crisul repede
+44
Catalin
colaps
mausica
laurentiu
razvan10
CosmYn
paul15
Marian
MeHigh
alex_24ARN
marius
sztufi
davidco_m
mariusw
Tibi-CPO
Adriann
Cornel
waggling carp
Jean Scurtu
Ionut Erdeli
szoke szabolcs
kinderash_82
ionut
zsolty
tIbI_iosIA
bmjean
beniamin
Harangus Marius
szabi1
Ssebastian
Hanumanfish
MIHNEA FLORIN
nagy cristian
RaduDan
vasile miclea
Cristi Balas (GOGU)
Nagy Victor
Chelu
florin s
sebastianu
george or
Admin
loci70
mihai
48 participanți
Pagina 4 din 13
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: crisul repede
scobari din cris zona Tarian
va spun sincer , nu au fost eliberati , pur si simplu i-am dat cuiva
va spun sincer , nu au fost eliberati , pur si simplu i-am dat cuiva
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
Mreana de cris (prinsa in centrul orasului)
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Admin a scris:La miciurino ii si asta?
sper ca nu ! , nu ar fi corect fata de altii !
Nagy Victor- moderator
mai lasati copilul asta cu mrenele!!!!
pe forum am inteles ca pestii care se prind in gura se expun nu cei pe din afara
pacat de mreana aia frumoasa ca nu s-a intors in cris!! acolo iar fi locul
anul trecut am eliberat min 10 buc peste 2kile
pe forum am inteles ca pestii care se prind in gura se expun nu cei pe din afara
pacat de mreana aia frumoasa ca nu s-a intors in cris!! acolo iar fi locul
zsolty a scris:
ii bun ca is cifre rotunde......
zsolty ai dreptate, sa lasam copilul in pace...el mai are mult pana sa prinda pestii pe care i-am prins noi la viata noastra (unii din noi) si
dupa un timp o sa mai elibereze si el...la inceput cate unul si tot asa...dar ma leg de aia mai "batrani" in pescuit...pe care chiar nu-i inteleg.
zsolty ai iarasi dreptate (inclusiv si in alte topicuri)...sa eliberam cati mai multi pesti si chiar si din aia mari...o poza face mai mult decat un peste fript, cu ea ramai.
dupa un timp o sa mai elibereze si el...la inceput cate unul si tot asa...dar ma leg de aia mai "batrani" in pescuit...pe care chiar nu-i inteleg.
zsolty ai iarasi dreptate (inclusiv si in alte topicuri)...sa eliberam cati mai multi pesti si chiar si din aia mari...o poza face mai mult decat un peste fript, cu ea ramai.
bmjean- Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009
sunt multi cu bani care cara tot
sunt si care nu au ce manca pe aia iii mai intelegi dar pe ceilalti.....
sunt si care nu au ce manca pe aia iii mai intelegi dar pe ceilalti.....
Crisul Repede
avat si scobari
george or- Numarul mesajelor : 25
Ocupatia : student
Data de inscriere : 26/01/2009
Frumos , ne spui si noua ude i-ai prins ?, avatul cu ce l-a prins ?
Nagy Victor- moderator
crisul
poate sa-mi raspunda cineva totusi ce se intimpla acuma cu nivelul crisului?an de an se gaseste ceva motiv sa strice ebitul apei.am inteles anul trecut cu golirea barajului,dar anul acesta?pe tot timpul prohibitiei nu sa miscat apa nici 5 centimetrii,de cind a inceput sezonul scade si creste apa cite 40cm fara rationamnet sau un program anume,acum in toiul secetei.mai bagaias undeva cu barajele lor an de an...
loci70- Numarul mesajelor : 53
Ocupatia : mecanic
Data de inscriere : 23/01/2009
crisul repede
pestii au fost prinsi in zona cheresig ...avatul l-am prins la pestisor viu (oblet)
george or- Numarul mesajelor : 25
Ocupatia : student
Data de inscriere : 26/01/2009
Eu caut raspuns la aceasta intrebate ce ani de zile
Se spunea cindva , undeva ca menirea lacului de acumulare de la Osorhei - Podgoria este de a stabiliza nivelul crisului , teoretic asa trebuia sa fie , dar practic e ceea ce vedem cu toti , fluctuatii de nivel chiar si de 50 - 60 cm de 2 - 3 ori pe zi (poate asa stiu ei sa regleze nivelul )
Se spunea cindva , undeva ca menirea lacului de acumulare de la Osorhei - Podgoria este de a stabiliza nivelul crisului , teoretic asa trebuia sa fie , dar practic e ceea ce vedem cu toti , fluctuatii de nivel chiar si de 50 - 60 cm de 2 - 3 ori pe zi (poate asa stiu ei sa regleze nivelul )
Nagy Victor- moderator
captura mreana
oops.... de cand nu am mai vizitat forumu ...
da cum am iesit in pozaaa . )))
mreana o fost prins de bot...))))
iar de miciulit .... daca vreti sa zicem ca e miciulita, e miciulita de bot )))))
da cum am iesit in pozaaa . )))
mreana o fost prins de bot...))))
iar de miciulit .... daca vreti sa zicem ca e miciulita, e miciulita de bot )))))
beniamin- Numarul mesajelor : 11
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 22/06/2009
caras ,scobar..
azi eram adica ieri...in patrulare cu inspectia piscicola..*si jandarmeria*..am cateva poze despre pescarii mai modesti..am decis sa va arat si acesti pescari care nu au scule*si bascule*..shimanouri..si alte lucruri sfinte...si totusi domnilor prind peste* frumos..si elegant..ca avem si latura asta a pescarilor din bihor..ei sunt cei mai multi..simpatici...oameni simpli si totodata nemaipomeniti...acum ai pomenesc..merita...
acest nenea..mi-a furat sufletul..simplu,trecut prin viata..si avea lumina in ochi..fericit..
un alt pescar..deschis..putin timid in fata aparatului..dar fericit..(sper ca este si in viata lui)
am fost si pe la cefa..dar nu erau pescari..unul singur..nu a prins nimic..35 grade..
mai jos undeva spre cheresig..un domn la scobarit..loveste scobarul..scobyduby*..bucata la feeder*
la palota..omul spune*acum am venit de 20 min...si deja am 2 buc..
va urma..
acest nenea..mi-a furat sufletul..simplu,trecut prin viata..si avea lumina in ochi..fericit..
un alt pescar..deschis..putin timid in fata aparatului..dar fericit..(sper ca este si in viata lui)
am fost si pe la cefa..dar nu erau pescari..unul singur..nu a prins nimic..35 grade..
mai jos undeva spre cheresig..un domn la scobarit..loveste scobarul..scobyduby*..bucata la feeder*
la palota..omul spune*acum am venit de 20 min...si deja am 2 buc..
va urma..
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Pozele sunt sugestive si prezinta intradevar pescari modesti, dar fericiti!
Se prinde bine pe cris, pana nu umbla aia la apa, ca dupa aia canci!
Pozele sunt de ieri dimineata, ieri dupamasa a crescut apa si s-a tulburat (normal, cand am mers eu la pescuit) si...pauza la toti.
Se prinde bine pe cris, pana nu umbla aia la apa, ca dupa aia canci!
Pozele sunt de ieri dimineata, ieri dupamasa a crescut apa si s-a tulburat (normal, cand am mers eu la pescuit) si...pauza la toti.
Acuma am venit de la pescuit de la Santandrei, am prins la clean in prostie! Scuzati lipsa de poze, dar nu s-a putut! 7 cleni mari si frumosi si mult mai multi din aia micuti! A fost un adevarat deliciu sa ii pescuiesc! Am pescuit cot la cot cu un muscar, dar intra mult mai bine la vobler micut decat la musca! Oricum, am stat vre-o 15 minute numai sa il privesc pe domnul respectiv! O adevarata placere sa vezi cum controleaza firul, musca, felul cum cade musca pe apa, cred ca iti ia o vesnicie sa inveti! Respectele mele tuturor muscarilor!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Domnilor o intrebare cu privire la Crisul repede. Am avut o discutie cu doi pescari care au pescuit in ultima perioada pe Crisul repede in zona Girisului. Amandoi muscari si amandoi au prins exemplare frumoase la peste 2 kg, si in urma acestei discutii am aflat ca pestii aveau icre mari gata de depus, respectivi lapti. E normal sa se intample asta? Pe Crisul negru am luat ieri ceva cleni mai mari si mai mici, dar cei mari pe care i-am luat acasa nu aveau nici icre nici lapti! (i-am luat ca sa verific daca se pregatesc de depus). Sa fie ecosistemul Crisului repede atat de diferit de cel al Crisului negru?
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
re:crisul repede
da difera foarte mult...cel repede este mai poluat decit cel negru....ceea ce duce la schimbarea si simtul pestilor....iar tu ce treaba ai daca clenii mari de pe crisul repede vor sa faca sex cind ii apuca???...ai ceva impotriva?....serios vbind...cei din zona amintita mai urca din tisa pe cris in sus si acolo este alt ecosistem....adica perioade de reproducere datorata de temperatura aerului a apei.....sincer nu stiu explicatia mai elevata....aventual cei la 2 -3 kilo o fac mai tirziu decit cei tinerei....virsta isi spune cuvintul...deci...cam astea-s explicatiile...
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
eu am fost mercuri la bulz si am pescuit la wobler!!!!!!
si am luat vreo 50cleni (80-300gr toti au fost eliberati)si am avut cativa care aveau lapte in ei inca!!!
cand ii prindeam in mana .......zbura laptele din ei ca intr-un film german
si am luat vreo 50cleni (80-300gr toti au fost eliberati)si am avut cativa care aveau lapte in ei inca!!!
cred ca ar trebui sa ne facem un control periodic la psihiatrie amindoi... pescardeclean are toata vinazsolty a scris:eu am fost mercuri la bulz si am pescuit la wobler!!!!!!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
re ;pe CRISUL REPEDE
SALUT BAIETI .amandoi sunteti foarte coool*..FRAZA cu filmele *GERMANE*e tare..iar ssebastien*..faza cu controlul periodic este si mai tare..am vazut ca l-ai bagat si pe pescardeclean*..am avut o zi obositoare epuizat dupa caldura asta mare..de mult nu am mai ras asa..mersi tuturori...zsolty*mortal esti..super tare..ssebastien*..nici tie nu trebuie sa mergi dupa umor la vecini*..
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
fiind in aval de Oradea, cred ca, clenii de la Giris au citit ceva ziare mondene (folosite!...poate si de pescari) si au ajuns la "fata de la pag. 5" si apoi...pe treaba...sa nu mai spun de ce am citit odata...un studiu cu privire la comportamentul pestilor in aval de marile orase, cu referire la prezenta substantelor din anticonceptionale in apa.
In primul rand treaba poate fi explicata prin pozitionarea geografica a crisului repede.......acesta este intr-o zona colinara adica deal si nu ses.Apa este mult mai rece de aceea se explica de ce din cand in cand se mai prinde si cate un pastrav prin zona orasului.Cleanul depune la o anumita temperatura.........si cand mai are chef depune si cate 2 ponte.Pe cris predomina speciile de pesti din zona colinara pana undeva de dupa Santandrei adica scobar,mreana,dever,clean......carasul crapul somnul stiuca pestii de ses fiind prezenti in numar mare mult mai jos de perimetrul orasului.Parerea mea...........
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Crisul Repede 16.04.2011
» Crisul Repede 2009
» Crisul repede in 2004
» La Scobar pe Crisul Repede
» Feeder pe Crisul Repede
» Crisul Repede 2009
» Crisul repede in 2004
» La Scobar pe Crisul Repede
» Feeder pe Crisul Repede
Pagina 4 din 13