lac pe stanga intre Les si Miersig
+4
Ssebastian
Ionut Erdeli
yulyan33
Cacuci
8 participanți
Pagina 1 din 1
lac pe stanga intre Les si Miersig
Exista un lac mai mic privat pe partea stanga a drumului Les-Miersig, chiar in dreptul iesirii de pe sosea spre lacul Gepiu. A pescuit cineva pe el? Ce regim are? Ce taxa? Ce pesti? Am vazut ca are amenajate niste standuri acoperite.
Cacuci- Numarul mesajelor : 12
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer telecomunicatii
Data de inscriere : 22/07/2009
Re: lac pe stanga intre Les si Miersig
stiu lacul, ii cunosc si pe administratori. conditiile sunt urmatoarele: taxa este de 30 ron/12 ore. Caras cat prinzi poti sa duci, crap nu stiu. Ti se pun la dispozitie lemne pentru gratar, gratar, balta este forte curata. In prohibitie merita sa mergi macar pentru un gratar si liniste. Se prinde caras la 3-400 gr foarte bine. Am vazut prinzanduse si crap
yulyan33- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 49
Localizare : oradea
Ocupatia : vanzari
Data de inscriere : 05/10/2009
Am inteles ca in vara aceasta a fost plin de iarba! Acuma probabil ca s-a lasat!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
..despre gepiu este vb?...sau gepiu este pe dreapta?pescardeclean a scris:Am inteles ca in vara aceasta a fost plin de iarba! Acuma probabil ca s-a lasat!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
Nu despre gepiu e vb, e o baltuta privata cu crap destul de mult.
marius- Numarul mesajelor : 478
Varsta : 43
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 22/01/2009
acum stiu care este...am citit si prima postare si acum stiu care....dar este f mica!!!
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
balta e pe stanga chiar langa ferme,am vazut crapi si amuri mari prinsi acolo dar din cate stiu eu nu ai voie sa duci nici unul
cristi- Numarul mesajelor : 67
Varsta : 39
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/11/2009
Am fost in vara asta pe lac in sondaj.
Cum se intra dinspre sosea, se ajunge pe malul stang al lacului. Acolo, pe partea cu stufarisul erau concentrati majoritatea pescarilor (vreo 5 in total). Eu , impreuna cu colegul meu am trecut pe malul drept. Insa stupoare, apa era foarte mica. La aproximativ 5 metri de mal era de 30 cm. Capturi: exclusiv somn pitic, atat la pluta cat si la fund. Unele exemplare de somn pitic au fost mai marisoare. Nici urma de caras, sau alte ciprinide. Am incercat momeli pe rand, viermisori, rama, salam, pufarin rosu. Concluzia: ca capitolul pescuit nota 4. La capitolul peisaj, nota 8. Exista pontoane, gratar la standuri. Daca vrei sa intri cu masina pana la locul de pescuit mai platesti 10 lei. Daca nu, ai posibilitatea sa o lasi la intrare. Cand am fost noi a fost o vreme caniculara. E posibil ca de aia sa nu fi miscat pestii, insa ni s-a parut o balta destul de saraca piscicol.
Cum se intra dinspre sosea, se ajunge pe malul stang al lacului. Acolo, pe partea cu stufarisul erau concentrati majoritatea pescarilor (vreo 5 in total). Eu , impreuna cu colegul meu am trecut pe malul drept. Insa stupoare, apa era foarte mica. La aproximativ 5 metri de mal era de 30 cm. Capturi: exclusiv somn pitic, atat la pluta cat si la fund. Unele exemplare de somn pitic au fost mai marisoare. Nici urma de caras, sau alte ciprinide. Am incercat momeli pe rand, viermisori, rama, salam, pufarin rosu. Concluzia: ca capitolul pescuit nota 4. La capitolul peisaj, nota 8. Exista pontoane, gratar la standuri. Daca vrei sa intri cu masina pana la locul de pescuit mai platesti 10 lei. Daca nu, ai posibilitatea sa o lasi la intrare. Cand am fost noi a fost o vreme caniculara. E posibil ca de aia sa nu fi miscat pestii, insa ni s-a parut o balta destul de saraca piscicol.
Cacuci- Numarul mesajelor : 12
Localizare : Oradea
Ocupatia : inginer telecomunicatii
Data de inscriere : 22/07/2009
A fost cineva pe balta asta? M-ar interesa daca se prinde caras si somn pitic si la ce monturi si momeli. Mersi
Eu am fost intr-o zi pe acolo ,intreband un pescar de acolo imi spune :" Pai somn pitic este da din alea mari la juma de chil " Caras de toata frumusetea si la kg !!! Am vazut 4 carasi asa la 600 gr si un somn pitic de 300 gr aproximativ,le avea in juvelnic.Am stat acolo 2o min a mai prins unul frumos caras auriu ...nu pestisorul de aur .E faina balta chiar mi-a placut ! Cred ca tipul era din zona ceva prieten cu seful de acolo .El nu plateste spunea.Mi se pare corect ,nici eu nu asi cere bani de prieteni .
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
Ok, mersi de informatie! O sa incerc sa vad ce si cum pe acolo!
Salutari, taxa este de 30 de lei, in care intra 4 Kg de crap, si tot carasul si somnul pitic prins!
balta intre les si miersig
cand am fost eu de vreo 1 luna am luat caras frumos la pluta la vierme!
Cred ca inca pestele mic (carasu si somnu pitic) nu a devenit imun la nada.
Eu am prins numai dupa ce am momit!
Depinde si de zile!
balta e foarte ok!
taxa era de 30 ron si crapul / amurul se platea la 13-14 ron kg.
Fir intins!
Cred ca inca pestele mic (carasu si somnu pitic) nu a devenit imun la nada.
Eu am prins numai dupa ce am momit!
Depinde si de zile!
balta e foarte ok!
taxa era de 30 ron si crapul / amurul se platea la 13-14 ron kg.
Fir intins!
catalin17- Numarul mesajelor : 64
Ocupatia : student
Data de inscriere : 20/03/2010
S-a luat caras marisor si somn pitic in prostie, peste este pe balta, dar am impresia ca crapul nu ajunge sa manance din cauza astora micuti! Oricum, deocamdata fiind prohibitie, e OK balta!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum