Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inceputurile Spinning Clubului!

+19
alex_24ARN
jjanos94
Istyfishmaster
pescarescu
misu
RAUL 30
cristian duma
bmjean
dan_popa
nagy cristian
Ssebastian
csife
Hanumanfish
Marian
Nagy Victor
Admin
Ionut Erdeli
miki
Harangus Marius
23 participanți

Pagina 8 din 25 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Urmatorul

In jos

Doriti pe hanumanfish presedinte la spinnig club?

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Vote_lcap97%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Vote_rcap 97% 
[ 29 ]
Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Vote_lcap3%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]

Total voturi : 30

Sondaj inchis

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Iun 15, 2009 1:12 pm

Daca tot ne deplasam pana acolo, eu dau o sticla de vin premiu celui care va prinde mai multi pesti!
Daca nu e major, dau o ciocolata! Very Happy

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty RE: SPINNING CLUB

Mesaj  Ssebastian Lun Iun 15, 2009 1:24 pm

va salut domnilor..totul ok?....aici da...
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty re:spinning club

Mesaj  Ssebastian Lun Iun 15, 2009 1:24 pm

cu mikki a vb cineva?...el vine?
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty spinning

Mesaj  miki Lun Iun 15, 2009 1:25 pm

Toate cele bune.
puneti-ma si pe mine pe lista ca vin si eu...vin cu masina(am vb. cu d-nul marius si daca reusesc il urmez cu masina...daca nu...mi-a dat detaliile locatiei si vin acolo)...dar nu o sa pot sta prea mult - vreo 2 ore...si ma intorc pe la 7 seara acasa...daca vrea careva mai am si eu 4 locuri libere dar sa vrea sa se intoarca in jurul orei 7.
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty dadada

Mesaj  miki Lun Iun 15, 2009 1:28 pm

ddddddddaaaaaaaaaaaaaaa...vine si mikimikimikimiki

cu bunavointa sotiei...am reusit sa-mi gasesc si eu o bresa in treaba de zi cu zi si sa fug 2 ore de la treburile cotidiene, spalat de vase, schimbat de scutece si facut lapticul...si vin 2 ore sa va bat pe voi la cap.........Smile Razz
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Lun Iun 15, 2009 1:28 pm

de ce sa nu-l poti urma?...o fi el reincarnarea lui ayrton sena?... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty dadada

Mesaj  miki Lun Iun 15, 2009 1:31 pm

se poate...nu stiu Laughing

nu de aia...era vorba ca tre sa-mi iau si eu o pereche de izmene si o bluza pe mine...si ies abia la 16.00 de la lucru...si...daca nu parasiti orasul pana atunci va urmez...asta era treaba
miki
miki

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Iun 15, 2009 1:32 pm

Propun sa formam coloana la intrare in Santandrei! Ca pana acolo stim toti sa ajungem. Ce ziceti? Asa are si Miki cum sa ajunga si sa ajungem toti odata!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Lun Iun 15, 2009 1:34 pm

am glumit...pe mine ma ia de la podul de pontoane partea iosiei....la 16:15 min...deci....dar daca are nr tau te sunam si ne vedem la iesirea din oras....
@ pescardeclean..am vb cu duma vine si el la fanatic.
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty ok

Mesaj  miki Lun Iun 15, 2009 1:35 pm

eu fac tot posibilul sa nu ma asteptati mult...cam pe la 16.30 sunt gata si...stau si eu la 5 minute de santandrei...adica in capat la iosia deci sunt cat de repede se poate acolo.....am un daewoo nubira albastra cu numarul BH-79-MYK...deci sa nu ma accidentati....
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Iun 15, 2009 1:37 pm

Se poate si acolo, doar ca nu stiu exact de care pod zici! Ala de langa Real?
Totusi cred ca mai bine e la intrarea in Santandrei

Ionut Erdeli

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty e ok?

Mesaj  miki Lun Iun 15, 2009 1:37 pm

are toata lumea cu ce merge?
eu mai am loc......dar dupa cum am spus...nu stau foarte mult...
0740/246624...daca nu are careva loc...
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  dan_popa Lun Iun 15, 2009 2:31 pm

imi cer scuze dar nu voi putea veni la iesirea amicala, trebuie sa o duc pe maica-mea la cluj pt niste investigatii medicale.

dan_popa

Numarul mesajelor : 16
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 25/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Iun 15, 2009 2:32 pm

Ne pare sincer rau, dar speram ca la concurs va prezentati!
PS: Sanatate la mama dumneavoastra din partea spinning clubului! Very Happy

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Iun 15, 2009 9:20 pm

dan_popa a scris:imi cer scuze dar nu voi putea veni la iesirea amicala, trebuie sa o duc pe maica-mea la cluj pt niste investigatii medicale.

va dorim multa sanatate si sa va intoarceti cu vesti bune de la Cluj Very Happy Very Happy Very Happy
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Lun Iun 15, 2009 10:28 pm

mnoah...normal ca va urma..ceaules...reusita iesirea....urmeaza partea a doua....
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty ECHIPA SPINNING...NU MULTI ..DA BAIETI DE BAIETI..

Mesaj  Hanumanfish Lun Iun 15, 2009 11:22 pm

AZI ..AM VAZUT CUM SE INTALNESC PE RAUL NOSTRU CRISUL REPEDE..ZONA SANTANDREI...PESCARI CARE PRACTICA *ELEGANTUL STIL DE PESCUIT *SPINNING*...AU DAT DOVADA DE ELEGANTA...SI FINETE..AM VAZUT SI STIL BRUT SANATOS...ASA ESTE BINE SA FIM DIFERITI...DAR TOTUSI ACELASI DRUM..ACEEASI PASIUNE..INCA E LA INCEPUT ACEASTA PRITENIE ...MAI SUNT MULTE RAURI..CANALE SI BALTI..UNDE SE POT INTAMPLA EPISOADE DIN VIATA FIECARUIA ..PE CARE NU LE VA UITA NICIODATA..ATAT IN PESCUIT ..CAT SI IN TRAIRI PERSONALE ..DE PRIETENIE ..ABIA ACUM VINE VARA..MULTE IESIRI SE MAI POT NASTE...AM O SENZATIE CIUDATA...MI-A TRECUT PRIN MINTE ...IN FIECARE SAPTAMANA O SINGURA ZI CATEVA ORE SA FIE PENTRU IESIRE INTRUNIRE}..AVEM SI UN BAIAT TANAR..INTRE NOI...CEL MAI TANAR...SI UN SUPERVISOR....VARA E LUNGA INCA...VA DORESC PLACUTE IESIRI IN NATURA..CU SANATATE..PACE ..DRAGOSTE IN FAMILIE...SPINNING*DO*

EI SUNT CEI CINCI..CARE AU PRINS ..FELICITARI..
PESCARDECLEAN...LOCUL 1...CAPTURA...2 BUC DE CLENI..TOTAL 60 DE CM
HARANGUS MARIUS......LOCUL 2....CLEAN 1 BUC ....30 CM
SSEBASTIAN......LOCUL 3 ....CAPTURA....1 BUC CLEAN 29 CM
PALFI SANDOR.....LOCUL 4 ....CAPTURA ...1 BUC CLEAN 26 CM
CIPRI ...........LOCUL 5 ....CAPTURA....1 BUC MREANA..22 CM..

BRAVO BAIETI ....FELICITARI...
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 8 Empty SPINNING CLUB

Mesaj  RAUL 30 Mar Iun 16, 2009 12:41 am

felicitari tuturor concurentilor Very Happy
RAUL 30
RAUL 30

Numarul mesajelor : 2
Ocupatia : -
Data de inscriere : 04/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Mar Iun 16, 2009 12:45 am

consider ca iesirea a fost una reusita,ne-am cunoscut un pic mai bine intre noi .
mie personal mi-a placut foarte mult si daca vreti am putea repeta acesta iesire in fiecare luni dupa masa eventual schimband locatia de fiecare data,sa fie o intalnire amicala de fiecare data cu concurenta care a fost si azi.
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Iun 16, 2009 8:16 am

Parerea mea e ca daca iesim in fiecare luni dupamasa, se bagatelizeaza treaba! Eu as propune o data la doua saptamani, sau mai bine o data pe luna! daca e prea des oraganizata, ne vom trezi la un momentdat 3-4 pescari pe malul apei!
Fiecare poate iesi cand vrea la pescuit, dar asta sa fie o incununare a incercarilor, a succeselor, un loc unde sa ne demonstram fiecare maiestria!
Parerea mea! Very Happy

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Marian Mar Iun 16, 2009 8:43 am

Din ce vad in poze imi dau seama ca a fost super iesirea....chiar daca pestii nu au fost foarte multi, conteaza ca oamenii sau simtit bine. Felicitari tuturor!! si de abia astept si eu sa ies la spining.
Marian
Marian

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 34
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Iun 16, 2009 10:18 am

da...a fost super...asa da iesire...si...da...sunt de acord si eu cu organizarea periodica a unor iesiri de asemenea anvergura insa cum zicea pescardeclean cred ca o data pe luna sau o data la 2 saptamani...sa fie accesibil pentru toti...si desigur in rest fiecare cum si cand poate si ...de ce nu...poate ne mai auzim pe aici pe forum si mai facem iesiri comune de 2 sau 3 daca ne nimerim sa avem timp liber deodata...astea de antrenamente dar o data la 2 saptamani sau la luna musai ar fi sa facem iesirea comuna(o stabilim si asa sa ramana - lunea la ora ?? intalnirea la??? o data pe luna sau o data la 2 saptamani si asa sa ramana)...ce ziceti?

si apropo...pescar de clean a mai capturat si o trusa cu lingurite, voblere, etc(a mea personala)...aia nu se pune?...orcum mersi de trusa pescarde clean cheers

sau geaca cu vobler in ea capturata de viorel? - avea o gramada de kilograme Shocked

si nu ma uitati ca am prins si eu 2 bibani cat degetul Laughing - o sa pun poza cu unul ca celalalt era asa de mic...ca nici nu se merita sa-i fac poza ca nu se vedea...si o sa pun si poza cu cleanul lui palfi...locul IV

si da...inca o data a fost ceva frumos din care eu personal am avut multe de invatat despre fire, inaintasi, voblere, lingurita lui palfi cu care am prins bibanii, etc....

toti de la mic la mare super baieti cu care merita sa-ti petreci timpul si de la care un incepator ca mine sau alti iubitori incepatori ai acesui stil avem ce invata

ce sa mai zicem de lectiile de muscarit? exact ca la T.V. numai ca le vedeai pe viu

sa fi vazut cum se ajutau baietii intre ei...o minune...:

hai sa-ti dau o lingurita, las ca ma bag eu in apa sa-ti scot lingurita din agatatura ca sunt ud deja, hai sa-ti arat cu ce am prins, hai sa facem schimburi de unelte, hai sa va arat cum se muscareste, hai sa vedeti treaba cu "buldo"(asa cred ca-i zice), hai sa va fac o demonstratie cu dezagatatorul, etc....inimaginabil si desigur de remarcat ce coeziune de grup s-a format, ce socializare frumoasa intre niste oameni care se cunosc abia de ceva vreme sau unii chiar atunci s-au cunoscut.

felicitari tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Iun 16, 2009 1:54 pm

da ...minunata iesirea chiar splendida....am avut noroc eu ca nu a prins nimeni salau!!!..cei care au fost pe faza stiu despre ce era vorba....in rest.....spectaculos....ca si demonstratia lui Zoli in muscarit...sincer as incerca...dar mi-e frica ca m-as strangula .....bravo "SPINNING CLUB "- ORADEA....in legatura cu iesirile sint de acord cu pescardeclean....odata pe luna este ok...macar asa ne adunam mai multi...si in prima luni dupa data de 13 a fiecarei luna...asa ca sa fie un ritual...sa stie si sotiile ca in prima luni dupa data de 13 nu sintem de gasit...acasa....DnD - SPINNING TIME!!!!....deci, o facem o data pe luna in prima zi de luni dupa data de 13?...votam????? cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Iun 16, 2009 2:35 pm

da...eu votez pentru prima luni dupa data de 13 = intalnirea spinningarilor
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Iun 16, 2009 3:23 pm

Votez pentru
Mai bine cred ca ar fi sa faca Admin un sodaj! Oricum asta cu il vreti pe hanumanfish cred ca s-a terminat!
@hanumanfish ce lanseta era aia telescopica si unde pot gasi si eu?

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 25 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum