intejudeteana seniori zona 1
3 participanți
Pagina 1 din 1
intejudeteana seniori zona 1
rezultatele in urma primei manse
borlean dan loc 4/sector
popa viorel 7/sector
szigeticosmin 5/sector
malita cristi 3/sector
pista de la rediu se pare ca este foarte dificila si cu p[este putin
sau prins babuste si bibani fff mici!!!
capturile nu depasesc 2kilograme in 3ore!!!!
majoritatea concurentilor au prins sub 1 kg
borlean dan loc 4/sector
popa viorel 7/sector
szigeticosmin 5/sector
malita cristi 3/sector
pista de la rediu se pare ca este foarte dificila si cu p[este putin
sau prins babuste si bibani fff mici!!!
capturile nu depasesc 2kilograme in 3ore!!!!
majoritatea concurentilor au prins sub 1 kg
Re: intejudeteana seniori zona 1
Nu inteleg de ce se accepta organizarea unor astfel de competitii pe asemenea lacuri (care dupa cum se vede nu are potential), atunci cind se hotareste soarta unei competitii care sunt criteriile ce se iau in considerare (oare nu este iumportant ca balta sa aiba peste) ? si aici ma refer la pesti adevarati nu la puiet cit batul de chibrit !!!
ps.
Din pacate acum 2 ani la finala copiilor am avut aceeasi experienta
ps.
Din pacate acum 2 ani la finala copiilor am avut aceeasi experienta
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
concursurile se fac mai mult pe sfatul "prietenilor" daca intelegi ce vreu sa zic
Zsolty....ca si o completare...locul 1 la general Pterescu de la Cluj are putin peste 3 kg....iar locul 2 Bodocan are 2,5 kg...
Pista...parerea mea este ca alegerea pistei s-a facut prin prisma a ceea ce se intampla anul si anii trecuti...Anul trecut, intr-o manse de 3 ore se puteau face lejer 5-6-7 kg de babusca...dar iarna nu-i ca vara si anul acesta totul s-a dat peste cap....Lacul a devenit ciudat,pestii si-au modificat radical comportamentul, obiceiurile de hranire s-au modificat. Eu din start nu am fost de acord cu lacul Rediu ca pista de concurs, dar cei ce l-au propus au zis ca sunt nebun....Asta este...in orice caz pista, ieri, a fost echilibrata...in mod negativ...
Pista...parerea mea este ca alegerea pistei s-a facut prin prisma a ceea ce se intampla anul si anii trecuti...Anul trecut, intr-o manse de 3 ore se puteau face lejer 5-6-7 kg de babusca...dar iarna nu-i ca vara si anul acesta totul s-a dat peste cap....Lacul a devenit ciudat,pestii si-au modificat radical comportamentul, obiceiurile de hranire s-au modificat. Eu din start nu am fost de acord cu lacul Rediu ca pista de concurs, dar cei ce l-au propus au zis ca sunt nebun....Asta este...in orice caz pista, ieri, a fost echilibrata...in mod negativ...
RaduDan- Numarul mesajelor : 148
Varsta : 39
Localizare : Cluj-Napoca
Ocupatia : Doctorand, cititor, pescar.
Data de inscriere : 20/01/2009
mansa a doua
malita cristian 3/sector
szigeti cosmin 3/sector
borlean dan 6/sector
popa viorel 8 /secto
maine este mansa decisiva
malita cristian 3/sector
szigeti cosmin 3/sector
borlean dan 6/sector
popa viorel 8 /secto
maine este mansa decisiva
rezultate finale ???
Nagy Victor- moderator
din pacate nu s--a calificat nici un bihorean!!!!!
asta inseamna un concur de "bulan"
victor stie ca azi a fost martor la un asemenea concurs in ungaria
a vazut ce inseamna standuri bune si ce inseamna standuri proaste!!!!!!!
tot posibilu puteai sa faci ca nu-ti intra crapul pe nada
asta inseamna un concur de "bulan"
victor stie ca azi a fost martor la un asemenea concurs in ungaria
a vazut ce inseamna standuri bune si ce inseamna standuri proaste!!!!!!!
tot posibilu puteai sa faci ca nu-ti intra crapul pe nada
Imi pare rau ca aud aceasta veste , in primul rind ca nu s-a calificat nici un Bihorean , in al doilea rind stiu cit au tras baietii ca sa ajunga pina aici si au plecat cu sanse si sperante mari . Asta se intimpla cind nu se i-au in considerare unele criterii atunci cind se alege locatia unei asemenea competitii (una e sa pierzi cind nu stii sa prinzi pestele din fata ta si alta e cind nu prea ai ce prinde)
Concursul de azi (de care pomeneai) a demonstrat ca nu e suficient sa fii un bun profesionist pe asemenea lacuri , 99% a contat norocul si 1% sa stii cu ce se nadeste de obicei , dar un concurs de calificare pt. finala , NU !!! se organizeaza pe o asemenea locatie (unde in primul rind trebuie sa ai f. mult noroc sa tragi un stand unde sta pestele ).
Mare pacat ca asemenea competitii sunt tratate cu oarecare indiferenta de organizatori (O PARETE DIN EI) si totul este in defavoarea competitiei si al concurentilor
Concursul de azi (de care pomeneai) a demonstrat ca nu e suficient sa fii un bun profesionist pe asemenea lacuri , 99% a contat norocul si 1% sa stii cu ce se nadeste de obicei , dar un concurs de calificare pt. finala , NU !!! se organizeaza pe o asemenea locatie (unde in primul rind trebuie sa ai f. mult noroc sa tragi un stand unde sta pestele ).
Mare pacat ca asemenea competitii sunt tratate cu oarecare indiferenta de organizatori (O PARETE DIN EI) si totul este in defavoarea competitiei si al concurentilor
Nagy Victor- moderator
Felicitari si respectele mele pt. cei ce au reusit sa se califice pt. confruntarea finala . Acum ca nu mai sunt Bihoreni in joc , speram ca trofeul cel mare sa fie cistigat de unul din cei ce s-au calificat din zona noastra , astfel infringerea de azi va fi mai usor acceptata . Nu stiu cine s-a calificat dar doresc FIR INTINS ! ARDELENILOR IN FINALA
Baietilor nostri le transmit un singur mesaj , nu fiti dezamagiti , nu a fost sa fie , data viitoare nu va mai fi la fel !
Baietilor nostri le transmit un singur mesaj , nu fiti dezamagiti , nu a fost sa fie , data viitoare nu va mai fi la fel !
Nagy Victor- moderator
victor gresesti ca nu sunt bihoreni!!!!!
2sunt in finala B szatmari stefan si varghici mihai(campion national!! 2005)
3sunt in finala A cret mihai , tudor octavian(vicecampion 2007) si szilagyi zsolt(locul 3 2008)
deci......
sa speram ca aduncem careva anul acersta un titlu acasa
3sunt in finala A cret mihai , tudor octavian(vicecampion 2007) si szilagyi zsolt(locul 3 2008)
deci......
zsolty a scris:victor gresesti ca nu sunt bihoreni!!!!!
deci......
Imi cer scuze , eu stiam ca toti sunteti in finala A
multumesc ca m-ai corectat si inca odata imi cer scuze (nu m-am pronuntat eu corect)
Nagy Victor- moderator
Subiecte similare
» Zona Bratca
» interjudetene sperante zona I Virsolt 2011
» Podul din zona Sovata care urmeaza sa fie construit
» interjudetene sperante zona I Virsolt 2011
» Podul din zona Sovata care urmeaza sa fie construit
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum