a rupt pt ca a intrat in tufe sa intunecat si nu am mai vazut nimic
si culmea e ca nu ai trasatura numai pe fir subtire
Daca tot e vorba de crapi va pun si eu o poza cu niste crapi americani prinsi de mine(la bob de porumb din conserva) in cca.3 ore cu un bat match CABELA'S ,fir MAXIMA de 0,12mm.direct fara leader,carlig nr,10 sau 12 nu mai retin exact(carlig pt. scud de la fly fishing) si cu waggler facut de mine din pana de paun.Pestii au fost intre 3kg. si 8,5kg.Cred ca era 10 februarie 1994 si am pescuit intr-un lac f.limpede ce era intre niste apartamente.
Nu am pescuit la crap decat in primii doi,trei ani aici,deoarece cand am invatat sa prind white bass la jig sau ROOSTER TAIL(o lingurita buna si la clean si pastrav),apoi sa prind la artificiale pesti marini in Golful Mexic, nu m-am mai gandit la crapi,ca e mai frumos pescuitul la rapitori cu artificiale.
Jean Scurtu
Nu am pescuit la crap decat in primii doi,trei ani aici,deoarece cand am invatat sa prind white bass la jig sau ROOSTER TAIL(o lingurita buna si la clean si pastrav),apoi sa prind la artificiale pesti marini in Golful Mexic, nu m-am mai gandit la crapi,ca e mai frumos pescuitul la rapitori cu artificiale.
Jean Scurtu
Jean Scurtu- Numarul mesajelor : 75
Varsta : 79
Localizare : Houston,Texas
Ocupatia : pensionar
Data de inscriere : 12/06/2009
Crapul
Zsolty,
Sunt crapi normali(CIPRINUS CARPIO), arata altfel buffalo.Am prins si amur la mamaliga pe un canal in apropierea casei mele.Am prins multi crapi si in South Dakota cand am fost la prietenul meu ,OTTO GAHER ,tot oradean si el.
Pe TRINITY RIVER ,sub barajul lacului Livingston am prins multi buffalo la jig.Aveam mai multe poze cu pescuitul in alt computer ce mi s-a stricat hard drive-ul si nu le mai am in acest computer.
Daca vrei sa vezi cum arata un buffalo carp de 7kg. prins de mine la jig cu FIRELINE SMOKE 4L.+FLUOROCARBON LEADER SEAGUAR CARBON PRO de 4LB.(1,8kg.)il poti vedea in urmatorul link in penultima poza(daca dai click pe poza vei vedea poza marita si ce scrie pe ea),tot pe acest link poti vedea cum" lucreaza" un bat parabolic de peste 3m. ,facut de mine, in drill cu un paddle fish :
http://www.wayn.com/waynphotos.html?wci=album&member=12665704
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU MAI BUN CA ACESTA,
Jean Scurtu
Sunt crapi normali(CIPRINUS CARPIO), arata altfel buffalo.Am prins si amur la mamaliga pe un canal in apropierea casei mele.Am prins multi crapi si in South Dakota cand am fost la prietenul meu ,OTTO GAHER ,tot oradean si el.
Pe TRINITY RIVER ,sub barajul lacului Livingston am prins multi buffalo la jig.Aveam mai multe poze cu pescuitul in alt computer ce mi s-a stricat hard drive-ul si nu le mai am in acest computer.
Daca vrei sa vezi cum arata un buffalo carp de 7kg. prins de mine la jig cu FIRELINE SMOKE 4L.+FLUOROCARBON LEADER SEAGUAR CARBON PRO de 4LB.(1,8kg.)il poti vedea in urmatorul link in penultima poza(daca dai click pe poza vei vedea poza marita si ce scrie pe ea),tot pe acest link poti vedea cum" lucreaza" un bat parabolic de peste 3m. ,facut de mine, in drill cu un paddle fish :
http://www.wayn.com/waynphotos.html?wci=album&member=12665704
SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU MAI BUN CA ACESTA,
Jean Scurtu
stiu cum arata buffalo
numai ca dinj poza nu imi dadeam seama ce soi de peste ii pare mai lunguiet decat lat
va urez un an cat mai bun si nu in ultimul rand multa multa sanatate
numai ca dinj poza nu imi dadeam seama ce soi de peste ii pare mai lunguiet decat lat
va urez un an cat mai bun si nu in ultimul rand multa multa sanatate
Crapul
Multumesc de urari si la fel iti doresc si eu tie.
Daca cumva stii nr. de telefon a lui Zoli Kosa te rog sa mi-l spui ca l-am sunat de mai multe ori si nu raspunde nimeni.
Jean Scurtu
Daca cumva stii nr. de telefon a lui Zoli Kosa te rog sa mi-l spui ca l-am sunat de mai multe ori si nu raspunde nimeni.
Jean Scurtu
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum