Observatii critici si imbunatatiri ale forumului
+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 4 din 16
Pagina 4 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului
unde-i logo' ul ?
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Utilizatorul Dan Mihai Soltinschi a fost sters,motivul............cererea personala a acestuia
Am vazut ca au aparut emoticoane! Sunt super! :muscar: :bere: :Captura: :rokerist: :ploaie: :salut: :bici: :beep: :cur: :stresat:
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
pescardeclean a scris:Nu stiu ce reprezinta poza din dreapta jos! Poate ar trebui sa fie una mai expresiva! Parerea mea! In rest e super OK!
cum nu ai inteles??? nu-i intoarce spatele...dar ii arata...fundul (sau dosul, daca vreti)
bmjean- Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009
Am inteles ca cativa utilizatori ati avut probleme de incarcare a paginii nu trebuie sa va speriati se mai intampla probabil mai pica serverul.
Am aflat si care este problema se inlocuiesc niste servere in maxim 12 ore problema este rezolvata.
Nu va panicati totul este sub control
Admin a scris:Am aflat si care este problema se inlocuiesc niste servere in maxim 12 ore problema este rezolvata.
Ne cerem scuze de la toti membii site ului pt. aceasta intrerupere (poate ca ar trebui sa fim anuntati din timp atunci cind se fac astfel de lucrari)
In orice caz e bine ca suntem din nou impreuna
Nagy Victor- moderator
@Admin, nu te-ai lasat pana nu ai sters topicul! Da de ce domnule? Da de ce?
pescardeclean a scris:@Admin, nu te-ai lasat pana nu ai sters topicul! Da de ce domnule? Da de ce?
Nu trebuia sters topicul , doar n-am jignit pe nimeni , ne-am distrat si noi putin
NE-AI LUAT JUCARIA NU O SA TE IERTAM PT. ASTA
Nagy Victor- moderator
Din rubrica ''Spinning Club ... '' acest subiect detine recordul la vizitatori , aproape 3700 ! , posibil sa trecem de 4000 de vizitatori pina duminica
MAI SPUNEA CINEVA CA E UN (citez) '' EXCREMENT DE FORUM '', (imi cer scuze pt. exprimare) atunci de ce suntem atit de '' VIZITATI ''
cele mai vizitate subiecte a fost acestea ;
Concurs de poze
Scris de - Admin
234 Raspunsuri
7493
..............................................................
[ Sondaj ]
Cupa forumului Pescuitbihor
Scris de - Admin
371 Raspunsuri
- 5435 - vizitatori -
...............................................................
voblere,lingurite,twistere,etc
Scris de - Harangus Marius
255 Raspunsuri
- 4910 - vizitatori -
ps.
scuze pt. off topic , dar am simtit ca trebuie sa scriu asta
MAI SPUNEA CINEVA CA E UN (citez) '' EXCREMENT DE FORUM '', (imi cer scuze pt. exprimare) atunci de ce suntem atit de '' VIZITATI ''
Concurs de poze
Scris de - Admin
234 Raspunsuri
7493
[ Sondaj ]
Scris de - Admin
371 Raspunsuri
- 5435 - vizitatori -
255 Raspunsuri
- 4910 - vizitatori -
ps.
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Mar Dec 01, 2009 3:19 pm, editata de 3 ori
Nagy Victor- moderator
probabil un tip obisnuit numai cu excremente
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
utilizatorul negrea.petru a fost banat si sters motivul : reclama,spam
obseratii,critici,imbunatatiri ale forumului
decizie corecta...esti atent imi place..@ADMIN ...
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
....NORMAL CU ATATI VIZITATORI !??!? Pe unde mai gasesti atata informatie despre; pesti,pescuit ,locuri ,pescari si ,,momeli,,din Bihor, totul ,,MOCA,,DOAR cu : UN CLIK ...Nagy Victor a scris:Din rubrica ''Spinning Club ... '' acest subiect detine recordul la vizitatori , aproape 3700 ! , posibil sa tecem de 4000 de vizitatori pina duminica
Concurs de poze
Scris de - Admin
234 Raspunsuri
7493
[ Sondaj ]
Scris de - Admin
371 Raspunsuri
- 5435 - vizitatori -
255 Raspunsuri
- 4910 - vizitatori -
ps.
DAN-DAN- Numarul mesajelor : 35
Localizare : oradea
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009
Ceea ce spune dan dan este corect! Unde naiba mai gasesti atatea informatii despre o anumita zona (vezi Bihor) ca si aici? Oricine vine cu o intrebare .... in decurs de 12 ore are cel putin 10 raspunsuri si toate la subiect si in cunostinta de cauza! Pe aceasta cale dati-mi voi sa-l felicit pe Admin pentru initiativa, si pe voi, membrii acestui forum, membri fara de care acest forum nu ar exista!
linkuri
nu este cumva posibil sa nu mai postati linkuri....de youtube de ex(@ razvan 10) si altii....daca suntem interesati de ceva mai putem cauta si noi...este enervant ca vad ca este un post nou, dupa aia deschid si vad numai linkuri.... si sa nu abuzati de smilyeuri ca eu nu am nu stiu ce bun calculator si mere mai rau daca sunt 100000 smileyeuri..
szoke szabolcs- Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009
Eu cred ca voi doi ati vorbit!
@Admin, fa-l moderator!
@Admin, fa-l moderator!
subiectul discutii despre C&r de la certuri si polemici a fost sters.
@alex24_arn poate tie iti plac discutiile asa deamsculea pe forum si iti promit ca va fii si concursul de stiuca la orice vobler..........
@restu
forumul a fost creat sa aflam ce unde si de ce se mai prinde peste in bihor.....in orice caz nu sa polemizam si sa atacam persoane diverse.....p.s. mai intra si copii pe forum.....
@davidco_m
hanumanfish este singurul om care s-a implicat in forumul asta........si a postat cam atatea poze cat o sa iti faci tu intr-o viata........considera ca pe un ultim avertisment.......din cate am inteles ai si tu blog poate intelegi treburile astea....
Subiectul respectiv se incheie aici..........nu mai raspundeti toate mesajele vor fi sterse......si riscati sa fiti banati....
@alex24_arn poate tie iti plac discutiile asa deamsculea pe forum si iti promit ca va fii si concursul de stiuca la orice vobler..........
@restu
forumul a fost creat sa aflam ce unde si de ce se mai prinde peste in bihor.....in orice caz nu sa polemizam si sa atacam persoane diverse.....p.s. mai intra si copii pe forum.....
@davidco_m
hanumanfish este singurul om care s-a implicat in forumul asta........si a postat cam atatea poze cat o sa iti faci tu intr-o viata........considera ca pe un ultim avertisment.......din cate am inteles ai si tu blog poate intelegi treburile astea....
Subiectul respectiv se incheie aici..........nu mai raspundeti toate mesajele vor fi sterse......si riscati sa fiti banati....
Pe cine a deranjat acel subiect , poate ca unele mesaje au intrecut putin masura , puteau fi atentionati cei care le- au postat sau sterse postarile respective
Am deschis acel subiect ''discutii despre C&R" pt. ca fenomenul exista si nu-l putem trece cu vederea (se practica in toata lumea )
Noi traim cu impresia ca daca nu discutam despre ceva si incercam sa-l ascundem , atunci acel CEVA NU EXISTA !!!
Gresit , total gresit , imi pare f. rau ca atunci cind nu ne convine ceva , stergem pur si simplu fara sa discutam situatia sau problema aparuta si sa incercam sa o dezbatem public , incepe sa semene cu ''cine nu-i cu noi , e contra noastra''! , mie mi se pare o abordare cel putin INCORECTA !
@ADMIN
Cred ca nu ai uitat ca mi-ai mai sters mesaje , la propunerea (presiunea) facuta de cineva care stii tu ce parere are despre tine si acest SITE ! , puteai macar sa-mi ceri o parere in legatura cu stergerea unui subiect deschis de mine (chiar daca parerea mea nu prea conteaza)
Multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi acest mesaj , sper ca nu am folosit cuvinte care sa deranjeze si din aceasta cauza mesajul MEU sa fie STERS (sau sa fiu banat)
Cu respect Victor N.
Am deschis acel subiect ''discutii despre C&R" pt. ca fenomenul exista si nu-l putem trece cu vederea (se practica in toata lumea )
Noi traim cu impresia ca daca nu discutam despre ceva si incercam sa-l ascundem , atunci acel CEVA NU EXISTA !!!
Gresit , total gresit , imi pare f. rau ca atunci cind nu ne convine ceva , stergem pur si simplu fara sa discutam situatia sau problema aparuta si sa incercam sa o dezbatem public , incepe sa semene cu ''cine nu-i cu noi , e contra noastra''! , mie mi se pare o abordare cel putin INCORECTA !
@ADMIN
Cred ca nu ai uitat ca mi-ai mai sters mesaje , la propunerea (presiunea) facuta de cineva care stii tu ce parere are despre tine si acest SITE ! , puteai macar sa-mi ceri o parere in legatura cu stergerea unui subiect deschis de mine (chiar daca parerea mea nu prea conteaza)
Multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi acest mesaj , sper ca nu am folosit cuvinte care sa deranjeze si din aceasta cauza mesajul MEU sa fie STERS (sau sa fiu banat)
Cu respect Victor N.
Nagy Victor- moderator
@victor
imi cer scuze........chiar nu am nimic cu tine.......
tie iti convine cand se cearta oamenii pe forum si se continua cu atacuri personale?
poate ai observat ce discutie interminabila........a fost..........un pic mai lipseau de la injurii
tie iti plac treburile astea?
imi cer scuze........chiar nu am nimic cu tine.......
tie iti convine cand se cearta oamenii pe forum si se continua cu atacuri personale?
poate ai observat ce discutie interminabila........a fost..........un pic mai lipseau de la injurii
tie iti plac treburile astea?
@ Admin
Daca tot a fost deschis topicul cu certuri si polemici....nu inteleg de ce l-ai inchis....de ce nu l-ai inchis cand a inceput sa ma jigneasca acel om de prima data pe mine......sau ce s-a mai asteptat sa loveasca in toti membri???lasa domne sa discute lumea...sa se contreze...sa se certe....doar de aceea se numeste certuri si polemici.Eu nu am mai continuat sa ma contrazic cu acel individ deoarce am vazut ca nu o scot la capat si oricum din punctul lui de vedere doar el are dreptate.Doar eu sunt analfabet si dictator.....sper ca nu m-am facut inteles gresit....!!!!!
Daca tot a fost deschis topicul cu certuri si polemici....nu inteleg de ce l-ai inchis....de ce nu l-ai inchis cand a inceput sa ma jigneasca acel om de prima data pe mine......sau ce s-a mai asteptat sa loveasca in toti membri???lasa domne sa discute lumea...sa se contreze...sa se certe....doar de aceea se numeste certuri si polemici.Eu nu am mai continuat sa ma contrazic cu acel individ deoarce am vazut ca nu o scot la capat si oricum din punctul lui de vedere doar el are dreptate.Doar eu sunt analfabet si dictator.....sper ca nu m-am facut inteles gresit....!!!!!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
@ariann
tie ti-ar fi placut sa continue discutia?
tie ti-ar fi placut sa continue discutia?
Categoric NU!
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
atunci de ce ma iei la rost nu vad unde vrei sa ajungi???
Pagina 4 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Subiecte similare
» Solutii privind imbunatatirea conditiilor de pescuit in Bihor!
» CUPA FORUMULUI PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a
» Inchiderea forumului
» Cupa forumului Pescuitbihor
» CUPA FORUMULUI PESCAR CLUJEAN Editia a I-a 12 iunie 2010
» CUPA FORUMULUI PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a
» Inchiderea forumului
» Cupa forumului Pescuitbihor
» CUPA FORUMULUI PESCAR CLUJEAN Editia a I-a 12 iunie 2010
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 4 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum