Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți

Pagina 15 din 16 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Urmatorul

In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 15 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Nagy Victor Lun Mai 17, 2010 12:39 am

De ce m-i s-a sters iarasi mesajul ???
de data asta cu ce am gresit , sau pe cine am jignit ???

scratch scratch scratch scratch scratch

JALNIC !!!
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 15 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Ovi_1919 Lun Mai 17, 2010 7:26 pm

ce beep tot f*** forumu ? numa pentru simplu fapt ca nu stiti care sunteti cu pl*** mai mare
parca aveti 2 ani . daca se mai sterge ceva nu mai intr-un niciodata aici nici eu si nici prietenii mei !!!Twisted Evil
terminati cu copilariile astea ! ca deja sunteti penibili !

Ultima editare efectuata de catre Ovi_1919 in Mar Mai 18, 2010 9:12 pm, editata de 1 ori
Ovi_1919
Ovi_1919

Numarul mesajelor : 297
Localizare : Departe
Ocupatia : electronica
Data de inscriere : 30/01/2010

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Lun Mai 17, 2010 9:01 pm

Nagy Victor a scris:De ce m-i s-a sters iarasi mesajul ???
de data asta cu ce am gresit , sau pe cine am jignit ???

scratch scratch scratch scratch scratch

JALNIC !!!
Victor, imi pare rau ca ti s-a sters iar mesajul!
Hanuman, nu pot sa fiu deacord cu faptul ca stergi mesajele postatorilor! Asa ceva nu se face!
Faptul ca esti moderator nu iti da dreptul sa stergi mesaje dupa bunul plac!
Te rog sa dai dovada de bun simt, asa cum eu stiu sigur ca dai in viata de zi cu zi! Faptul ca cineva posteaza ceva inseamna o munca depusa, fie ea chiar si apasatul pe niste butoane! Nu faci bine ca stergi automat mesajele care tie nu iti convin sau nu iti plac! Daca nu iti convine ceva poti sa dai o atentionare acelui cuiva, poti sa moderezi un mesaj, dar nicidecum nu trebuie sa il stergi!
Ceea ce faci tu mi se pare un abuz!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Mai 17, 2010 10:00 pm

Ovi_1919 a scris:ce beep tot f*** forumu ? numa pentru simplu fapt ca nu stiti care sunteti cu pl*** mai mare
parca aveti 2 ani . daca se mai sterge ceva nu mai intr-un niciodata aici nici eu si nici prietenii mei !!!Twisted Evil
terminati cu copilariile astea ! ca deja sunteti penibili !

bag p**a in ea de viata si v-o fac cadou ...........
ce ar fi sa i-ti vezi tu de forumul tau si sa nu te amesteci ........
nu cred ca a intrat careva din noi la tine pe forum sa se bage in seama cum o faci tu aici!!!
si mai lasa textele astea plagiate ......
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Lun Mai 17, 2010 10:25 pm

in calitate de usser pe acest forum am dreptul sa-m exprim parerea la fel ca tine si ca oricine !!!
deci nu ma mai lua cu texte de genu veziti de forumu tau ca-s la fel de membru aici ca tine ,
nu vad sa scrie sub numele tau admin sau moderator deci suntem egali !!!
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  marius Lun Mai 17, 2010 10:34 pm

@Ovi_1919
Lasa-l sa se bage si el in seama cum face deobicei, fai placerea asta.
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Mai 17, 2010 10:42 pm

ms @marius chiar aveam nevoie de ajutorul tau.......
si daca as fi moderator sau administrator tot aceleasi randuri le vedeai scrise de mine!!!!
vii si tu sa te bagi in seama.....cu texte din parazitii sau mai stiu eu de unde!!!
POTI SA I-TI FACI SINGUR CADOU VIATA AIA !!!!
alex_24ARN
alex_24ARN

Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)

Sus In jos

Mesaj  marius Lun Mai 17, 2010 10:51 pm

Bai desteptule tu nu vezi ca nici lui Ovi nu ia convenit ca se sterge mesaje?
Nu te supara ca i-ti zic dar esti un papagal de 2 lei........mai bine apucate sa mai copiezi ceva legat de jandarmeria ta de pe Google si posteaza aicea ca si data trecuta , asta asa ca sa mai radem putin.
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Lun Mai 17, 2010 11:01 pm

@ovi
pentru un baiat de 15 ani tare urat vorbesti............
@restu
in afara de alte injuraturi si alte certuri nu ati venit cu nimic concludent...........
vreau o solutie si repede...............
faceti o lista de moderatori..............
gasiti ceva.........
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Mai 17, 2010 11:15 pm

[quote=\\\"Admin\\\"]@ovi
pentru un baiat de 15 ani tare urat vorbesti............
.[/quote]

ma gandeam ca nu poti avea mai mult ...........
ce sa astept de la tine?
asculti PARAZITII si stai toata ziua pe net(ocupatie)
ASTA E ULTIMUL MESAJ SCRIS DE MINE PT TINE

Ultima editare efectuata de catre alex_24ARN in Lun Mai 17, 2010 11:19 pm, editata de 1 ori
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Admin Lun Mai 17, 2010 11:17 pm

@ alex..........
dai si tu pace.................mai bine hai sa ne vedem de treburile noastre nu sa provocam mai multe discutii
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Lun Mai 17, 2010 11:18 pm

daca nu gasiti casiti.........foarte repede undeva pana maine seara o solutie........sau o cale sa va impacati......forumul se va inchide pe o perioada nedefinita
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Mai 17, 2010 11:27 pm

Admin a scris:daca nu gasiti casiti.........foarte repede undeva pana maine seara o solutie........sau o cale sa va impacati......forumul se va inchide pe o perioada nedefinita

poate cineva tocmai asta urmareste Suspect Shocked scratch
s-o inchizi ar fi ce-a mai simpla solutie
dar 100% nu e ce-a mai buna
mai gingestete Exclamation
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Mai 17, 2010 11:34 pm

marius a scris:Bai desteptule tu nu vezi ca nici lui Ovi nu ia convenit ca se sterge mesaje?
Nu te supara ca i-ti zic dar esti un papagal de 2 lei........mai bine apucate sa mai copiezi ceva legat de jandarmeria ta de pe Google si posteaza aicea ca si data trecuta , asta asa ca sa mai radem putin.
NU STIU SA FI BAUT CU TINE O BERE ...SA-TI PERMITI SA MA FACI PAPAGAL !!!!
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Lun Mai 17, 2010 11:46 pm

Admin a scris:daca nu gasiti casiti.........foarte repede undeva pana maine seara o solutie........sau o cale sa va impacati......forumul se va inchide pe o perioada nedefinita
LINISTIT aplauze aplauze aplauze
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Mai 18, 2010 12:07 am

Chiar nu va intereseaza ca acest forum poate sa se inchida ? Shocked confused
Nu mai inteleg nimic scratch What a Face
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Mai 18, 2010 10:04 am

Pentru Administratorul acestui forum!
Vreau sa te intreb ceva.
Daca mergi la medicul stomatolog si ai o carie,doua tu iti scoti toata dantura?
Nu astept sa imi raspunzi,doar coace,gandete,si fa ce e mai bine!
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  zsolty Mar Mai 18, 2010 1:33 pm

da tre sa le scoata pe toate!!!!!
ca pe viitor sa nu mai aiba durere!!!!Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 15 Icon_golpeObservatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 15 Icon_golpeObservatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 15 Icon_golpe

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 15 Icon_evil
zsolty
zsolty

Numarul mesajelor : 825
Ocupatia : mai multe
Data de inscriere : 17/01/2009

http://www.energofish.ro

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Mar Mai 18, 2010 1:46 pm

..mai bine apucate sa mai copiezi ceva legat de jandarmeria ta

acuma mi-am dat seama ce-i asa noob asta Very Happy
spre cultutura ta generala melodia era de la Bug mafia , dar daca nu a facut feat cu Guta nu ai cum sa sti

admine deja la mine langa alea 1000 de buline albe ai si 2 negre Very Happy
sfatu meu blocheaza 95% si lasa doar off topicu pana gasiti o solutie
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  mariusw Mar Mai 18, 2010 2:02 pm

i`ao mai usor baietas @Ovi ... Alex e membru al comisiei de etica! ... iar in randurile scrise de tine mai sus nu respecti nici cea mai mica regula din decalog !. gentleman
mariusw
mariusw

Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009

Sus In jos

Mesaj  mariusw Mar Mai 18, 2010 6:51 pm

si Ssebi stie melodii si versuri de la Parazitii , si el ar fi putut sa se exprime in felu tau da e asta face diferenta intre oameni: caracteru. gentleman
mariusw
mariusw

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Mar Mai 18, 2010 6:59 pm

daca va place ce se intampla BRAVO stati si ma criticati pa mine in loc sa faceti ceva cu adevarata problema !!!
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  mariusw Mar Mai 18, 2010 7:13 pm

iar a devenit "FORUMUL CU CELE MAI MULTE CERTURI" ... cu parere de rau zic asta:-< Mad
mariusw
mariusw

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Mai 18, 2010 9:09 pm

@Ovi 1919, spuneai ca ai dreptul sa iti spui punctul de vedere fiindca esti si tu un membru al acestui foum! Asa este, dar daca stai si citesti mesajele oricarui utilizator, oricat de acide ar fi ele, nimeni nu vorbeste asa cum o faci tu! Libera exprimare trebuie sa primeze, dar nu trebuie sa fie aplaudata in detrimentul bunului simt! Sincer este cel mai urat mesaj pe care l-am citit pe acest forum de un an si ceva de cand sunt membru aici! Daca tot vrei sa iti impui punctul de vedere poti sa o faci intr-un mod mai elegant! Alex nu a fost oripilat de ideea expusa de tine, ci de modul in care a fost enuntata! Faptul ca mai si raspunzi sarcastic la atentionarile aduse de ceilalti membri ai acestui forum nu te poate califica decat intr-un singur fel pe care da-mi voie sa nu-l postez aici!
Din respect pentru toti utilizatorii acestui forum te rog sa-ti revizuiesti atitudinea si limbajul!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ovi_1919 Mar Mai 18, 2010 9:11 pm

am prins ideea inca de cand a postat alex ,dar postu nu-l mai pot sterge gentleman
Ovi_1919
Ovi_1919

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 16 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum