SITE-UL CU CELE MAI MULT CERTURI
+6
pescarus
Tursiops_truncatus
Hanumanfish
Admin
Ssebastian
zsolty
10 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 1 din 1
SITE-UL CU CELE MAI MULT CERTURI
ar trebui schimbat numele de pescuit bihor.....
de ceva timp urmaresc si toate topicurile se termina cu certuri dsin orice motiv!!!!!!!
acum ori timpul este de vina ca omul nu poate iesii la pescuit sa se descarce pe niste pesti amarati ori eu ca vb ura sau plictiseala!!!!
pacat sa se ajunga la certuri
singurul site de pescuit (sunt logat la vreo4) in care toate discutiile setermina cu cearta
BRAVO tineti-o tot asa!!!!
de ceva timp urmaresc si toate topicurile se termina cu certuri dsin orice motiv!!!!!!!
acum ori timpul este de vina ca omul nu poate iesii la pescuit sa se descarce pe niste pesti amarati ori eu ca vb ura sau plictiseala!!!!
singurul site de pescuit (sunt logat la vreo4) in care toate discutiile setermina cu cearta
Re: SITE-UL CU CELE MAI MULT CERTURI
...din cauza la sevraj-ul produs de lipsa de pescuit...las ca revenim in forta la primavara...in martie o sa fie un site de penticostali..doar vb de duh si bunatate...PACE FRATE!!!zsolty a scris:ar trebui schimbat numele de pescuit bihor.....
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
site - cu cele mai multe certuri
A INCEPUT acum 1 an bine si frumos toata lumea era multumita , nu erau scandaluri , era frumos ! au venit si au dezbinat ,ne-au aruncat mata moarta in ograda la noi ,pe noi,au ajuns pana acolo sa ne atacam noi intre noi ,are rost ? nu are ! din cauza cui ? unora care au 9cm-max 12 cm .de fejes *si mintea axata pe certuri ?
acum ca vine primavara cum zice @ssebi putem face curat maturam frunzele uscate ,le adunam si ai dam foc..dupa care mergem la pescuit si venim acasa si postam poze ,cleni,avati,stiuci,salai,somn,caras,scobar,morunas,mreana, toate peste kg ,dupa care adormim placut ,asteptand noua aventura la pescuit !
domnilor trebuie sa fiti constienti ca dreptul la parere trebuie sa ramane liber , doresc mult sa isi manifeste parerile pescarii !!! stilul si genul depinde de cultura fiecaruia!!!
@zsolty a vazut cel mai bine si uite domnule vine cu solutia ! mucles cu atacuri de asociatii !
EU raman braconierul principal subalternii mei precum ,rechin,balena,casalot,delfin,caracatiza(katika) raman si ai prind eu in plasa intr-o buna zi!!! fac niste conserve de ulei cu foi de dafin !
pace si bucurie sa aveti in suflet,in casa , in familie !!!
ps: sa nu uitati de vin fiert cai frig afara !!!
acum ca vine primavara cum zice @ssebi putem face curat maturam frunzele uscate ,le adunam si ai dam foc..dupa care mergem la pescuit si venim acasa si postam poze ,cleni,avati,stiuci,salai,somn,caras,scobar,morunas,mreana, toate peste kg ,dupa care adormim placut ,asteptand noua aventura la pescuit !
domnilor trebuie sa fiti constienti ca dreptul la parere trebuie sa ramane liber , doresc mult sa isi manifeste parerile pescarii !!! stilul si genul depinde de cultura fiecaruia!!!
@zsolty a vazut cel mai bine si uite domnule vine cu solutia ! mucles cu atacuri de asociatii !
EU raman braconierul principal subalternii mei precum ,rechin,balena,casalot,delfin,caracatiza(katika) raman si ai prind eu in plasa intr-o buna zi!!! fac niste conserve de ulei cu foi de dafin !
pace si bucurie sa aveti in suflet,in casa , in familie !!!
ps: sa nu uitati de vin fiert cai frig afara !!!
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
@Sebasstian
Ma bucur ca ai luat initiativa si ai blocat idiotenia de topic deschisa din frustarile Zeului Roman..Ar fi interesant ca sa nu ii zic de bun simt ,sa nu mai posteze nici el atata timp cat ceilalti nu au voie.Asta ramane la atitudinea voastra de moderatori.
Iar referitor la postarea ta :“iar limba nu cred ca as pune-o pe delfin, nu-s genul homo...dar daca cumva ma intilnesc cu el si imi place omul si se mai aprinde acea licarire de love si aceea dragoste la prima vedere, cine stie poate imi intorc orientarea sexuala la 180 grade...ii o tara libera...sau ma excludeti din spinning daca devin gay?...va este frica sa nu ma frec cu voi?...asta deja ar fi o nedreptate ,o DISCRIMINARE!!!” sa stii ca desi imi pare rau sa te dezamagesc,mi-am pregatit coada pentru altcineva,tot un slugarnic de-a Inumanului care vad ca are gura mare si cred ca ar vrea sa imi guste coada,care fie vorba intre noi ii umple gura….
Ma bucur ca ai luat initiativa si ai blocat idiotenia de topic deschisa din frustarile Zeului Roman..Ar fi interesant ca sa nu ii zic de bun simt ,sa nu mai posteze nici el atata timp cat ceilalti nu au voie.Asta ramane la atitudinea voastra de moderatori.
Iar referitor la postarea ta :“iar limba nu cred ca as pune-o pe delfin, nu-s genul homo...dar daca cumva ma intilnesc cu el si imi place omul si se mai aprinde acea licarire de love si aceea dragoste la prima vedere, cine stie poate imi intorc orientarea sexuala la 180 grade...ii o tara libera...sau ma excludeti din spinning daca devin gay?...va este frica sa nu ma frec cu voi?...asta deja ar fi o nedreptate ,o DISCRIMINARE!!!” sa stii ca desi imi pare rau sa te dezamagesc,mi-am pregatit coada pentru altcineva,tot un slugarnic de-a Inumanului care vad ca are gura mare si cred ca ar vrea sa imi guste coada,care fie vorba intre noi ii umple gura….
Tursiops_truncatus- Numarul mesajelor : 38
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Ocupatia : Inginer de mediu
Data de inscriere : 02/01/2010
site - cu cele mai multe certuri
Mai ai mancat mamaliga ? stricata ? ...
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
site cu cele mai multe certuri
Tursiops_truncatus a scris:@Sebasstian
dom'le Coada Lunga, nu-mi mai trimite mesaje private ca nu-s curios sa-mi pierd vremea cu aberatiile tale, ok?
N-ai ghicit, nu-s niciunul din administratorii acestui site. Atentie mare la propunerile pe care le faci! Nu stii cit de mare e gura mea, vezi ca poate iti inghit coada aia lunga... si ramii fara ea inteligentule!
Nu inteleg de ce Zeul S-a coborit pina la nivelul la care te afli tu, dar sper ca este de acord cu Victor si pur si simplu te va ignora de acum incolo. Eu personal asa voi face, chiar daca imi face o placere deosebita sa POVESTESC cu tine, te voi ignoraaaaaaa!!!!! HAI, PA!
pescarus- Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2010
Chiar nu se poate pune punct discutiilor astora fara nici un viitor?
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
@pescarus
tu cine esti defapt si ce tot vrei?
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Data de inscriere : 22/01/2009
Daca voi inchide subiectul tot voi veti urla spunand ca de ce nu las pe toata lumea sa vorbeasca!Ariann a scris:Chiar nu se poate pune punct discutiilor astora fara nici un viitor?
Mai las deschis subiectele astea de certuri si atacuri fara rost inca o vreme sa se sature toata lumea de ele iar apoi le voi muta pe toate intr-un topic mare numit GUNOI! Pana atunci spuneti-va pasurile! Eu de exemplu am incetat sa mai citesc postarile cu atacuri cat despre raspuns, nici nu mia vorbesc! Sper sa se ajunga repede la un monolog!
@Marius, am citit si eu mesajul trimis de delfin pescarusului , si te asigur ca nu eu sunt pescarus! daca am ceva de spus o spun frumos la oricine, nu trebuie sa ma ascund dupa pseudonime! Dar asa ca sa-ti raspund la intrebare: asa cum exista cei carora nu le place de Zoli (si isi spun parerea) asa exista si cei carora nu le place de delfin (si isi spun si ei parerea)! Libertatea de exprimare functioneaza! (inca)
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
@ionut
Eu te cred ca nu esti pescarusul,tu esti un domn fata de el care automat cum sa logat iti "puncteaza" 2 mesaje vai de ele.
Daca Delfinul isi anunta toti prieteni si se logheaza aicea ce se intampla?
Eu te cred ca nu esti pescarusul,tu esti un domn fata de el care automat cum sa logat iti "puncteaza" 2 mesaje vai de ele.
Ii primim cu bratele deschise! Parerile diferite sunt acceptate!
Iti dai seama ca daca mai vin doi trei ca si el facem o parte a forumului fara moderatori si scriem mare: INTRATI AICI PE PROPRIE RASPUNDERE! Cine vrea sa citeasca sa citeasca, cine nu trece mai departe fara sa citeasca! Ar fi si asta o rezolvare, nu?
Iti dai seama ca daca mai vin doi trei ca si el facem o parte a forumului fara moderatori si scriem mare: INTRATI AICI PE PROPRIE RASPUNDERE! Cine vrea sa citeasca sa citeasca, cine nu trece mai departe fara sa citeasca! Ar fi si asta o rezolvare, nu?
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
am mutat acest subiect la off topic , azi 28.01.2010
Victor
Victor
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
site -ul cu cele mai multe certuri
marius a scris:@pescarus
Draga @marius,
cine sint nu este interesant, nici important. Nu asta conteaza.
Ceea ce vreau, de fapt, este ca acest forum sa-si recapete ' rostul ' pentru care a fost creat, pescuitul & pescarii.
cu stima
pescarus- Numarul mesajelor : 132
Localizare : bihor
Data de inscriere : 22/01/2010
Bravo pescarus ,primul mesaj trimis de tine care mi-l place
incet incet se limpezesc apele , pina la urma toti vrem aceles lucru , sa avem pesti , sa putem pescui civilizat si sa ne simtim bine pe acest site
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
inca o postare cu atac si eu trimit acest subiect la topicul "GUNOI" inaintea lui pescardeclean ..cu respect ssebastian
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
marius a scris:@ionut
Si eu te cred Pescardeclean ca nu esti tu pescarus,e alt lingau al LUMINATULUI.....daca insista cineva si nu stie la cine ma refer sa-mi spuna.
Pentru ce sa vina prietenii mei aici Marius?Sa vada ca libera parere e atacata si ca se joaca dupa reguli care pot fi modificate dupa bunul plac fara a se tine cont de parerile celorlalti?
Tursiops_truncatus- Numarul mesajelor : 38
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Ocupatia : Inginer de mediu
Data de inscriere : 02/01/2010
Subiecte similare
» CERTURI SI DISPUTE PERSONALE
» Tricouri personalizate pentru toata lumea la cele mai mici preturi!
» cum pot sa pun poze pe acest site?
» Forum si site nou pt. pescari !
» Tricouri personalizate pentru toata lumea la cele mai mici preturi!
» cum pot sa pun poze pe acest site?
» Forum si site nou pt. pescari !
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum