RECORDURILE MEMBRILOR
3 participanți
Pagina 1 din 1
RECORDURILE MEMBRILOR
Afisand o poza a pestelui ,locul si data capturari plus un comentariu la dril cred ca ar fi destul
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
Re: RECORDURILE MEMBRILOR
Trebuie mai intai sa explic cum se pun pe forum pozele ca nu e deloc usor,am sa postez un subiect la off-topic.
Foarte buna idea
Foarte buna idea
RECORDURILE MEMBRILOR
Nu incearca nimeni?
Captura CETARIU 2007
Vara lui 2007, o partida de neuitat.Tocmai testam ceva boilies-uri de atractie rapida si Peste mare (MONSTER CRAB, sa nu mai spuneti la nimeni)Am inceput vineri saera, 3 bete ,lansat izolat fiecare,momit cu cobra pe fiecare lansare,boilies-uri 20 la carlig 24.Ora 23 primul peste 8 kg,ora 1 5,200kg,si atat.Dimineataora5,30 am momit mai masiv cu bile si am schimbat monturile,2 bete date pe pat, unul lateral 10m.Si a venit.Trasatura violenta,intep ,imi dau seama ca e frumos.Il strig pe partener sa ma ajute si dupa 14 min e pe saltea.14,950kg.frumos!!!Poze si inapoi ,ne intalnim data viitoare.
Ultima editare efectuata de catre Cristi Balas (GOGU) in Sam Ian 31, 2009 7:13 pm, editata de 2 ori
Cristi Balas (GOGU)- moderator
- Numarul mesajelor : 181
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 31/01/2009
Ultima editare efectuata de catre Cristi Balas (GOGU) in Sam Ian 31, 2009 8:29 pm, editata de 1 ori
Cristi Balas (GOGU)- moderator
- Numarul mesajelor : 181
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 31/01/2009
RECORDURILE MEMBRILOR
SUPER , E O NEBUNIE SA AI UN ASA PESTE IN CARLIG. FIR INTINS IN CONTINUARE
RECORDURILE MEMBRILOR
SA STII CA SI MIE MAJORITATEA BUCATILOR MARI ,MI-AU INTRAT LA LANSETA CARE AM LANSATO PE PATUL DE NADA
Felicitari Cristi
Cred ca mi s-ar fi oprit inima cu asa peste in carlig
Si eu eram candva obsedat de mixuri tehnici una alta,cand vad asemenea capturi ma face sa regret ca mam apucat de stationar
Hal domnului ca mia ramas un batz de crap complect echipat cu senzori si de toate si cel mai important masa de rulat
Cred ca din toamna ma apuc iara de nebunii
Cred ca mi s-ar fi oprit inima cu asa peste in carlig
Si eu eram candva obsedat de mixuri tehnici una alta,cand vad asemenea capturi ma face sa regret ca mam apucat de stationar
Hal domnului ca mia ramas un batz de crap complect echipat cu senzori si de toate si cel mai important masa de rulat
Cred ca din toamna ma apuc iara de nebunii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum