Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!!

4 participanți

In jos

Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!! Empty Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!!

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 05, 2009 7:31 pm

ingrediente pt 300 gr de carne de rechin:
-2-3 catei de usturoi;
-sare;
-boia;
-piper macinat negru;
-vegeta sau delikat(tot un drac sint);
-busuioc uscat macinat;
-pesmet;
-faina

se spala foarte bine carnea de rechin se taie de marimea unui deget aratator (atit grosime cit si lungime), se stoarce foarte bine sa nu fie umeda, se pune intr-un castron, se presara sarea, piperul , (boia cit sa dea culoarea rosie), se razuieste usturoiul pe razatoarea cea mai mica si se pune peste peste, se adauga busuiocul (cca 2-3 gr), vegeta sau delikat-ul...se amesteca toate incet pina la omogenizare....se lasa la macerat (sa stea) cca 1/2 ora....in acest timp se amesteca faina si pesmetul in proportie de 1 la 1,5-2....adica 1 parte faina si 2 parti pesmet....dupa ce sta un pic pestele cu condimentele se adauga treptat amestecul de faina si pesmet amestecind in continuu incet pina la fformarea unei paturi sau strat de faina si pesmet pe bucatile de peste (pina ce bucatile de peste pestele nu se mai lipesc una de alta)....se incinge uleiul...si se rumenesc...

Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!! IMAG0013-2

BON APETTIT MY FRIENDS!!!
p.s daca aveti copii nu este indicata aceasta reteta....(risti sa-ti bati pruncii)
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!! Empty Re: Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!!

Mesaj  Adriann Sam Dec 05, 2009 8:16 pm

Floarea este de decor?Sau tie aia ti-a mai ramas...au papat copii toate crochetele? rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!! Empty Re: Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!!

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 05, 2009 9:55 pm

Ariann a scris:Floarea este de decor?Sau tie aia ti-a mai ramas...au papat copii toate crochetele? rabbit rabbit rabbit rabbit rabbit
..asa ... la sentiment...sa o impresionez pe sotie....
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Crochete de rechin (shark fingerfish)...reteta proprie!!!! Empty crochete de rochen ala ssebastien ...

Mesaj  Hanumanfish Sam Dec 05, 2009 10:04 pm

@ssebastien ... in aceasta seara am ras si rad si acum .nu am ras asa de mult ,multumesc pentru aceste clipe de bucurie . the best shark*
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Sam Dec 05, 2009 10:13 pm

Hanumanfish a scris:@ssebastien ... in aceasta seara am ras si rad si acum .nu am ras asa de mult ,multumesc pentru aceste clipe de bucurie . the best shark*
...mon pleasire, monsieur!!!
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Dec 07, 2009 7:06 pm

mai.... imi lasa gura apa ...cred ca a fost buna salata aia din gura ta Very Happy
cred ca-mi iau un buchet intreg...sa ma satur ca lumea.
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum