FEEDBACK la rubrica vanzari-cumparari
+15
ssebi
shirkan
mausica
ily
roby71
jexy
lupone1983
Ovi_1919
paul_
nagy cristian
alex_24ARN
Nagy Victor
marius
Maryus
Harangus Marius
19 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
FEEDBACK la rubrica vanzari-cumparari
in acest topic as vrea ca cei care au avut de cumparat sau de vandut ceva,sa-si scrie parerea despre partenerii cu care au avut tangenta.
incep eu prin a va asigura ca DMG este un partener de incredere si serios,la fel HANUMANFISH,pescardeclean,clau-fish....
incep eu prin a va asigura ca DMG este un partener de incredere si serios,la fel HANUMANFISH,pescardeclean,clau-fish....
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
Re: FEEDBACK la rubrica vanzari-cumparari
zsolty este de incredere si marfa de super calitate
Maryus- Numarul mesajelor : 84
Localizare : Baia Mare
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 29/01/2010
@Gogu
Maryus cred ca sa referit la magazinul de pe Stefan
Maryus cred ca sa referit la magazinul de pe Stefan
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
am cumparat ceva second de la el si sunt ffff multumit cea ce am luat ...de aceea am spus ca este un om de incredere............nul cunosc personal si nici nu stiu dak are magazin
Maryus- Numarul mesajelor : 84
Data de inscriere : 29/01/2010
Vad ca nu prea se posteaza pe acest topic , pacat !
scriind aici parerile pe care le avem despre ce-i cu care am colaborat (vinzare/cumparare/schimb) , bune sau rele , ne-ar ajuta sa ne cunoastem mai bine , sa avem incredere in unii , sau neincredere in altii !
In ceea ce ma priveste , sunt multumit de toti userii cu care am colaborat (mai pe romaneste , nu am fost tepuit inca de nimeni ! ) si sper ca n-am pacalit nici eu pe nimeni !
As aminti aici pe citiva in care puteti avea incredere
alex_24ARN
Aldea A.
lupone1983
Harangus M.
Zsolty
Tudor octavian
vrjv
yulian
Mausica
Csife
poate ca mai sunt si altii , dar momentan nu-mi amintesc (incep sa devin senil )
scrieti-va si voi experientele , bune , rele , cum or fi !
scriind aici parerile pe care le avem despre ce-i cu care am colaborat (vinzare/cumparare/schimb) , bune sau rele , ne-ar ajuta sa ne cunoastem mai bine , sa avem incredere in unii , sau neincredere in altii !
In ceea ce ma priveste , sunt multumit de toti userii cu care am colaborat (mai pe romaneste , nu am fost tepuit inca de nimeni ! ) si sper ca n-am pacalit nici eu pe nimeni !
As aminti aici pe citiva in care puteti avea incredere
alex_24ARN
Aldea A.
lupone1983
Harangus M.
Zsolty
Tudor octavian
vrjv
yulian
Mausica
Csife
poate ca mai sunt si altii , dar momentan nu-mi amintesc (incep sa devin senil )
scrieti-va si voi experientele , bune , rele , cum or fi !
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Dum Noi 21, 2010 7:58 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
@nagy cristi....cum te impaci cu ESOX-ul?eu sunt multumit de varga aia....
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
alex_24ARN a scris:@nagy cristi....cum te impaci cu ESOX-ul?eu sunt multumit de varga aia....
adevarul e ca nu l-am folosit de multe ori , nu prea am avut timp , dar totusi am prins o mirla de 500/600gr. cu ea
imi place lanseta foarte mult , dar ca sa-mi fac o parere cred c-ar trebui sa prind o mirla de vre-o 5000/6000gr. cu ea
imi pare bine ca-ti place MAVERUL de 8m.
ps.
l-am lasat pe tati fara varga !
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
Scz de off-topic.nagy cristian a scris:ps.alex_24ARN a scris:@nagy cristi....cum te impaci cu ESOX-ul?eu sunt multumit de varga aia....
@cristi... ce nu fac parintii nostrii pentru noi
paul_- Numarul mesajelor : 104
Data de inscriere : 10/02/2010
paul_ a scris:Scz de off-topic.nagy cristian a scris:ps.alex_24ARN a scris:@nagy cristi....cum te impaci cu ESOX-ul?eu sunt multumit de varga aia....
@cristi... ce nu fac parintii nostrii pentru noi
Eu oricum nu o mai puteam folosi
Cristi nu o folosea , asa ca mai bine sa se bucure Alex de ea , iar Cristi s-a ales cu o lanseta de spin. care-i place
Asa ca toata lumea-i multumita !
Nagy Victor- moderator
Sugestie : Blocati topicu sus !
Ovi_1919- Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010
Ovi_1919 a scris: Sugestie : Blocati topicu sus !
ok !
Nagy Victor- moderator
Eu inteleg ca esti revoltat si incerci vezi doamne sa-mi creezi o "reputatie" proasta dar sincer chiar nu ma intereseaza pt ca cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt,iar pt mine familia e pe primul loc iar apoi restul, si cred ca oricine ar fi procedat la fel.
lupone1983- Numarul mesajelor : 19
Localizare : Cluj
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 21/02/2010
eu il cunosc personal pe lupone 1983 , am cumparat de la el un juvelnic , nu au fost neintelegeri sau probleme , este un baiat de treaba si serios , imi pare bine ca l-am cunoscut
Nagy Victor- moderator
Fiecare face ce vrea cu marfa lui ........
Ovi_1919- Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010
nu mai are voie omul sa se razgandeasca?
jexy- Numarul mesajelor : 21
Localizare : Craiova
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 04/10/2010
astept cu nerabdare sa primesc de la lupone feederul ca sa pot spune si eu o parere despre el.am si eu un feeder de vanzare care a fost rezervat o saptamana pt cineva care s-a razgandit ,acum e a treia saptamana rezervat pt. altcineva care sper ca pana la urma sa nu se razgandeasca , dar ce pot sa fac, astept cu rabdare, fiecare face ce vrea cu marfa si cu banii lui.
roby71- Numarul mesajelor : 110
Varsta : 53
Localizare : marghita,bh
Ocupatia : familist
Data de inscriere : 06/01/2011
Daca pui la vanzare un produs si clientul caruia ii vinzi produsul este de acord cu pretul si calitatea lui ,in mod normal tranzactia e ca si facuta,nu vad de ce sa te mai razgandesti in calitate de vanzator, doar daca nu iti convine pretul .Deci, daca lui i-a convenit pretul ,iar mie pretul si calitatea nu vad de ce nu ne-am inteles.
Rog moderatorii sa inchida topicul ,nu de alta dar vine vreme frumoasa si e pacat sa stam in casa si sa avem dicutii contradictorii.Multumesc.
Rog moderatorii sa inchida topicul ,nu de alta dar vine vreme frumoasa si e pacat sa stam in casa si sa avem dicutii contradictorii.Multumesc.
ily- Numarul mesajelor : 20
Localizare : sibiu
Ocupatia : subofiter IGSU
Data de inscriere : 09/03/2011
Esti culmea pe cuvant,vad ca iti place rapid sa dai ultima replica si sa inchizi topicu fara drept de replica(asa ceva numai cei lasi fac).
Lupone 1983, daca te uiti un pic mai atent se vede ca eu am deschis topicul luni in 21 ora 9:29 am, iar azi este in 23,deci aveai timp la dipozitie sa-mi scrii si un roman daca vroiai in 2 zile ,dar tu mi-ai trimis msg private si acum spui ca am inchis topicul si nu ai avut dreptul la replica.Daca citesti un pic postarile o sa vezi ca s-a sugerat de catre un moderator sa incetam cu discutiile aici si era de datoria mea sa inchid topicul acesta,pentru ca un topic se inchide la solicitarea celui care l-a deschis.Multumesc,se poate inchide.
ily- Numarul mesajelor : 20
Localizare : sibiu
Ocupatia : subofiter IGSU
Data de inscriere : 09/03/2011
fiecare are dreptul sa fie suparat, si eu m-am suparat pe unul de pe alt site care m-a tinut trei zile cu un shimano baitrunner DL 4000 FA la 250 ron si fara sa-mi trimita mesaj a cerut inchiderea topicului ca la vandut,dar mi-a trecut mai ales ca nu se plateste supararea. a ajuns lanseta de la lupone si sunt foarte multumit, chiar arata mai bine decat ma asteptam si mi-a fost putin frica deoarece acum am cumparat prima data de pe net ceva, de vandut am vandut mai multe lansete si mulinete dar eu am fost corect cu toti si nici nu am primit mesaje negative,asta este trebuie sa trecem peste toate mai ales ca nu suntem toti la fel, ce ar fi daca toata lumea si-ar dona sculele pe care nu le foloseste si nu le poate vinde , ar da magazinele de pescuit faliment si nu ar mai trece sculele second hand din piete.eu va doresc sa fiti fericiti .
ffffff
ily a scris: Lupone 1983, daca te uiti un pic mai atent se vede ca eu am deschis topicul luni in 21 ora 9:29 am, iar azi este in 23,deci aveai timp la dipozitie sa-mi scrii si un roman daca vroiai in 2 zile ,dar tu mi-ai trimis msg private si acum spui ca am inchis topicul si nu ai avut dreptul la replica.Daca citesti un pic postarile o sa vezi ca s-a sugerat de catre un moderator sa incetam cu discutiile aici si era de datoria mea sa inchid topicul acesta,pentru ca un topic se inchide la solicitarea celui care l-a deschis.Multumesc,se poate inchide.
Era vorba de ultima replica pe care o dai inainte de a inchide topicul,cum ai fost victima unei inselaciuni si blabla,oricum m-am saturat de povestile asa ca rog un moderator sa iti asculte decizia de a inchide acest topic.
eu pot sa-l recomand pe lupone fiindca lanseta pe care am cumparat-o de la el se prezinta foarte bine si sunt multumit ,ca am facut o afacere buna.
deci tu mi-ai sutit feederul de la nas?
mausica- Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010
feed(er)back
sa vezi ce pereche face cu al meu, SPRO Dyno SF MH de 390 cm.
felicitari.sa le stapanesti sanatos
mausica- Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010