Filme pentru incepatori
3 participanți
Pagina 1 din 1
Filme pentru incepatori
Am gasit niste filmulete dragute pe Youtube in care se explica foarte multe lucruri cu privire la casting!
partea I
partea a II-a
partea a III-a
cum sa ridici firul de pe apa
Daca mai gasiti ceva filmulete ce merita vizionate, nu va sfiiti sa le postati aici!
partea I
partea a II-a
partea a III-a
cum sa ridici firul de pe apa
Daca mai gasiti ceva filmulete ce merita vizionate, nu va sfiiti sa le postati aici!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
FILME PENTRU INCEPATORi
aste numiti fime? de pe you tube?
sa va ajut eu:
-http://thepiratebay.org/search/fly%20fishing/0/99/0
astea numesc eu filme.
sa va ajut eu:
-http://thepiratebay.org/search/fly%20fishing/0/99/0
astea numesc eu filme.
Re: Filme pentru incepatori
Scuze de intarzierea cu care iti aduc la cunostinta faptul ca descarcarea prin torrente este ILEGALA la noi in Romania!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
alinpescarul a scris:aste numiti fime? de pe you tube?
sa va ajut eu:
@ alinpescarul
Vezi ca suntem incepatori ,iane un pic mai moale .Ai un blog frumos si esti talentat ,ai multe laturi pozitive ,te felicit .
Te rog un pic mai elegant cu adresarile spre muscari .Ok ?
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
bine, o sa va iau mai incet, nu am spuso cu rautate, dar eu vreau sa va ajut, deci am avut intenti bune . Multumesc pentru parerea despre blogul meu . Daca vreti sa va ajut cu ceva sunt la dispozitia dumneavoastra.
@ alinpescarul
Chiat te rog sa postezi cateva muste,solutii,si altele despre muscarit . Ce magazine profilate in flyfishing aveti pe la voi ? Baga tare ca nu ne suparam ,este de laudat ca un om asa tanar este pasionat de flyfishing .
Chiat te rog sa postezi cateva muste,solutii,si altele despre muscarit . Ce magazine profilate in flyfishing aveti pe la voi ? Baga tare ca nu ne suparam ,este de laudat ca un om asa tanar este pasionat de flyfishing .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
magazine de specialitate: eu personal imi fac cumparaturile de muscar, online, din cauza ca la noi este un singur magazin si nu gasesti ceva de calitate. pai daca vreti ceva anume si pot sa va ajut sunt disponibil, dar am vazut ca aveti pe acest forum niste muscari mai priceputi ca mine, dar cu cat pot va ajut.
Subiecte similare
» poze - filme !
» Concurs de poze
» filme pescuit la crap
» Filme istorice
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI
» Concurs de poze
» filme pescuit la crap
» Filme istorice
» FILMULETE SI POZE HAIOASE CU SAU FARA PESCARI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: