pescuitul la buldo
+7
davidco_m
Hanumanfish
Ssebastian
alex_24ARN
bmjean
Ionut Erdeli
paul15
11 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: pescuitul la buldo
tot forumul are nevoie de acel ,,profesor''!!te face sa vezi si sa intelegi lucrurile foarte bine!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
...domnule "profesor"
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Astept si eu postarea, poate ma las de stilul asta inainte sa-l fi inceput!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Nu exista o postare!doar un MP ! Si daca e mesaj privat....e privat!
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
@pescardeclean...ce zici de alex24 ARN??...ii rau asta ...imi place de elalex_24ARN a scris:Nu exista o postare!doar un MP ! Si daca e mesaj privat....e privat!
stiu 2 moderatori care au facut publice mesajele private(sau doar parti) dintre ei si alti useri asa ca nu vad care ar fi broblema )alex_24ARN a scris:Nu exista o postare!doar un MP ! Si daca e mesaj privat....e privat!
Oricum ma bucur ca cineva este un profesor mai bun ca si mine si a reusit sa-ti 'deschida ochii' ,poate mi-ar fi de folos in transmiterea unor pareri care nu le agreeaza multi din prima
E suparat rau! Zice ca-l musca si pe clenutzu! Daca pui la socoteala ca invata si tehnici secrete de lupta, si mai realizezi faptul ca el este printre putinii care stiu secretul flacarii mov, e mai bine sa stai departe de el!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
...eu mi-as retrage aceste cuvinte...te rupe cind te prinde...stergele ca sintem off topic oricum...dar repede ca inca nu-i on line!!!...sau muta-le la topicul bascalie a lui ALINpescardeclean a scris:E suparat rau! Zice ca-l musca si pe clenutzu! Daca pui la socoteala ca invata si tehnici secrete de lupta, si mai realizezi faptul ca el este printre putinii care stiu secretul flacarii mov, e mai bine sa stai departe de el!
pescuit la buldo
zicea cineva intr-o zi ....* pana la urma se face spinning club* flyfishing club* .... important este ca se fac pasi !!! eu il felicit pe ALEX* SSEBI TU urmezi ..asa ca lumea se aduna incet ...spinning & flyfishing club *
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
mai e un pic si facem sky nautic
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
...eu urmez???? doamne sint prea tinar sa merg la tine!!!!1...cruta-ma!!!!...nu vreau sa mor!!!!!Hanumanfish a scris:zicea cineva intr-o zi ....* pana la urma se face spinning club* flyfishing club* .... important este ca se fac pasi !!! eu il felicit pe ALEX* SSEBI TU urmezi ..asa ca lumea se aduna incet ...spinning & flyfishing club *
pescuit LA BULDO
Era * acestui secol ...spune-au tibetanii ca vine era* luminata* lumea va fi mai buna ! kali yuga * era* intunecata dispare ...asa ca ssebi* nu te mananca nimeni dupa cum ai indemanarea de la spinning vei fi un muscar talentat !!!
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Nitu V- Numarul mesajelor : 128
Localizare : braila
Ocupatia : bugetar
Data de inscriere : 13/07/2009
bmjean a scris:Eu odata am incercat, acum cativa ani, am legat un buldo mic (umplut cu apa 70%) si doua muste pe fir cu inaintas de cca. 5cm...apoi am agatat intr-o salcie din malul opus...am tras...am eliberat...buldo a cazut pe pietre si s-a crapat...apoi am renuntat.
Mai nou, am adoptat stilul, punand o musca si in capat un vobler sau twister, dar poate o sa mai incerc cu buldo, atat ca va recomand sa folositi numai doua muste (cf. regulamentului o undita cu max. doua carlige fiecare).
Cum ai facut montura vobler + musca Ai cumva site-ul unde ai citit
razvan10- Numarul mesajelor : 466
Localizare : Oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 08/07/2009
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum