INFORMATII !!!
+8
razvan10
mausica
Ionut Erdeli
ciobe
Tibi-CPO
Ssebastian
sztufi
Nagy Victor
12 participanți
Pagina 1 din 1
INFORMATII !!!
cineva mi-a trimis asta , e bine sa luam informatii despre locatiile unde vrem sa pescuim
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Dum Sept 18, 2011 3:28 pm, editata de 2 ori
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Informatii
Mersi ptr. material este foarte O.K. Am si eu o intrebare aici apare lacul SIMIAN ca lac administrat de AJVPS . Este reala informatia ?
Si daca stie cineva ce se poate prinde si care dintre metode este mai rodnic. Mersi!
Si daca stie cineva ce se poate prinde si care dintre metode este mai rodnic. Mersi!
sztufi- Numarul mesajelor : 126
Varsta : 60
Localizare : Oradea
Ocupatia : administrator firma
Data de inscriere : 08/01/2010
Re: INFORMATII !!!
nu este al A.J.V.P.S. Bihor
este privat
nu am pescuit inca pe acest lac , dar din auzite stiu ca are destul de multa stiuca
este privat
nu am pescuit inca pe acest lac , dar din auzite stiu ca are destul de multa stiuca
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
...acum 4-5 ani am fost acolo la stiuca dar nimeni nu telua la intrebari probabil acuma este gestionata de cineva...este multa stiuca...foarte multa era in trecut..Nagy Victor a scris:nu este al A.J.V.P.S. Bihor
este privat
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
informatii
Mersi ptr.informatiile pretioase.
Când a fost Sebi,era încă al AJVPS,acum este cu taxă,30 de franci pe zi.Pe vremuri avea ştiucă,presupun că este şi acum.
Tibi-CPO- Numarul mesajelor : 351
Localizare : ORADEA
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010
Salut ,
sunt unul dintre pescarii care am pus umarul (lanseta) la realizarea site-ului http://www.topbalti.ro
Va multumesc din partea intregii echipe pentru sprijinul acordat (reclama gratis ) si ma bucur sa aud ca este binevenit, la randul nostru va vom ''rasplatii''.
Astept in continuare sugestii si informatii noi.
sunt unul dintre pescarii care am pus umarul (lanseta) la realizarea site-ului http://www.topbalti.ro
Va multumesc din partea intregii echipe pentru sprijinul acordat (reclama gratis ) si ma bucur sa aud ca este binevenit, la randul nostru va vom ''rasplatii''.
Astept in continuare sugestii si informatii noi.
Ca si pescar, nu pot decat sa va multumesc pentru initiativa relizarii acestui site! Imi plac in special hartile foarte detaliate!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Astept detalii cu locatii pe care nu le avem bagate pe site
orice informatie este binevenita.
orice informatie este binevenita.
lacul de la SIMIAN este privat si apartine celor care au si MIERSIGUL.stiuca am auzit ca ar fi si inca bucati f mari,insa cred ca se va scoate e acolo ceva peste si se va baga in lacul de la miersig
mausica- Numarul mesajelor : 328
Varsta : 47
Localizare : BAILE-FELIX
Ocupatia : una-alta
Data de inscriere : 30/03/2010
Recomandare...
Ce balta imi recomandati zilele astea pt crap si caras
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
Suna bine, si pe mine m-ar interesa unde misca crapul si carasul. Multumesc.
copiltraian- Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 15/04/2011
recomandare
@razvan10
Azi am fost la lacul Saldabagiu[ nu la pescuit doar la lucru am un teren pe mal si am facut curat] si dupa ce am sesizat sa prins citeva crapi frumosi cu viermisori,porumb si cu boiles ..... Taxa este 25 Ron fara peste 50 Ron cu peste 5kg carasi sau 3 kg crapi.
E mai recomandat sa te duci in cursul saptaminii decit in weekend si ar fi bine sa faci rezervare ptr. ponton macar cu 2-3 zile inainte la Nr de Tel;
0726627179. FIR INTINS !
Azi am fost la lacul Saldabagiu[ nu la pescuit doar la lucru am un teren pe mal si am facut curat] si dupa ce am sesizat sa prins citeva crapi frumosi cu viermisori,porumb si cu boiles ..... Taxa este 25 Ron fara peste 50 Ron cu peste 5kg carasi sau 3 kg crapi.
E mai recomandat sa te duci in cursul saptaminii decit in weekend si ar fi bine sa faci rezervare ptr. ponton macar cu 2-3 zile inainte la Nr de Tel;
0726627179. FIR INTINS !
intrebare!?!?
un pic de ajutor daca stie cineva........am un consatean si are o balta mai mica......problema e ca e plina de ierburi cum ar putea scapa de ele????
din cate am inteles crapu chinezesc le mananca (are in balta : crap, lin, caras, babusca, stiuca,...si alte specii)
din cate am inteles crapu chinezesc le mananca (are in balta : crap, lin, caras, babusca, stiuca,...si alte specii)
Cata_lin- Numarul mesajelor : 27
Ocupatia : Pescar Amator
Data de inscriere : 14/01/2011
Cata_lin a scris:un pic de ajutor daca stie cineva........am un consatean si are o balta mai mica......problema e ca e plina de ierburi cum ar putea scapa de ele????
Amurul curata balta ,afla cit de mare este balta ,adincimea cea mai mica si cea mai mare si iti spun exact cite bucati trebuie sa populeze , exemplare de 2 kg -3 kg .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
adancime are de la juma de metru la patru metri si suprafata sa zicem vreo 50 de ari apoximativ....... amuru e crapu chinezesc nu?
Pai , eu stiu ca , crapul chinezesc e o specie de pesti ornamentali (numiti crapi Koi) Dar eu nu stiu la ce te referi pt. ca si la amur uni ii mai zic crap chinezesc.Cata_lin a scris:....... amuru e crapu chinezesc nu?
Amurul sau Cteno (Ctenopharyngodon idella) denumit si Ten (crap chinezesc).
Crap Chinezesc denumit si Koi
CosmYn- Numarul mesajelor : 262
Ocupatia : ............
Data de inscriere : 20/02/2010
nu koi fish .....eu zic crap chinezesc pt ca am vazut ceva documentar pe discovery si aia al traduceau in romana crap chinezesc!! ca so numi el cteno sau amur asta e altceva!! aici e un link daca nu trebuia sa il pun imi cer scuze http://www.aventurilapescuit.ro/articol_1236/crapi_chinezesti_curentati.html
Cata_lin a scris:nu koi fish .....eu zic crap chinezesc pt ca am vazut ceva documentar pe discovery si aia al traduceau in romana crap chinezesc!! ca so numi el cteno sau amur asta e altceva!!
Aceasta specie ce ai vazut la tv ... se numeste Fitofag ,acest peste mananca vegetatia ,se hraneste cu fito plancton de aici si vine numele fitofag acest fitoplancton este o bacterie o alga de culoarea verde inchis ( nu este daunatoare ) ,acest peste absoarbe acest nor de fito plancton.
Amurul este pestele care mananca vegetatia din balta .
Hanumanfish- moderator
Inteles!! mutumesc de explicatie!!!
balta de crap
Imi poate recomanda cineva o balta buna de crap care sa aiba pe mal padure sau macar niste copaci care tin umbra
razvan10 a scris:Imi poate recomanda cineva o balta buna de crap care sa aiba pe mal padure sau macar niste copaci care tin umbra
Artand ...
Am facut citeva poze despre balta ,sper sa-ti placa ,au toaleta,banci,si multa umbra si e aproape un magazin de pescuit .
Hanumanfish- moderator
Hanumanfish a scris:razvan10 a scris:Imi poate recomanda cineva o balta buna de crap care sa aiba pe mal padure sau macar niste copaci care tin umbra
Artand ...
Am facut citeva poze despre balta ,sper sa-ti placa ,au toaleta,banci,si multa umbra si e aproape un magazin de pescuit .
Mersi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum