comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
+12
Musti
Adriann
Hanumanfish
Ionut Erdeli
DAN-DAN
Admin
Harangus Marius
mariusw
miki
alex_24ARN
Ssebastian
Nagy Victor
16 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
Va rog frumos la urmatoarele editii castigatorul sa isi faca o poza alaturi de peste......pentru o viitoare afisare pe prima pagina.In caz ca este un concurs cu putini pesti faceti poza pe langa cea de langa scala si cu pestele alaturi de dumneavoastra.....va multumesc anticipat pentru intelegere.
Re: comentarii despre pozele sau video clipurile Clubului (in limita bunului simt) !
noa bine ca mi-ai zis,asa o sa fac
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
ssebastian a scris:@spinning club....daca am suparat pe cineva cu comentariile mele la fotografii...si se simte jenat de ce am comentat rog sa-mi trimita mesaj privat si imi voi cere scuze pe forum (deschid topic nou pt scuze publice)...multumesc ...cu respectul cuvenit...Ssebastian
Comentariile sint beton , dar nu inteleg de ce n-ai terminat de comentat pozele lui @ alex_24ARN Templieru , esti cumva suparat pe el
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
@vICTOR.... nu dar deja m-au durut ochii de la atita dai inapoi si tot felul vizualizare fiecare poza si scrie ...ii masacrui...dar o voi face la fiecare poza pe viitor....dar nu mai faceti 126 de poze ..faceti 500..
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
.....intrdevar !aceea e marimea care a adjudecat locul 1 ! FELICITARI CASTIGATORULUI ! Inca o dovada in plus ca ,,nu sti de unde sare iepurele (pestele) ! sau ca ,,nu tot deauna marimea conteaza,,panky a scris:M-am tot uitat la pozele de la intalnire, dar pestele ala nu avea nici 20 de cm., asta asa ca si informatie.
Felicitari mariusw oricum.
DAN-DAN- Numarul mesajelor : 35
Localizare : oradea
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009
Felicitari tuturor participantilor, la editia a VII-a! Aici inchei cu laudele si trec la subiect:
Cum mama naibii sa prindeti pesti daca stati intinsi in barca, cu burta la soare, si unditele le lasati sa se odihneasca!
Cum mama naibii sa prindeti pesti daca toata ziua ati facut numai poze! Ati sperat la pesti "fotomodeli" sa iasa la aparat sa le faceti poze?
Felicitari pentru curajul avut sa participati chiar daca s-au anuntat atatea ploi!
Cum mama naibii sa prindeti pesti daca stati intinsi in barca, cu burta la soare, si unditele le lasati sa se odihneasca!
Cum mama naibii sa prindeti pesti daca toata ziua ati facut numai poze! Ati sperat la pesti "fotomodeli" sa iasa la aparat sa le faceti poze?
Felicitari pentru curajul avut sa participati chiar daca s-au anuntat atatea ploi!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
da....faina iesire..felicitari...
faina de tot poza cu aura Templierului...
faina de tot poza cu aura Templierului...
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
bah!!! ce mi-a placut aia cu aura si zimbetul lui alex...m-am spart de ras.
felicitari pentru comentarii!
felicitari pentru comentarii!
comentarii-despre-pozele-sau-video-clipurile-clubului-in-limita-bunului-simt
salut ...daca stiam ca mai puneti poze ma abtineam ..si mai aveam ce pune la filmuletul spinning club 2009. sunt poze reusite ...comentariu de nivel unui ziarist bun.felicitari..
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
....voi reedita pozele lui ARN...peste 1/2 ora, dureaza pina le sortez si comentez....dar inca un filmulet mai merge....acceptam orice daca este gratisHanumanfish a scris:salut ...daca stiam ca mai puneti poze ma abtineam ..si mai aveam ce pune la filmuletul spinning club 2009. sunt poze reusite ...comentariu de nivel unui ziarist bun.felicitari..
...MAH...HABAR NU AI...SE ZVONESTE CA NESSY (STI TU ,ALA DIN LOCK NESS) S-AR FI ACIUAT PRIN CANAL SI ASTEPTAM SA IASA SA-L POZAM....IN AFARA DE CITEVA PERISCOAPE DE SUBMARINE JAPONEZE NU AM VAZUT...DAR I-AM ANUNTAT CA RAZBOIUL S-A TERMINAT...SA VEZI TU BUCURIE PE EI...pescardeclean a scris:Felicitari tuturor participantilor, la editia a VII-a! Aici inchei cu laudele si trec la subiect:
Deci Sebi e nebun!M-am spart de ras.....COmentariile sunt extraordinare.CU mici confuzii intre Arn si Ariann....dar na!!!La Sebi se accepta orice...Chiar orice......esti tha best!!!!wauuuii ce am putut rade...Multam fain Sebastienn!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
deci fratilor!!!haules baules!!mor de ras......nu mai pot!!!de derutat ce eram am postat comentariu la galerie foto!!!!!demult nu am mai ras asa de bine!!!!!!!!bv sebi!!!!(restul pozelor le vreau inapoi)
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
BAAAAAAAAA! Care de care v-ati legat? Ariann, tu esti ala rau?
/ban Ariann
/ban Ariann
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
daca vrei tu...fie asa cum vrei...am rezolvatpescardeclean a scris:BAAAAAAAAA! Care de care v-ati legat? Ariann, tu esti ala rau?
/ban Ariann
De cite ori ma uit la poze ma doare sufletul ca nu am fost alaturi de voi
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
..eee las ca mai iesim..sper sa nu uitam sa te anuntamNagy Victor a scris:De cite ori ma uit la poze ma doare sufletul ca nu am fost alaturi de voi
dc n`am filmat oare momentu ala cand ai facut "bucfentz" din barca )) ssebi ...)))
mariusw- Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009
Iar m-ati banat pentru 1212133121 zile?Pfaiii......nua bine adio pescuitbihor....ma apuc de cantat!!!pescardeclean a scris:BAAAAAAAAA! Care de care v-ati legat? Ariann, tu esti ala rau?
/ban Ariann
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
..daca filma cineva cazatura mea din barca...era masacre...deja eram pe youtube :lol:mariuw a vazut totul live...ma bucur pt el ...mariusw a scris:dc n`am filmat oare momentu ala cand ai facut "bucfentz" din barca )) ssebi ...)))
comentariu poze
MA DISTREZ DE MINUNE !!!!!!!!! Chiar daca nu ar exista poze caci : 1-vezi poza...2-fuga fuga la comentariu .3-care despre ce poza scrie ...4-S-A SCHIMBAT COMENTARIUL...FUGUTA LA POZE CA POATE AM RAMAS IN URMA!? Nu se poate pune poza si sub ea comentariile ??mi se pare mai normal (sau e prea banal?) si folosim acest ,,format ,, original dar mai greu de urmarit (cel putin eu!?poate imbaranesc si nu mai tin pasul ) A se lua ca o sugestie .Multumesc anticipat !
DAN-DAN- Numarul mesajelor : 35
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009
eu sunt mai tanar si am cam aceeasi problema.si mie mi se pare cam aiurea,dar si asta trebuie privita tot ca o sugestie.
....da...exemplu, postez eu poza...urmeaza 23 intrebari si tot atitea felicitari...deci din start 46 de postari...vreo 5-6 pagini...doar la o poza....deci nu merge.....mai bine o lasam asa cum este... multumim pt intelegereHanumanfish a scris:da intradevar este un pic de lucru ...da nu e mare scofala sa butonezi..eu nu sunt suparat pe @moderatori..decizie corecta.daca am scrie comentarii la poze sa zicem dupa o poza cu o stiuca ..pana cei 35 de spinning man ! felicita captura .si ar intra un vizitator ce ar vedea comentarii despre o poza .il punem vrand nevrand pe vizitator sa butoneze el.poate de plitiseala nici nu mai intra .cinei cu poapa cinei cu popa?
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
asta este...da-ma in judecataalex_24ARN a scris:
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Colectia foto - video ED. a -II- a !
» Colectia foto - video ED. a -VI- a !
» Colectia foto - video ED. a -IV- a !
» comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
» Colectia foto - video ED. a -VII- a !
» Colectia foto - video ED. a -VI- a !
» Colectia foto - video ED. a -IV- a !
» comentarii despre poze ( fara jigniri ! )
» Colectia foto - video ED. a -VII- a !
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum