Control din cadrul Consiliului Judetean
2 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 1 din 1
Ieri 2010 .03.20 a inceput controlul pe Baltile AJVPS din cadrul AJVPS reprezentant Bront Sorin ~din cadrul Consiliului Soltinski Mihai.Asa pe scurt un fel de Supracontrol unde in vizor sunt atat pescarii cat si paznicii din zonele respective.
Santimreu
FEGERNIC
BOLCAS
DIOSIG
Va urma
Santimreu
FEGERNIC
BOLCAS
DIOSIG
Va urma
Ultima editare efectuata de catre Hanumanfish in Sam Mai 29, 2010 2:16 am, editata de 1 ori
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Re: Control din cadrul Consiliului Judetean
fara laude hanumanfish, ca pana nu venea bolojan si comunitarii cu "HCL-ul antichistoace" le mai faceam vant si eu.
acuma decat sa le arunc si sa ma amendeze cu 5 milioane mai bine le inghit.
salutari
acuma decat sa le arunc si sa ma amendeze cu 5 milioane mai bine le inghit.
salutari
Domnu aici nu am vorbit de dvs ...doar am sesizat bunul simt acestui om, pescarul care nu arunca chistocul din cauza ca asa este el!!! ...Iar de bolo(van) sa stii domne ca este o balta se numeste balta fredy* din Santau unde nu se arunca chistocul acu 10 ani !!! Pe atunci bolovan era ciuriburi...deci sa stii ca exista oameni care nu au aruncat si nu arunca nimic ...si nu de frica ca bolo* sau maidanezii comunitari ai amendeaza pur si simplu asa sunt ei !!! .Sunt oameni care asa sunt crescuti domnule Tomi.( nu am scris ca ei sunt perfecti sau nu ..dar nu este frumos sa crezi ca din cauza ca bolo si maidanezii au acest efect !!! uitate pe malul crisului de sub primarie ) .
Hanumanfish- moderator
Re: Control din cadrul Consiliului Judetean
de balta din Santau am ramas impresionat de la prima iesire, cand am vazut scrumierele pe masa.Hanumanfish a scris:Domnu aici nu am vorbit de dvs ...doar am sesizat bunul simt acestui om, pescarul care nu arunca chistocul din cauza ca asa este el!!! ...Iar de bolo(van) sa stii domne ca este o balta se numeste balta fredy* din Santau unde nu se arunca chistocul acu 10 ani !!! Pe atunci bolovan era ciuriburi...deci sa stii ca exista oameni care nu au aruncat si nu arunca nimic ...si nu de frica ca bolo* sau maidanezii comunitari ai amendeaza pur si simplu asa sunt ei !!! .Sunt oameni care asa sunt crescuti domnule Tomi.( nu am scris ca ei sunt perfecti sau nu ..dar nu este frumos sa crezi ca din cauza ca bolo si maidanezii au acest efect !!! uitate pe malul crisului de sub primarie ) .
in rest sunt de acord cu tine, dar de laude stiu eu in continuare ca nu merit.apropo, carasul a sfarsit pe farfurie.
salutari
Te felicit pentru captura de caras specific Santimreu ,faptul ca la-i papat* sa-ti fie de bine ! Referitor la laudele daca sunt meritate sau nu ...dovada bunului simt si a civilizatiei (comportamentul civilizat) apare in acel plastic cu apa unde stateau acele chistoace .Oricine are acest gest din reflex sa nu arunce mizeria merita respectul (din partea mea ..omul simplu care a ramas masca* ). respect domnule.
Hanumanfish- moderator
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum