BRACONAJ PE CRISUL REPEDE
+24
Tursiops_truncatus
Cornel
Tibi-CPO
Harangus Marius
Adriann
tIbI_iosIA
Ssebastian
zsolty
alex_24ARN
Cristi Balas (GOGU)
szoke szabolcs
ionut
Ionut Erdeli
Chelu
Hanumanfish
Marian
DAN-DAN
marius
paul15
Nagy Victor
Admin
nagy cristian
mihai
szabi1
28 participanți
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: BRACONAJ PE CRISUL REPEDE
odata si odata cineva tre sa ia locurile altora!!!!!!!!
numa tre sa pui suflet in ceea ce faci si incet incet vin si rezultatele
cristi dai bataie!!!!
numa tre sa pui suflet in ceea ce faci si incet incet vin si rezultatele
cristi dai bataie!!!!
..mda...tipic mioritic...stati deoparte...pescardeclean a scris:Eu stau de galerie!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
-Azi am fost in multe locuri ,mai ales in zona amintita SOVATA* zona aval pontoane ,unde pescuiau 21 pescari la stilul *stationar*
aveau pesti prinsi, majoritatea *in gura* cei de acolo sunt pescari de treaba !!! daca voi carcotasilor doriti sa-i criticati ,e treaba voastra ,iata pozele !!!
APROPO : CINE FACE NOD* IN PAPURA SA-L DEZLEGE SINGUR NU PE SAMA MEA !!! CARCOTASILOR ATI CRITICAT ACESTI PESCARI PE NEDREPT ! DIN 9 BUC PESTE 1 SINGUR A FOST PRINS SUB ARIPA ! PESCARUL NU ESTE DE VINA !!! CAUTATIVA ALTA TEMA* CEVA BUN PENTRU VOI SI UTIL !!!
aveau pesti prinsi, majoritatea *in gura* cei de acolo sunt pescari de treaba !!! daca voi carcotasilor doriti sa-i criticati ,e treaba voastra ,iata pozele !!!
APROPO : CINE FACE NOD* IN PAPURA SA-L DEZLEGE SINGUR NU PE SAMA MEA !!! CARCOTASILOR ATI CRITICAT ACESTI PESCARI PE NEDREPT ! DIN 9 BUC PESTE 1 SINGUR A FOST PRINS SUB ARIPA ! PESCARUL NU ESTE DE VINA !!! CAUTATIVA ALTA TEMA* CEVA BUN PENTRU VOI SI UTIL !!!
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
@hanuman...fara suparare, eu am vazut ce a filmat Nagy jr...ala zici ca era tenisman...smucea din 50 in 50 cm din deplasarea plutei...plus si eu am vazut asta cu ochii mei cind am fost cu micutza la plimbare...nu-i greu sa pui pe cirlig de 6 un vierme si sa smucesti....din cei 21...cel putin 5 erau la miciuit...pun pariu cu oricine....trebuia sa verifici citi dintre ei aveau cirlig mai mare de 12..iti spun ca multi...in poze se vad ca sint care evita privitul in aparat ceea ce denota vina...adica se simt cu mustele pe caciula...si aceleasi persoane...se recunosc dupa haine...
tenismenul nu a fost ...nu l-am vazut ..il urmaresc si eu de ceva timp ,sau era deghizat.... ,da serios pe bune ,nu putem critica toti pescarii de acolo ,sunt intre ei si cinstiti !!! pescari de treaba ! . am controlat toate juvelnicele,marimile , nu au fost incalcate regurile ! pescari de treaba !
Hanumanfish- moderator
daca zice hanumafish asa o fii .... nu putem stii pana nu vedem ... de ex si eu intro vara am miciut intro zii si scobar si mreana mai multe inseamna ca sunt braconier ?? si pescuiam normal deci nu smuceam sau ceva de genu .. pur si simplu asa ii prindeam ... nu zic am prins si in gura ... dar si cu miciut dar fara sa vreau
tIbI_iosIA- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 33
Localizare : Oradea
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 09/02/2009
..nu am zis ca toti ...dar erau si din cei 21, "tenismeni"...numai ca tu erai acolo si dintrodata nu mai aveau kapas...trebuia sa verifici si cirligele sa vezi care erau de la sase in jos...adica mari...cu care miciuiescHanumanfish a scris:tenismenul nu a fost ...nu l-am vazut ..il urmaresc si eu de ceva timp ,sau era deghizat.... ,da serios pe bune ,nu putem critica toti pescarii de acolo ,sunt intre ei si cinstiti !!! pescari de treaba ! . am controlat toate juvelnicele,marimile , nu au fost incalcate regurile ! pescari de treaba !
@tibi_iosia...nu m-am referit la cei care prind accidental...sint care pescuiesc acum in sezonul rece intentionat cu cirlig de 6...pun un vierme sa nu fie batator la ochi si smucesc tot la 30-50 cm de deplasare a dopului..miciuiesc...cirligul este tirit pe fund...dar ma gindesc ca nu trebuie sa-ti explic, iti dai si tu seama cam cum functioneaza...astora le spun "tenismeni"..
pai ce e rau sa fii ,,tenismen''?noapte se uita la Australian Open la EuroSport si dimineata hai la exersat!!poate prind un loc la US Open data viitoare!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
@ssebi culmea culmei ca pana nu m-am dus eu acolo nu au prins doar cativa , cum am ajuns incepeau kapasurile* si credema in gura * .am postat cateva poze sa vedeti , ziua de azi a fost in favoarea pescarilor vizati a fi practicanti de *tenismeni*
Hanumanfish- moderator
...nu zic ca nu erau pescari acolo..poate azi tenismenii nu au iesit..sau nu au stat ca au vazut ca sint prea multi pescari...dar sint printre noi...si daca nu eram cu micutza saptamina trecuta sa stii ca ma legam de ei...erau trei....si am lasat si telefonul acasa ...deci nici poza nu am facut..Hanumanfish a scris:@ssebi culmea culmei ca pana nu m-am dus eu acolo nu au prins doar cativa , cum am ajuns incepeau kapasurile* si credema in gura * .am postat cateva poze sa vedeti , ziua de azi a fost in favoarea pescarilor vizati a fi practicanti de *tenismeni*
un domn de acolo avea probleme ca de ce stau asa multi pe mal ! ca de ce ai lasam noi ! ca asa ceva nu se face in Europa ! era un domn asa la 65 ani ! l-am intrebat daca a fost membru de partid ? comunist ! ca are atata timp sa umble dupa pescari ? l-am intrebat, nu aveti nepoti ? mergeti domnu ca astia va arunca in apa daca mai comentati, ce fac ei aici ? asa vrea muschii lor !
domnilor avem multe pareri pro si contra . poate domnul acela crede * ca eu dobitocul nu imi fac treaba ca el asa vrea ! trimite-i acasa ! de ce nu merg la lucru ? raspunsul meu : domnule, azi ,au zi mai scurta , nu nu spunea nenea ,i-am vazut dimineata aici ! se certau pentru locuri !
pai da,cine stie cine a fost domnul acesta asa de revoltat ? poate leguitorul ?
domnilor avem multe pareri pro si contra . poate domnul acela crede * ca eu dobitocul nu imi fac treaba ca el asa vrea ! trimite-i acasa ! de ce nu merg la lucru ? raspunsul meu : domnule, azi ,au zi mai scurta , nu nu spunea nenea ,i-am vazut dimineata aici ! se certau pentru locuri !
pai da,cine stie cine a fost domnul acesta asa de revoltat ? poate leguitorul ?
Hanumanfish- moderator
,,batman''sigur face un pic de loc si îi si punea sa pescuiasca pe rand!!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
poate ca suna cam '' circotas '' , dar toti stim ce se petrece acolo
nu toti pescarii '' grebleaza '', dar mai sunt si exceptii
cred ca era pauza de tigara
oricum , cinste celor ce respecta legea si pescuiesc sportiv
nu toti pescarii '' grebleaza '', dar mai sunt si exceptii
cred ca era pauza de tigara
oricum , cinste celor ce respecta legea si pescuiesc sportiv
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Mier Ian 27, 2010 7:20 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Va spun din informatii sigure.Mi-a zis cineva cand a fost pe acolo erau vreo 20 de pescari.Cand a ajuns Zoli si a filmat uitati-va cati mai figureaza pe filmare.Langa astia trebuie sa stai cu bota in spatele lor sa nu faca prostii!!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
da
dupa ce a plecat zoli iar au avut baietii spasmofilie
intradevar mai prinde si in gura si pe langa gura
am stat mam uitat atent la plute azi si nici macar o trastura nu au avut intepau pur si simplu
poate asa fin trageau ca nu am observat in fine in oricecaz cam multe trasaturi au la o runcare
in schimb la nuiele se prinde peste doar in gura
culmea ca acolo am vazut trasaturile
dupa ce a plecat zoli iar au avut baietii spasmofilie
intradevar mai prinde si in gura si pe langa gura
am stat mam uitat atent la plute azi si nici macar o trastura nu au avut intepau pur si simplu
poate asa fin trageau ca nu am observat in fine in oricecaz cam multe trasaturi au la o runcare
in schimb la nuiele se prinde peste doar in gura
culmea ca acolo am vazut trasaturile
intradevar cel de la inceputul filmarii prinde pestii regulamentar il stiu personal
dar de restu........
eu daca as fura si mar prinde sau mar intreba sigur nu as confirma
or fi ei prosti sa comfirme
as fi curios sau sa mearga altcineva sa filmeze fara sa stie aia de acolo ca se filmeaza daca ar mai fi la fel filmarea!!!
interesant ca tocmai atunci au intrat baietii in pauza de tigara sau poate leo fost frig
in fine dupa cum zicea domnu 100% in gura(sau prig gura vroia sa spuna)
dar de restu........
eu daca as fura si mar prinde sau mar intreba sigur nu as confirma
or fi ei prosti sa comfirme
as fi curios sau sa mearga altcineva sa filmeze fara sa stie aia de acolo ca se filmeaza daca ar mai fi la fel filmarea!!!
interesant ca tocmai atunci au intrat baietii in pauza de tigara sau poate leo fost frig
in fine dupa cum zicea domnu 100% in gura(sau prig gura vroia sa spuna)
ma baieti,voi nu v-ati prins,astia acolo sunt la spinning cu pluta
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
@zsolty
cred ca prin gura a vrut sa spuna
@hanuman
cei care au postat mai sus sunt cu totii carcotasi?
cred ca prin gura a vrut sa spuna
@hanuman
cei care au postat mai sus sunt cu totii carcotasi?
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
@Zoli, de ce nu ai filmat cirligele de pe betele care erau in "pauza"....amu sa fim seriosi...ala o avut kapas si restul fumau?...vara cind unul agata si scoate peste...toti se apuca de pescuit, isi arunca tigara si pescuiesc...pe tine te stiu multi...daca as merge eu sa filmez pe ascuns , sa vezi tu tenismeni acolo pe mal....las ca tot ajung si o sa filmez...nu spun ziua cind ca o sa-i anunti si nu o sa mai am ce filma..
@marius eu doar am filmat am lasat la parerea tuturor sa-si exprime pareri pro /contra .eu,doar filmez .(cauta sa vezi ce inseamna carcotasi ) nu neaparat oameni rai,eu nu spun cuvantul carcotas cu aluzie negativa !
@ssebi eu doar am filmat ,cei trei care au stat doar unul pescuia,au venit sa ma intrebe de permise,omul care era spre malul apei era pescarul nr 1 si cel din stanga mea pe care il intreb si spune * nu stiu sa pescuiasca *
domnilor daca va dreanjeaza filmarea o sterg ! daca nu reda adevarul ? sa nu uitam ca sunt acolo si pescari de treaba ! 3 insi au prins peste restul care cum spuneti ca miciuiau nu au prins ! adevarul nu este intotdeauna asa cum pare ! poate a doua filmare va fi ,altfel sau tot asa ! cine stie poate conteza ca stiu ca se pot filma !
@ssebi eu doar am filmat ,cei trei care au stat doar unul pescuia,au venit sa ma intrebe de permise,omul care era spre malul apei era pescarul nr 1 si cel din stanga mea pe care il intreb si spune * nu stiu sa pescuiasca *
domnilor daca va dreanjeaza filmarea o sterg ! daca nu reda adevarul ? sa nu uitam ca sunt acolo si pescari de treaba ! 3 insi au prins peste restul care cum spuneti ca miciuiau nu au prins ! adevarul nu este intotdeauna asa cum pare ! poate a doua filmare va fi ,altfel sau tot asa ! cine stie poate conteza ca stiu ca se pot filma !
Hanumanfish- moderator
mnoah...nu te supara amu!...dar chiar si tu sti ca se miciuieste acolo...stiu ce inseamna circotas...eu nu ma consider...eu sint realist...in rest numai de bine...si sa prinda multi pesti toti care merg acolo...succes baietii !!! saprindeti mult peste!!!
Nu pot sa uit fata lu ala cu ochelari de sky pe ochi ce ras baga.Radea el radea dar se vedea ca nu e rasu lui.Talpa pe cap la ei Zoli.Sa scuipe tot!!!!!!
domnilor nu m-am suparat doar mi-am exprimat parerea, eu nu am voie ? sigur ca stiu @ssebi ce este acolo ,ce crezi de ce am filmat ? doar ca sunt si baieti buni acolo care nu merita sa-i punem intr-o oala cu ceilalti ,hat nu ?
Hanumanfish- moderator
Zoli...2 jandarmi ai nevoie.....Faci un incognito movie si le prezinti dovezi...intrii in ei ca in branza...fara mila....sa vezi numa cum se calmeaza legumele astea care isi bat joc de pesti.se mai lasa cu ceva procese verbale...e mai bine...!!!!!!!NU trebuie iertati!!!!!!!!!!Miciuleala,braconajul si pestii sub dimensiune trebuie taxata aspru....Degeaba ne dorim ape ca si in tarile straine ca nu le vom avea niciodata pana nu extirpam cariile astea!!!!!
Inca ceva.....sa nu uitam pe ce zona din Oradea ai scos setca Zoli....tot unul dintre ei a pus-o, sunt sigurrrrrrrrrr!!!!!!
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» BRACONAJ pe Crisul Negru !!!
» SCOBARI
» Crisul Repede 2009
» crisul repede
» ÎNTÂMPLĂRI pe CRIŞUL REPEDE