Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
4 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 1 din 1
Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
@ssebi
Continuam aici
Daca si tu fumezi ca mine nu suntem departe
Continuam aici
Daca si tu fumezi ca mine nu suntem departe
Re: Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
da.. da....da...nu ma lua cu alta placa ...spune-mi ce alte luni mai cunosti in afara de DEMEBRIE..?
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Re: Glume,mistocareli,absolut tot ce nu este legat de pescuit[fara atacuri personale]
Oktoberfest era raspunsul cautat de tine?
p.s. o data cu acest subiect........dupa postarea unui mesaj.....sa rada toata lumea de el......nu sa se simta jignit careva
... ...asa mah, vad ca revii incet incet printre muritorii de rind ...imi place ca gindesti ...la rece!!!Admin a scris:Oktoberfest era raspunsul cautat de tine?
@pescardeclean...majoritatii nu i-ar strica aceste aplecari la curatenie....pe Miki ar trebui sa-l menajam de aceste aplecari...nu are de unde da jos...ar fi pacat sa-si strice fibra de pe el
Apropo, voi l-ati mai vazut pe Miki? nu l-am vazut de mult si nici nu mai am numarul lui!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
ssebastian a scris: ...asa mah, vad ca revii incet incet printre muritorii de rind ...imi place ca gindesti ...la rece!!!
Dar totusi cand nu am fost muritor de rand?
iti spun eu un secret......dar sa nu zici la nimeni.....eu de fapt cand imi i-au batzu in mana sunt superpescar...
Si ma hranesc cu sangele braconierilor
E CHEATUL ACTIV HAIDETI OAMENI BUNI !!!
mariusw- Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009
Subiecte similare
» menghina pt legat muste
» CERTURI SI DISPUTE PERSONALE
» Bancuri cu, despre, si fara pescari!
» ce este prietenia?
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI