Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți

Pagina 11 din 16 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Urmatorul

In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 11 Empty probleme cu forumul..

Mesaj  szoke szabolcs Joi Ian 28, 2010 11:28 am

in ultimele saptamani urmaresc discutiile de aici. vad ca nu mai e un forum pt pescari. anul trecut cand ai facut aces forum admin, ai spus ca scandalagii vor fi banati. aveti deja nenumarate administrator, si vreo 15 moderatori, dar vad ca degeaba.vad ca numai victor si sebastian sunt care mai opresc discutiile care nu au ce cauta aici. un ultimile zile vad ca unul sare pe celalalt si invers....problemele personale si polemizarile nu au nici o legatura cu pescuitul. cand deschid o pagina si citesc un topic, si cred ca va fi interesant sau aflu ceva , vad numa ca unul se cearta ca celalat ca cat are salarul, ce limba vorbeste, sau de nationalitate e..discutiile astea nu au nici un rost si zic eu , un simplu utilizator ca ar trebui sterse imediat. forumul asta este deja poluat cu nenumarate topicuri inutile, si deja nu se poate gasi ce vreau ,pentru ca inainte trebuie sa dau la o parte mii de pagini cu aberratii, ce au scris altii fara nici un rost, si nici nu are legatura cu topicul.

eu zic ca in primul si in primul rand aci ar trebui facut curatenie si nu pe malul crisului. ma refer aci la utilizatori si la topicuri care contin aberratii.
szoke szabolcs
szoke szabolcs

Numarul mesajelor : 246
Localizare : oradea
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 11 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Nagy Victor Sam Ian 30, 2010 10:29 pm

Suntem 247 de membri si avem peste 11000 de mesaje postate cheers cheers cheers
felicitari si la mai MARE gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 11 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Ovi_1919 Sam Ian 30, 2010 10:37 pm

aplauze felicitari .si sper ca va v-om ajunge Wink
Ovi_1919
Ovi_1919

Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Sam Ian 30, 2010 10:55 pm

Pescar_clujean a scris:aplauze felicitari .si sper ca va v-om ajunge Wink

chiar de ne intreceti , tot prieteni raminem Exclamation
ca doar nu suntem adversari ,
si voi si noi tot pt. un pescuit civilizat optam gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Ian 30, 2010 10:59 pm

@pescar_brailean
dar nu facem concurs.......noi va dorim succes si la mai mare Cool Embarassed
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Sam Ian 30, 2010 11:01 pm

sunt alte forumuri care vad o concurenta intre ele......păcat!!doar tot pentru o cauza luptam cum zice Victor!
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Sam Ian 30, 2010 11:04 pm

Admine!banuiesc ca ai zis in gluma @pescar_brailean.....
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Sam Ian 30, 2010 11:05 pm

eu nu vad nici o concurenta , care o vede sa mi-o arate si mie si stau eu de vorba cu dansa Twisted Evil
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Ian 30, 2010 11:06 pm

Astia doi se cunosc de ceva vreme! Laughing Stai linistit ca sunt tovarasi! Vezi ca au facut schimb de banere!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Sam Ian 30, 2010 11:07 pm

Era sa uit! Banerul lor e mai mic decat al nostru! Laughing Laughing Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Sam Ian 30, 2010 11:09 pm

mari smecheri ADMINII astia Wink
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Sam Ian 30, 2010 11:09 pm

pescardeclean a scris:Era sa uit! Banerul lor e mai mic decat al nostru! Laughing Laughing Laughing

spaima e de vina lol!
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  Admin Sam Ian 30, 2010 11:39 pm

Laughing Laughing Laughing
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Dum Ian 31, 2010 12:00 am

P.S al vostru e mai lat nu mai mare bounce
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Ian 31, 2010 10:07 am

Nu pot sa nu apreciez un asemenea spirit de observatie! Laughing Laughing Laughing

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 5:29 pm

LA TOPICUL AVPS LIVADA AM AVUT O DISCUTIE CU D-L YULYAN 33 SI POSTARILE SALE AU FOST STERSE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation STIE CINEVA CEVA??? ADMINIII Question Question Question Question CEILALTI MODRATORI Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation ASTA A FOST ACUM TREI MINUTE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Dum Ian 31, 2010 5:33 pm

agentul Mullder??! Shocked
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Ian 31, 2010 5:34 pm

nu stiu nimic Shocked scratch
poate au fost mutate in alt topic
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 5:36 pm

Nagy Victor a scris:nu stiu nimic Shocked scratch
...AM AFLAT...AU FOST STERSE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation REVENIM IAR VECHILE OBICEIURI Question Question Question Question Question
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Ian 31, 2010 5:46 pm

ssebastian a scris:
Nagy Victor a scris:nu stiu nimic Shocked scratch
...AM AFLAT...AU FOST STERSE Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation REVENIM IAR VECHILE OBICEIURI Question Question Question Question Question
Draga Sebastien...nu te-ai obisnuit ce aceasta metoda?lasa ca mai ai timp pana la pensie sa te obisnuiesti.....
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 6:30 pm

eu cu siguranta nu am sters nimic..........ma uit acum sa vad cine este vinovatul.........
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 6:36 pm

Dum 31 Ian 2010 - 18:18 Hanumanfish 79.113.2.159 Stergerea unui mesaj Stergerea mesajului in subiectul AVPS Livada al forumului Generalitati de catre yulyan33
Dum 31 Ian 2010 - 18:18 Hanumanfish 79.113.2.159 Stergerea unui mesaj Stergerea mesajului in subiectul AVPS Livada al forumului Generalitati de catre yulyan33

Nu stiu ce au continut mesajele respective.........sau de ce au fost sterse.........respect oricum decizia moderatorului gentleman
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 7:09 pm

@ssebi daca te intrebi unde ii mesajul tau de mai sus ti l-am sters

P.s. decizia unui moderator indiferent ca esti tu sau hanumanfish sau victor....sau gogu se respecta.....findca noi aici suntem colegi nu inamici.........
p.p.s. am scris......inca de acum un an.......pe acest forum nu se ataca diverse asociatii.....suntem aici pentru pescuit........
p.p.p.s. din cate stiu s-a deschis al 30 lea forum al pescarilor bihoreni.......acolo cred ca este posibila polemica.......daca aveti nevoie de asa ceva sunteti liberi sa va mutati........
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 7:31 pm

Admin a scris:@ssebi daca te intrebi unde ii mesajul tau de mai sus ti l-am sters

P.s. decizia unui moderator indiferent ca esti tu sau hanumanfish sau victor....sau gogu se respecta.....findca noi aici suntem colegi nu inamici.........
p.p.s. am scris......inca de acum un an.......pe acest forum nu se ataca diverse asociatii.....suntem aici pentru pescuit........
p.p.p.s. din cate stiu s-a deschis al 30 lea forum al pescarilor bihoreni.......acolo cred ca este posibila polemica.......daca aveti nevoie de asa ceva sunteti liberi sa va mutati........
aplauze aplauze aplauze aplauze
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  yulyan33 Dum Ian 31, 2010 7:40 pm

@admin nu am atacat nici o asociatie ci doar am reprodus ce am gasit pe pagina AVPS Livada, citand si sursa, fara a comenta nimic. Cand o sa inteleaga si altii zicala ,,ce nu ne omoara ne intareste"!
yulyan33
yulyan33

Numarul mesajelor : 146
Ocupatia : vanzari
Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 16 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum