Porumb la fegernic
+3
Nagy Victor
razvan10
Vali
7 participanți
Pagina 1 din 1
Porumb la fegernic
Titlu spune in principal despre ce vreau sa discut.
Ce aroma ati prins cel mai bine sau care credeti ca este mai buna ?
Sau sa incerc cu boiles ? De care ?
Perioada : Toamna
Porumbul sa il pun pe fir de par ?
Eu pana acum am pus porumbul,viermi incat sa acopere varful carligului dar alti am vazut ca il pun asa in cat varful e descoperit in mare parte si vreau sa stiu care este metoda mai buna
Eu pana acum am pus porumbul,viermi incat sa acopere varful carligului dar alti am vazut ca il pun asa in cat varful e descoperit in mare parte si vreau sa stiu care este metoda mai buna
Vali- Numarul mesajelor : 109
Varsta : 26
Localizare : Oradea
Ocupatia : Scoala
Data de inscriere : 22/07/2011
Re: Porumb la fegernic
Vali a scris:Titlu spune in principal despre ce vreau sa discut.
Pt. crap cel mai bine e sa fie pe fir de par Daca varful carligului e acoperit crapul cand scuipa momeala sigur nu se agata
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
Montura va fi una InLine cu fir de par
Deci ce aroma ar fi mai buna , sau propuneti ceva boiles (Daca da,care ?)
Deci ce aroma ar fi mai buna , sau propuneti ceva boiles (Daca da,care ?)
Nimeni nimic ?
Nu ati mai mers pe Fegernic la crap de multi timp si asa voi ar trebui sa cunoasteti mai bine
Nu ati mai mers pe Fegernic la crap de multi timp si asa voi ar trebui sa cunoasteti mai bine
incearca porumb natur sau cu aroma de anason , pus pe fir de par , 1 - 2 sau 3 boabe
la bile nu ma pricep
la bile nu ma pricep
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Poti sa pui langa porumb tot pe fir de par 1 bila plutitor (technopufi) ca sa echilibreze sau chiar sa ridice un pic momeala de pe fundul apei sau din namol. O sa gasesti in magazine in diferite culori, arome si marimi. Pretul este cam 2-3 lei/plic. Despre aroma nu stiu ce sa zic. Anul trecut in septembrie am fost la o napte acolo si am scapat un crap frumos. Am dat cu porumb de la Maros Mix de 6 lei/kil cu aroma de capsuni si de lucerna-migdale. Cu primul am avut trasatura la crap, iar cu al doilea am prins un caras la 600 gr. Dar nu cred ca conteaza atat de mult nada si momeala cat conteaza locul si timpul cand mananca pestii. Iti recomand sa pescuiesti si in timp de noapte la crap si amur.
Istyfishmaster- Numarul mesajelor : 153
Varsta : 32
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 18/03/2009
Ei bine am mentionat ca stau 2 zile in topicul de la stationar
Asta e prima mea partida de 48 ore si ma intereseaza in principal sa prind peste nu pe cei mari.
TehnoPuffi am de mult dar cu aroma de vanilie si marime mica , dar nu cred ca va fi fundul malos , eventuale cazuri am la mine.
Intradevar poate nada nu conteaza dar momeala conteaza cat de cat,dar intradevar locul si timpul e important.
Cu cine voi merge are diferite arome de porumb - Tuica,miere,vanilie,capsuni... dar sunt pe termniate.
Mersi de sfaturi voi incerca amandoua aromele.
Mai astept eventuale sfaturi
Asta e prima mea partida de 48 ore si ma intereseaza in principal sa prind peste nu pe cei mari.
TehnoPuffi am de mult dar cu aroma de vanilie si marime mica , dar nu cred ca va fi fundul malos , eventuale cazuri am la mine.
Intradevar poate nada nu conteaza dar momeala conteaza cat de cat,dar intradevar locul si timpul e important.
Cu cine voi merge are diferite arome de porumb - Tuica,miere,vanilie,capsuni... dar sunt pe termniate.
Stiti cu ce am echilibrat eu cu polistiren ,defapt bilute de polistiren si sincer cum am aruncat mia tras caras mare am echilibrat cu biluta o patratica de mamaliga cu aroma de miere.Vali a scris:Ei bine am mentionat ca stau 2 zile in topicul de la stationar
CosmYn- Numarul mesajelor : 262
Ocupatia : ............
Data de inscriere : 20/02/2010
Eu am pescuit de multe ori la fegernic cu porumb dar nu am prins nimic , cel putin pe fund ... la pluta cu viermi am prins carasi si somn pitic destul de frumosi. La Fegernic mai vreau sa pun porumb cu aroma de capsuni probabil ca v-a fi alegerea buna
Claudiu97- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 23/08/2011
In legatura cu montura fir de par nu am incercat dar am s-o incerc si sper sa fie bine
Claudiu97- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 23/08/2011
Montura se pare ca va fi totusi 1 cu momitor
Porumbul am sa il pun pe carlig totusi.
Ramane valabila intrebarea - Care ati prins la porumb impartasitine si noua aroma , deasemenea si cei care stiti ca s-a prins bine la alte momeli sau alte arome de porumb.
Porumbul am sa il pun pe carlig totusi.
Ramane valabila intrebarea - Care ati prins la porumb impartasitine si noua aroma , deasemenea si cei care stiti ca s-a prins bine la alte momeli sau alte arome de porumb.
Cel putin eu la porumb nu am prins nimica si am stat de dimineata de la 6 pana seara la 8, Luni data de 22.08.11 si nu am avut nici o trasatura la nici un fel de porumb (in palinca, natural - pe carlig si nici de haldorado tuti fruti - pe fir de par). Daca vrei activitate si distractie pune pufi midi pe carlig de 8. Alegerea e a ta. Fir Intins!
bogdy24- Numarul mesajelor : 79
Varsta : 34
Ocupatia : Student.... Pescar de feeder si match!
Data de inscriere : 07/05/2011
Subiecte similare
» csife
» porumb fermentat cum il preparam retete etc.
» Boilis la fegernic ?
» Fegernic Toamna
» LAC FEGERNIC
» porumb fermentat cum il preparam retete etc.
» Boilis la fegernic ?
» Fegernic Toamna
» LAC FEGERNIC
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum