crisul repede
+44
Catalin
colaps
mausica
laurentiu
razvan10
CosmYn
paul15
Marian
MeHigh
alex_24ARN
marius
sztufi
davidco_m
mariusw
Tibi-CPO
Adriann
Cornel
waggling carp
Jean Scurtu
Ionut Erdeli
szoke szabolcs
kinderash_82
ionut
zsolty
tIbI_iosIA
bmjean
beniamin
Harangus Marius
szabi1
Ssebastian
Hanumanfish
MIHNEA FLORIN
nagy cristian
RaduDan
vasile miclea
Cristi Balas (GOGU)
Nagy Victor
Chelu
florin s
sebastianu
george or
Admin
loci70
mihai
48 participanți
Pagina 6 din 13
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: crisul repede
sa va arat si io ceva...
waggling carp- Numarul mesajelor : 74
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar:)
Data de inscriere : 12/06/2009
1 Decembrie ....
EU
ARIANN
RAZVAN10 si dl. KAJTOR
MIKI
.... cu prietenii
EU
ARIANN
RAZVAN10 si dl. KAJTOR
MIKI
.... cu prietenii
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
acuma seara cam pe la ora 19 am fost pina pe cris si era mai mic nivelul crisului cu cel putin 1,5m!!!!!!
erau vreo 3 pontoane pe uscat!!!!!!!
si curgea fff tare.nu stiu ce fac cei de la barajul din iosia dar pur si simplu isi bat joc de crisul repede!!!!
si ne miram ca de ce nu mai avem peste in cris!!!!!
ff trist ce se intampla
imi pare rau ca nu am reusit sa fac niste poze din cauza intunericului si a cetii!!
si curgea fff tare.nu stiu ce fac cei de la barajul din iosia dar pur si simplu isi bat joc de crisul repede!!!!
ff trist ce se intampla
imi pare rau ca nu am reusit sa fac niste poze din cauza intunericului si a cetii!!
...asta am mai patit-o eu acum 2 ani...eram la lingura pe partea iosia vis-avis de unde era cindva draglina...si a inceput sa scada apa vazind cu ochii ...parca cineva a scos dopul la cris......puteai trece pe coltul insulei, nu mai era apa...iar dupa 10 minute a crescut nivelul la normal doar in 2-3 minute...2 zile nu am mai avut kapas..si nu numai eu...plus ca daca se depun icre acestea ramin la aer si este destul ca sa se distruga...acum nu-- cazul dar pe viitor cind depune pestele icre la mal si mai repeta astia figura...zsolty a scris:acuma seara cam pe la ora 19 am fost pina pe cris si era mai mic nivelul crisului cu cel putin 1,5m!!!!!!
ff trist ce se intampla
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
CRISUL REPEDE
Aseara am fost sunat de *zsolty* m-am deplasat repede pana la podul decebal si ne-am dus pana la pontoane ,intradevar nivelul a fost foarte scazut ,la jumatate de ora apa incet a revenit la nivel,mi-am sunat sefu cpo. a sunat si el la cei de la ape* ! poate acesta a fost motivul care s-a revenit la normal*
va scriu asa ca fapt divers ca acel om* de la barajul iosia ! face asta saptamanal ca sa poata si el prinde peste cu plasa (ridicatoare) nu putem intra la el acolo fiind zona* cu regim special !accesul interzis ! acolo se braconeaza cu ridicatorul de 20 ani !!! mai are inca 3 amici din iosia! plasele sunt acolo pestii sunt dusi cu masina din incinta zonei zoster * cine este acel om? cel care dirijeaza barajul !!! sa-i fac o filmare cu o camera speciala care vede noaptea ? ar fi o varianta !
va scriu asa ca fapt divers ca acel om* de la barajul iosia ! face asta saptamanal ca sa poata si el prinde peste cu plasa (ridicatoare) nu putem intra la el acolo fiind zona* cu regim special !accesul interzis ! acolo se braconeaza cu ridicatorul de 20 ani !!! mai are inca 3 amici din iosia! plasele sunt acolo pestii sunt dusi cu masina din incinta zonei zoster * cine este acel om? cel care dirijeaza barajul !!! sa-i fac o filmare cu o camera speciala care vede noaptea ? ar fi o varianta !
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
@hanuman...varianta B, ar fi aceea sa se anunte politia sau politia comunitara care au acces la acea "ZONA ZOSTER"...impreuna cu organele competente (politia) a-ti putea face treaba, si a-m pune punct acelor 20 de ani de plasuit...deci se poate ...incercati...
asta din iosia care e la baraje isi bate joc de pescari pur si simplu ... toata vara crisul scadea crestea si tot asa nu puteai pescui normal sa zic asa .... nu stiu cinei ala dar daca aflu iti zic .. sau macar cum arat ... ca nu pre se plimba pe partea asta ... nare curajul ... iar cu plasa nu i-am vazut ...dar iti zic metoda cum fac ei vara....dau drumu la apa tare sa urce pestele mare si dintro data opreste baraju ... si raman intre cuburi si pietre mreene mari scobari .... si 2 merg jos si culeg pestii se duc sus ...si iar da drumu la apa cum nu sar fii intamplat nimica ! asa fac ei ...
tIbI_iosIA- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 33
Localizare : Oradea
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 09/02/2009
din ce vad aveti si caras la greu pe Cris. f fain. la noi era mai demult dar in jos de Lugoj la 10 km, dar a plecat si de acolo...
oricum apa curge mai incet fata de Timiş.
superbe pozele cu locurile din oras !
vara folositi numai arpacas ca momeala ?
Cornel- Numarul mesajelor : 38
Localizare : Lugoj
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/01/2010
E foarte frumos crisul repede doar ca pe unele zone e neingrijit.Se pescuieste si cu viermi,rame,bombe mamaliga.Sunt multe specii de pesti pe cris si nu stii niciodata ce intra.Cornel a scris:din ce vad aveti si caras la greu pe Cris. f fain. la noi era mai demult dar in jos de Lugoj la 10 km, dar a plecat si de acolo...
Adriann- Numarul mesajelor : 736
Varsta : 40
Ocupatia : f ocupat
Data de inscriere : 28/08/2009
da o fost candva mult caras in cris acuma putin ... anu trecut ff putin caras am prins .. in schimb in 2008 am prins fff mult .... nu stiu unde au disparut ....
@Tibi_iosia Vreau sa iti spun ca pe zona podului de pontoane inainte sa ajungi la pod este platoul ala mare unde poti pescui destul de bine.Anu trecut dupa ce s-a iesit din prohibitie,s-a prins caras la greu.ENORM de mult.Stiu ca avea un pescar 3 lansete,pescuia la fund cu bomba dar nu facea fata la ele asa bine prindea.Eu zic ca mai este caras doar ca sa stii sa il gasesti si pe el.SI zona de care vorbesc nu cred ca nu ar fii si niste crapalai ca doamne ce sarituri frumoase am vazut acolo.Asa ca ....incearca anu asta si povestim!tIbI_iosIA a scris:da o fost candva mult caras in cris acuma putin ... anu trecut ff putin caras am prins .. in schimb in 2008 am prins fff mult .... nu stiu unde au disparut ....
tIbI_iosIA a scris:da o fost candva mult caras in cris acuma putin ... anu trecut ff putin caras am prins .. in schimb in 2008 am prins fff mult .... nu stiu unde au disparut ....
Asta se datoreaza faptului ca nu se mai populeaza , inca acum 2 ani A.J.V.P.S. Bihor a populat Crisul cu cantitati destul de mari cu crap si caras (daca tot scoti si nu mai pui nimic in loc , la un mont dat nici Dumnezeu nu mai poate scoate nimic)
Asa se intimpla cind ceva are mai multi stapini (daca e al tuturor , e al nimanui)
Pun si eu o INTREBARE RETORICA ;
din toti banii pe care i-a adunat A.N.P.A. , din permisele cu 30 ron , cit s-a investit in populari , amenajari si paza apelor publice
nu astept un raspus , pt. simplul fapt , NIMENI NU STIE UNDE S-AU DUS ACESTI BANI (celputin nimeni nu vorbeste OFICIAL despre ei)
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
...in 2009 nu a mers mai nimica pe cris...poate 2010 ne va arata ce poate crisul oferi pescarilor..sper astatIbI_iosIA a scris:da o fost candva mult caras in cris acuma putin ... anu trecut ff putin caras am prins .. in schimb in 2008 am prins fff mult .... nu stiu unde au disparut ....
si eu sper ca foarte slab a mersssebastian a scris:...in 2009 nu a mers mai nimica pe cris...poate 2010 ne va arata ce poate crisul oferi pescarilor..sper astatIbI_iosIA a scris:da o fost candva mult caras in cris acuma putin ... anu trecut ff putin caras am prins .. in schimb in 2008 am prins fff mult .... nu stiu unde au disparut ....
tIbI_iosIA a scris:si eu sper ca foarte slab a mersssebastian a scris:...in 2009 nu a mers mai nimica pe cris...poate 2010 ne va arata ce poate crisul oferi pescarilor..sper astatIbI_iosIA a scris:da o fost candva mult caras in cris acuma putin ... anu trecut ff putin caras am prins .. in schimb in 2008 am prins fff mult .... nu stiu unde au disparut ....
crisul repede
În Ungaria,la vreo 1,5km de graniţă,pe Criş este un baraj ca acela din centru,atât că are 3 trepte;primăvara, dacă apa este destul de mare, pot fi văzuţi peştii urcând către Cheresig.Este un spectacol fascinant şi în acelaşi timp liniştitor:mai sunt peşti în apă şi ne vizitează şi pe noi.Trebuie să ştiţi că desele schimbări ale debitului ne omoară nouă distracţia şi concurenţa acerbă;cu mare indulgenţă,suntem cel puţin 3500 de pescari pe 40km de apă,din care jumătate,dacă nu mai mulţi,ştiu un singur lucru:tot ce ia cârligul în gură trebuie să ajungă în tigaie.Noi pescuim aici ca şi cum tot anul ar fi un concurs,care de fapt are doar o mică pauză în prohibiţie.În schimb am învăţat să pescuim la orice,oricând şi cu orice,deci suntem cei mai buni.Sau nu!?!
Tibi-CPO- Numarul mesajelor : 351
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010
ar trebui sa va informeze de fiecare procent din banii platiti pe permisul de pescuit ce destinatie are ! macar la noi asa se face ! dar NU AJVPS-ul ci asociatia noua -> BANATUL ! si astfel au rezultat cate 2-3 populari pe an ! dar nu se mai baga peste in Timis. s-a bagat intr-un an crap si a 2 zi erau pe ei sa-i prinda ca umblau la suprafata sau pe langa maluri
asa ca se baga numai pe balta dar in prohibitie si iarna !
Cornel- Numarul mesajelor : 38
Localizare : Lugoj
Ocupatia : pescar
Data de inscriere : 28/01/2010
Ceea ce scrii aici Cornel e ceva de vis,c-am aceeasi parere o am si eu.Populari pe timp de iarna si oriunde asa se face,am vazut baltile private care isi fac popularile.Asa pestele are timp sa se acomodeze cu balta si sa se retraga in larg.La noi se populeaza in primavara si in maxim o luna se scoate tot afara.Cornel a scris:ar trebui sa va informeze de fiecare procent din banii platiti pe permisul de pescuit ce destinatie are ! macar la noi asa se face ! dar NU AJVPS-ul ci asociatia noua -> BANATUL ! si astfel au rezultat cate 2-3 populari pe an ! dar nu se mai baga peste in Timis. s-a bagat intr-un an crap si a 2 zi erau pe ei sa-i prinda ca umblau la suprafata sau pe langa maluri
discutia despre taxa de prohibitie continua AICI
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Vorbea cineva de caraşii de pe Criş;noi am populat cu acest soi şi acum am remuşcări,deoarece se pare că am făcut o mare greşală.Peştele este originar din China şi se pare că prezenţa lui în apele noastre periclitează supravieţuirea speciilor autohtone.Se pare că ungurii şi-au dat seama de treaba asta,pentru că de anul ăsta,pe Crişuri,nu este permisă eliberarea(aruncarea înapoi) carasului,somnului pitic şi a soretelui.Totuşi dorm liniştit,la noi oricum nu-l aruncă înapoi nimeni.
Tibi-CPO- Numarul mesajelor : 351
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010
Tibi-CPO a scris:Vorbea cineva de caraşii de pe Criş;noi am populat cu acest soi şi acum am remuşcări,deoarece se pare că am făcut o mare greşală.Peştele este originar din China şi se pare că prezenţa lui în apele noastre periclitează supravieţuirea speciilor autohtone.Se pare că ungurii şi-au dat seama de treaba asta,pentru că de anul ăsta,pe Crişuri,nu este permisă eliberarea(aruncarea înapoi) carasului,somnului pitic şi a soretelui.Totuşi dorm liniştit,la noi oricum nu-l aruncă înapoi nimeni.
EXACT ACUM UN AM ZIS CA CARASUL ESTE ORIGINAR DIN CHINA SI ATI RAS DE MINE..
szoke szabolcs- Numarul mesajelor : 246
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Crisul Repede 16.04.2011
» Crisul Repede 2009
» Crisul repede in 2004
» La Scobar pe Crisul Repede
» Feeder pe Crisul Repede
» Crisul Repede 2009