Observatii critici si imbunatatiri ale forumului
+30
zsolty
Nitu V
Tibi-CPO
yulyan33
Ovi_1919
marius
Tursiops_truncatus
aldea adrian
biban solzos
davidco_m
alex_24ARN
Musti
Ssebastian
Adriann
DAN-DAN
bmjean
Marian
Hanumanfish
Ionut Erdeli
tIbI_iosIA
szoke szabolcs
Cristi Balas (GOGU)
tudor octavian
vasile miclea
Harangus Marius
Nagy Victor
nagy cristian
mihai
rex_hunt
Admin
34 participanți
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 5 din 16
Pagina 5 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Observatii critici si imbunatatiri ale forumului
cand a inceput sa ma jigneasca pe mine nu iai zis nimic....intelegi?
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Localizare : oradea
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
Daca noi nu vrem sa vedem ceva , atunci acel ceva nu exista ?
Viata este numai frumoasa si usoara , raul nu exista numai pt. ca nu vreau sa-l vad ?
Oare putem sa avem toti aceleasi pareri si idei ?
Acum ca sa sters subiectul , crezi ca s-a rezolvat totul ?
Oare CONFUZIA nu e mai mare ACUM ?
Nu astept raspuns la aceste intrebari , va rog , doar sa reflectati asupra lor si dati-va voua insiva raspunsul , obiectiv si inpartial !
Macar cu persoana voastra sa fiti sinceri !
Viata este numai frumoasa si usoara , raul nu exista numai pt. ca nu vreau sa-l vad ?
Oare putem sa avem toti aceleasi pareri si idei ?
Acum ca sa sters subiectul , crezi ca s-a rezolvat totul ?
Oare CONFUZIA nu e mai mare ACUM ?
Nu astept raspuns la aceste intrebari , va rog , doar sa reflectati asupra lor si dati-va voua insiva raspunsul , obiectiv si inpartial !
Macar cu persoana voastra sa fiti sinceri !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
@ariann
eu daca nu ai observat intru foarte rar pe forum am de invatat si una alata.....
nu am sters subiectul de la inceput findca victor a dorit sa continue discutia........de fiecare data cand intra cineva pe forum cu intentie de scandal sunt rugat de mai multe persoane sa il mai las sa vedem ce are de zis....am respectat si parerea asta......ariann daca ai ceva cu mine te rog sa imi spui....
@restu
vreau sa stiti un lucru forumu asta nu este al meu.......este a pescarilor bihoreni.......poate ma vedeti in plus aici.....daca vreti sa dispar va rog sa imi spuneti....
eu daca nu ai observat intru foarte rar pe forum am de invatat si una alata.....
nu am sters subiectul de la inceput findca victor a dorit sa continue discutia........de fiecare data cand intra cineva pe forum cu intentie de scandal sunt rugat de mai multe persoane sa il mai las sa vedem ce are de zis....am respectat si parerea asta......ariann daca ai ceva cu mine te rog sa imi spui....
@restu
vreau sa stiti un lucru forumu asta nu este al meu.......este a pescarilor bihoreni.......poate ma vedeti in plus aici.....daca vreti sa dispar va rog sa imi spuneti....
nu am eu nimic cu tine....doar ca asa mi se parea corect!
Admin a scris:
@restu
TE STIAM UN LUPTATOR !, ce s-a intimplat ?
De ce consideri ca cineva are ceva cu tine personal , eu am pus doar citeva intrebari la care nici macar nu astept un raspuns
In legatura cu stersul mesajelor si cu banatul , parerea mea am facut-o cunoscuta de mai multe ori , consider ca la aceste metode trebuie sa se ajunga doar atunci cind nu mai sint alte solutii (discutii , dialogari , polemici in limitele BUNULUI SIMT)
Tu ca Administrator si noi ca Moderatori avem obligatia sa fim cit mai impartiali , cit mai obiectivi si nu in ultimul rind sa fim un exemplu al bunelor maniere pt. ceilalti membri !, sau nu am inteles eu bine care este rolul meu aici ?
Nagy Victor- moderator
@Admin...(Alin) sint si alte metode de a opri o discutie..de exemplu avertizarea...iar daca nici dupa avertizare acele persoane nu inceteaza se pot bana pe 2-3 zile...si iti spun eu ca se linistesc....eu asa procedam...imi pare rau ca nu am apucat sa citesc acele rinduri...mi-ar fi placut...admin..te iubim( nu asa cum cred ca ai vrea tu dar te iubim in felul nostru cum ne iubim unul pe altul cei dintre noi)..nimeni nu a zis ca nu te mai vrem...cind nu osa te mai vrem vei stii...te vor suna ai tai ca cineva ti-a spart geamul la camera ta...si alte cele , dupa care vine puciul de pe forum...propun ca aceste postari sa fie mutate la polemici....nu vad legatura cu imbunatatirea forumului...OFFTOPIC....
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
@Ssebastian, eu nu stiu de ce zici tu ca il iubim pe dictatorul acesta! Poate tii minte cand ziceam ca vreau sa-l deportez in Siberia; ei bine, m-am razgandit! Acuma daca tot e plecat, poate ca ar fi suficient sa-l exilam pe varful Omu sau Munteanu!
Sincer as deschide un topic cu unde sa-l exilam pe Admin in care sa fie inclus si un sondaj cu doua optiuni: Omu sau Munteanu! Dar nu voi face asta, fiindca ma tem sa nu fiu banat!
Gluma, in cazul in care nu sunt destule emoticoane!
Sincer as deschide un topic cu unde sa-l exilam pe Admin in care sa fie inclus si un sondaj cu doua optiuni: Omu sau Munteanu! Dar nu voi face asta, fiindca ma tem sa nu fiu banat!
Gluma, in cazul in care nu sunt destule emoticoane!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
@pescardeclean.... este virful OMUL SI MOLDOVEANU... geografia ai facut-o cu femeia de servici?...tanti Marie?...odata ce am zis Siberia aia ramine...CLAR!!!! acolo macar sta ca sint somoni....pe virful omului sau a moldoveanului ce este ?...cel mult un canal urinar...
Sigur nu ii Munteanu? ba ce rau is! L-as fi trimis cu pe un varf care nici macar nu exista, si apropo, geografie am facut cu ...... doamna Marie!ssebastian a scris:@pescardeclean.... este virful OMUL SI MOLDOVEANU... geografia ai facut-o cu femeia de servici?...tanti Marie?...odata ce am zis Siberia aia ramine...CLAR!!!! acolo macar sta ca sint somoni....pe virful omului sau a moldoveanului ce este ?...cel mult un canal urinar...
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
As dori sa pun o intrebare legata de functionarea forumului. Poate Admin ma va putea lamuri.
De ce continui sa primesc e-mailuri care ma anunta despre postari noi pe diverse topicuri, cand eu mi-am debifat din profil optiunea "Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite" si am sters tot din lista de subiecte monitorizate? Am pastrat doar optiunea "Anunta-ma cand primesc Mesaje Private noi".
Se poate face ceva cu privire la asta?
De ce continui sa primesc e-mailuri care ma anunta despre postari noi pe diverse topicuri, cand eu mi-am debifat din profil optiunea "Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite" si am sters tot din lista de subiecte monitorizate? Am pastrat doar optiunea "Anunta-ma cand primesc Mesaje Private noi".
Musti- Numarul mesajelor : 279
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer
...aceeasi problema o am si eu....sintem monitorizati prin satelit.... cineva sta cu geana pe noi....Musti a scris:As dori sa pun o intrebare legata de functionarea forumului. Poate Admin ma va putea lamuri.
utilizatorul _sanya a fost banat la cererea dumnealui...rog admin sa-l stearga din baza de date....el va putea revenii oricind pe forum pt ca a fost decia sa sa fie scos, NU A FOST DAT AFARA!!!!!
Ultima editare efectuata de catre ssebastian in Mar Dec 08, 2009 6:18 pm, editata de 1 ori
A specificat motivul !?
Nagy Victor- moderator
...aparent fara motiv...as vrea dumnealui...Nagy Victor a scris:A specificat motivul !?
@ssebastian
ca sa il poti elimina din baza de date.......inainte sa il banezi trebuie sa ii stergi toate mesajele......
p.s. eu sincer nu mai imi vad capul de treaba.......vreau sa stiu daca ma pot baza pe tine si pe victor sa mai faceti curat pe aici?
ca sa il poti elimina din baza de date.......inainte sa il banezi trebuie sa ii stergi toate mesajele......
p.s. eu sincer nu mai imi vad capul de treaba.......vreau sa stiu daca ma pot baza pe tine si pe victor sa mai faceti curat pe aici?
Eu daca eram in locul tau Sebastien nu il banam.Nu cred ca e o solutie.Omul a fost nervos.Au fost vorbe spuse la nervi.Mie Sanya mi s-a parut destul de ok.S-a c-am grabit!Oricum e optiunea lui daca mai intra pe site.Si poate sa intre sub alt nume sau ca si vizitator.UN MP cred ca era mai indicat.Sper ca nu am suparat pe nimeni!Tin la unitate si intelegere!Atata tot!Fazele astea cu banarile...nu ma prea incanta!!!!
...omul a postat si pe mp ca vrea sa iasa...asta este....poate revenii oricind inapoi pe forum...nu a fost eliminat...nici mie ..dar asa tii sub control revoltele grevele....etcAriann a scris:Eu daca eram in locul tau Sebastien nu il banam.Nu cred ca e o solutie.Omul a fost nervos.Au fost vorbe spuse la nervi.Mie Sanya mi s-a parut destul de ok.S-a c-am grabit!Oricum e optiunea lui daca mai intra pe site.Si poate sa intre sub alt nume sau ca si vizitator.UN MP cred ca era mai indicat.Sper ca nu am suparat pe nimeni!Tin la unitate si intelegere!Atata tot!Fazele astea cu banarile...nu ma prea incanta!!!!
Ariann a scris:Eu daca eram in locul tau Sebastien nu il banam.Nu cred ca e o solutie.Omul a fost nervos.Au fost vorbe spuse la nervi.Mie Sanya mi s-a parut destul de ok.S-a c-am grabit!Oricum e optiunea lui daca mai intra pe site.Si poate sa intre sub alt nume sau ca si vizitator.UN MP cred ca era mai indicat.Sper ca nu am suparat pe nimeni!Tin la unitate si intelegere!Atata tot!Fazele astea cu banarile...nu ma prea incanta!!!!
si eu sunt de aceeas parere , nici mesajele lui nu ar trebui sterse , el ne -a descris cum suntem vazuti , '' nu trebuie ucis mesagerul '', noi stim ce parere au unii despre noi !
Nagy Victor- moderator
...tirziu....deja au fost sterse la cererea lui admin....asta este...las ca revine el inapoi...sau trece dincolo la...Nagy Victor a scris:Ariann a scris:Eu daca eram in locul tau Sebastien nu il banam.Nu cred ca e o solutie.Omul a fost nervos.Au fost vorbe spuse la nervi.Mie Sanya mi s-a parut destul de ok.S-a c-am grabit!Oricum e optiunea lui daca mai intra pe site.Si poate sa intre sub alt nume sau ca si vizitator.UN MP cred ca era mai indicat.Sper ca nu am suparat pe nimeni!Tin la unitate si intelegere!Atata tot!Fazele astea cu banarile...nu ma prea incanta!!!!
si eu sunt de aceeas parere , nici mesajele lui nu ar trebui sterse , el ne -a descris cum suntem vazuti , '' nu trebuie ucis mesagerul '', noi stim ce parere au unii despre noi !
toata lumea ,,oscileaza''
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
alex_24ARN a scris:toata lumea ,,oscileaza''
e la moda , vezi politica
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
Incepe sa plece lumea de pe forum !!!! Oare de ce ???
Ma solidarizez si eu cu ei sa nu mai postez o vreme!!!
Va spun eu de ce :este greu sa vaslesti impotriva cursului de apa!!! ai nevoie de motor ..cu cat mai puternic cu atat mai bine!
Si acum am sa-ti spun unde am fost din ianuarie de nu am intrat pe forum:prima data am fost foarte entuziasmat de acest forum ..mi se pare ca am intrat de pe bihon pe el dar incetut m-am lasat de el .Am intrat din nou pentru ca am primit pe mail o notificare ca am un mesaj privat si am dat o tura pe forum .Nervos fiind ca nu mai sunt pesti aproape de fel pe cris in zona de munte ,apele pline de pescari la stationar si legile de kkt am atacat prea dur pe cei care au postat poze cu pastravi morti!Au inceput criticile si cum sunt o persoana care nu cedeaza asa usor am raspuns la provocari! din pacate l-am jignit putin pe ariann desi el nu a citit ca nu m-am adresat lui.Apoi a inceput prietenu hanumanfish sa posteze in contradictoriu cu ideile pe care stiam eu ca le are ( de ce nu stiu) si a fost doar un pas pana la amenintari si injuraturi 'ca-ntre priteni' prin pm si diversiuni de tot felul dupa care a venit si dezvaluirea senzationala a pm-ului care nu ma invinovatea defel.Am vazut ca sunt si pescari corecti(moral vorbind) pe acest forum de aceea am sa mai intru din cand in cand.Din aceasta experienta am reusit sa pierd un prieten pentru totdeauna dar macar raman postarile mele(daca nu se sterg si acelea) care vor putea fi citite de catre viitorii membri ai forumului.Un om corect si cu putina minta (nu trebuie foarte multa ) va vedea ca am avut dreptate in tot ceea ce am scris si poate 10% din membrii forumului vor incepe sa elibereze speciile rare si vor face mai putina risipa.O sa-mi continui munca pe blog poate cu mai multa energie decat pana acum.Macar peste 20 de ani cand merg la pescuit cu baietelul meu sa pot pescui in liniste fara nervi ,manele si peturi pe marginea apelor...si poate nu o sa mai bat 10 km pe zi dupa pesti,vreau sa ne putem bucura de natura si peste 20 de ani ,iar daca el va dori sa manance cate un peste o sa mai retin cate unul dar in mod sigur il voi educa si pe el in spiritul C&R
Hanumanfish @ nu am vrut nici o clipa sa-ti iau locul sau sa te fac da cacao in fata membrilor(asta judeca ei singuri daca ne-am facut careva ) sau nu stiu de ce crezi tu ca am intrat eu pe forum ca sa-ti stric tie planurile!! eu te cunosc destul de bine poate si tu pe mine dar ma indoiesc -sa fii sanatos -dar gandeste-te la copii tai ca nu vor avea pesti daca indemni lumea sa manance cat permite legea
@moderatori multumesc pentru rabdare si ca un sfat ''JOS CENZURA''-Adevrul iese intotdeauna la iveala..este chestiune de timp
@membrii -fiti corecti cu voi insiva si va rog sa va ganditi si la restul pescarilor si cei care vor dori sa se bucure ca si voi de emotiile unui drill cu un peste mare si puternic,care vor dori sa faca si ei o poza cu un peste frumos in natura
'' CAND IUBIREA DE OAMENI SI NATURA VA INVINGE IUBIREA DE BANI SI PUTERE VA FI PACE'' ZICEA UN MARE PRESEDINTE CARE A SFARSIT ASASINAT
''Invingeti teama si vei depasi orice obstacol'' este mai bine decat ''cine nu este cu noi este impotriva noastra''
Ma solidarizez si eu cu ei sa nu mai postez o vreme!!!
Va spun eu de ce :este greu sa vaslesti impotriva cursului de apa!!! ai nevoie de motor ..cu cat mai puternic cu atat mai bine!
Si acum am sa-ti spun unde am fost din ianuarie de nu am intrat pe forum:prima data am fost foarte entuziasmat de acest forum ..mi se pare ca am intrat de pe bihon pe el dar incetut m-am lasat de el .Am intrat din nou pentru ca am primit pe mail o notificare ca am un mesaj privat si am dat o tura pe forum .Nervos fiind ca nu mai sunt pesti aproape de fel pe cris in zona de munte ,apele pline de pescari la stationar si legile de kkt am atacat prea dur pe cei care au postat poze cu pastravi morti!Au inceput criticile si cum sunt o persoana care nu cedeaza asa usor am raspuns la provocari! din pacate l-am jignit putin pe ariann desi el nu a citit ca nu m-am adresat lui.Apoi a inceput prietenu hanumanfish sa posteze in contradictoriu cu ideile pe care stiam eu ca le are ( de ce nu stiu) si a fost doar un pas pana la amenintari si injuraturi 'ca-ntre priteni' prin pm si diversiuni de tot felul dupa care a venit si dezvaluirea senzationala a pm-ului care nu ma invinovatea defel.Am vazut ca sunt si pescari corecti(moral vorbind) pe acest forum de aceea am sa mai intru din cand in cand.Din aceasta experienta am reusit sa pierd un prieten pentru totdeauna dar macar raman postarile mele(daca nu se sterg si acelea) care vor putea fi citite de catre viitorii membri ai forumului.Un om corect si cu putina minta (nu trebuie foarte multa ) va vedea ca am avut dreptate in tot ceea ce am scris si poate 10% din membrii forumului vor incepe sa elibereze speciile rare si vor face mai putina risipa.O sa-mi continui munca pe blog poate cu mai multa energie decat pana acum.Macar peste 20 de ani cand merg la pescuit cu baietelul meu sa pot pescui in liniste fara nervi ,manele si peturi pe marginea apelor...si poate nu o sa mai bat 10 km pe zi dupa pesti,vreau sa ne putem bucura de natura si peste 20 de ani ,iar daca el va dori sa manance cate un peste o sa mai retin cate unul dar in mod sigur il voi educa si pe el in spiritul C&R
Hanumanfish @ nu am vrut nici o clipa sa-ti iau locul sau sa te fac da cacao in fata membrilor(asta judeca ei singuri daca ne-am facut careva ) sau nu stiu de ce crezi tu ca am intrat eu pe forum ca sa-ti stric tie planurile!! eu te cunosc destul de bine poate si tu pe mine dar ma indoiesc -sa fii sanatos -dar gandeste-te la copii tai ca nu vor avea pesti daca indemni lumea sa manance cat permite legea
@moderatori multumesc pentru rabdare si ca un sfat ''JOS CENZURA''-Adevrul iese intotdeauna la iveala..este chestiune de timp
@membrii -fiti corecti cu voi insiva si va rog sa va ganditi si la restul pescarilor si cei care vor dori sa se bucure ca si voi de emotiile unui drill cu un peste mare si puternic,care vor dori sa faca si ei o poza cu un peste frumos in natura
'' CAND IUBIREA DE OAMENI SI NATURA VA INVINGE IUBIREA DE BANI SI PUTERE VA FI PACE'' ZICEA UN MARE PRESEDINTE CARE A SFARSIT ASASINAT
''Invingeti teama si vei depasi orice obstacol'' este mai bine decat ''cine nu este cu noi este impotriva noastra''
bine ca recunosti ca nu ai procedat corect.ce sa mai zic?raman mut ca vad ca atata lumea iese,se retrage,nu stiu ce sa mai inteleg.eu nu ma retrag.eu am sa continui sa postez,nu cred ca asta e solutia sa ne retragem.Dar respect decizia unanima a fiecaruia.Unele chestii au ajuns prea departe.Jigniri,atacuri la persoana,etc.Draku mai stie ce sa creada!?!?!?!?Arn cand te prind te arunc in balta de la Santimreu!!!! (am glumit)
nu pot sa cred!!!,,oscilezi,,ai zis ca nu vei iesi de pe forum orice se va intampla!!!sincer postarile tale dau de gandit!!!!asa e!!!nici mie si nici la altul nu ii place sa mearga sa auda manele pe malul apei....si mie si la altul i-ar place sa aiba un dril cu un peste frumos......
alex_24ARN- Numarul mesajelor : 958
Varsta : 41
Localizare : Oradea/Bihor/România/Europa
Ocupatia : pescar hoinar............................(mai mult hoinar decat pescar)
Data de inscriere : 25/08/2009
Pagina 5 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Subiecte similare
» Solutii privind imbunatatirea conditiilor de pescuit in Bihor!
» CUPA FORUMULUI PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a
» Inchiderea forumului
» Cupa forumului Pescuitbihor
» CUPA FORUMULUI PESCAR CLUJEAN Editia a I-a 12 iunie 2010
» CUPA FORUMULUI PESCUIT BIHOR EDITIA a-II-a
» Inchiderea forumului
» Cupa forumului Pescuitbihor
» CUPA FORUMULUI PESCAR CLUJEAN Editia a I-a 12 iunie 2010
Pescuitbihor :: Generale :: Off topic
Pagina 5 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum