Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți

Pagina 9 din 16 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Urmatorul

In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 9 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Nagy Victor Mar Ian 05, 2010 10:57 am

Stau si citesc si ma gindesc , oare unde s-a gresit ?, cu am putea indrepta lucrurile ?, ce ar fi daca ne-am linisti cu totii si am incerca sa discutam la rece , ieri ne-am intilnit si nu am rezolvat nimic din ceea ce ne-am propus si cred ca de aici apar si neintelegerile asta se intimpla cind descizi o discutie si o lasi in ''coda de peste'' gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 9 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 11:11 am

@victor
calculele de acasa nici o data nu se potrivesc cu cele de pe balta

Voi ati discutat o chestie......pe care inca nici acum nu stiu despre ce este vorba......momentan aici eu iau deciziile asta ma chinui sa va explic.......Si la fel cum ati avut cerea sa fac rubrici separate pentru spinning club.......nu cred ca nu as intelege unele chestii......dar de acolo pana la inlaturarea mea de pe forum ati parcurs repede multi pasi.
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Ian 05, 2010 11:23 am

Admin a scris:@victor
calculele de acasa nici o data nu se potrivesc cu cele de pe balta

Voi ati discutat o chestie......pe care inca nici acum nu stiu despre ce este vorba......momentan aici eu iau deciziile asta ma chinui sa va explic.......Si la fel cum ati avut cerea sa fac rubrici separate pentru spinning club.......nu cred ca nu as intelege unele chestii......dar de acolo pana la inlaturarea mea de pe forum ati parcurs repede multi pasi.
nu ai cum sa stii pt ca nu ai fost acolo....
alex_24ARN
alex_24ARN

Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Ian 05, 2010 11:24 am

trebuia sa vii si u......
alex_24ARN
alex_24ARN

Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)

Sus In jos

Mesaj  alex_24ARN Mar Ian 05, 2010 11:25 am

ps:pe mine nu ma intereseaza forumul asta al tau!!!pe mine ma intereseaza spinning club
alex_24ARN
alex_24ARN

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Ian 05, 2010 11:34 am

Urma sa discutam despre Club , despre modalitate de a primi si membri care nu sunt din judet , despre cum am putea sa protejam numele si sigla clubului !
S-a discutat despre pescuit , voblere , cine , ce si cit greseste pe forum , deci cu totu altceva
Eu atit am de spus , baietii mi -au spus ce parere au despre mine si ca fac unele greseli , daca cineva vrea sa dezvole aceasta idee , sa o faca linistit , sint dispus sa ascult si sa accept criticile constructive (ca doar nu sint eu atotstiutor) Exclamation gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Ian 05, 2010 11:37 am

Nagy Victor a scris:Urma sa discutam despre Club , despre modalitate de a primi si membri care nu sunt din judet , despre cum am putea sa protejam numele si sigla clubului !
S-a discutat despre pescuit , voblere , cine , ce si cit greseste pe forum , deci cu totu altceva
Eu atit am de spus , baietii mi -au spus ce parere au despre mine si ca fac unele greseli , daca cineva vrea sa dezvole aceasta idee , sa o faca linistit , sint dispus sa ascult si sa accept criticile constructive (ca doar nu sint eu atotstiutor) Exclamation gentleman
Victor dai ceva intelepciune si la Adminu asta....ca vad ca el le stie pe toate......da-l tu cu capul de prag sa isi revina la normalitate.....traieste intr-o lume pe care si-a creat-o el....si nu accepta nimic din jurul lui...ceea ce vede el e bine,ceea ce vad altii e prostie.....
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 11:38 am

@alex

daca nu te interesaza forumul doar spinning club......posteaza doar la rubricile acestuia si subiectul a fost inchis........nu ii nici o tragedie......

@victor
toata stima si respectul fata de tine
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 11:39 am

@ariann
cu tine am inchis subiectul........ca crezi ca se face pe forum ce vrea domnul ariann......nu se va face nici o data.....voia ta....
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Ian 05, 2010 11:39 am

Vad ca ati scris mult si bine de azi-dimineata! Dati-mi voie sa va salut pe toti la inceput din noua mea functie de administrator, functie pe care nu mi-am dorit-o si Admin poate sa confirme ceea ce afirm! Ceea ce se pare ca nu se intelege pe aici este ca: Admin este DUMNEZEU pe forumul acesta! Poate sa ia orice decizie fara sa fie nevoit sa dea explicatii la nimeni! Ca nu-i place cuiva ceea ce face .... asta este! Este liber sa nu mai posteze!
Alex, nu uita ca tot Spinning Clubul s-a format aici pe acest forum! Nu la colt de strada, nu la vre-o asociatie, nu nicaieri, ci tocmai aici, pe forum! Nici eu nu am fost deacord cu anumite decizii luate de admin sau moderatori, dar singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa protestez nemaipostand pe forum, in acelasi fel in care protesteaza si Musti, pentru care am un respect deosebit, si respect faptul ca s-a retras frumos pentru o perioada destul de lunga de pe forum!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Adriann Mar Ian 05, 2010 11:44 am

Admin a scris:@ariann
cu tine am inchis subiectul........ca crezi ca se face pe forum ce vrea domnul ariann......nu se va face nici o data.....voia ta....
Atunci acceptati criticile si polemicile de site ....nu baga picioru in gura la om cand are o parere diferita de a ta......
Si uite ca sunt un membru activ....M-am hotarat sa iti deschid ochisorii aia inchisi si sa te ajut sa vezi ce inseamna cuvantul POLEMICA!!!!!!!!!!~!!!!!!!!
POLÉMIC, -Ă, polemici, -ce, s.f., adj. 1. S.f. Discuție în contradictoriu, controversă pe o temă literară, științifică, politică!!!!!!!!!!!!!!!!
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Ian 05, 2010 11:53 am

Ariann, stii bine ca sunt adeptul polemicilor! Imi plac, imi place sa le provoc, imi place sa ma implic in ele, dar exista reguli pe forum! Acestea sunt regulile facute de Admin! Spune-mi si mie te rog punctual ce te supara si poate le rezolvam!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Ian 05, 2010 12:07 pm

Hai sa-ti spun eu ce ar trebui sa sa faceti in primul rind tu si admin
sa gasiti o modalitate ca la spinning club sa poata posta doar membrii clubului (s-ar putea forma un grup?)
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Ian 05, 2010 12:10 pm

Victor, inca nici nu stiu ce fac butoanele astea de aici! me imi ceri tu sa fac un grup nou? Imi prind urechile pe aici! In legatura insa cu Spinning Clubul si eu sunt pentru! Exclusiv membrii!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Ian 05, 2010 12:16 pm

pescardeclean a scris:Victor, inca nici nu stiu ce fac butoanele astea de aici! me imi ceri tu sa fac un grup nou? Imi prind urechile pe aici! In legatura insa cu Spinning Clubul si eu sunt pentru! Exclusiv membrii!

am scris TU si ADMIN Exclamation Laughing Laughing Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 12:18 pm

@victor.....
in legatura cu ideea asta........intrebarea mea este......la spinning club au postat si altii decat membrii?
singurul care a postat a fost biban solzos......din cate imi amintesc eu
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Ian 05, 2010 12:28 pm

Harangus Marius a scris:doresc ca in urma intalnirii de aseara unde practic nu s-a discutat nimic si din motive care nu le voi explica niciodata sa-mi fie retrasa functia de moderator.nu vreau sa se inteleaga ca m-ar depasi cumva,nici vorba,dar este un protest legat de niste nesinceritati si neasumari.ATAT!
respectele mele!

Prietene , chiar daca nu vrei sa te implici in forum , macar de dragul Clubului nu renunta , ar fi pacat sa dam cu piciorul in ce s-a construit pina acum si sa stii ca nu va fi mai usor , ci tot mai greu , nu ne putem permite sa renuntam fara sa luptam !, ce zici , ramii ? gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Ian 05, 2010 12:41 pm

Admin a scris:@victor.....
in legatura cu ideea asta........intrebarea mea este......la spinning club au postat si altii decat membrii?
singurul care a postat a fost biban solzos......din cate imi amintesc eu

nu stiu daca au mai fost sau nu , dar uite , ajunge o scinteie si explodeaza totul , de ce sa nu evitam daca se poate (este doar o parere)
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 12:46 pm

am sa incerc sa vad ce pot face
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Ian 05, 2010 6:52 pm

prefer sa ramin (momentan) simplu utilizator al forumului....merci
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  marius Mar Ian 05, 2010 7:25 pm

Admin a scris:p.s. invit aici pe toata lumea care are ceva cu mine sa isi dea cartile pe fatza.... Cool
Cine ce crezi ca are cu tine ?........eu am inteles ce vrei sa afirmi ca tu esti seful , se face doar ce vrei tu pe acest forum si cand vrei tu stergi mesajele care nu i-ti convin tie .........asta e un forum liber ? Cand doua persoane nu se inteleg de ce ameninti ca ii stergi mesajele , doar unuia dintre el , desi are dreptate? Desi esti administratorul acestui site si pe tine te dirijeaza alcineva.Sa nu crezi ca am ceva cu tine .
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 7:29 pm

Marius.......te respect ca si pescar......te respect ca si om si iti respect si parerea......
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  marius Mar Ian 05, 2010 7:33 pm

Te rog sa ma crezi ca si eu te respect din toate punctele de vedere dar fii tu in luarea deciziilor.
marius
marius

Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Ian 05, 2010 7:40 pm

Daca te referi la biban solzos.......a fost dat afara la cererea dumnealui.....si daca te referi la mesajele lui davidco cu hanumanfish si discutiile acelea.......eu le-am sters pe toate in repetate randuri.....au avut grija unii sa apara din nou.........daca te referi la problemele pe care le-am avut in primavara cu respectivul domn sti tu cine......nu imi permit sa fie atacat......nimeni nici tu.....nici el......nici ariann....ca poate de acolo a ramas cu sechele.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Mar Ian 05, 2010 7:46 pm

Admin a scris:Daca te referi la biban solzos.......a fost dat afara la cererea dumnealui.....si daca te referi la mesajele lui davidco cu hanumanfish si discutiile acelea.......eu le-am sters pe toate in repetate randuri.....au avut grija unii sa apara din nou.........daca te referi la problemele pe care le-am avut in primavara cu respectivul domn sti tu cine......nu imi permit sa fie atacat......nimeni nici tu.....nici el......nici ariann....ca poate de acolo a ramas cu sechele.
..cu cine ai avut probleme ?...si cine a ramas cu sechele...se poate ajuta...dar sa nu depaseasca o anumita perioada de timp pt ca devine permanenta secheaua...deci...pt aia is prietenii sa ne ajutam unul pe altul sau pe altul...bibanu s-a cerut afara? Suspect
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 16 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum