Pescuitul la twister
+19
alex_24ARN
zsolty
bmjean
tudor octavian
Hanumanfish
razvan10
misu
Ionut Erdeli
dan_popa
Harangus Marius
tIbI_iosIA
Marian
paul15
szoke szabolcs
csife
mihai
miki
Rapla
Admin
23 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Pescuitul la twister
mai admin nu ne povestesti cum ai prins broastele la twister
ca pe geo nu am ce sal intreb ca nu a prinisi nimic
ca pe geo nu am ce sal intreb ca nu a prinisi nimic
mah zsolty nu ma laud daca nu imi luai batu si dadeai dupa broaste nu prindeam
broscarule
broscarule
salaul....
am auzit de la un peskar ca sa prins un salau de 7kg la vobler !! pe soseaua Borsului o iei la stanga pe langa GENAU TRADE si o tii tot asa pana ajungi la ultima balta de la epurare (aia ingradita cu sarma ghimpata) si cobori la cris!acoln e o insula ....in stanga insulei sa prins salaul!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Va rog sa-mi dati cat mai multe informatii despre pescuitul avatului cu twister . Va multumesc .
Ultima editare efectuata de catre razvan10 in Mar Dec 27, 2011 4:36 pm, editata de 2 ori
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Localizare : Oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
@razvan10
din cate stiu eu e cam greu sa prinzi avat pe vremea asta.......cam tot se trage pe fund in urma obletilor...cobori mai jos de santandrei...si unde se prinde oblete cu siguranta vei gasi si avat...
eh......e mai greu in perioada asta trebe cautat pe fund de aceea s-a inventat twisterul si dezagatatoarele harangus
ai nevoie de un twister alb sidef eventual un spate negru.....si un jig....de la 6-20 gr.......depinde de intensitatea curentului si adancimea apei.....recuperarea este constanta in apropierea fundului.....
p.s.....nu am prins nici o data avat la twister............am dat exemplu din cateva sute de pagini pe net pe care le-am mai citit............sper ca la iarna sa lovesc unul
din cate stiu eu e cam greu sa prinzi avat pe vremea asta.......cam tot se trage pe fund in urma obletilor...cobori mai jos de santandrei...si unde se prinde oblete cu siguranta vei gasi si avat...
eh......e mai greu in perioada asta trebe cautat pe fund de aceea s-a inventat twisterul si dezagatatoarele harangus
ai nevoie de un twister alb sidef eventual un spate negru.....si un jig....de la 6-20 gr.......depinde de intensitatea curentului si adancimea apei.....recuperarea este constanta in apropierea fundului.....
p.s.....nu am prins nici o data avat la twister............am dat exemplu din cateva sute de pagini pe net pe care le-am mai citit............sper ca la iarna sa lovesc unul
Eu am prin foarte multi avati la tvister(rama ) si in special iarna (decembrie-februarie) .Pot sa spun ca trebuie sa aduci tvisterul pe fundul apei(uneori simti ca se loveste de pietre) ,mulinat foarte incet'', si insistat mult in locurile in care isi tradeaza prezenta.Am prins si cleni printre avati
Cel mai important este sa dai acolo unde sunt pestii
Cel mai important este sa dai acolo unde sunt pestii
si eu vreau sa invat!ma ajuta cineva?
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
RE:Pescuitul la twister
Salut tuturor - eu exclusiv pescuiesc la twistere de 15 ani ,un Avat,biban,clean,intradevar ai sansa sa prinz in gropile de iernat (pacat de aceste gropi !) in aceste gropi ierneaza pestii !oricum trebuie eliberati ! eu stateam langa poduri vanam salaul ,cand aveam noroc ca si noroc iti trebuie,ma prindeam cate un ciortan . fire intinse va doresc !
Vizitato- Vizitator
...8o ron ora...plus deplasarea...2l vin rosu ,rose, alb...nu conteaza culoarea dar sa fie sec sau in ultima instanta demisec...si 2 sandwich-uri cu sunca de praga si cascaval sau brinza chamembert...accept si bufet suedez...o sedinta dureaza 3 ore...o ora mincarea si bautura...cu respect Ssebastian...alex_24ARN a scris:si eu vreau sa invat!ma ajuta cineva?
p.s...fiindu-mi prieten las la 77,5 ron ora...ok?
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Scump!dincolo era mai ieftin.....o să il rog pe Misu sa ma invete cateva trucuri!
se pote prinde orice peste rapitor la gume?am auzit de stiuca ,biban,salau si avat,dar de clean nimik!!desi se aude ca se prinde clean in perioada de iarna pescuind cu vierme la stationar,nu vad de ce nu ar intra si pe ceva gume care seamana cu viermele!!
@alex se prinde dar foarte rar
motivul nu imprima o miscare naturala apropiata de prada cleanului....si acesta din urma nu ii asa de activ iarna..
motivul nu imprima o miscare naturala apropiata de prada cleanului....si acesta din urma nu ii asa de activ iarna..
intrati aici !
ati folosit , sau ati vazut asa ceva ?
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
tare interesant de unde se poate lua
CosmYn- Numarul mesajelor : 262
Localizare : Oradea
Ocupatia : ............
Data de inscriere : 20/02/2010
ii foarte faina merge super la avat sau clean sau stiuca....nu prea este greu de facut...voi incerca sa fac chestia aceea de plastic si voi posta-o...sper sa-mi iasaNagy Victor a scris:intrati aici !
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
ssebastian a scris:...voi incerca sa fac chestia aceea de plastic si voi posta-o...sper sa-mi iasa
astept rezultatrle ...
daca iese bine ... o sa fiu unul din clientii tai !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Bibanul
» Plastice Orka, Mister Twister, Bass Pro Squirmin Shad
» pescuitul la buldo
» PESCUITUL LA COPCA
» Pescuitul la scobar
» Plastice Orka, Mister Twister, Bass Pro Squirmin Shad
» pescuitul la buldo
» PESCUITUL LA COPCA
» Pescuitul la scobar