lac acumulare LESU
2 participanți
Pagina 1 din 1
lac acumulare LESU
stie careva care sunt speciile de peste care exista in acest lac?
sau cum este cu taxa de pescuit?
orice informatie ar fi binevenita,dar in timp util pentru ce de duminica plec acolo.
mersi.
sau cum este cu taxa de pescuit?
orice informatie ar fi binevenita,dar in timp util pentru ce de duminica plec acolo.
mersi.
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
Re: lac acumulare LESU
Ultima oara am fost acum 4-5 ani.Pestiii predominanti sunt in primul rand clean cu carutele,biban carasi extraordinari de frumosi,se prindeau la bomba...........si nu in ultimul rand pastrav dar mai rar.
Taxa a venit padurarul si mi-a cerut 8 lei pe zii.
Ce pot sa iti spun este sa mergi pe vale sa prinzi craisori.......seamana cu niste pastravi mic.Pe acestia ii pui in carlig ori prin metoda pater noster ori cu plumb culisant,pescuit la apa mica in baraj in general in coada la apa de 2 metri maxim unde se varsa paraul.Eu am prins pana la 20 de cleni intr-o dimineata toti depasind kilogramul
Fire intinse sa ai
Taxa a venit padurarul si mi-a cerut 8 lei pe zii.
Ce pot sa iti spun este sa mergi pe vale sa prinzi craisori.......seamana cu niste pastravi mic.Pe acestia ii pui in carlig ori prin metoda pater noster ori cu plumb culisant,pescuit la apa mica in baraj in general in coada la apa de 2 metri maxim unde se varsa paraul.Eu am prins pana la 20 de cleni intr-o dimineata toti depasind kilogramul
Fire intinse sa ai
cum prind craisorii?
ps vii la sedinta?
ps vii la sedinta?
nu vin ca am ceva treaba as veni.................Craisori ii prinzi fie cu plasa fie cu carlig de 20 si pinky in carlig
Uite un craisor sa nu ii confunzi http://www.pescarulsportiv.go.ro/html/boisteanul.htm
Uite un craisor sa nu ii confunzi http://www.pescarulsportiv.go.ro/html/boisteanul.htm
mersi mult! imi pare rau ca nu vii,as fi vrut sa-ti dau voblerul pe care l-am reparat.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum