MUSCARIT pe CRISUL REPEDE..
+7
Musti
miki
Ssebastian
Nagy Victor
Harangus Marius
bmjean
Ionut Erdeli
11 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: MUSCARIT pe CRISUL REPEDE..
Ma apuc si eu de muscarit! Un adevarat maestru stimabile! Ala mic la limita legala, da ala mare cat o avut? Minunat! Un sport regesc si curat! Ferice de cei care il stiu si il pot practica!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Superrrr! Asta da! Un stil intradevar fascinant! Cu cat mai fascinant pentru mine, cu atat imi dau seama ca nu stiu nimic de acest stil!
Felicitari d-le Hanumanfish!
Felicitari d-le Hanumanfish!
bmjean- Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009
frumoase capturi! felicitari domnului Hanumanfish.poate dupa intrunire ne mai face o demonstratie.am sa vorbesc si cu Duma C.sa-si aduca si el batul de musca,eu aduc doar...metrul
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
Pecuitul la musca
Mesaj razvan10 Astazi la 4:06 pm
Pescuitul la musca se practica pe paraie si rauri foarte limpezi , cu o varga . Tehnica este urmatoarea : se atinge finut apa cu musculita , si in cele din urma v-a sarii un lipan sau un pastrav Wink .
Lipani mari tuturor cheers cheers cheers
@ razvan10
am mutat postarea ta in acest loc pentru ca nu are rost sa deschidem mai multe topicuri cu acelas subiect , aivi poti sa scrii si sa pui intrebari legate de muscarit
Mesaj razvan10 Astazi la 4:06 pm
Pescuitul la musca se practica pe paraie si rauri foarte limpezi , cu o varga . Tehnica este urmatoarea : se atinge finut apa cu musculita , si in cele din urma v-a sarii un lipan sau un pastrav Wink .
Lipani mari tuturor cheers cheers cheers
@ razvan10
am mutat postarea ta in acest loc pentru ca nu are rost sa deschidem mai multe topicuri cu acelas subiect , aivi poti sa scrii si sa pui intrebari legate de muscarit
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
re: Muscarit pe Crisul Repede
mnoah....apa scazuta.....locul ideal......sezonul in care gizele circula pe suprafata apei......iti trebuie un bat de musca....musca ideala pe care o observi in natura si care traieste in zona, faurita cu maiestrie de un maestru in pescuit la musca si spinning...HANUMANFISH.....no comment....multumim maestre
Ultima editare efectuata de catre ssebastian in Sam Iul 18, 2009 3:11 pm, editata de 1 ori
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Foarte frumosi! Felicitari!
Mai pui cateva poze din astea si ma inscriu ca si...elev in muscarit!
Si apoi...nu mai scapi de mine! Bine, bine...joaca-te cu focul!!!
Mai pui cateva poze din astea si ma inscriu ca si...elev in muscarit!
Si apoi...nu mai scapi de mine! Bine, bine...joaca-te cu focul!!!
re:muscarit pe crisul repede
@hanumanfish...i-ai prins dupa lasarea intunericului
i-a prins la musca cu...starlete !
MUSCARIT PE CRISUL REPEDE
@HANUMANFISH...nu era o intrebare ironica..dar stiu ca cleanul mucsa si noaptea dar mai mult la fund...deci de aceea am intrebat...merci pt raspuns
@Hanumanfish i-mi scot palaria maeste!!! asa prezentare n-am vazut in viata mea!!!...desi am mai vazut prezentare de flyfishing (la TV)...dar asa ceva, nu! am ramas masca (nu musca) 7min si 12 sec!!!
nu-mi vine sa cred ce maiestrie, inca odata bravo!!!
nu-mi vine sa cred ce maiestrie, inca odata bravo!!!
astea-s tehnicile de baza????????????????????
aooleeeuuu...da ce mai urmeaza dupa astea...triplu salt cu surub in timpul lansarii????????????
felicitari...foarte frumos
aooleeeuuu...da ce mai urmeaza dupa astea...triplu salt cu surub in timpul lansarii????????????
felicitari...foarte frumos
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
superrrrr...foarte frumos...felicitari!!!
Hanumanfish a scris:in zona CHERESIG ..am zarit un muscar*..HOPA HOPA..am si facut cateva poze..si un filmulet..
...
a prins cleni..dl..MUSTĂŢEA*..ELIBEREAZA ORICE CAPTURA DE CLEAN..*UN MUSCAR INTRADEVAR.DE CLASA SUPERIOARĂ.
Am dat tarziu peste forumul asta. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata... Am fost surprins sa-mi vad pozele pe net, dar imi aduc aminte de intalnire.
Cuvintele de mai sus ma onoreaza. Chiar asa un mare muscar nu-s, decat, eventual la propriu, dat fiind gabaritul ... Facem si noi ce putem... E adevarat, nu retin nici un peste, indiferent daca-l prind la musca sau la spinning (ca altceva nu practic).
Vazandu-ti filmuletele cu demonstratia de casting, nu pot decat sa afirm ca o mai frumoasa pledoarie pt. pescuitul la musca nici ca se putea face. Frumos!
Felicitari!
Musti- Numarul mesajelor : 279
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009
As dori sa multumesc domnului Musti si Hanumanfish pentru lectiile de ieri! Cred ca mi-am imbunatit tehnica de lansare si recuperare in doua ore cat intr-un an fara explicatiile domnilor susmentionati! Va multumesc inca o data si promit sa va mai stresez cu intrebari!
pescardeclean a scris:As dori sa multumesc domnului Musti si Hanumanfish pentru lectiile de ieri! Cred ca mi-am imbunatit tehnica de lansare si recuperare in doua ore cat intr-un an fara explicatiile domnilor susmentionati! Va multumesc inca o data si promit sa va mai stresez cu intrebari!
Ti-am spus ca nu mai scapi! E un virus...
Da-i 'nainte, ca ai stofa! Ai progresat foarte repede.
Ura, domnule!_sanya a scris:am sosit
si sunt suparat ca nici unul care ati stiut de existenta forumului nu ati zis nimica
Bine (ca) ai venit! Cer pardon ca nu mi-a trecut prin cap sa-ti spun despre forum...
Da' nu fii suparat, ca numa' de bine am zis de tine pana amu'!
Domnilor, acuma avem un muscar printre noi! Pe asta tre' sa sariti cu intrebari...
FOARTE CORECT_sanya a scris:salut
am pus linkul forumului pe blog ca probabil multi Bihoreni interesati nu stiau despre ea , si din cate am vazut deja are multe informatii despre ape ... pana acum asta am vrut sa fac (informare) pe blog despre apele judetului ...
ca sa raman on topic pe blog am cateva "articole" despre partide pe Crisul Repede cu musca ... muste prinzatoare , am si ceva poze cu pesti ... sper ca va fi primul sut pt inceput la cei care ezita
La ce ne folosesc informatiile daca ai golit Crisul de peste ??? .Ai golit Crisul negru si acuma vii la noi !?
Pentru restul celor pasionati de acest sport:nu trebuie sa lansezi departe pentru a prinde peste!!!!
Pentru casting sunt competitii separate .Ca si informare generala pot sa va spun ca expertii in casting sunt cam slabuti in ale pescuitului cu MA
_Sanya, poate ne impartasesti si noua adresa blogului tau!
Si peste a lui davidco_m intamplator am dat!
Oricine are bloguri despre pescuit, ar putea sa le puna la semnatura! Sa mai stie lumea de ele! Cred ca nici Admin nu se supara, ci este inca o sursa de informatii, la fel ca si acest forum!
Si peste a lui davidco_m intamplator am dat!
Oricine are bloguri despre pescuit, ar putea sa le puna la semnatura! Sa mai stie lumea de ele! Cred ca nici Admin nu se supara, ci este inca o sursa de informatii, la fel ca si acest forum!
Sper ca i-ai dat drumul, sa-l mai prinda si altii...
Referitor la concursul de casting eu zic "pas". Unu ca nu sunt ceva mare expert, doi ca nu fac niciodata concurs pe teme de pescuit. Cu nimeni. Nu ma atrage...
Daca e vorba despre o "sezatoare" de testat bete, fire, un schimb de impresii, ceva, cu placere...
Referitor la concursul de casting eu zic "pas". Unu ca nu sunt ceva mare expert, doi ca nu fac niciodata concurs pe teme de pescuit. Cu nimeni. Nu ma atrage...
Daca e vorba despre o "sezatoare" de testat bete, fire, un schimb de impresii, ceva, cu placere...
POZEEEEE.....VREM POZEEEEE!!!!ZECI ...PE 20 MP?....PFOAI...ASTA TREBUIE FILMAT...VB SERIOSHanumanfish a scris:ok domnilori ....am inteles *pass* -ul si respect atitudinea .normal asa este corect ...nu trebuie sa concuram ...sanya felicitari pentru pastrav ..faci istorie .
@musti mergem la o stiuca cu streamer.?locul nu-l divulg ..zeci de stiuci pe 20 mp.
Hanumanfish a scris:@ssebastian ...nu sunt mari ...pana in 1,5 kg .hai ca spun locul...real.metro.au si somon,pastrav,si alte minunatii ale naturii si interesant sunt multe specii expuse moarte. ca cine le mananca viu.*
Cu placere. Mai ales ca de 1 Decembrie n-am mai apucat sa merg nicaieri. Si aveam in plan un streamer-it...Hanumanfish a scris:@musti mergem la o stiuca cu streamer.?locul nu-l divulg ..zeci de stiuci pe 20 mp.
O firimitura din frumusetea Bihorului .
OLI un muscar
O zona nu prea cautata de turisti ( Unii o stiu altii nu )
Un gandac care te face sa-ti dai seama ca nu numai oamenii au dreptul sa traiasca !
Am fost prin zona de ani de zile ,nu se compara cu nimic !
OLI un muscar
O zona nu prea cautata de turisti ( Unii o stiu altii nu )
Un gandac care te face sa-ti dai seama ca nu numai oamenii au dreptul sa traiasca !
Am fost prin zona de ani de zile ,nu se compara cu nimic !
Ultima editare efectuata de catre Hanumanfish in Lun Apr 11, 2011 11:09 am, editata de 1 ori
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
superbe locuri...
manu- Numarul mesajelor : 250
Varsta : 42
Localizare : arad
Ocupatia : la peste
Data de inscriere : 12/06/2009
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317