Pescuitul la feeder
+25
mausica
B Vasile
catalin17
razvan10
Maryus
Balex67
paul15
Mirel
jacks
Tibi-CPO
Adriann
CosmYn
tIbI_iosIA
Hanumanfish
Ovi_1919
alex_24ARN
Sergiu-ionut
Harangus Marius
Ssebastian
waggling carp
DMG
zsolty
szoke szabolcs
Nagy Victor
Ionut Erdeli
29 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pescuitul la feeder
Nu ma prea pricep la stilul asta de pescuit, iar cand il practic il practic cu montura cu cosulet de nadire si un singur ac atasat pe linia principala! Acum intrebarea mea este ce naiba sa fac sa nu mai imi intre atata albitura? Chestia cu pescuitul in gropi la adancime - nu tine. Treaba cu Timar de branza - nu tine! Chestia cu ace mari - nici vorba!
Rog ajutor!
Rog ajutor!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Re: Pescuitul la feeder
Faptul ca prinzi numai albitura se datoreaza lipsei pestilor mari din zona in care lansezi montura , in cazul in care totusi observi ca ai peste de calitate (mare) in fata ta si nu prinzi , problema poate fi : montura nu e corespunzatoare , nada folosita nu-i atrage (intra albitura), momeala din cirlig nu le convine (trebuie incercate diferite momeli de diferite dimensiuni), sau pur si simplu , nu maninca (poti sa le dai orice ca tot nu-i prinzi ).
Asta asa pe scurt , sa-ti faci o idee , dar sunt mii de chitibusuri de care trebuie sa tii cont , uneori e suficient ca forfacul (inaintasul) sa fie mai lung sau mai scurt cu 10cm. pt. a avea succes sau esec !
Poate iesim odata la o partida de feeder sa punem in practica putinele cunostinte pe care le am in acest stil (si eu sunt la inceputul inceputului )
Sa ne auzim cu bine !
Asta asa pe scurt , sa-ti faci o idee , dar sunt mii de chitibusuri de care trebuie sa tii cont , uneori e suficient ca forfacul (inaintasul) sa fie mai lung sau mai scurt cu 10cm. pt. a avea succes sau esec !
Poate iesim odata la o partida de feeder sa punem in practica putinele cunostinte pe care le am in acest stil (si eu sunt la inceputul inceputului )
Sa ne auzim cu bine !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Pesti exista, de mancat mananca, dar marea problema este ca nu apuca sa ajunga la ac din cauza obletilor! La prima lansare am luat o mreana, dupa care numai obleti asta la ultima iesire! Am crezut ca innebunesc! Toti obletii i-am retinut in speranta ca nu vor mai intra altii
@pescardeclean
timar cu cascaval+ lipici cu aditiv+cascaval rosu amindoua. si tine la carlig pune pellet de 8mm Van der eyde cu aroma de capsuni sau daca nu gasesti lipici din asta pune 1 lingurita de PV1
szoke szabolcs- Numarul mesajelor : 246
Localizare : oradea
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009
inceareca cu niste cosulete speciale din burete in care intra vierii(neaparat sa ai doua cosulete)cosul ii pui in cutia cu viermi si il lasi cateva min pana intra viermii
fara nada!!!!!
starneste pestele mic
ce mai poti face (daca sti) sa lipesti vreo 500gr de vierme cu pietris si faci bulgarasi mici si ii arunci in zona in care pescuiesti
iar daca cumva pescuiesti pe crisul negru sa uiti de tot pescuitul cu nada si vierme aceasta perioada
numai cu grau porumb si arpacas ai sansa sa prinzi peste!!
fara nada!!!!!
starneste pestele mic
ce mai poti face (daca sti) sa lipesti vreo 500gr de vierme cu pietris si faci bulgarasi mici si ii arunci in zona in care pescuiesti
iar daca cumva pescuiesti pe crisul negru sa uiti de tot pescuitul cu nada si vierme aceasta perioada
pescardeclean a scris:Nu ma prea pricep la stilul asta de pescuit, iar cand il practic il practic cu montura cu cosulet de nadire si un singur ac atasat pe linia principala! Acum intrebarea mea este ce naiba sa fac sa nu mai imi intre atata albitura? Chestia cu pescuitul in gropi la adancime - nu tine. Treaba cu Timar de branza - nu tine! Chestia cu ace mari - nici vorba!
Rog ajutor!
Daca nu te pricepi de invatam.....esential e sa-ti si placa....sant mai multe trucuri de care trebuie sa tii cont cand vezi ca te ataca albitura...nada,forfac,ect. .
DMG- Numarul mesajelor : 49
Localizare : Bihor
Ocupatia : pescar....cand am timp
Data de inscriere : 05/06/2009
am auzit ca ai luat platici frumoase. Cand mai iesi merg sa invat cateceva. PS: am iesit aseara-nici macar lovitura nu am avut
Iti multumesc pentru informatii, Treaba cu iesitul la pescuit se adresa lui DMG. Scriam de pe telefon si am omis sa mai pun @DMG!zsolty a scris:?????????????????
Cat despre treaba cu buretele, am incercat, dar ma nenoroceste albitura! Orice as face, cand dau cu vierme in ac nu apuca sa ajunga pe fund ca deja o ia ala mic si alb! Celelalte sfaturi nu le-am pus in practica fiindca nu am mai iesit serios la pescuit, dar traiesc cu speranta ca odata cu racirea apei sa dispara si pestele asta agasant!
Scuze inca o data!
ieru, la silvas,pescuit la mreana - rezultat: 2 mrene mici, 4 cleni de 300-500gr, 10 scobari 200-800gr., total aprox. 5 kile. 1kil de timar negru, o juma de kil de rosu (congelat de un an jumate ) ceva pamant din gradina si o juma delitru de cuki. poze mai deseara
waggling carp- Numarul mesajelor : 74
Ocupatia : pescar:)
Data de inscriere : 12/06/2009
zsolty, crezi tu ca la feeder la vierme nu se prinde scobar sau mreana vara pe crisul negru?iar daca cumva pescuiesti pe crisul negru sa uiti de tot pescuitul cu nada si vierme aceasta perioada
Ma ajuta cineva cu ceva momeli secrete pentru sezonul rece la mreana sau scobar?
...vierme...dar sa nu mai spui nimanui...ok?pescardeclean a scris:Ma ajuta cineva cu ceva momeli secrete pentru sezonul rece la mreana sau scobar?
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Mai banditilor, io intreb una serioasa si voi ma plezmiti cu VIERMI?
Serios ceva siretlicuri de sezon cineva?
Serios ceva siretlicuri de sezon cineva?
vezi ca astia nu zic tot,vierme dar trebe lipit cu ceva,da-i mp lui zsolti ca-ti zice el ce si cum si cred ca trebe tinut inainte in cogniac MURFATLAR sau ZARAZA ca pe vremea asta rece asta se cere...sau numai la pescar?
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
vierme lipit sau daca apa nu curge tare poti trage cu prastia viermii
ma gandesc ca inca nu ai lipit vierme la viata ta???
degeaba iti explic cum se face ca nici mie nu mia iesit la primele 2 incercari.viermii se lipeau dar era probleme ca se lipeau de mana mea nu puteam sa fac bulgarasi din ea nu e chiar asa usor
trebuie sa cureti bine viermii sa sti exact cat colant de viermi folosesti cata apa(doar cu stropitoare se pot uda viermii altfel poti pune 500 gr de colant ca tot nui lipesti)cata pietricica tre sa folosesti si asta in functie de curentul apei ca daca p[ui putin iti duce apa toti viermii
deci mai bine incearca pe o apa mai lenta si tragi vierme cu prastia
eu iti mai recomand perioada asta cand e apa f limpede sa folosesti ori nada inchisa la culoare ori cu mult pamant
degeaba iti explic cum se face ca nici mie nu mia iesit la primele 2 incercari.viermii se lipeau dar era probleme ca se lipeau de mana mea nu puteam sa fac bulgarasi din ea nu e chiar asa usor
trebuie sa cureti bine viermii sa sti exact cat colant de viermi folosesti cata apa(doar cu stropitoare se pot uda viermii altfel poti pune 500 gr de colant ca tot nui lipesti)cata pietricica tre sa folosesti si asta in functie de curentul apei ca daca p[ui putin iti duce apa toti viermii
eu iti mai recomand perioada asta cand e apa f limpede sa folosesti ori nada inchisa la culoare ori cu mult pamant
@pescardeclean...sa nu uiti viermii....ok?
ssebastian a scris:@pescardeclean...sa nu uiti viermii....ok?
Da , daca lipesti doar pietrisul fara viermi , nu cred ca va fi bine
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Mersi, mult, am mai citit pe undeva de treaba cu viermii lipiti, dar nu am inteles nimic! Cred ca voi merge pe varianta cu prastia si cu pamantul! Mi se pare mai usor de realizat! Mersi inca odata!zsolty a scris:vierme lipit sau daca apa nu curge tare poti trage cu prastia viermii
ce bagabonti domle !!!
Las ca nu-s ei asa de rai! Mai glumesc si ei! Ce sa-i faci ne mai descretim fruntile!
am si eu o intrebare.pentru pescuitul la feeder pe cris, o lanseta cu putere 30-60 gr ar fi ok?
Sergiu-ionut- Numarul mesajelor : 12
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 17/07/2009
CEAS!!!...cea mai buna...chiar idealaSergiu-ionut a scris:am si eu o intrebare.pentru pescuitul la feeder pe cris, o lanseta cu putere 30-60 gr ar fi ok?
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Vand feeder Shimano si feeder Hakuyo
» Pescuitul la scobar
» PESCUITUL LA COPCA
» Pescuitul la twister
» pescuitul la buldo
» Pescuitul la scobar
» PESCUITUL LA COPCA
» Pescuitul la twister
» pescuitul la buldo