stiuca
+27
Nagy Norbert
andreiii
vali_z
davidco_m
raul17
klau_0588
paul_
florin s
Ionut Erdeli
craciun ovidiu
catalin17
Harangus Marius
marius
cristi
Istyfishmaster
Admin
Ssebastian
Nagy Victor
paul15
nagy cristian
szabi1
manu
alex_24ARN
razvan10
Adriann
Hanumanfish
zsolty
31 participanți
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: stiuca
nu-i rau
au inceput sa creasca
au inceput sa creasca
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
frumoasa captura
craciun ovidiu- Numarul mesajelor : 33
Localizare : oradea
Ocupatia : scoala
Data de inscriere : 28/08/2010
Felicitari ...Incet incet vei avea o viata de pescar foarte activ ...Cum spuneai " Primavara la clean,vara la musca ,toamna la stiuca " Ar putea fi un motto la subiect . Iti doresc multe capturi care incet incet vor creste pe bune in greutate .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Omul a prins o stiuca de 9 kg luni si una de 12 kg joi pe Les amindoua ? La ce o fi intrat oare, la zalt sau la twister ? Iar despre chestia cu retinutul, Tibi CPO se referea la crapul de peste 5 kg , stiuca nefiind un peste profitabil .
florin s- Numarul mesajelor : 54
Ocupatia : .
Data de inscriere : 20/02/2009
I-am scris si numele in paranteza dar cineva la sters din mesajul meu.Pescuitbihor cel mai "tare" forum de "pescuit" dintre toate.ssebastian a scris:DOUA EXEMPLARE CARE AR POPULA SINGURE 2 BALTI...PACAT...ai scris omul...poti spune ca il cheama Petru "nu-mai-stiu-cum" merita sa stie lumea ca el este killer-ul reproducatorilor...(Olaru cred ca-l cheama dar nu merita retinut numele ci persoana "retinut" in ambele sensuri)florin s a scris:Omul a prins o stiuca de 9 kg luni si una de 12 kg joi pe Les amindoua ? La ce o fi intrat oare, la zalt sau la twister ? Iar despre chestia cu retinutul, Tibi CPO se referea la crapul de peste 5 kg , stiuca nefiind un peste profitabil .
Mai inteles gresit, eu faceam haz de necaz. Eu pescuiesc doar la spinning rar la biban cu pestisor. Crapul, carasul, platica...nu ma intereseaza de loc.Daca o sa citesti regulamentul ajvps care este pus la inceputul fiecarui topic la general la anunturi la galeria foto etc. o sa vezi ca cei din conducerea ajvps bibor au facut acest regulament doar pt crap. Adica nu ai voie sa retii mai mult de un crap de marime regulamentara iar pina la 5 kg poti sa retii alt fel de pesti. Adica poti sa retii un crap de un 1 kg plus 4 stiuci tot de un kg fiecare. Dupa mine nu este corect asta, de aceea ziceam ca pt cei de la ajvps stiuca nu prezinta nici un interes. Te rog sa citesti Regulamentul in timp ce bei o bere cu spuma. Vezi asta aveam pe suflet de acum nu o sa mai sufar in tacere, ce noroc am eu cu tine Vasile.Barbu Vasile a scris:@Florine ,daca tu crezi ca poti aprecia ca un pescar a incalcat regulamentul, doar prin prisma faptului ca shtiuca gatita te deranjeaza auditiv, vizual, olfactiv, tactil, etc., shi drept urmare o consideri peste fara importantza ,prin analogie, da-mi voie sa te consider nesemnificativ shi sa consider lipsit de importantza ce spui.florin s a scris:.Pescuitbihor cel mai "tare" forum de "pescuit" dintre toate.
A, daca ai fi spus: dupa parerea mea, shtiuca e un peshte lipsit de importantza shi propun sa fie exceptat de la acea regula, ar fi fost cu totul altceva!
Dar asha, regula exista shi e valabila PT TOTZI PESCARII AJVPS BIHOR, FIE CA NE PLACE FIE CA NU NE PLACE !
Iar daca te deranjeaza ceva din forum (mai putzin regula respectiva, care eshti obligat s-o respectzi daca eshti al Ajvps shi pescuieshti pe baltzile ei ), ia pixul fratele meu shi scrie-tzi opiniile. Te-a oprit cineva pana acum? Nu, doar ca preferi sa stai la peluza "Catalin Haldan" , sa-tzi bagi degetele in gura shi sa fluieri .E adevarat ca shuieraturile au fost inaintea limbajului articulat, dar din moment ce reushesti sa ne citeshti, eu cel putzin itzi accept opiniile, bune, rele, sunt ale tale , tot asha cum shi eu le am pe ale mele!
Deci, prietene, spune ce ai pe suflet, nu suferi in tacere. Uneori ajuta !
prinse azi
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/11/2009
Special concurs sau.. Turbo Crap zsolty? sau gros gardons? Bravo fanule...
paul_- Numarul mesajelor : 104
Localizare : Baia Mare
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 10/02/2010
am trecut pe rapitor
gata cu stationarul pe anul asta
una cu twister una la wobler
gata cu stationarul pe anul asta
una cu twister una la wobler
Ultima editare efectuata de catre zsolty in Mar Oct 19, 2010 10:55 am, editata de 1 ori
Unde a fost prinsa stiuca si cate kg are ?
craciun ovidiu- Numarul mesajelor : 33
Ocupatia : scoala
Data de inscriere : 28/08/2010
3 kg 500 gr cu peste viu ,pe balta Les .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Azi am fost pe balta lui Horvi . In prima parte a zilei am pescuit la feeder , iar dupa aceea am incercat la stiuca cu pestisor viu (nu se putea da la spinning) . Dupa vreo 10 minute tata striga Vezi ca se duce pluta Iau repede batul in mana si intep Dupa ce am scos pestele constat ca este o stiuca de 2 kg
Ultima editare efectuata de catre razvan10 in Lun Ian 10, 2011 8:42 pm, editata de 3 ori
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Localizare : Oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
la feeder ai luat ceva?razvan10 a scris:Azi am fost pe balta lui Horvi . In prima parte a zilei am pescuit la feeder , iar dupa aceea am incercat la stiuca cu pestisor viu (nu se putea da la spinning) . Dupa vreo 10 minute tata striga Vezi ca se duce pluta Iau repede batul in mana si intep Dupa ce am scos pestele si aflu ca este o stiuca de 2 kg
klau_0588- Numarul mesajelor : 34
Varsta : 36
Ocupatia : pescar...amator
Data de inscriere : 17/08/2010
razvan10 a scris:Azi am fost pe balta lui Horvi ................ (nu se putea da la spinning) ..................
de ce nu s-a putut da la artificiala ??? , nu te-au lasat .... sau de ce ???
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
klau_0588 a scris:la feeder ai luat ceva?razvan10 a scris:Azi am fost pe balta lui Horvi . In prima parte a zilei am pescuit la feeder , iar dupa aceea am incercat la stiuca cu pestisor viu (nu se putea da la spinning) . Dupa vreo 10 minute tata striga Vezi ca se duce pluta Iau repede batul in mana si intep Dupa ce am scos pestele si aflu ca este o stiuca de 2 kg
Am avut doar un rateu
Nagy Victor a scris:razvan10 a scris:Azi am fost pe balta lui Horvi ................ (nu se putea da la spinning) ..................
de ce nu s-a putut da la artificiala ??? , nu te-au lasat .... sau de ce ???
Balta era plina
Cu toate ca doar in februarie incepe prohibitia stiuca asta era plina de icre