Varga de 8 m
+4
mausica
Ovi_1919
petrubotezat
Cornel
8 participanți
Pagina 1 din 1
Varga de 8 m
Poate ma ajuta careva in legatura cu achizitionarea unei vergi de 8 m... pt scobar, morunas, mreana.
ceva recomandari ? sau cei care fol. 8m sa-mi spuna ceva detalii despre batul care-l folosesc.
ceva recomandari ? sau cei care fol. 8m sa-mi spuna ceva detalii despre batul care-l folosesc.
Cornel- Numarul mesajelor : 38
Localizare : Lugoj
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/01/2010
vand varga MAVER spring 8 m
vand Maver spring, 8 m stare foarte buna, varf cu blacktor( cred ca asa i se spune) .
petrubotezat- Numarul mesajelor : 1
Localizare : oradea
Ocupatia : economist
Data de inscriere : 04/12/2009
Re: Varga de 8 m
O varga buna si de calitate de 8 m costa undeva de la 800 ron in sus . 100ron - segmentu
si sa fie cat mai usoara
Parca Tubertini a avut cea mai buna varga de 8 m in 2010 .............
si sa fie cat mai usoara
Parca Tubertini a avut cea mai buna varga de 8 m in 2010 .............
Ovi_1919- Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010
incerca BLADE POOL de la energo o sa ramai socat sa vezi cat de subtire-usoara-si de calitate e si are si un pret bun
mausica- Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010
tre sa am batul in mana sa-l "pipai" putin... dar chiar asa de bine sta la 8m ?
cornele renunti la bolo?
jexy- Numarul mesajelor : 21
Localizare : Craiova
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 04/10/2010
n-am la ce renunta ca mi-am luat bolo de 7m. poate imi iau si o fixa de 8m dar la lungimea asta sub nici o forma bolo !
ziceam ca renunti la bolo si te apuci de pescuit la fixaCornel a scris:n-am la ce renunta ca mi-am luat bolo de 7m. poate imi iau si o fixa de 8m dar la lungimea asta sub nici o forma bolo !
jexy- Numarul mesajelor : 21
Localizare : Craiova
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 04/10/2010
ce ai ales pana la urma?
n-am ales nimik... am pus ochii pe alte 2 bolo... Stradivari Milo sau Colmic fiume XXT180 ... din 2 una
fixa de 8m inca nu am gasit... Spring-uri sunt la Timisoara cat cuprinde dar mie nu imi place, prefer ceva mai subtire in baza.
fixa de 8m inca nu am gasit... Spring-uri sunt la Timisoara cat cuprinde dar mie nu imi place, prefer ceva mai subtire in baza.
nu iti place blade de la energo?daca nici ala nu e subtire la baza(talon)atunci............si tine minte ca blade pool de 8m are cam 330gr!!!la 7m vreo 260gr iar cel de 6m are 190gr ce vrei mai mult?
a fost laudata si varga Benzar Ultralight (aia cu pete galbene) si cand am pus mana pe el era naspa de tot dar subtire in talon, daca pun mana pe o Blade imi fac o parere...
am tot vazut-o in clipurile lui Benzar, Petrisor ...
am tot vazut-o in clipurile lui Benzar, Petrisor ...
aia nu e asa buna ca sa nu folosesc alt cuvant,insa ce pot sa iti zic e sa pui mana pe asta blade si vezi tu singur.mie sincer si nu numai mie(zsolty,petrisor si benzar)sunt f incantati de model.carbonul din care e facuta e IM12 si e identic cu cel al rbs
ET Blade Pole 8m
Este o varga buna ET Blade de la Energo, insa in legatura cu greutatea ei te inseli: are exact 440 grame modelul de 8 metri asa ca nu e chiar cea mai usoara varga. Ce recomand eu este modelul Textom 8m de la Byron. Problema este ca se gaseste destul de greu la noi in tara. Este o marca de productie austriaca, foarte robusta, usoara ce isi pastreaza foarte bine tinuta in timp.
GeorgeH- Numarul mesajelor : 3
Varsta : 39
Localizare : Europa
Ocupatia : PhD. Ing.
Data de inscriere : 14/06/2011
da cu ce canatar ai cantarit tu blade-ul???????
iti spun eu ca nu are 440gr l-am cantarit inainte sa apara pe piata!!!
mai incearca si cu alt cantar
iti spun eu ca nu are 440gr l-am cantarit inainte sa apara pe piata!!!
mai incearca si cu alt cantar
Asteptam:)
paul_- Numarul mesajelor : 104
Localizare : Baia Mare
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 10/02/2010
auuuuualeeeeeeeeeeeeeee da ce cantar ai tu vere?daca chiar esti curios de gramaj e pana in 300gr daca mai tin bine minte.am impresia ca ai luat gramajul asta de pe site de la unguri ca acolo dau asa gramaje...incearca cu un cantar bun si ai sa vezi adevarul iar in legatura cu TEXTONU de la Byron nu e chiar asa de grozav,am avut si eu 8 de la el si crede-ma....am fost mai mult in service decat la pescuit,plus ca e de tott rahatu servisul(astepti pana iti vin e rau dupa un tronson si cand vine vine cu defectiune.....deci no comment)GeorgeH a scris:Este o varga buna ET Blade de la Energo, insa in legatura cu greutatea ei te inseli: are exact 440 grame modelul de 8 metri asa ca nu e chiar cea mai usoara varga. Ce recomand eu este modelul Textom 8m de la Byron. Problema este ca se gaseste destul de greu la noi in tara. Este o marca de productie austriaca, foarte robusta, usoara ce isi pastreaza foarte bine tinuta in timp.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum