Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

COMENTARII DE TOT FELUL

+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți

Pagina 7 din 18 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18  Urmatorul

In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Empty Re: COMENTARII DE TOT FELUL

Mesaj  Ssebastian Mar Dec 29, 2009 10:41 pm

Hanumanfish a scris:MIE PERSONAL IMI PLACE SA VA RIDICATI DIN NOROIUL MANELELOR !... SA MA ATACATI ...NORMAL CA VA MANIPULEZ ! Twisted Evil POATE VA SPUNE CINEVA ODATA DE PE FORUM CA ASA ESTE ! INTENTIONAT ! ARUNC PASTILA HOP SI VIN REACTIILE ! DUPA CARE DIN TOATE MIZERIILE ASCUNSE ALE UNUI MENTAL SI BINEINTELES STRALUCIREA INTUNECIMII ..NE RIDICAM MAI SUS MAI PROFUND SI AJUNGEM CUMVA SA VORBIM DE ZEI SI DUMNEZEI !
CE ZICETI ?! POATE FACEM UN TOPIC SPECIAL PENTRU* DUMNEZEU*
ACESTE RANDURI SUNT O FICTIUNE SI ORICE ASEMANARE CU REALITATEA ESTE PURA INTAMPLARE ! sursa: USPENSKY a -4 CALE . geek
...sa stii ca mie nu-mi place sa ma mani-puleze careva...eu ma mani-pulez singur....si-mi place Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...uneori ma mai mani-puleaza sotia...dar nu tot timpul....doar...99,2%... Twisted Evil Twisted Evil
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 10:45 pm

Vreau sa va spun ca toti cei care pescuiesc la musca din apa, sunt niste braconieri! De fapt toti cei care pescuiesc din apa sunt braconieri! PROIECT DE LEGE

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Empty COMENTARII DE TOT FELUL

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 10:48 pm

@PESCARDECLEAN.. pe WILD ..ma uitam la filmul despre lostrita siberiana! mananca soareci,bizami,si caini mici ! cateodata aici la noi mananca si BIBAN ! tipul folosea fir de musca 14 .clasa vergii la fel pentru lostrita si pesti mari !
@ ssebastian am inteles stai linistit cabaretul ! vedeti ca in general discutiile faine vin de la HANUMAN zeul acesta interesant maimutoiulpestilor !

biban= perca fluviatilis solzos = solz vine din maghiara szolzos adica solzit pestele are solzi ..bibanul cu solzi...nu stiam ca este biban fara solzi adica gol pusca ! scratch szolzossuger !
domnilori nu eu sunt intelept sau istet ..a fost vorba de HANUMAN . un zeu hindus ! geek da recunoasteti ca va place discutia ?
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 10:54 pm

Da da da! Mie tot timpul imi plac discutiile astea!
Ce zici ce animal de lostrita! Frumos peste! Eu nu am mai vazut unul pana astazi! Shocked

Ionut Erdeli

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Empty comentarii de tot felul

Mesaj  biban solzos Mar Dec 29, 2009 11:00 pm

@pescardeclean, ai uitat ca traim in Romania?...cand dam la peste din apa sunt "n" variante: atasam la cisme mini vasle din lingurite de unica folosinta si zicem ca-i barca, sau luam galeata cu soras, scriem pe ea"RO 33", desenam tricolorul si-avem barca gata inmatriculata....ce, e greu sa tii o buca pe ea???...si stai in barca Very Happy Very Happy
biban solzos
biban solzos

Numarul mesajelor : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : una, alta...
Data de inscriere : 07/09/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 11:00 pm

sa stii ca avem si noi ...nu spun unde ca maine merg astia cu curentul ! ...de ar fi si ei curentati odata sa simta cum trece mult iubitul curent trifazic prin venele lor ..da exista 7 buc dintre care 1 buc care are aprox.2 m ! doar 2 oameni stiu acest loc ! unul sunt eu ! cand am posibilitatea plec pana acolo cu acest tip ,sper sa reziste pana zona va devenii ocrotita de lege ! dar din pacate daca interzici ceva ...si de ciuda merg sa vada ce se interzice in acel loc ! dupa care vin inventiile de braconaj ! deci mai avem ! pot sa spun ca sunt un om norocos !
Wink
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 11:04 pm

@Bibane, la buca mea .... cam mare barca! Laughing
@Hanuman Daca tu stii de 7 bucati, inseamna ca sunt si altele mai mici, deci nu totul e pierdut! Ar fi pacat sa dispara un asa peste frumos doar pentru ca unu sau altul vor sa manance un peste! Nu ar trebui facut ceva ca sa nu se piarda fondul genetic pur romanesc al lostritei? Banuiesc ca au un fond aparte fata de lostritele din alte zone!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  biban solzos Mar Dec 29, 2009 11:08 pm

@pescardeclean, daca nici camera de U650m nu te tine, atunci fa-ti balta proprie, ca de pescuit nu te lasi tu Very Happy
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 11:17 pm

comentez ,comenteaza aceste woblere create de baiatul care este din spinning club !
COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Woblere021
imi mestereste si mie o stiuca din asta ...vreau din mai multe bucati ..voi veni cu poza geek
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 29, 2009 11:38 pm

Cine le-a facut? Harangus? Arata super! aplauze Totusi nu prea cred ca e Harangus! Cine e mesterul?

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mar Dec 29, 2009 11:53 pm

CSABI ...LE FACE ARE O MESTERIE IN EL DE NU AI VAZUT ! HARANGUS STII CA TE IUBESC ! (METAFORIC !)

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Editiaa7130

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 WOBLERSALAU

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Editiaa7135
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  biban solzos Mier Dec 30, 2009 8:29 am

Hanumanfish a scris:

biban= perca fluviatilis solzos = solz vine din maghiara szolzos adica solzit pestele are solzi ..bibanul cu solzi...nu stiam ca este biban fara solzi adica gol pusca ! scratch szolzossuger !
.......@zolicam draghe, zolica, ieri seara am propus la tine se facem armistitium, dar totul ai durat tizen cinci perturi...la tine , intre buca, estem limbric sau oxiurul, care ghidileste si nu lase in pace la limba ta. Vrei tu se artati la lume che tu mare ocos cocos esti....si fecut analiza lui solzul meu, si spus che nume "solz" vine de la hungaristan....Nu crezi che VARZA, BARZA, SEAMANA CU ASTA SOLZ (dupa cum suna!!!)...dar nici raj capur nici mahatma banda, nici vandana, nici atila, nici gingis, nici hunor , nu stiau ce-nseamna VARZA, BARZA, ETC....AISTA CUVINTE AI INTELES DECEBAL, BUREBISTA, DECENEU , ETC... ....EI MANCAU VARZA, UITANDU-SE DUPA BARZA, CURATAND SOLZII PESTILOR INAINTE DE A-I MANCA.....che nu prea placut carnea de sub saua lui calul Very Happy Very Happy .....Chind asta Deceneu, Burebista, Decebal (tin sa anunt che asta stramos la mine este, nu nume de strade in nagyvarod) fluierau la SOLZ de peste, stramosul tau nu se vedea nici la orizontul sudic , nici la cel estic....deci, mergi pe doba, ca apa-i chicit...Si inche ceva, patriotismul e-n sufletul fiecaruia, asa dupa cum crede el, nu in flacari aruncate pe nas, batai cu pumnul in piept si tipete isterice...astea sunt panglicareli caracteristice unui circar ambulant, si-ncepi sa te apropii....No te, mai propun un armistitium la tine, de acord???....Ai spus un user( sa nu confunzi cu luzer, la engleza ta) se intreb la tine dache stii chind, unde , si cine ai spus "in nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana ce m-a hranit..."....se nu arunci repede se spui che tu ai spus asta ,che nu frumos, lumea crede, dar nu confirma si tu.... Very Happy Very Happy
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Mier Dec 30, 2009 11:27 am

CORECT BIBAN BACSI ...ADEVARAT CE AI GRAIT.
STIAM CA SE MANCA SI BARZA,LEBADA,ETC !

BIBAN BACSI ITI DORESC LA MULTI ANI SI SANATATE LA TOATA FAMILIA TA ! UN AN NOU FERICIT !
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  biban solzos Mier Dec 30, 2009 12:22 pm

multumesc ,zoli, LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE, TIE SI CELOR DRAGI TIE ! ....O zis Bruzli si Palmolivu si nu bag da sama aia cu lebedele, ca te-or lamuri ei dupa anul nou, ca nu sa zgaltaie ei amu pt o replica la adresa unui zeu fals, un goa'uld (ce mama gozului o mai fi si asta...mi sa rumpe limba cand zic)..Deci semnam armistitiul?
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Dec 30, 2009 1:17 pm

@hanuman...@bibane....pecetluiesc armistitiul de pace dintre voi...azi 30.12.2009...pe o perioada de cel putin 3 zile (30.12.2009-01.01.2010)...daca mai vad la voi comentarii de unde se deduce ca va bateti pluta unul de altul veti fi banati trei zile adica, de cind se produce fapta...banarea se va face pt amindoi...deci toti pt unul si unul pt toti...capisci? erted? intelegi? comprende? hu tiuk mui sho? (asta a fost in chineza)...din data de 01.01.2010...se ridica armistitiul dar as fi incintat sa continue...dar nu mult ca nu mai are farmec forumul..

@biban solzos..de ce ai inmatriculat galeata de soras exact cu "RO 33"....RO 32...45...666. nu erau numere bune? Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing...la tine vad ca "33" este cum ii "666" pt ceilalti!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  biban solzos Mier Dec 30, 2009 1:41 pm

Bre, Sebastiane, tu esti ca un tata de albine pt mine Very Happy Very Happy Very Happy , cum sa nu fac ce spui? Shocked Nu mai zic nimic pana in 2 ienuar ,la anu. Da' daca el nu tace, nu poci nici io....Uita o idee:mi-o vinit acasa Spartacus, Saviem, si Linghispir, pa astia i-am trimis d-acasa ca nu mai incapeu nici pa usa nici pin pod sa -i culc in casa....amu is dubli, ma saluta din strada si ma cheama cu ei....ce fac ,ma duc si io cu ei sa ramai si tu linistit cu piranda ta si io cu a me??? Om mai studia problema dupe 2 ienuar,(ase o zis Bruzli sa ma esprim)....Lamureste-ma, tata meu de albine, si voi spune ca pastorul lu' vecinu : "faca-se voia ta, pacatosule !".....gata, io fara voie de la tine, nu mai scriu nici macar un punt..... Wink Wink
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

Mesaj  Admin Mier Dec 30, 2009 1:47 pm

imi pare bine ca nu am intervenit pana aici desi am urmarit cat de cat.........am ajuns sa va cunosc pe amandoi mai putin pe biban alias moromete alias solzos.........
Eu inteleg ca mai aveti nevoie de cate o cearta ca nu prea va suportati unul pe celalalt.....astea is probleme personale......si problemele personale din cate stiu eu nu se fac publice.........pe mine mama ma invatat in cei 7 ani de acasa desi nu i-am prea avut ca eram mai mult la pesti.......ca rufele se spala in familie.....va rog sa faceti si voi lucrul acesta....Macar acum in prag de sarbatoare sa incercati sa fiti mai buni mai intelegatori....si sa intampinati anul nou cu alti ochi...
Respect ADMIN
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  biban solzos Mier Dec 30, 2009 1:54 pm

="ssebastian"

@biban solzos..de ce ai inmatriculat galeata de soras exact cu "RO 33"....RO 32...45...666. nu erau numere bune? Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing...la tine vad ca "33" este cum ii "666" pt ceilalti!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

vezi tu ,ssebastiane, cum insinuezi insinuari, cum discuti discutii si ma provoci la provocari Shocked Shocked ...de ce nu ma lasi tu sa ma duc cu piranda si cu dulapurile alea trei (Spartacus , Saviem si Linghispir) sa fac si io anu nou impacat, musai sa pomenesti tu de"33", acritis-ar vinu pana la rebelion....si ti s-ar bloca iala la usa cand vii acasa ciupit,sa scoli vecinii....iar am palpitatii....offff Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mier Dec 30, 2009 3:18 pm

Hanumanfish a scris:comentez ,comenteaza aceste woblere create de baiatul care este din spinning club !
COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 7 Woblere021
imi mestereste si mie o stiuca din asta ...vreau din mai multe bucati ..voi veni cu poza geek
unde pot sa dau si eu de omul asta?as vrea si eu sa incerc sa fac asa ceva !!!!multumesc anticipat!!!
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Dec 30, 2009 3:27 pm

biban solzos a scris:Bre, Sebastiane, tu esti ca un tata de albine pt mine Very Happy Very Happy Very Happy , cum sa nu fac ce spui? Shocked Nu mai zic nimic pana in 2 ienuar ,la anu. Da' daca el nu tace, nu poci nici io....Uita o idee:mi-o vinit acasa Spartacus, Saviem, si Linghispir, pa astia i-am trimis d-acasa ca nu mai incapeu nici pa usa nici pin pod sa -i culc in casa....amu is dubli, ma saluta din strada si ma cheama cu ei....ce fac ,ma duc si io cu ei sa ramai si tu linistit cu piranda ta si io cu a me??? Om mai studia problema dupe 2 ienuar,(ase o zis Bruzli sa ma esprim)....Lamureste-ma, tata meu de albine, si voi spune ca pastorul lu' vecinu : "faca-se voia ta, pacatosule !".....gata, io fara voie de la tine, nu mai scriu nici macar un punt..... Wink Wink
..nu am zis sa nu scrii...am zis sa nu va bateti pluta unul de celalalt...adica sa nu va luati peste picior...se poate scrie si fara acestea....ai liber la scris...si nu-s tata de albine...is tata omidu...ma intelegi matale?... Wink si pe deasupra ii o tara libera ,nu tre sa-ti dau io voie sa scrii....ar trebui sa ti-i sa rupa de ce zic eu...poti scrie tot ce vrei , dar macar in anul nou sa intrati si voi ca oamenii fara sa va aruncati cuvinte defaimatoare si care nu duc la nimica bun..ma intelegi mai Termopane?...trimite salutari mamei Amnistia...va tuc pa toti 24 din familie...haules maules...ceaules
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mier Dec 30, 2009 3:35 pm

biban solzos a scris:
="ssebastian"

vezi tu ,ssebastiane, cum insinuezi insinuari, cum discuti discutii si ma provoci la provocari Shocked Shocked ...de ce nu ma lasi tu sa ma duc cu piranda si cu dulapurile alea trei (Spartacus , Saviem si Linghispir) sa fac si io anu nou impacat, musai sa pomenesti tu de"33", acritis-ar vinu pana la rebelion....si ti s-ar bloca iala la usa cand vii acasa ciupit,sa scoli vecinii....iar am palpitatii....offff Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
... lol! lol! lol! ...nu-ti bate tu capul de vinul meu...nu se acreste ala, ca-i din Italia....si daca se acreste ...le spun italienilor o vorba....VAFFANCULO!!!!
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  biban solzos Mier Dec 30, 2009 4:42 pm

@ ssebastian...imi dau lacrimile cand vad cat esti de bun cu mine si cum intelegi tu sa ajuti un om simplu ....Spartacus o zas ca te poate rezolva cu niste iarba faina, de la el din holandia, da' io i-am zas ca tu nu esti iepure, tu manci carne si bei vin , si s-o uitat la mine ca la un zalud, o zas ca pt tine-i gratis ca ai grija de mine, sa-ti spun numa , ca-i pricepe tu, ca io-s tulhes... Vezi cum te desconsideri tu? Omidu are numai omida, dar tata de albine, adica trantorul, are un roi intreg, ...o frumusete de viata..... pirande cu duiumul.....uauuu!!!.....si nu ma lua cu "mai termopane" ,ca mi-am schimbat nailonu' in oblace inante de craciun Evil or Very Mad Spune-i si la admin ca-i prunc fain', nu vreu io sa-l supar, da' zoli nu ma lasa nicicum. Amu am inteles, admin-ui senator si deputat pasta noi si pasta forum...veci nu mai ies din vorba ta si a lui...PROMIT!!!!! Da' va pot spune LA MULTI ANI TUTUROR MEMBRILOR FORUMULUI SI PESCARILOR BIHORENI.....din partea celor celor 64,5 (ca unu-i pa drum) da gabori si gaborei....m-ai jignit cu 24, da' io nu ma pot supara pe tine,Ssebastian draghe....amu te las ca-mi cot izmenele, ca ma duc cu dulapurile alea trei, la derdelus la sfintul moritz ,san moritz, sen moritz, dracu stie cum zic ei la dealurile alea.....ne auzim pri 2-3 ienuar....sa nu te excesezi cu vinul ca de Craciun , ca ma superi Very Happy Very Happy
biban solzos
biban solzos

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Mier Dec 30, 2009 7:11 pm

LA MULTI ANI si SARBATORI FERICITE ! si PA!
a ajuns forumul asta un fel de pamflet! daca vreti sa vedeti ceva legat si de pescuit va recomand rapitori.ro. acolo exista o singura rubrica :CAFENEA in care se discuta toate labariile astea.m-am scarbit total !!! si nu glumesc deloc.
m-am saturat de tampeniile astea.
@ biban solzos
pacat de tine ca-ti risipesti inteligenta pe prostii,poate daca o foloseai la altceva...de ex.discutii la fel de interesante dar legate de pescuit,ca doar suntem pe un forum specific,nu? nu ca altii ar fi mai buni....
merg ...... Sleep
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mier Dec 30, 2009 7:16 pm

Harangus, OFF TOPIC = CAFENEA Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Mier Dec 30, 2009 7:23 pm

poate ca nu m-am facut inteles,aici TOTUL ESTE OFF TOPIC=CAFENEA! ar putea fi foarte simplu cafeneabihor....
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos