Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți

Pagina 4 din 16 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul

In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 4 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Nagy Victor Dum Sept 27, 2009 7:53 pm

unde-i logo' ul ? Shocked scratch
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 4 Empty Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Admin Mier Sept 30, 2009 4:32 pm

Utilizatorul Dan Mihai Soltinschi a fost sters,motivul............cererea personala a acestuia
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Joi Oct 01, 2009 7:22 pm

Am vazut ca au aparut emoticoane! Sunt super! :muscar: :bere: :Captura: :rokerist: :ploaie: :salut: :bici: :beep: :cur: :stresat:

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  bmjean Vin Oct 02, 2009 8:40 am

pescardeclean a scris:Nu stiu ce reprezinta poza din dreapta jos! Poate ar trebui sa fie una mai expresiva! Parerea mea! In rest e super OK!

cum nu ai inteles??? nu-i intoarce spatele...dar ii arata...fundul (sau dosul, daca vreti) Laughing Laughing Laughing
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Vin Oct 02, 2009 6:34 pm

Am inteles ca cativa utilizatori ati avut probleme de incarcare a paginii nu trebuie sa va speriati se mai intampla probabil mai pica serverul.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Admin Vin Oct 02, 2009 9:03 pm

Am aflat si care este problema se inlocuiesc niste servere in maxim 12 ore problema este rezolvata.
Nu va panicati totul este sub control Laughing
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Oct 04, 2009 1:14 pm

Admin a scris:Am aflat si care este problema se inlocuiesc niste servere in maxim 12 ore problema este rezolvata.
Nu va panicati totul este sub control Laughing

Ne cerem scuze de la toti membii site ului pt. aceasta intrerupere Embarassed (poate ca ar trebui sa fim anuntati din timp atunci cind se fac astfel de lucrari) Exclamation

In orice caz e bine ca suntem din nou impreuna Exclamation aplauze aplauze aplauze gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Noi 03, 2009 9:51 pm

@Admin, nu te-ai lasat pana nu ai sters topicul! Da de ce domnule? Da de ce?

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Noi 03, 2009 9:56 pm

pescardeclean a scris:@Admin, nu te-ai lasat pana nu ai sters topicul! Da de ce domnule? Da de ce?

Nu trebuia sters topicul , doar n-am jignit pe nimeni , ne-am distrat si noi putin Exclamation Crying or Very sad
NE-AI LUAT JUCARIA Exclamation NU O SA TE IERTAM PT. ASTA Exclamation Twisted Evil
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Noi 12, 2009 1:14 pm

Din rubrica ''Spinning Club ... '' acest subiect detine recordul la vizitatori , aproape 3700 ! , posibil sa trecem de 4000 de vizitatori pina duminica Shocked

MAI SPUNEA CINEVA CA E UN (citez) '' EXCREMENT DE FORUM '', (imi cer scuze pt. exprimare) atunci de ce suntem atit de '' VIZITATI '' Question scratch

cele mai vizitate subiecte a fost acestea ;

Concurs de poze

Scris de - Admin
234 Raspunsuri
7493

..............................................................

[ Sondaj ]
Cupa forumului Pescuitbihor

Scris de - Admin
371 Raspunsuri
- 5435 - vizitatori -
...............................................................

voblere,lingurite,twistere,etc

Scris de - Harangus Marius
255 Raspunsuri
- 4910 - vizitatori -

ps.

scuze pt. off topic , dar am simtit ca trebuie sa scriu asta Exclamation

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Mar Dec 01, 2009 3:19 pm, editata de 3 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Joi Noi 12, 2009 1:30 pm

probabil un tip obisnuit numai cu excremente Mad
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  Admin Lun Noi 23, 2009 12:21 pm

utilizatorul negrea.petru a fost banat si sters motivul : reclama,spam
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 4 Empty obseratii,critici,imbunatatiri ale forumului

Mesaj  Hanumanfish Lun Noi 23, 2009 12:56 pm

decizie corecta...esti atent imi place..@ADMIN ...
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  DAN-DAN Mar Noi 24, 2009 5:23 pm

Nagy Victor a scris:Din rubrica ''Spinning Club ... '' acest subiect detine recordul la vizitatori , aproape 3700 ! , posibil sa tecem de 4000 de vizitatori pina duminica Shocked

MAI SPUNEA CINEVA CA E UN (citez) '' EXCREMENT DE FORUM '', (imi cer scuze pt. exprimare) atunci de ce suntem atit de '' VIZITATI '' Question scratch

cele mai vizitate subiecte a fost acestea ;

Concurs de poze

Scris de - Admin
234 Raspunsuri
7493

..............................................................

[ Sondaj ]
Cupa forumului Pescuitbihor

Scris de - Admin
371 Raspunsuri
- 5435 - vizitatori -

voblere,lingurite,twistere,etc

Scris de - Harangus Marius
255 Raspunsuri
- 4910 - vizitatori -

ps.

scuze pt. off topic , dar am simtit ca trebuie sa scriu asta Exclamation
....NORMAL CU ATATI VIZITATORI scratch !??!? Pe unde mai gasesti atata informatie despre; pesti,pescuit ,locuri ,pescari si ,,momeli,,din Bihor, totul ,,MOCA,,DOAR cu : UN CLIK Exclamation Question ... gentleman
DAN-DAN
DAN-DAN

Numarul mesajelor : 35
Localizare : oradea
Ocupatia : liber profesionist
Data de inscriere : 23/03/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Noi 24, 2009 5:37 pm

Ceea ce spune dan dan este corect! Unde naiba mai gasesti atatea informatii despre o anumita zona (vezi Bihor) ca si aici? Oricine vine cu o intrebare .... in decurs de 12 ore are cel putin 10 raspunsuri si toate la subiect si in cunostinta de cauza! Pe aceasta cale dati-mi voi sa-l felicit pe Admin pentru initiativa, si pe voi, membrii acestui forum, membri fara de care acest forum nu ar exista! cheers

Ionut Erdeli

Sus In jos

Observatii critici si imbunatatiri ale forumului - Pagina 4 Empty linkuri

Mesaj  szoke szabolcs Lun Noi 30, 2009 11:58 pm

nu este cumva posibil sa nu mai postati linkuri....de youtube de ex(@ razvan 10) si altii....daca suntem interesati de ceva mai putem cauta si noi...este enervant ca vad ca este un post nou, dupa aia deschid si vad numai linkuri.... Exclamation si sa nu abuzati de smilyeuri ca eu nu am nu stiu ce bun calculator si mere mai rau daca sunt 100000 smileyeuri..
szoke szabolcs
szoke szabolcs

Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Mar Dec 01, 2009 8:33 am

jos palaria gentleman
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Mar Dec 01, 2009 8:02 pm

Eu cred ca voi doi ati vorbit! Laughing
@Admin, fa-l moderator!

Ionut Erdeli

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Dec 03, 2009 8:32 am

subiectul discutii despre C&r de la certuri si polemici a fost sters.

@alex24_arn poate tie iti plac discutiile asa deamsculea pe forum si iti promit ca va fii si concursul de stiuca la orice vobler..........

@restu
forumul a fost creat sa aflam ce unde si de ce se mai prinde peste in bihor.....in orice caz nu sa polemizam si sa atacam persoane diverse.....p.s. mai intra si copii pe forum.....

@davidco_m
hanumanfish este singurul om care s-a implicat in forumul asta........si a postat cam atatea poze cat o sa iti faci tu intr-o viata........considera ca pe un ultim avertisment.......din cate am inteles ai si tu blog poate intelegi treburile astea....

Subiectul respectiv se incheie aici..........nu mai raspundeti toate mesajele vor fi sterse......si riscati sa fiti banati....
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Joi Dec 03, 2009 2:21 pm

Pe cine a deranjat acel subiect , poate ca unele mesaje au intrecut putin masura , puteau fi atentionati cei care le- au postat sau sterse postarile respective
Am deschis acel subiect ''discutii despre C&R" pt. ca fenomenul exista si nu-l putem trece cu vederea (se practica in toata lumea )
Noi traim cu impresia ca daca nu discutam despre ceva si incercam sa-l ascundem , atunci acel CEVA NU EXISTA !!!
Gresit , total gresit , imi pare f. rau ca atunci cind nu ne convine ceva , stergem pur si simplu fara sa discutam situatia sau problema aparuta si sa incercam sa o dezbatem public , incepe sa semene cu ''cine nu-i cu noi , e contra noastra''! , mie mi se pare o abordare cel putin INCORECTA !

@ADMIN

Cred ca nu ai uitat ca mi-ai mai sters mesaje , la propunerea (presiunea) facuta de cineva care stii tu ce parere are despre tine si acest SITE ! , puteai macar sa-mi ceri o parere in legatura cu stergerea unui subiect deschis de mine (chiar daca parerea mea nu prea conteaza)

Multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi acest mesaj , sper ca nu am folosit cuvinte care sa deranjeze si din aceasta cauza mesajul MEU sa fie STERS (sau sa fiu banat) Exclamation

Cu respect Victor N. gentleman
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Dec 03, 2009 2:46 pm

@victor
imi cer scuze........chiar nu am nimic cu tine.......
tie iti convine cand se cearta oamenii pe forum si se continua cu atacuri personale?
poate ai observat ce discutie interminabila........a fost..........un pic mai lipseau de la injurii
tie iti plac treburile astea?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Adriann Joi Dec 03, 2009 3:10 pm

@ Admin

Daca tot a fost deschis topicul cu certuri si polemici....nu inteleg de ce l-ai inchis....de ce nu l-ai inchis cand a inceput sa ma jigneasca acel om de prima data pe mine......sau ce s-a mai asteptat sa loveasca in toti membri???lasa domne sa discute lumea...sa se contreze...sa se certe....doar de aceea se numeste certuri si polemici.Eu nu am mai continuat sa ma contrazic cu acel individ deoarce am vazut ca nu o scot la capat si oricum din punctul lui de vedere doar el are dreptate.Doar eu sunt analfabet si dictator.....sper ca nu m-am facut inteles gresit....!!!!!
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Dec 03, 2009 3:29 pm

@ariann
tie ti-ar fi placut sa continue discutia?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Adriann Joi Dec 03, 2009 3:31 pm

Categoric NU!
Adriann
Adriann

Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Dec 03, 2009 3:37 pm

atunci de ce ma iei la rost nu vad unde vrei sa ajungi???
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 16 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum