Cumpar
+4
Chelu
Barbu Vasile
Maryus
razvan10
8 participanți
Pagina 1 din 1
Cumpar
Cumpar coropisnite pentru somn .
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Localizare : Oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
Re: Cumpar
Ar trebuii sa fie pe la magazinele din orasul tau. Daca le primesti prin colet au sansa ca pana ajung la tine sa moara.
Maryus- Numarul mesajelor : 84
Localizare : Baia Mare
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 29/01/2010
CUMPAR
Razvan, incearca sa bei o canitza cu laptic cald, seara, inainte de culcare, si ai somnul garantat! Coropishnitza si alte meniuri asiatice, pe mai tarziu, cand vei afla si despre masajul thailandez, etc..Mai ai timp, nu te grabi, toate la timpul lor...Pana atunci, lapticul cald, Alba ca Zapada, Fat Frumos, Ileana Cosanzeana ! Aste-s garantate!
Barbu Vasile- Numarul mesajelor : 25
Ocupatia : semipescar
Data de inscriere : 19/03/2010
tu ce faci acuma?te iei de toata lumea de pe forum?mai bine ai merge sa stai prin birturi unde ti-e locul decat sa te bagi in seama aiurea si sa te legi de altiiBarbu Vasile a scris:Razvan, incearca sa bei o canitza cu laptic cald, seara, inainte de culcare, si ai somnul garantat! Coropishnitza si alte meniuri asiatice, pe mai tarziu, cand vei afla si despre masajul thailandez, etc..Mai ai timp, nu te grabi, toate la timpul lor...Pana atunci, lapticul cald, Alba ca Zapada, Fat Frumos, Ileana Cosanzeana ! Aste-s garantate!
Chelu- Numarul mesajelor : 102
Varsta : 44
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 31/01/2009
tu totusi pt ce ai intrat pe acest forum, ca sa te iei de toata lumea, sa te bagi in seama? cu copilul asta ce ai avut? frumos il incurajezi,. probabil asa faceai tu la varsta lui erai pasionat de povesti de adormit copii, vad ca iti place sa te iei de toata lumea, sa vedem cum o sa iti placa tie cand o sa se ia toata lumea de tineBarbu Vasile a scris:Razvan, incearca sa bei o canitza cu laptic cald, seara, inainte de culcare, si ai somnul garantat! Coropishnitza si alte meniuri asiatice, pe mai tarziu, cand vei afla si despre masajul thailandez, etc..Mai ai timp, nu te grabi, toate la timpul lor...Pana atunci, lapticul cald, Alba ca Zapada, Fat Frumos, Ileana Cosanzeana ! Aste-s garantate!
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/11/2009
CUMPAR
Eu i-am dat un raspuns care nu-i face rau nici la sanatate, nici la educatzie, la nimic. Voi , marii pescari de crap shi mrene-mpinse in obiectivul foto, nu atzi binevoit sa-i raspundetzi cand va intreba de cate o balta, de momeala care-ar fi mai buna, sihi cate intrebari fara raspuns n-a avut baiatul.
PS:da, domnul meu, eu la varsta lui am crescut cu poveshti de adormit copii, da'tu? Cred ca ai fost crescut in halduri de canepa....
PS:da, domnul meu, eu la varsta lui am crescut cu poveshti de adormit copii, da'tu? Cred ca ai fost crescut in halduri de canepa....
Barbu Vasile- Numarul mesajelor : 25
Ocupatia : semipescar
Data de inscriere : 19/03/2010
Concluzia: esti un fustratBarbu Vasile a scris:Eu i-am dat un raspuns care nu-i face rau nici la sanatate, nici la educatzie, la nimic. Voi , marii pescari de crap shi mrene-mpinse in obiectivul foto, nu atzi binevoit sa-i raspundetzi cand va intreba de cate o balta, de momeala care-ar fi mai buna, sihi cate intrebari fara raspuns n-a avut baiatul.
Chelu- Numarul mesajelor : 102
Varsta : 44
copile tu nu stii pe ce lume traiesti, ai cazut si tu din spatiu si vi aici ca sa iti faci de cap,vezi ca toata prosteala asta de care dai tu dovada se poate termina intro clipa si sar putea sa te trezesti intrun lan de canepaBarbu Vasile a scris:Eu i-am dat un raspuns care nu-i face rau nici la sanatate, nici la educatzie, la nimic. Voi , marii pescari de crap shi mrene-mpinse in obiectivul foto, nu atzi binevoit sa-i raspundetzi cand va intreba de cate o balta, de momeala care-ar fi mai buna, sihi cate intrebari fara raspuns n-a avut baiatul.
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Localizare : oradea
Data de inscriere : 28/11/2009
Anuntul este valabil
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
va rog sa lasati topicul copilului , '' curat ''
daca avati chef de polemici , faceti-o altundeva
scuze pt. off topic
daca avati chef de polemici , faceti-o altundeva
scuze pt. off topic
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
pai Victore tu esti in masura sa-i stergi mesajele prietenului nostru Barbu Vasile,nu?
Ce mai astepti?
Ce mai astepti?
vasile miclea- Numarul mesajelor : 65
Data de inscriere : 17/01/2009
in primul rind nu mai sunt moderator , am renuntat de buna voie la aceasta functievasile miclea a scris:pai Victore tu esti in masura sa-i stergi mesajele prietenului nostru Barbu Vasile,nu?
Ce mai astepti?
in al doilea rind , nu am sters nici odata mesajele nimanui (chiar daca nu mi-au placut) , doar daca respectivul (autorul) mi-a cerut acest lucru
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Joi Aug 12, 2010 7:26 pm, editata de 4 ori
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
nu Victor sterge mesajele pe forum...sint 2 "radiere" pe forum cine?...vei afla cind postazi ceva ce deranjeaza...ceaulesvasile miclea a scris:pai Victore tu esti in masura sa-i stergi mesajele prietenului nostru Barbu Vasile,nu?
Ce mai astepti?
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum