Pastrarea pestilor pe 2 - 3 zile
3 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 1 din 1
Pastrarea pestilor pe 2 - 3 zile
M-ar interesa daca a incercat cineva sa pastreze pestii in stare vie pentru 2 sau trei zile intr-un juvelnic. Personal am un juvelnic de 2m cu ochiuri mari prin care eu cred ca circula destul de bine apa astfel incat sa aiba constant apa oxigenata. M-ar interesa daca pot trai pestii intr-un spatiu atat de mic. Stiu ca avatul si scobarul au nevoie de spatiu mai mult, dar ma intereseaza cleanul si mreana. A incercat cineva?
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Re: Pastrarea pestilor pe 2 - 3 zile
juvelnic de minim 3m de calitate buna ochiuri cat mai mici diametru min 40/50cm patrtata preferabil
cu cat is ochiurile mai mici cu atat are pestele sansa sa ramana si cu solzi pe el si cu inotatoarele intregi
cu cat is ochiurile mai mici cu atat are pestele sansa sa ramana si cu solzi pe el si cu inotatoarele intregi
Eu am inteles ca trebuie sa fie ochii mari ca sa nu se umple de juvelnicul de mizerii din apa.
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Ionut Erdeli a scris: Personal am un juvelnic de 2m cu ochiuri mari prin care eu cred ca circula destul de bine apa astfel incat sa aiba constant apa oxigenata. M-ar interesa daca pot trai pestii intr-un spatiu atat de mic. Stiu ca avatul si scobarul au nevoie de spatiu mai mult, dar ma intereseaza cleanul si mreana. A incercat cineva?
Da, pe vremuri am incercat si eu...tot cu " juvelnic " de 2m, dar lung de vreo 50m , da' tot cu ochiuri mari,prin care sa circule bine apa si maruntaiul ....Depinde cum "circulau " prin ochiuri ....ca unii, pana dimineata, nu se mai "oxigenau" deloc !! Problema e sa ajungi inaintea concurentei si controlului la "juvelnic "....
B Vasile- Numarul mesajelor : 252
Localizare : Oradea
Ocupatia : Pescar
Data de inscriere : 22/10/2010
Subiecte similare
» zile de nastere , zile onomastice si alte evenimente !
» Sfaturi de ingrijire a pestilor
» Crapul
» Ce se misca in aceste zile?
» Sfaturi de ingrijire a pestilor
» Crapul
» Ce se misca in aceste zile?
Pescuitbihor :: Generale :: Generalitati
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum