Muste pentru clean
+11
CosmYn
yulyan33
Tibi-CPO
Hanumanfish
szoke szabolcs
Ssebastian
Ovi_1919
davidco_m
Nagy Victor
Ionut Erdeli
bmjean
15 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Muste pentru clean
Musca de cognac!
Tentativa de libelula, asta nu stiu daca prinde ca inca nu am incercat-o!
Tentativa de libelula, asta nu stiu daca prinde ca inca nu am incercat-o!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Prima musca este foarte reusita,privind a doua musca am zambit ,crezand ca ai prins o libelula si ai uitat-o pe tastatura ,te laud domnule pentru simplul fapt ca evoluezi pe zi ce trece ,imi dau seama de un timp ( de 10 ani ) ca fiecare cine mestereste o musca,un wobler,o naluca,etc defineste si caracterul celui care are indemanarea si placerea sa creeze ceva ,ceva iesit din mana lui ,laud pe toti cei care au postat poze despre creatiile personale gandite dupa imaginatia si chibzuinta pescarului nostru, poze de 1 an si ceva incoace creatii care mai de care ,2009-2010 .Sper si cred ca in anii care vor venii sa postati poze despre creatiile domniilor voastre .
Multumiri si felicitari
Multumiri si felicitari
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Am mai lucrat cateva muste pentru clean! Sunt doua fotografii fiindca anumite muste sunt fotografiate din pozitii diferite!
Omida,musca,viespe,
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
muste clean
salut, grozave mustele, cum faci picioarele si din ce?
misu- Numarul mesajelor : 44
Localizare : oradea
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 05/07/2009
saluty.
primul post. v-am gasit cu greu ...
intrebare. cu imitatiile alea de muste cu picioare din paun parca si alte materiale a prins cineva ? momentan am incercat carabusi pe 12-14 cu burta din pana de fazan si picioarele din elastic alb dat cu marker negru si verde . nu am apucat sa le testez . am adt in schimb cu red tag legat tot de mine pe cris si in oras is la cheresig , 2 muscaturi sifilitice fara finalizare . este totusi o musca incercata care sa si fie pe placul clenilor autohtoni ? am multe modele de viespe din foam , am incercat si cu mimitatii de cosas degeaba . o sa pun si eu pozele cand ajung acasa . poate leg eu prost si deaia nu prind
vorbim .
papa.
primul post. v-am gasit cu greu ...
intrebare. cu imitatiile alea de muste cu picioare din paun parca si alte materiale a prins cineva ? momentan am incercat carabusi pe 12-14 cu burta din pana de fazan si picioarele din elastic alb dat cu marker negru si verde . nu am apucat sa le testez . am adt in schimb cu red tag legat tot de mine pe cris si in oras is la cheresig , 2 muscaturi sifilitice fara finalizare . este totusi o musca incercata care sa si fie pe placul clenilor autohtoni ? am multe modele de viespe din foam , am incercat si cu mimitatii de cosas degeaba . o sa pun si eu pozele cand ajung acasa . poate leg eu prost si deaia nu prind
vorbim .
papa.
colaps- Numarul mesajelor : 123
Localizare : Oradea
Ocupatia : muscar
Data de inscriere : 14/06/2011
Salut, Colaps si bine ai venit. Da cu imitatiile alea de musca am prins bine chiar si astazi la Santandrei. Mai nou mustele alea le fac fara aripi si merg la fel de bine Am mai prins pe viespe relativ bine si pe ceva musca imitatie de nimic care a rupt gura targului! Cu cosas nu am pescuit si nici cu redtag. Cu siguranta nu legi prost, alta ar trebui sa fie problema. Ori localizarea cleanului, ori modul de prezentare.
merci de raspuns. banuiesc ca firul e principala problema ... am un sinking nasol . casting merge de scos fir mult problema e ca el se scufunda incetisor si cand incerc sa intep am deja burta si sub filmu apei si din cauza curentului apei , deci sanse minime. o sa mai incerc . am o imitatie de vierme din foam care am testat-o pe lac la les fara succes , dar nu am stat sa insist . sper sa apuc vara asta sa iau canalele de la cefa la puricat , sa vad daca pot sa fraieresc caraselu sau chiar crap . la cleni cred ca ramin la slapi . ai incercat sa pescuiesti versiune de cosas cu deer hair ? ieri am primit parul de la mihai.k ( super multurmiri pt. donatie ) si vreau sa leg cateva , cica is prinzatoare .... ramine sa vorbim si sa schimbam impresii . vad ca pescuiesti cam prin zona pe unde am dat si eu . la tarian ai fost ? pe vremuri erau locuri foarte faine , desi e braconat in draci de localnici .
Nu am pescuit la Tarian decat de doua ori. De obicei merg la Santandrei pe drumul de langa magazinul de constructii. Sunt niste locuri foarte bune pe acolo si e plin de cleni mici cu care te poti distra.
o sa cercetez zona cat de curand ... in concediu sau intr-un weekend. daca vad un muscar in zona il abordez poate dau peste tine
putin off topic .... ai incercat sa dai dupa scobar ? sanya e singurul pe care-l cunosc care a si prins ( e si din zona noastra ). sau la crap/caras ?
pe zona cefa a incercat cineva pe canalul colector ? in copilarie erau clenoci mari la pod si la betoane cum ziceam noi ...locul de scaldat .
putin off topic .... ai incercat sa dai dupa scobar ? sanya e singurul pe care-l cunosc care a si prins ( e si din zona noastra ). sau la crap/caras ?
pe zona cefa a incercat cineva pe canalul colector ? in copilarie erau clenoci mari la pod si la betoane cum ziceam noi ...locul de scaldat .
Suntem destui care am prins si scobari si mrene
Pe canal prinzi cleni pe unde mai sunt dar este chinuiala!!!Crapi se prind in ape unde poti sa-i vezi ca altfel........
Pe canal prinzi cleni pe unde mai sunt dar este chinuiala!!!Crapi se prind in ape unde poti sa-i vezi ca altfel........
iesire la clean
Salut
As avea azi timp de o ieseala la clean cu MA pe Crisul repede (santion,tarian ..etc) dupa 6:30 PM.
Inca nu am fost la clean anul acesta si as vrea sa vad care este efectivul de peste ramas
Daca sunt doritori..... dati un PM si vb la tel.
Fir intins
As avea azi timp de o ieseala la clean cu MA pe Crisul repede (santion,tarian ..etc) dupa 6:30 PM.
Inca nu am fost la clean anul acesta si as vrea sa vad care este efectivul de peste ramas
Daca sunt doritori..... dati un PM si vb la tel.
Fir intins
Daca nu aveam deja programata o alta partida de pescuit pe ziua de azi , te insoteam cu cea mai mare placere
poate altadata , distractie placuta si fir intins
poate altadata , distractie placuta si fir intins
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
buna propunere da` nici eu nu pot . am program facut de 2 saptamini .... sa ne zici si noua cum e cu pestele pe acolo .
kakat in traista.
kakat in traista.
am fost azi prin toboliu-cheresig ... doar in trecere si doar pe sosea . am vazut pe canalul din stanga soselei la intrarea in toboliu un muscar , e cineva de pe forum ? si ca sa imi strice omplet ziua inca un muscar si la cheresig , aproape de pod !!! asa chef aveam sa intru si eu in apa ... da` nu se poate la 4 ace ....
asta e imitatia mea de viermisor , facut din foam ( custom ) pescuit ca uda , azi am facut cateva lestate sa pice mai repede la fund. modelul prezentat mai sus nu e delok lestat si totusi se scufunda , da nu foarte repede . cica acest patern merge bine la pastrav/lipan, probabil ca si la clean, dar trebuie tastat . daca tot e viermisor dece nu ar merge la mreana si scobar ? poate facem un schimb de muste ceva de genul ... si va leg cateva sa incercati .
astept feedback de la cunoscatori !
merci.
asta e imitatia mea de viermisor , facut din foam ( custom ) pescuit ca uda , azi am facut cateva lestate sa pice mai repede la fund. modelul prezentat mai sus nu e delok lestat si totusi se scufunda , da nu foarte repede . cica acest patern merge bine la pastrav/lipan, probabil ca si la clean, dar trebuie tastat . daca tot e viermisor dece nu ar merge la mreana si scobar ? poate facem un schimb de muste ceva de genul ... si va leg cateva sa incercati .
astept feedback de la cunoscatori !
merci.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» momeala pt clean
» Flyfishing flies -musca- imitation
» Intrebari despre pescuitul la musca
» Muste ciudate!