Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți

Pagina 12 din 16 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul

In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 12 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 7:54 pm

@yulyan
@ssebastian

Tot respectul pentru amandoi............a fost decizia moderatorului..........care de asemenea trebuie respectata... cat de curand am sa fac o rubrica inchisa"cosul de gunoi" unde vor fi trimise toate mesajele considerate offtopic sau polemici.... gentleman
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 12 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:20 pm

Admin a scris:@yulyan
@ssebastian

Tot respectul pentru amandoi............a fost decizia moderatorului..........care de asemenea trebuie respectata... cat de curand am sa fac o rubrica inchisa"cosul de gunoi" unde vor fi trimise toate mesajele considerate offtopic sau polemici.... gentleman
deja exista...si am si folosit-o Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 8:26 pm

ssebastian eu vorbesc de o rubrica ce ai creat tu se numeste topic
Laughing
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:33 pm

Admin a scris:ssebastian eu vorbesc de o rubrica ce ai creat tu se numeste topic
Laughing
.."fostul" a creat-o
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Ian 31, 2010 8:36 pm

ssebastian a scris:
Admin a scris:ssebastian eu vorbesc de o rubrica ce ai creat tu se numeste topic
Laughing
.."fostul" a creat-o

.... fostul , deja imi lipseste ... Sad
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Ian 31, 2010 8:38 pm

Eu sunt fostul? Laughing Nu am disparut, domnilor! Laughing

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:40 pm

dar inca mai ai urme de admin....sub nick....la avatar Laughing Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Ian 31, 2010 8:42 pm

Lasa ca dispar ele cu timpul! Nici lumea nu s-a facut intr-o zi! Laughing

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:43 pm

pescardeclean a scris:Lasa ca dispar ele cu timpul! Nici lumea nu s-a facut intr-o zi! Laughing
asa-i...si in trei zile esti uitat... Laughing Laughing
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Ian 31, 2010 8:43 pm

pescardeclean a scris:Lasa ca dispar ele cu timpul! Nici lumea nu s-a facut intr-o zi! Laughing
Ionut?!!De ce nu mai esti Admin?
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:44 pm

Ariann a scris:
..daca nu incetezi ..iti sterg postarile!!!!!
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Ian 31, 2010 8:45 pm

ssebastian a scris:
Ariann a scris:
..daca nu incetezi ..iti sterg postarile!!!!!
iui....doar nu vrei sa ma pui pe mine Admin Sebastien?Pfaaaiii sa ma pregatesc!
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Ian 31, 2010 8:48 pm

Ariann a scris:

cred ca nu i-a placut acea nuanta de albastru (albastru de Beius) ! Laughing Laughing Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:48 pm

Hanumanfish a scris:@ eu mi-am exprimat punctul de vedere ..in legatura cu aceasta postare .

"astfel incat orice actiune de ingradire a dreptului de a pescui pe habitatele naturale reprezinta o incalcare a legii si va fi sanctionata in consecinta de catre AVPS Livada."
Din acest motiv rugam toti membrii AVPS Livada sa solicite intocmirea unui proces verbal in cazul unui control,in care sa fie stipulat motivul pentru care nu i se permite sa pescuiasca precum si numele persoanei care a intocmit procesul.
De asemenea AVPS Livada a inaintat o adresa oficiala catre ANPA pt a remedia aceasta situatie iar in zilele urmatoare vom sesiza situatia si in instanta.

Eu asa am inteles ca " pescuitbihorforumgratuit.ro ...nu este ringul sau terenul de dezbatere a unei nelamuriri prinvind neintelegerile dintre asociatii !!!! randurile de mai sus denota ca persoana ignora" un comunicat care apare in presa si pe pescuitbihor la cererea pescarilor cu acordul adminului ".
indiferent de apartenenta unui membru nu are dreptul sa denigreze*imaginea oricarei asociatie din judeti sau tara ! simpla analiza fiind nu suntem parchet de justitie,sau birou de dezinformare, site reclama ...pana in cazul in care cineva nu vine cu criterii bazate pe legea pescuitului din ROMANIA !!! pana la aparatia acelui comunicat sustinut de ANPA ...cu semnatura si stampila institutiei abilitate in domeniu . nu avem dreptul de a posta o anume disputa,neintelegere,sau neplacere a uneia din parti !!! fratilor stampila semnatura ministerul abilitat ANIF,ANPA.ETC.
Suspect Suspect Suspect ...de unde ai copiat asta?...nu-i stilul tau de scris Exclamation Exclamation
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Ian 31, 2010 8:50 pm

Nagy Victor a scris:
Ariann a scris:

cred ca nu i-a placut acea nuanta de albastru (albastru de Beius) ! Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing in acest caz...il putem considera tradator!!!in groapa cu lei sa-l aruncam
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Adriann Dum Ian 31, 2010 8:50 pm

Sau pe Arn...cred ca el ar fii cel mai tare Admin!!!! cheers cheers cheers
Adriann
Adriann

Sus In jos

Mesaj  Tursiops_truncatus Dum Ian 31, 2010 9:27 pm

[quote="ssebastian"]
Hanumanfish a scris:@ eu mi-am exprimat punctul de vedere ..in legatura cu aceasta postare .

"astfel incat orice actiune de ingradire a dreptului de a pescui pe habitatele naturale reprezinta o incalcare a legii si va fi sanctionata in consecinta de catre AVPS Livada."
Din acest motiv rugam toti membrii AVPS Livada sa solicite intocmirea unui proces verbal in cazul unui control,in care sa fie stipulat motivul pentru care nu i se permite sa pescuiasca precum si numele persoanei care a intocmit procesul.
De asemenea AVPS Livada a inaintat o adresa oficiala catre ANPA pt a remedia aceasta situatie iar in zilele urmatoare vom sesiza situatia si in instanta.

Eu asa am inteles ca " pescuitbihorforumgratuit.ro ...nu este ringul sau terenul de dezbatere a unei nelamuriri prinvind neintelegerile dintre asociatii !!!! randurile de mai sus denota ca persoana ignora" un comunicat care apare in presa si pe pescuitbihor la cererea pescarilor cu acordul adminului ".
indiferent de apartenenta unui membru nu are dreptul sa denigreze*imaginea oricarei asociatie din judeti sau tara ! simpla analiza fiind nu suntem parchet de justitie,sau birou de dezinformare, site reclama ...pana in cazul in care cineva nu vine cu criterii bazate pe legea pescuitului din ROMANIA !!! pana la aparatia acelui comunicat sustinut de ANPA ...cu semnatura si stampila institutiei abilitate in domeniu . nu avem dreptul de a posta o anume disputa,neintelegere,sau neplacere a uneia din parti !!! fratilor stampila semnatura ministerul abilitat ANIF,ANPA.ETC.
Suspect Suspect Suspect ...de unde ai copiat asta?...nu-i stilul tau de scris Exclamation Exclamation[/quote

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing HAHAHAHAHAAAAAAAAAAA aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze Adevar graiesti!
Tursiops_truncatus
Tursiops_truncatus

Numarul mesajelor : 38
Varsta : 45
Localizare : Oradea
Ocupatia : Inginer de mediu
Data de inscriere : 02/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 9:42 pm

@delfin

ultimu avertisment .........la urmatoarea abatere ai zburat
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Tursiops_truncatus Dum Ian 31, 2010 9:49 pm

Dar ce insemna la tine abatere?Sa-mi spun parerea?
Tursiops_truncatus
Tursiops_truncatus

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 12 Empty observatii.critici..si multe altele

Mesaj  Hanumanfish Dum Ian 31, 2010 9:51 pm

Auziti de unde am copiat ..? de nicaier doar am fost atent la detalii ,credeti voi ca cineva scrie in legatura cu asociatiile din jud nostru ? sau ...ce ? DACA DORITI VOI TINE UN SEMINARIU SPECIAL SA VEDETI CA NU COPIEZ NIMIC,FAPTUL CA AM FOST ATENT CE SCRIU NU INSEAMNA CA AM COPIAT ,DOAR CA VA DA-TI SEAMA DE CEVA...? Very Happy . NU VA AGITATI ...MAI BETI UN PAHAR SI SOMN USOR . aplauze
PS: INCERC SA MA TIN DE PROMISIUNEA ...AM INVATAT SA NU FAK*DEZACORDURI geek
randurile despre avps livada nu eu le-am scris !
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Tursiops_truncatus Dum Ian 31, 2010 9:55 pm

Admin a scris:@delfin

Da auzi,zi-mi te rog cum ma zbori?Imi blochezi ip?Si daca mi-l schimb?Atunci cum faci? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Esti periculos domnule,nu gluma,sa stii ca m-ai speriat!
Tursiops_truncatus
Tursiops_truncatus

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Dum Ian 31, 2010 10:06 pm

Tursiops_truncatus a scris:
Admin a scris:@delfin

Da auzi,zi-mi te rog cum ma zbori?Imi blochezi ip?Si daca mi-l schimb?Atunci cum faci? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Esti periculos domnule,nu gluma,sa stii ca m-ai speriat!

ie hai gata man iti da ban si pa nu te mai vedem pe aici Twisted Evil
Ovi_1919
Ovi_1919

Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 10:07 pm

Asa de mult iubesti pescuitbihor???ca te loghezi de 30 de ori??? ii nasol........nasol......
P.s. ti-am spus sa incetezi mai ales cu atacurile personale........si apucate si dezvaluie-ne.....ce si unde pescuiesti........
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Tursiops_truncatus Dum Ian 31, 2010 10:14 pm

Admin a scris:Asa de mult iubesti pescuitbihor???ca te loghezi de 30 de ori??? ii nasol........nasol......
P.s. ti-am spus sa incetezi mai ales cu atacurile personale........si apucate si dezvaluie-ne.....ce si unde pescuiesti........

Ma loghez de cate ori vreau...poate imi cade netu sau cine stie....stai tu si numeri de cate ori ma loghez?Te intereseaza si pe tine cu ce ma ocup?Dar cat salar am nu te intereseaza?
Dar tot nu mi-ai raspuns la intrebari.....
Tursiops_truncatus
Tursiops_truncatus

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Ian 31, 2010 10:18 pm

nu ma intereseaza nimic din viata ta personala........alea is problemele tale personale cat salar ai........
Si nu am la ce intrebari sa iti raspund..........nu dau socoteala la nimeni ...........mai ales tie Embarassed lol!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 16 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum