Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

La multi ani! '' 08.06.2009 ''

+8
Admin
miki
alex_24ARN
Marian
Nagy Victor
Harangus Marius
Ssebastian
Ionut Erdeli
12 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

La multi ani!  '' 08.06.2009 '' - Pagina 2 Empty LA MULTI ANI SPINNING CLUB*

Mesaj  Hanumanfish Joi Noi 26, 2009 8:20 pm

Ma bucur @ pescardeclean ca ai deschis acest topic*esti un om deosebit ca si ceilalti membri, te felicit pentru munca depusa mai ales pentru SPINNING CLUB*...dar nu inseamna ca ceilalti nu aduc sacrificii ,sau nu posteaza cu filme,poze,povestiri,stiri,reactii,sunt unii care nu au reactii dar asta nu inseamna ca nu au respect*din partea noastra*

la intrebarea cand sa fie sarbatorita acea zi .primadata trebuie sa-i multumim lui HARANGUS ca sa gandit sa iesim cativa oameni* ideea lui @Harangus marius , in zona santandrei*dupa care vom vedea*cati se vor atasa de noi,bineinteles nu uit ziua cand ati fost pe terasa* normal acolo sa infipt radacina *SPINNING CLUBULUI*simplu motiv ca s-au adunat cativa oameni care au dorit ceva in adancul lor*SI ANUME sa pescuiasca ATUNCI pentru AZI si MAINE.sa avem ape frumoase,cultura in practicarea pescuitului sportiv*si pentru viitorul nostru si anume aici vorbesc despre baietii tineri*in ordinea alfabeticca* CRISTI**ISTYFISHMASTER,JJANCSO,RAZVAN* (mereu zambitori) si ceilalti .
sunt DE ACORD cu ziua data cand v-ati vazut pe terasa*eu din pacate nu am putut veni fiind la lucru* cu respect si LA MULTI ANI SPINNING CLUB* Hanumanfish
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

La multi ani!  '' 08.06.2009 '' - Pagina 2 Empty Re: La multi ani! '' 08.06.2009 ''

Mesaj  Nagy Victor Vin Iun 18, 2010 1:58 pm

La Multi Ani !!! ''Spinning Club Oradea 2009''

Chiar daca in acest moment existenta ta este incerta Sad

in data de 08.06.2010. clubul a implinit un an cheers

A fost frumos si mai putin frumos
A fost bine si mai putin bine
Au fost multe polemici , constructive si mai putin constructive
Dar ! , cel mai important este ca s-au legat multe prietenii , s-au schimbat multe opinii si idei , intr-un cuvint , am invatat multe study in acest an care a trecut Exclamation
Nu stiu ce va fi de acum incolo confused scratch
Dar ! , vreau sa cred ca nu se termina totul aici , vreau sa cred ca ce-i mai tineri membri al ''S. C. O. 2009'' MARIUSW , MARIAN , ISTIFISHMASTER , JANCSO J. , CRISTI N. RAZVAN 10 , VRJW ........ (imi cer scuze de la ce-i pe care nu i-am amintit) sint mindri ca au facut , fac , si vor face parte din acest club Exclamation

Asa ca va rog sa trecem peste orgolii , sa uitam de incapatinare si sa incercam sa continuam ce s-a inceput acum un an (stiu ca nu este usor , dar nu este nici imposibil) , hai sa nu ne mai gindim numai la noi si la prezent , sa incercam sa gindim in perspectiva , sa facem ceva ce se vede , pt. viitorul pescuituliu si pt. cei ce vor veni dupa noi

Nu e suficient doar sa criticam si sa ''parlamentam'' (discutam) Exclamation
Trebuie multa actiune si mai ales mult suflet depus in ceea ce facem Exclamation gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

La multi ani!  '' 08.06.2009 '' - Pagina 2 Empty Re: La multi ani! '' 08.06.2009 ''

Mesaj  mariusw Vin Iun 18, 2010 4:13 pm

sunt mandru ca sunt membru a Spinning Club Oradea si eu si celalti juniori si cred si oameni de toate varstele doar inca smai poarta fiecare jacheta(care are) cu Spinning Club Oradea 2009 si iese in lume cu ea dar pt vremurile bune si pt orele alea petrecute intre noi as vrea ca sa se uite de certuri intre membri de polemici de tot felu de gesturi dastea care nu au ajutat cu nimic grupul nostru doar ca ne`a indepartat putin.Zic sa facem o intalnire pe cat posibil sa participam cat mai multi!!...anu asta trebuia sa sarbatorim ziua S.C.O. si nu am reusit haideti totusi sa incercam cu totii sa reconstruim ce a fost anul trecut!...toata stima si respectul!!! gentleman gentleman gentleman
mariusw
mariusw

Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009

Sus In jos

Mesaj  nagy cristian Vin Iun 18, 2010 6:06 pm

La multi ani S.C.O. 2009 !!! cheers cheers cheers
nagy cristian
nagy cristian

Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Vin Iun 18, 2010 8:08 pm

LA MULTI ANI DRAGILOR.... I love you I love you
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Iul 12, 2010 11:46 pm

mariusw a scris:sunt mandru ca sunt membru a Spinning Club Oradea si eu si celalti juniori si cred si oameni de toate varstele doar inca smai poarta fiecare jacheta(care are) cu Spinning Club Oradea 2009 si iese in lume cu ea dar pt vremurile bune si pt orele alea petrecute intre noi as vrea ca sa se uite de certuri intre membri de polemici de tot felu de gesturi dastea care nu au ajutat cu nimic grupul nostru doar ca ne`a indepartat putin.Zic sa facem o intalnire pe cat posibil sa participam cat mai multi!!...anu asta trebuia sa sarbatorim ziua S.C.O. si nu am reusit haideti totusi sa incercam cu totii sa reconstruim ce a fost anul trecut!...toata stima si respectul!!! gentleman gentleman gentleman

ai dreptate Exclamation

La multi ani si la MAI MULTI ani Exclamation cheers aplauze gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  mariusw Lun Iul 12, 2010 11:51 pm

Toate trec asa se spune dar nimic nu trece fara sa lase urme ... !:-s gentleman
mariusw
mariusw

Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Sam Iun 25, 2011 2:35 pm

am uitat cu totii de data de 08.06.2009 !

chiar daca nu au mai ramas doar amintiri , citeva prietenii si un nume ''Spinning Club Oradea 2009'' , cu putina intirziere , LA MULTI ANI !!! (si in 2011) clubului si celor care au facut sau mai fac parte din el (chiar si simbolic) cheers gentleman

va mai amintiti ....

Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum