Cupa forumului Pescuitbihor
+22
cosmin_sz
roby zob
aldea adrian
Iosif
marius
marcello
Boti Koszorus
Cristi Balas (GOGU)
Rapla
maxim cristian
cuby
Bodocan Tudor
cristiALESD
tudor octavian
vasile miclea
RaduDan
nagy cristian
zsolty
Harangus Marius
Nagy Victor
csife
Admin
26 participanți
Pagina 6 din 15
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Unde organizam Cupa Forumului Pescuitbihor
Re: Cupa forumului Pescuitbihor
@boti pentru taxa trebuie sa il intrebi pe luci din cate am inteles joia asta se intalneste cu cristi de la noi.
Cupa Forum.Lamuritima si pe mine cu acest concurs.Va fi la stationar?Se va putea pescui cu mai multe bete?Se va putea momi din barca?
Admin a scris:Regulament cupa forum
Intalnirea se va face la ora 7 data 29.03.09 pe balta bolcas.
Mansa va fi libera(optional).
Mansa de 4 ore la seniori si 3 la pitici.
FARA LARVE nada nelimitat viermi maxim 3 litri.
Taxa 40 de lei la seniori si 15 lei la pitici,din taxa se vor achizitiona cupe si medalii la toata lumea,un bograci si daca mai ramane ceva si de o mica premiere.
S-au anuntat multi clujeni adica vreo 5 la numar care sigur vor veni,cativa Salajeni.
marcello- Numarul mesajelor : 12
Localizare : oradea
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 20/02/2009
re.
Admin ce se mai intampla ,de cateva zile nimeni nu mai discuta de concursul de stationar din data de 29.03.2009 renuntati la acest concurs nu mai este nimeni interesat,ar fi pacat mai ales acum cand sau inscris cativa concurenti si din alte judete ,toata lumea tace,parca au murit toti cei care mai aveau cate o idee,mai scria omul o prostie, mai una mai alta era mai insufletit forumul, sau toti sunt la pescuit si nu mai au timp sa intre ,hai sa-i animam putin.
Vizitato- Vizitator
Vreti sa va scriu citeva povesti
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
din pacate sunt '' kevert ''
Nagy Victor- moderator
prezent si eu
:p
:p
tudor octavian- Numarul mesajelor : 102
Data de inscriere : 17/01/2009
@pami
Felicitari si de inscrierea la profimix sincer ma bucur foarte mult la cate basme populare am auzit ca te lasi.
Despre concurs Marti va veni Cristi Malita de la Cluj sa vedem daca a strans ceva din taxa de participare.
Repet taxa se achita pana in data de 20 concursul se va tine si cu 3 oameni si cu 4 si cu 20.
Felicitari si de inscrierea la profimix sincer ma bucur foarte mult la cate basme populare am auzit ca te lasi.
Despre concurs Marti va veni Cristi Malita de la Cluj sa vedem daca a strans ceva din taxa de participare.
Repet taxa se achita pana in data de 20 concursul se va tine si cu 3 oameni si cu 4 si cu 20.
Admin a scris:@pami
Ma bucur ca vii si tu Pami. Cat despre taxa, Cristi va primi banii marti cand vine din plimbare , cel putin eu, Luci si Boti cred ca-i vom da banii lui Cristi, nu stiu ce face Tudor de la Turda...
RaduDan- Numarul mesajelor : 148
Varsta : 39
Localizare : Cluj-Napoca
Ocupatia : Doctorand, cititor, pescar.
Data de inscriere : 20/01/2009
azi seara am stat putin si am meditat si nu stiu daca toata lumea ar prefera bograci de aceea m-am gandit ca in loc de bograci sa fie cartofi prajiti cu gratare? Ramane la alegerea voastra
GRATAR !!!
Eu zic ca e mai practica varianta cu gratarul si cartofi pai . Nu toti avem aceleasi gusturi la bogracs si vor fi si nemultumiti . Mai este o intrebare , cum ramine cu noi cei care nu participam la concurs dar am servi si noi ceva cu voi ?
1 - aducem carne si cartofi si-l prajim acolo ?
2 - cotizam si noi cu 10 ron/pers. ?
3 - racoritoare si bere sa-si aduca fiecare .
Este doar o propunere , dati si voi cu parerea !!!
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 30
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
Ma gandeam....Oare din cei 40 de lei de perosana...se vor putea cumpara si medalii...si de mancare?? Mi se par cam putini bani..in raport cu cheltuielile preconizate...sau nu???
ramane de vazut inca nu m-am interesat cat is cupele si medaliile dar cred ca v-or ajunge banile
Regulamentul final.
1. Intrarea în standuri se face doar la orele stabilite.
2. În orele de pregătire nu este permisă nădirea.
3. Momeala vie/mansa este limitată la 2,5litri (fara larve) iar nada preparata la 17litri.
4. Nădirea grea este permisă doar cu cinci minute înaintea începerii manşelor. După această perioadă, bulgării de nadă se fac cu o singură mână, concurenţii neavând voie să se folosească şi de pereţii vaselor în care se află nada.
5. Concurentii vor pescui individual, cu o singura unealta (undita, match, rube) cu o singura pluta si un carlig. Pe mal numarul acestora poate fi nelimitat.
6. Pescuitul se efectueaza numai din interiorul standului Orice peste prins din afara standului va fi eliberat imediat fara a fi cantarit.
7. In momentul în care se semnalizează sfârşitul manşei, iar peştele nu se află în apă, atunci captura este validă. Dacă peştele este în drill, va fi eliberat fara a puncta.
8. După încetarea pescuitului, concurenţii sunt obligaţi să părăsească zona standurilor, până în momentul în care arbitrul care efectuează cântarirea le solicită să prezinte capturile. După ce unui concurent i s-au cântărit capturile, acesta poate intra în stand şi îşi poate strânge echipamentul.
Semnarea fisei este obligatorie.
9. Este interzis accesul persoanelor neautorizate în interiorul standurilor, atât în perioadele de pregătire, cât şi pe parcursul manşelor.
10. Pe durata mansei concurentii vor putea parasi standurile doar in cazuri exceptionale (nevoi fiziologice, etc.) cu acordul arbitrului. In caz contrar se va considera abandon, iar concurentul va fi descalificat.
Data 29.03.09
Sedinta technica si tragerea la sorti se va face incepand cu ora 7.
Seniori:
8:00-Intrarea in standuri
8:55-Primul semnal,nadirea grea
9:00-Al 2-lea semnal,inceperea mansei
13:00-Ultimul semnal si incheierea mansei
Pitici:
9:00-Intrarea in standuri
9:55-Primul semnal,nadirea grea
10:00-Al 2-lea semnal,inceperea mansei
Ora 14:00-masa si festivitatea de premiere.
E bine asa?
1. Intrarea în standuri se face doar la orele stabilite.
2. În orele de pregătire nu este permisă nădirea.
3. Momeala vie/mansa este limitată la 2,5litri (fara larve) iar nada preparata la 17litri.
4. Nădirea grea este permisă doar cu cinci minute înaintea începerii manşelor. După această perioadă, bulgării de nadă se fac cu o singură mână, concurenţii neavând voie să se folosească şi de pereţii vaselor în care se află nada.
5. Concurentii vor pescui individual, cu o singura unealta (undita, match, rube) cu o singura pluta si un carlig. Pe mal numarul acestora poate fi nelimitat.
6. Pescuitul se efectueaza numai din interiorul standului Orice peste prins din afara standului va fi eliberat imediat fara a fi cantarit.
7. In momentul în care se semnalizează sfârşitul manşei, iar peştele nu se află în apă, atunci captura este validă. Dacă peştele este în drill, va fi eliberat fara a puncta.
8. După încetarea pescuitului, concurenţii sunt obligaţi să părăsească zona standurilor, până în momentul în care arbitrul care efectuează cântarirea le solicită să prezinte capturile. După ce unui concurent i s-au cântărit capturile, acesta poate intra în stand şi îşi poate strânge echipamentul.
Semnarea fisei este obligatorie.
9. Este interzis accesul persoanelor neautorizate în interiorul standurilor, atât în perioadele de pregătire, cât şi pe parcursul manşelor.
10. Pe durata mansei concurentii vor putea parasi standurile doar in cazuri exceptionale (nevoi fiziologice, etc.) cu acordul arbitrului. In caz contrar se va considera abandon, iar concurentul va fi descalificat.
Data 29.03.09
Sedinta technica si tragerea la sorti se va face incepand cu ora 7.
Seniori:
8:00-Intrarea in standuri
8:55-Primul semnal,nadirea grea
9:00-Al 2-lea semnal,inceperea mansei
Pitici:
9:00-Intrarea in standuri
9:55-Primul semnal,nadirea grea
10:00-Al 2-lea semnal,inceperea mansei
Ora 14:00-masa si festivitatea de premiere.
E bine asa?
Citi vom fi in total ?nagy cristian a scris:Eu zic ca e mai practica varianta cu gratarul si cartofi pai . Nu toti avem aceleasi gusturi la bogracs si vor fi si nemultumiti . Mai este o intrebare , cum ramine cu noi cei care nu participam la concurs dar am servi si noi ceva cu voi ?
Cine se ocupa de pregatitul mesei ?
Nagy Victor- moderator
Victor nu stiu inca cati vom fi.Sa anunti si pe restu parintilor daca mai vor sa isi inscrie copii la concurs mai sunt 2 saptamani.
Cat despre acea taxa de 10 lei pentru un amarat de cartof mi se pare mare ramane de vazut cat si ce vom face cu vizitatorii.Asta stabilim in ultima saptamana
Despre bucatar sigur se va gasi unul pana atunci.
Cat despre acea taxa de 10 lei pentru un amarat de cartof mi se pare mare ramane de vazut cat si ce vom face cu vizitatorii.Asta stabilim in ultima saptamana
Despre bucatar sigur se va gasi unul pana atunci.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Mar 02, 2009 12:33 pm, editata de 1 ori
pt. noi regulamentul e ok
Nagy Victor- moderator
fratilor ati plecat in concediu , sau va e frica sa concurati
s-au ivit citeva neintelegeri minore si ati parasit barca
curaj mai sunt doar citeva locuri
aaaaa am inteles v- ati speriat de PAMI
s-au ivit citeva neintelegeri minore si ati parasit barca
curaj mai sunt doar citeva locuri
aaaaa am inteles v- ati speriat de PAMI
Nagy Victor- moderator
de seniori nu imi fac probleme m-au contactat multi clujeni vreo 6 la numar vreo 2 salajeni..................
De pitici nu am mai auzit nimica Victor sa iei legatura cu ei daca poti.
De pitici nu am mai auzit nimica Victor sa iei legatura cu ei daca poti.
E ok regulamentul, sa inteleg ca nu conteaza lungimea vergii??
Nu ne-am speriat de Pami, abea astept sa vina sa-mi faca nada Glumeam evident...oricum, mai sunt doua saptamani pana atunci deci timp destul sa mai apara doritori....
Admin, de ce nu postezi anuntzul si pe forumul aventurilapescuit...poate se mai anuntza cineva....
P.S. "3. Momeala vie/mansa este limitată la 2,5litri (fara larve) iar nada preparata la 17litri. "...deci fouilles este voie sau....??? Vezi ca se poate intrpreta, nu mi-o lua in nume de rau...
Nu ne-am speriat de Pami, abea astept sa vina sa-mi faca nada Glumeam evident...oricum, mai sunt doua saptamani pana atunci deci timp destul sa mai apara doritori....
Admin, de ce nu postezi anuntzul si pe forumul aventurilapescuit...poate se mai anuntza cineva....
P.S. "3. Momeala vie/mansa este limitată la 2,5litri (fara larve) iar nada preparata la 17litri. "...deci fouilles este voie sau....??? Vezi ca se poate intrpreta, nu mi-o lua in nume de rau...
HAI SA-I STIMULAM SI PE PARINTII COPIILOR CUMVA
Nagy Victor- moderator
TU esti organizatorul.. ai facut regulamentul ,faci si meniul .Admin a scris:Cu bograciul era mai simplu,asa ne mai complicam un pic.
Alegi o varianta ajutatoare sau suna un prieten. dar nu te complica
cuby- Numarul mesajelor : 45
Localizare : beius
Ocupatia : de toate
Data de inscriere : 27/01/2009
Pagina 6 din 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Subiecte similare
» CUPA FORUMULUI PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a
» CUPA FORUMULUI PESCAR CLUJEAN Editia a I-a 12 iunie 2010
» CUPA ,,FIR INTINS" EDITIA A I-a Stationar 28 Martie 2010
» Cupa Profimix
» Cupa Kaschuta