Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

COMENTARII DE TOT FELUL

+28
ssebi
Barbu Vasile
klau_0588
Ovi_1919
Marian
Tibi-CPO
Woo
yulyan33
Jean Scurtu
pescarus
Nitu V
marius
davidco_m
nagy cristian
Admin
biban solzos
razvan10
zsolty
Adriann
Hanumanfish
alex_24ARN
Harangus Marius
Musti
Nagy Victor
mariusw
miki
Ionut Erdeli
Ssebastian
32 participanți

Pagina 14 din 18 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Urmatorul

In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 14 Empty Re: COMENTARII DE TOT FELUL

Mesaj  Nagy Victor Vin Sept 17, 2010 7:48 pm

Barbu Vasile a scris:
Ariann a scris:Vai ce obraznic esti......
Nu, ariann, nu e obraznic, are rol de "fata in casa, ", de intampinare a musafirilor shi de organizat chermeze pescareshti in parcarea Decebal. Din cand in cand, cu Miclea Vasile, un competitor ratat in ale pescuitului (ceva in genul Vasile Turcu in fotbal), se sfatuiesc ei cam cum sa-mi shtearga mesajele ofensatoare (in viziunea competitorului Miclea)...Doi reprezentantzi ai moralitatzii, cinstei shi integritatzii pe forumuri!

asa sunt eu , mai obraznic Rolling Eyes

@ Vasile B.

asta cu Michlea e tare de tot Laughing Laughing Laughing
nu stiu de unde ti-a venit ideea ca noi 2 complotam .... , dar imi place Laughing

apropos , cind ti-am sters eu mesajele !??? Shocked scratch

vezi ca pt. calomnie te pot da in judecata Exclamation Laughing lol!
imi pare bine ca am mai discutat putin , ca nu te-am mai vazut de multa vreme pe forum Wink
mai tinem legatura gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Sept 17, 2010 9:18 pm

klau_0588 a scris:
Nagy Victor a scris:daca cautai cu putina atentie nu mai trebuia sa deschizi un topic nou Exclamation study
ai informatii aici ! gentleman
ok...scuze...nu am fost atent
nu trebuie sa-ti ceri scuze de la nimeni gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  mariusw Vin Sept 17, 2010 9:23 pm

pt ce mai postati pe forumu asta de tot kktu? sa-mi scuzati expresia.niciodata n-a fost altceva inafara de polemica aici.va salut. Evil or Very Mad
mariusw
mariusw

Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Sept 17, 2010 11:21 pm

mariusw a scris:pt ce mai postati pe forumu asta de tot kktu? sa-mi scuzati expresia.niciodata n-a fost altceva inafara de polemica aici.va salut. Evil or Very Mad

din pacate trebuie sa-ti dau dreptate Twisted Evil
desi nu-mi place si as vrea sa te contrazic , dar nu pot
mai mult de 50% din mesaje au legatura directa sau indirecta cu certuri , polemici , atacuri la persoana si alte timpenii de tot felul Neutral
cred ca nici un site asemanator nu ne intrece cind e vorba de improscat cu mizerie , la asta avem nota 10* Exclamation
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Sept 18, 2010 12:52 am

Ar trebui sa deschid oare un topic dedicat exprimarii frustarilor, sau s-au exprimat deja parte din ele aici? Nu pot sa inteleg unde a gresit Victor! I-a indicat unui utilizator ca mai exista un topic pe aceeasi tema, iar deschiderea unui topic nou pe acelasi subiect este cel putin aiurea! A nu se intelege faptul ca il acuz pe Klau... de nesimtire sau asa ceva, se intampla la oricine sa nu vada un topic, sa nu fi citit un mesaj, etc., si sa nu uitam faptul ca citind topicul mai vechi, poate gasesti informatii folositoare!
Ceea ce nu pot intelege totusi este reactia ta, Ariann! Stiu ca intru mai rar pe forum, dar cu toate ca m-am uitat la profilul tau, nu am vazut nicaieri functia de politist al forumului! Si daca totusi mi-a scapat, vorba ceea, se poate intampla la oricine, imi cer sincere scuze!
Si apropo, Arianne, daca te deranjeaza posturile lui Victor, ai oricand optiunea de a nu le citi! Asta asa ca tot era vorba mai demult despre dictatura, propun ca de azi inainte, oricine doreste sa posteze ceva pe forum sa trimita inainte spre aprobare utilizatorului Ariann!
Si daca Victor nu a inteles ceea ce ai incercat tu sa expui, ti-a trecut vre-odata prin cap ca poate nici tu nu intelegi ceea ce vrei sa se subinteleaga?
Pentru mine este un subiect inchis, fiecare sa inteleaga ceea ce vrea, sau ce poate!
PS:In ciuda faptului ca sunt certuri mie mi se pare destul de util acest forum, deci, cu toate ca vor fi persoane care se vor retrage in continuare, eu am sa fiu in continuare prezent pe aici!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Sam Sept 18, 2010 1:22 am

Ionut Erdeli a scris:Ar trebui sa deschid oare un topic dedicat exprimarii frustarilor, sau s-au exprimat deja parte din ele aici? Nu pot sa inteleg unde a gresit Victor! I-a indicat unui utilizator ca mai exista un topic pe aceeasi tema, iar deschiderea unui topic nou pe acelasi subiect este cel putin aiurea! A nu se intelege faptul ca il acuz pe Klau... de nesimtire sau asa ceva, se intampla la oricine sa nu vada un topic, sa nu fi citit un mesaj, etc., si sa nu uitam faptul ca citind topicul mai vechi, poate gasesti informatii folositoare!
Ceea ce nu pot intelege totusi este reactia ta, Ariann! Stiu ca intru mai rar pe forum, dar cu toate ca m-am uitat la profilul tau, nu am vazut nicaieri functia de politist al forumului! Si daca totusi mi-a scapat, vorba ceea, se poate intampla la oricine, imi cer sincere scuze!
Si apropo, Arianne, daca te deranjeaza posturile lui Victor, ai oricand optiunea de a nu le citi! Asta asa ca tot era vorba mai demult despre dictatura, propun ca de azi inainte, oricine doreste sa posteze ceva pe forum sa trimita inainte spre aprobare utilizatorului Ariann!
Si daca Victor nu a inteles ceea ce ai incercat tu sa expui, ti-a trecut vre-odata prin cap ca poate nici tu nu intelegi ceea ce vrei sa se subinteleaga?
Pentru mine este un subiect inchis, fiecare sa inteleaga ceea ce vrea, sau ce poate!
PS:In ciuda faptului ca sunt certuri mie mi se pare destul de util acest forum, deci, cu toate ca vor fi persoane care se vor retrage in continuare, eu am sa fiu in continuare prezent pe aici!
Intri rar..postezi rar....si se vede ca nu ai nimic de spus...cu tine nu am ce sa discut.....
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Sam Sept 18, 2010 10:38 am

Nagy Victor a scris:daca cautai cu putina atentie nu mai trebuia sa deschizi un topic nou Exclamation study
ai informatii aici ! gentleman

@ mariusw "pt ce mai postati pe forumu asta de tot kktu? sa-mi scuzati expresia.niciodata n-a fost altceva inafara de polemica aici.va salut."

In orice intrebare sau afirmare exista si raspunsul ,chiar si domnia ta personala se implica ,postezi,smd , pe acest forum unde membri au dreptul la libera exprimare asa cum ai procedat si te-ai exprimat precum in randurile de mai sus ,nu forumul este de tot kktu mariusw !!! Poate topicurile precum este acesta ?"Comentarii de tot felul " Chiar acest titlu va da raspunsul ! Toata lumea are dreptul sa-si exprime neplacerea sau punctul de vedere si aici ma refer la domnii implicati in aceasta disputa fie ea chiar aprinsa .

@mariusw datorita acestui forum si a unor idei in trecut a unora , te-au ajutat sa cunosti oameni chiar prieteni !
@ Ariann datorita acestui forum si a unor idei in trecut a unora , te-au ajutat sa cunosti oameni chiar prieteni !
@
@ Si multi altii !!!
Victor nu a dorit sa atace pe nimeni ,doar a dorit sa va directioneze spre un topic care deja exista ,ca a scris in asa fel incat a suparat pe cineva, omul si-a cerut scuze asa stiu ! Motivul personal a lui Victor a fost sa nu mai existe asa multe topicuri pe aceeasi tema .Referitor la functia lui sau la dreptul de a atentiona pe cineva in limitele bunului simt ,nici eu nu vad @ Ariann unde scrie Victor ' Ariann nu mai comenta aici nu deschide aici ,smd ,Nu s-a adresat catre domnia ta Ariann . Randurile dlui Victor " daca cautai ..... " Se adreseaza unei singure persoane ,trebuie sa aflam la cine se referea Victor si ca urmare de la acea persoana trebuie sa-si ceara scuze Victor ,nicidecum de la domnia ta ,sau de la ceilalti implicati.Sa nu uitam ca toata lumea are dreptul sa-si exprime parerea etc .Victor si-a exprimat punctul de vedere si parerea fara sa indeplineasca o anume functie.

PS: Acest forum este un forum sincer si plin de oameni adevărati ! Cu câteva topicuri slăbuţe dar sa nu uităm ca nu există om perfect doar intenţie perfectă ...si mama intenţiei perfecte este respectul ,tata respectului este bunul simţ ,si matusa bunului simt este ,nu a lu Nastase .Nu omule nu ..." Doba plina ,da-o incolo ca mi se rupe ? " Sau filozofia si conceptia greierului ? O fi cumva ? ( 7 ani de acasa ) Very Happy
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Oct 10, 2010 4:52 pm

Stie cineva ceva de bunul nostru coleg si prieten Miki !!!?????
nu a mai intrat de mult timp pe site si nici la tel. nu raspunde nimeni Shocked scratch Suspect

MIKiiiiii !!!! , daca citesti asta , da te rog un semn de viata Exclamation
ma faci sa fiu ingrijorat What a Face pale confused
gentleman gentleman gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Oct 10, 2010 8:36 pm

MIKIIIII!!!!!! UNDE ESTI???? affraid affraid affraid
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Oct 11, 2010 8:02 am

Miki e bine mersi, ocupat ca de obicei, zicea ca nu mai are timp sa intre pe forum. M-am intalnit cu el saptamana trecuta!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Oct 11, 2010 1:35 pm

Ionut Erdeli a scris:Miki e bine mersi, ocupat ca de obicei, zicea ca nu mai are timp sa intre pe forum. M-am intalnit cu el saptamana trecuta!

Da' nici telefon' nu-l mai foloseste !? Surprised Shocked scratch .... Laughing Laughing Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Sam Oct 16, 2010 8:44 pm

Barbu Vasile a scris:@SSebastian, Victor o fi baiat fain, blond cu ochi albashtri, rasa ariana de-a ta, dar cand te lashi terfelit in ultimul hal de neica nimeni pe forum, shi shtii ca citesc shi copii shi vad cum te lashi umilit, ala nu mai e prunc fain, e gat golash de transilvania, o simpla gaina. Iar faptul ca face pe aprodul pe forum,e vax, face munca celor ce rad de el !
In rest, e un baiat minunat, prezent pe 99% din forumurile de pescuit romaneshti.Oare mai are timp sa manance, sau da clik aici ! shi la masa???

Tot "murdar " vorbeshti SSebastiane, incorigibil, cred ca de la pofloashca se trage !!!
dragul meu prieten Vasile B.
nu stiam ca esti atit de preocupat de ocupatia mea de zi cu zi , multumesc ca te-ngrijoreaza soarta si alimentatia mea ! Wink gentleman
nu-ti dori sa ai atita timp liber cit am eu ! si mai ales sa nu de-a domnul sa ajungi ca mine (cu asa mult timp liber ) Laughing Laughing Laughing
Daca ti pare rau c-am fost terfelit si calcat in picioare de ce nu mi-ai sarit in ajutor , dragul meu prieten Wink Laughing Laughing Laughing gentleman , unde ai fost atunci ??? Shocked scratch lol! lol! lol! gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  ssebi Dum Oct 17, 2010 11:03 am

DRAGI FORUMISTI...DIN CAUZA UNEI GLUME NEVINOVATE AM FOST EXCLUS DE PE ACEST FORUM...MI-A PARUT BINE SA VA AM CA SI COLEGI...PE CITIVA V-AM CUNOSCUT PERSONAL, O PLACERE DIN PARTEA MEA CHIAR SI HANUMAN ESTE PLACUT UNEORI, ASTA PINA ARE FUNCTIA...DE AICI SE SCHIMBA OMUL...PACAT CA ACEST FORUM NU MAI ESTE CE A FOST LA INCEPUTURI A FOST FRUMOS....SSEBASTIAN VA SALUTA aplauze aplauze aplauze aplauze
KKT IN TRAISTA TUTUROR...VA TZUC....CIAO
ssebi
ssebi

Numarul mesajelor : 116
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 17/10/2010

Sus In jos

Mesaj  ssebi Dum Oct 17, 2010 11:09 am

@ZOLI...DACA AI POSIBILITATEA SI POTI SA SCHIMBI POZA DE LA AVATAR, FA-O!!!!!...DACA NU , ASTEPTAM PINA CIND EXPIRA TERMENUL DE EXCLUDERE ADICA 05.05.2011...PINA ATUNCI...I SALUT YOU ALL!!!!!
ssebi
ssebi

Sus In jos

Mesaj  Musti Dum Oct 17, 2010 11:31 am

Nasol... Ce-i drept, gluma a sarit dincolo de anume limita, dar se putea corecta.
Acestea fiind zise si, constatand ca oamenii de calitate pe care i-am cunoscut ca fiind Spinning Club Oradea 2009 au cam plecat cu totii, cred ca n-am sa mai raman nici eu pe acest forum.
Va salut pe toti. Daca doriti sa mai schimbam impresii, va invit sa ma cautati aici, pe forumul pe care activez de mai bine de 5 ani. Oricum, pe forumul bihorean incep sa nu mai primesc raspunsuri si sa nu mai am subiecte care sa ma intereseze.
La revedere.
gentleman

Musti

Numarul mesajelor : 279
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Oct 17, 2010 6:56 pm

@ Ssebi
@ Musti

pacat ...... ! Sad gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Oct 17, 2010 8:43 pm

Musti

Multumiri pentru eforturile depuse din partea lui Musti pentru raspindirea si darea de pilda , faptic a ideii C&R . Multi dintre membrii spinning club nici nu stiau despre acest gest nobil si etic care trebuie sa fie un reflex natural fata de vietatile din apele noastre .Va rog sa nu intelegeti gresit cand scriu " Multi dintre membrii spinning club nici nu stiau "...Dar daca citim multe postari se vede clar ca multi au inceput sa intealeaga acest gest si efectul pozitiv asupra fiecaruia cand elibereaza un peste.Si tot asa se enerveaza cand vede ca altii nu doresc sa elibereze nici macar un(1) singur exemplar fie el mic sau mare .Multumim Musti, nu ai trecut degeaba prin viata ,ai lasat ceva in urma ta ,sper ca intr-o zi sa plantezi si tu un copac undeva sa ajungi cat de cat perfect in intentii .

Sebastian

Multumiri pentru atitudinea glumeata uneori sarcastica cu mici subtilitati privind originea unor sau altor membri de pe forum ,definirea unor viziuni si vederea dincolo de lumea reala ajuns in ezoteric, vazand chiar voci uneori ,defineste latura ascunsa a unora , care nu au curajul sa realizeze natura umana adevarata cea muribunda si slaba si totusi puternica cu instinctul suprem de a supravietui in aceste conditii , pe care le traim azi in Romania .Inteligent sau cult putin suparat pe viata,jocuri de cuvinte care ascund pintre randuri o fiinta atenta chiar maximalista si totusi refuzand orice sansa de a se schimba in bine,cu un strop de adevar universal care era renumit printre* Dacii Liberi * cunoscutul sacrificiu pentru a nu devenii sclavi unor haite precum erau Legiunile romane ,si pe cand la Marasesti nemtii*( Ariile) au fost scosi de pe meleagurile Dacilor* cu patul de pusca loviti ,se adunau pe atunci Romani,Sasi,Svabi,Unguri,Tigani ,Care au scos armatele janiciarilor*nemtilor de pe aceste meleaguri,jurand ca nu va mai lasa nimeni ca otomanul sau neamtul sa asupreasca acest popor.
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Oct 17, 2010 9:44 pm

Apropo Sebastian

Daca promiti ca vei fi baiat bun si nu mai folosesti insemne ...poate voi consulta cu Admin sa vad ce parere are despre faptul daca iti revii sau nu? Ca stii tu avem si tineret aici si poate ei nu au fost asa crescuti .Intelegi ? Sper ! Fara insemne ce este contrar religiilor ( Cap de drac ,etc ) Si insemne precum cele naziste .Ca stiti si voi nu este nici etic nici drept ,daca ne permitem asemenea insemne inseamna ca nu respectam pe nimeni legile tarii in care traim nici oamenii din trecut care au suferit si au fost exterminati executati prin aceste pancarte,insemne .Respectul trebuie castigat nu cerut cu forta ,in democratie il ai fara sa faci ceva anume doar atat sa fi cetatean cinstit care respecta legile tarii in care traieste.Si mai trebuie sa respecte si acele zile sfinte bisericesti sau disciplinelor oculte dupa crezul si vazul fiecaruia dupa limba lui si dobindirea cunostintelor aduse din familia fiecaruia,daca nu a avut aici intervine inteligenta,cultivarea intelectului prin a supravietui in societate .In Biblie scrie
" În ultima zi a creaţiei, Dumnezeu a spus: “Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră” (Geneza 1:26). Astfel, El Şi-a finalizat lucrarea cu o “atingere personală”. Dumnezeu a făcut omul din ţărână şi i-a dăruit viaţă suflând peste el din suflarea Lui (Geneza 2:7). Astfel, omul este unic între toate fiinţele create de Dumnezeu, fiind format atât din parte materială (trup) cât şi din parte imaterială (suflet / spirit). "

Ne prostim aici ,si daca iese nasol* scriem rapid ca a fost o gluma ,asa facem si in familie ce le spunem celor de langa noi ca " Am uitat ca trebuie sa te sun,am uitat ca e ziua ta,am uitat ca azi este ziua mortilor ,am uitat sa te vizitez in spital .etc .Dumnezeu cu voi sa aveti parte de lisniste sufleteasca ,sanatate si fericire in familie .shalom uvraha
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Oct 17, 2010 11:46 pm

Musti

Nu ma fac de ras ,am incercat de 1 an sa realizez un topic special cu capturi record 2009-2010 doream sa includ toate speciile .Cand le postam toata lumea a sarit ,ca ce a facut omul cu pestele ? Cu mult inainte marea majoritate striga ca unde sunt pestii populati,de ce nu exista capturi pe cinste etc etc etc .Stii povestea ,in mesaje private am trimis aceste exemplare ca sa vada totusi ca exista ,si nu exagerez cand sustin ca Bihorul este cel mai bine populat aici vorbesc si de baltile particulare .Este un adevar pe care il stiu din propia experienta ,pescuind pe aceste balti si afirm ,aceste capturi sunt de renume european.

Acum 1 an s-a infiintat Spinning club Oradea 2009 * Ce au facut unii ,in general cand in Romania merge ceva sunt cativa care nu doresc acest fenomen de evolutie ,incep destramarile si alte tampenii, se ascund in spatele unor cuvinte care nici macar nu e de nasul lor .Restul stii si tu .

ps: Referitor la filme sau poze ...Deja am inceput colectia photo si film despre pestii prinsi la noi in Bihor ,singurul lucru care ma opreste este reactia ,de fapt cunoscuta de mine ..cand cineva vede un peste mare .Nu este un fenomen existent doar la noi ,asa sunt si in Ungaria cand un baiat adeptul stilului spinning a prins cu ( twister ,etc ) un somn de 95 kg sau 100 nu mai stiu exact ,si toti care au vazut poza pe un forum
din Ungaria au inceput atacurile chiar la persoana pentru faptul ca acest tip nu pescuia de mult era incepator ,care dorea sa dea la Salau .Unii chiar scriau cum de acest Prostanac a prins asemenea peste ...Ca erau invidiosi sau cu rea intentie nu stiu ce sa spun ...La noi aici pe forum toata lumea scrie ..Nu este peste ,nu se populeaza,daca prinde cineva un exemplar frumos si mare .aaaa da ce a facut cu el ? La multi trebuia sa-i scriu da tu ce faceai cu el ? Cam asa stau lucrurile pe aici .In mesaj privat iti trimit cateva poze sa nu zici ca sunt baiat rau . Very Happy
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

COMENTARII DE TOT FELUL - Pagina 14 Empty Comentarii de tot felul

Mesaj  pescarus Joi Oct 21, 2010 11:09 am

ssebi a scris: DRAGI FORUMISTI...DIN CAUZA UNEI GLUME NEVINOVATE AM FOST EXCLUS DE PE ACEST FORUM...MI-A PARUT BINE SA VA AM CA SI COLEGI...PE CITIVA V-AM CUNOSCUT PERSONAL, O PLACERE DIN PARTEA MEA CHIAR SI HANUMAN ESTE PLACUT UNEORI, ASTA PINA ARE FUNCTIA...DE AICI SE SCHIMBA OMUL...PACAT CA ACEST FORUM NU MAI ESTE CE A FOST LA INCEPUTURI A FOST FRUMOS....SSEBASTIAN VA SALUTA aplauze aplauze aplauze aplauze

DRAGA SSITULE,

imi permit sa te 'jignesc' pentru ca si matalutza m-ai jignit urit de tot.
Tin sa te anunt ca bunicul meu a fost evreu si a si murit in 1952 din cauza asta, schimbind soarta tatalui meu si implicit a mea. Iar celalalt bunic, care nu-i evreu, a fost soldat, a luptat si a fost prizonier, dus in lagar in Siberia. Dar probabil ca pe tine maruntisurile astea te lasa rece, nu-i asa?
Prima data cind ai gafat-o cu 'ss-ismele' tale, mi-am zis ca nu ai facut-o intentionat, o fi fost o gluma, o ratacire de moment, + ca te respectam mult pentru interventiile tale pertinente si haioase. Deci m-am abtinut.
Dar nu, bineinteles ca au trecut citeva luni si iata-te din nou cu aceleasi rahaturi pe fata. Pai pentru tine asta este o gluma???? Nu cred, pentru tine asta nu este o gluma .. este o credinta bolnavicioasa intr-o idee care a omorit milioane de oameni, indiferent carei natii apartineau. De ce zic asta? Pentru ca ai fost avertizat odata si totusi ai revenit, deci gluma clar nu poate fi.Tu te crezi chiar asa de perfect? crede-ma, nu esti.
Inainte sa judeci un om, cunoaste-l. Ai aprofundat cumva traditiile, obiceiurile, cultura evreilor, tiganilor, negrilor, slavilor s.a.m.d. sa-ti permiti sa-i desconsideri? Da' tu cine esti, totusi? Ce gindire trebuie sa ai sa fii adeptul, citez: '....este o ideologie și o politică a statului german totalitară, naționalistă, rasistă, antisemită...' ????
As mai avea multe de spus, despre 'ssismul' tau, dar mi-e sila si nu cred ca meriti efortul,

sorry

pescarus

Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Data de inscriere : 22/01/2010

Sus In jos

Mesaj  ssebi Joi Oct 21, 2010 7:30 pm

pescarus a scris:
ssebi a scris: DRAGI FORUMISTI...DIN CAUZA UNEI GLUME NEVINOVATE AM FOST EXCLUS DE PE ACEST FORUM...MI-A PARUT BINE SA VA AM CA SI COLEGI...PE CITIVA V-AM CUNOSCUT PERSONAL, O PLACERE DIN PARTEA MEA CHIAR SI HANUMAN ESTE PLACUT UNEORI, ASTA PINA ARE FUNCTIA...DE AICI SE SCHIMBA OMUL...PACAT CA ACEST FORUM NU MAI ESTE CE A FOST LA INCEPUTURI A FOST FRUMOS....SSEBASTIAN VA SALUTA aplauze aplauze aplauze aplauze

DRAGA SSITULE,

Tin sa te anunt ca bunicul meu a fost evreu si a si murit in 1952 din cauza asta, schimbind soarta tatalui meu si implicit a mea. Iar celalalt bunic, care nu-i evreu, a fost soldat, a luptat si a fost prizonier, dus in lagar in Siberia. Dar probabil ca pe tine maruntisurile astea te lasa rece, nu-i asa?
Prima data cind ai gafat-o cu 'ss-ismele' tale, mi-am zis ca nu ai facut-o intentionat, o fi fost o gluma, o ratacire de moment, + ca te respectam mult pentru interventiile tale pertinente si haioase. Deci m-am abtinut.
Dar nu, bineinteles ca au trecut citeva luni si iata-te din nou cu aceleasi rahaturi pe fata. Pai pentru tine asta este o gluma???? Nu cred, pentru tine asta nu este o gluma .. este o credinta bolnavicioasa intr-o idee care a omorit milioane de oameni, indiferent carei natii apartineau. De ce zic asta? Pentru ca ai fost avertizat odata si totusi ai revenit, deci gluma clar nu poate fi.Tu te crezi chiar asa de perfect? crede-ma, nu esti.
Inainte sa judeci un om, cunoaste-l. Ai aprofundat cumva traditiile, obiceiurile, cultura evreilor, tiganilor, negrilor, slavilor s.a.m.d. sa-ti permiti sa-i desconsideri? Da' tu cine esti, totusi? Ce gindire trebuie sa ai sa fii adeptul, citez: '....este o ideologie și o politică a statului german totalitară, naționalistă, rasistă, antisemită...' ????
As mai avea multe de spus, despre 'ssismul' tau, dar mi-e sila si nu cred ca meriti efortul,

sorry

draga pescarus, nu stiam ca "evreu" este o boala incurabila imi pare rau ca bunicul tau nu a putut trece peste asta...aceste rinduri "jignitoare" parca le-am mai citit mai demult, sa fi tu acel cineva la care ma gindesc eu? parca era vorba ca nu mai facem 10.000 de profile....iar incepem cu identitatile multiple?...pina nu suferiti de dedublare de personalitate este ok...dar deja incep sa ma indoiesc de asta...draga "pescarus" nu cred ca bunicii tai ti-au dat din demnitatea lor din moment ce nu ai curajul sa ma infrunti cu adevaratul nume...sa fi murit ai tai bunici degeaba? poate ca da, si soarta tatalui tau nu s-a schimbat pt ca bunicul tau a fost jidan...ci poate ca nu avea acel ADN "incurabil", acum poate ca aveati jumate din cladirile de patrimoniu din Oradea ,cine era ca tine...totusi aschia asta bat-o vina tot aproape sare de....in fine...iar sa dai vina pe soarta tatalui tau ca tie nu-ti ies treburile este urit din partea ta sau tatal tau a fost un "incurabil" incompetent care nu stia sa-si faca singur soarta si trebuia neaparat ajutat de tata? oricum soarta si-o face omul cu mina lui asa cum isi face o "silaba" amindoua is facute de mina omului.....m-ai facut sa-mi schimb postarea si am schimbat-o doar asa ca sa te supar mai tare... SIEG SHALOM!!!
ssebi
ssebi

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Joi Oct 21, 2010 11:17 pm

Sper sa nu treceti de limita bunului simt cu aceste subtilitati despre origini, unul dintre voi este evreu altul neamt ? Utopic ,lasati asta pe seama celor care au suferit finnd chiar stramosii vostri ,pe seama tuturor .Ssebi interesant ce scrii ca majoritatea din cladirile din Oradea sunt a evreilor ? 85% Si culmea este ca ai dreptate ma bucur ca stii,si in toate orasele din Romania.Normal daca vor cere retrocedarea evreii atunci ce vor face oamenii din tara asta unde vor merge ? Unde vor sta ? Poate in blocurile nato * construite de regim . Sa stii ssebi si pescarus ca multe sate din Romania nu sunt locuite ,poate ar trebui sa dea o lege ca actualul guvern stie sa dea legi noi placute pentru oameni ,legea ar fi " Sa se mute fiecare acolo de unde provine bunicul sau " S-ar goli Oradea de manelisti .Sper ca adevarul nu supara pe nimeni ,si stiti zicala " Cui camasa nu este sa nu o imbrace " Sper ca banca mondiala condusa de evrei sa fie milosi cu muribunzii din Europa sa nu-i faca chiar asa de datornici ,sa-i faca consumatori ,de fapt cea ce suntem .Doar ca nu recunoaste nimeni indiferent de statutul fiecaruia .Exista o zicala romaneasca nascuta dupa 90 * si anume " Toti din ABC traim ,si la toti ne este greu ,dar nimeni nu ne crede " Degeaba filozofati tot bieti consumatori ramaneti,asa ca adeptii ideii C&R atentie ,noul motto va fi " Pescuim ,retinem pesti ,pentru ca inca este bio ,nu ca si pestii crescuti cu drajeuri sau porcii,vitele si gainile ,expandati Laughing .In loc sa mancati si voi un peste sanatos mai bine dati bani pe pangasius crescuti in bazine de fecale ,pastravi crescuti cu mancare de caine,pesti manipulati genetic. Acum ca au luat banii de la oameni ...oamenii vor devenii mancatori de peste ,ca este sanatos dar ,nu alea din magazine .Pe alea sa le manance astia care, zicala chinezeasca
" Seamana omul incapatanat cu cel care umbla pe malul apei si moare de sete,si se mai aseamana cu cel care umbla cu un sac de medicamente in spate toata viata si are rani si nu se vindeca si nu inghite nici o pilula,din cauza principiilor ." Sursa vezi scrierile lui Lao Ce "

ps: Ati avut de citit amandoi caiti-va* ca nu mai exista rasa si culori ,de mult este doar o utopie ,exista doar om si atat ,albastri si albastri deschisi Very Happy albastri in fata ,albastri deschisi in spate " Sa nu uitati ca intr-un avion care se prabuseste nu exista atei " si nici rasisti .Toata lumea striga Dumnezeule !!! monkey Apropo Nemtii au fost si sunt adeptii rasei superioare ,evrei sunt neamul lui Dumnezeu poporul ales .Nemtii adeptii ideii evolutive a unei rase simpatizanti a lu Charles Darwin privind evolutia speciilor si chiar a omului , explicatia fiind ca oamenii provin din maimuta . Evreii spun si sustin si azi ca omul este creatia lui Dumnezeu .( adica nu din maimuta ) .Intrebarea ar fi pentru voi doi ....Maimuta sau Dumnezeu ?
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  davidco_m Vin Oct 22, 2010 7:22 am

ssebi a scris:
pescarus a scris:

DRAGA SSITULE,

sorry

draga pescarus, nu stiam ca "evreu" este o boala incurabila imi pare rau ca bunicul tau nu a putut trece peste asta...aceste rinduri "jignitoare" parca le-am mai citit mai demult, sa fi tu acel cineva la care ma gindesc eu? parca era vorba ca nu mai facem 10.000 de profile....iar incepem cu identitatile multiple?...pina nu suferiti de dedublare de personalitate este ok...dar deja incep sa ma indoiesc de asta...draga "pescarus" nu cred ca bunicii tai ti-au dat din demnitatea lor din moment ce nu ai curajul sa ma infrunti cu adevaratul nume...sa fi murit ai tai bunici degeaba? poate ca da, si soarta tatalui tau nu s-a schimbat pt ca bunicul tau a fost jidan...ci poate ca nu avea acel ADN "incurabil", acum poate ca aveati jumate din cladirile de patrimoniu din Oradea ,cine era ca tine...totusi aschia asta bat-o vina tot aproape sare de....in fine...iar sa dai vina pe soarta tatalui tau ca tie nu-ti ies treburile este urit din partea ta sau tatal tau a fost un "incurabil" incompetent care nu stia sa-si faca singur soarta si trebuia neaparat ajutat de tata? oricum soarta si-o face omul cu mina lui asa cum isi face o "silaba" amindoua is facute de mina omului.....m-ai facut sa-mi schimb postarea si am schimbat-o doar asa ca sa te supar mai tare... SIEG SHALOM!!!
pescarusule se pare ca si altii te banuiesc de multi Very Happy
davidco_m
davidco_m

Numarul mesajelor : 238
Ocupatia : vanzator
Data de inscriere : 21/01/2009

http://davidcomfly-fishing.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  pescarus Vin Oct 22, 2010 8:39 am

"pescarusule se pare ca si altii te banuiesc de multi "

hop si tu david_co, ai tu o obsesie. bounce

Ultima editare efectuata de catre pescarus in Vin Oct 22, 2010 8:44 am, editata de 1 ori

pescarus

Sus In jos

Mesaj  pescarus Vin Oct 22, 2010 8:43 am

"Evreii spun si sustin si azi ca omul este creatia lui Dumnezeu .( adica nu din maimuta ) .Intrebarea ar fi pentru voi doi ....Maimuta sau Dumnezeu ? "

super tare intrebarea domnule HANUMAN ! Chiar tu intrebi?
Very Happy Very Happy Very Happy aplauze

pescarus

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 18 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Urmatorul