crisul repede
+44
Catalin
colaps
mausica
laurentiu
razvan10
CosmYn
paul15
Marian
MeHigh
alex_24ARN
marius
sztufi
davidco_m
mariusw
Tibi-CPO
Adriann
Cornel
waggling carp
Jean Scurtu
Ionut Erdeli
szoke szabolcs
kinderash_82
ionut
zsolty
tIbI_iosIA
bmjean
beniamin
Harangus Marius
szabi1
Ssebastian
Hanumanfish
MIHNEA FLORIN
nagy cristian
RaduDan
vasile miclea
Cristi Balas (GOGU)
Nagy Victor
Chelu
florin s
sebastianu
george or
Admin
loci70
mihai
48 participanți
Pagina 7 din 13
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: crisul repede
asa-i Tibi drage , noi nu liberam nimic !!!
'' 2 crapi frumosi , 6 carasi frumosi ''
'' 2 crapi frumosi , 6 carasi frumosi ''
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
Szabolcs,trebuie să precizăm că este vorba de carasul argintiu.Cel auriu.caracuda,este de-a noastră,sau mai bine zis a fost.
Tibi-CPO- Numarul mesajelor : 351
Localizare : ORADEA
Ocupatia : Pescuit
Data de inscriere : 18/01/2010
.
da. exact asa am zis si eu...si victor a zis sa ma uit la ochiul lor ...si ca caracude e caracuda...si nu are legatura cu carasul. poti viziualiza aci
https://pescuitbihor.forumgratuit.ro/balti-f9/lac-paleu-t81.htm#1116
szoke szabolcs- Numarul mesajelor : 246
Localizare : oradea
Ocupatia : sudor Wig
Data de inscriere : 21/01/2009
Eu cunosc două tipuri de caras:carassius carassius L.care este caracuda şi carassius auratus gibelio Bloch care este carasul argintiu,dar neavând pregătire de piscicultor sau ihtiolog,s-ar putea să greşesc.
...ADMIN!!!! HAI RASPUNDE AICI..SA TE VAD...VEZI CE RASPUNS DAI!!...DACA GRESESTI, STII CIND TE PREZINTI LA URMATORUL?...IN TOAMNA!!!!Tibi-CPO a scris:Eu cunosc două tipuri de caras:carassius carassius L.care este caracuda şi carassius auratus gibelio Bloch care este carasul argintiu,dar neavând pregătire de piscicultor sau ihtiolog,s-ar putea să greşesc.
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
....ai noroc...cu google....7,50...urmatorul va rog...Admin a scris:caracuda-carassius carassius
caras auriu-carassius auratus
caras-carassius gibelio
zsolty a scris:noroc cu "goaghel"
ce ne-am face noi fara admin
ce ne-am face?...multe!!!!!
Szoke Szabolcs a scris:da. exact asa am zis si eu...si victor a zis sa ma uit la ochiul lor ...si ca caracude e caracuda...si nu are legatura cu carasul. poti viziualiza aci
daca are ochii rotunzi , atunci e caras de-al nostru (caracuda) !
daca are ochii oblici (ferde szemu) , atunci e caras chinezesc !
scuze pt. off topic !
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 62
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009
ssebastian a scris:....ai noroc...cu google....7,50...urmatorul va rog...Admin a scris:caracuda-carassius carassius
caras-carassius gibelio
SSEBI MY FRIEND........pentru ce sunt la piscicultura?
nu imi pune talentul la indoiala
p.s. daca vrei deschidem un topic.........despre ihtiologie.........sa vedem care ce si de unde copiaza de pe ggogle
..google ..nu ggogle!!!..ei esti in primul an...provoaca-ma in anul trei de studii.....astept , provinciaAdmin a scris:ssebastian a scris:....ai noroc...cu google....7,50...urmatorul va rog...Admin a scris:caracuda-carassius carassius
caras-carassius gibelio
SSEBI MY FRIEND........pentru ce sunt la piscicultura?
nu imi pune talentul la indoiala
p.s. daca vrei deschidem un topic.........despre ihtiologie.........sa vedem care ce si de unde copiaza de pe ggogle
" gagal! "
mariusw- Numarul mesajelor : 295
Varsta : 33
Localizare : oradea/bihor/romania
Ocupatia : somer
Data de inscriere : 05/09/2009
Legat de Crişul Repede,zona de munte,AJVPS are contract cu RNP pentru porţiunea cuprinsă între podul Bucea(intrarea în judeţ)şi vărsarea văii Brătcuţa.Conform unei hotărâri a Consiliului AJVPS,în zona respectivă este permis pescuitul doar cu muşte artificiale,în stil clasic,deci cu şnur(fără buldo,wobblere,linguri etc de momeli naturale nici vorbă).Chestia cu paznicii nu are treabă cu legea ci cu faptul că aceştia sunt localnici,sau din zonă,la fel ca majoritatea neobrăzaţilor care dau cu viermi şi bagă în straiţă puietul de lipan,păstrăv şi alte cele.Ştiţi şi voi,corb la corb...Anul trecut,în urma unor controale mai serioase,inspectorul piscicol a ars cîţiva tăntălăi din ăştia,dar au mai rămas destui.
ar fi de dorit sa fie asa dar din pacate chiar si acum (iarna) sunt pescari care dau la rama pe gropi unde se strange pestele ! In mod normal doar prin faptul ca este pe apa cu un bat de pescuit ar trebui sa fie suficient pentru a fi acuzati de braconaJ ,acum este interzis pana la 1 mai
si cu raspunsul tau se pare ca s-a lamurit si @pescardeclean ,@hanumanfish si altii care nu stiau ca nu au voie cu lingura si voblere,cuscus sau rama artificiala pe portiunea de care vorbeai
am pus si ceva smilies sa nu credeti ca eram rautacios
si cu raspunsul tau se pare ca s-a lamurit si @pescardeclean ,@hanumanfish si altii care nu stiau ca nu au voie cu lingura si voblere,cuscus sau rama artificiala pe portiunea de care vorbeai
am pus si ceva smilies sa nu credeti ca eram rautacios
Ultima editare efectuata de catre davidco_m in Joi Feb 04, 2010 7:39 pm, editata de 1 ori
Mai davidco_m, este hotarare interna a AJVPS! Recunosc ca nu stiam treaba asta, dar daca nu ma insel, raspunsul meu suna ceva de genul cu legea bla bla, nu mai stiu! Deci conform legii nu este interzis cu artificiale de nici un fel, ce a hotarat administratorul unei ape e altceva!
Mai spune-ne si noua cand gresim, sau esti secretos ca si cu mustele care merg bine in zona cutarescu?
Mai spune-ne si noua cand gresim, sau esti secretos ca si cu mustele care merg bine in zona cutarescu?
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
Pescardeclean adevăr grăieşte,pe apele de munte care nu aparţin de noi,legea permite folosirea momelilor artificiale de orice fel,în schimb nicăieri nu este permisă folosirea a mai mult de 2 muşte pe fir.În mod paradoxal,pe acumulările de munte,chiar dacă sunt populate cu salmonide,era permis pescuitul cu momeli naturale,dacă administratorul nu prevedea altceva;n-am văzut să se fi schimbat această aberaţie.Dacă am vrea să fim corecţi,nici păstrăvii de pe Lugaş n-ar trebui deranjaţi înainte de mai.Dar cine-i corect în ţara asta?
mi-e frica sa mai sustin ceva ce nu stie toata lumea ) ca ma linsatipescardeclean a scris:Mai davidco_m, este hotarare interna a AJVPS! Recunosc ca nu stiam treaba asta, dar daca nu ma insel, raspunsul meu suna ceva de genul cu legea bla bla, nu mai stiu! Deci conform legii nu este interzis cu artificiale de nici un fel, ce a hotarat administratorul unei ape e altceva!
muste puteti fi siguri 100% ca nu spun
crisul repede
D-lor ! Mar interesa daca a prins cineva salau pe cris, si daca ne spune si noua unde in ce zona ?????? Unde sint sanse mai mari sa gasesc
acesti rapitori / MERSI!!!
sztufi- Numarul mesajelor : 126
Varsta : 60
Localizare : Oradea
Ocupatia : administrator firma
Data de inscriere : 08/01/2010
eu am vazut salau prins mai jos de barajul din iosia vine primul rand de bolovani si mai jos este unul , acolo am vazut cand sa prins , acolo sunt niste gropi si curge apa tot timpu ceea ce-i place la salau din cate stiu eu incearca sa vezi
tIbI_iosIA- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 33
Ocupatia : Elev
Data de inscriere : 09/02/2009
...in zona insulei de pe cris..strada sovata unde a fost metalica...s-a prins in toamna la vobler..vreo trei bucati...sztufi a scris:D-lor ! Mar interesa daca a prins cineva salau pe cris, si daca ne spune si noua unde in ce zona ?????? Unde sint sanse mai mari sa gasesc
Azi am iesit la prima partida de pescuit pe acest an
Am fost cu Yulian 33 pe cris in amonte de podul dacia.Acolo unde la filmat hanumanfish pe zsolti. a fost o vreme ingrozitor de rea dar totusi am prins.
Am fost cu Yulian 33 pe cris in amonte de podul dacia.Acolo unde la filmat hanumanfish pe zsolti. a fost o vreme ingrozitor de rea dar totusi am prins.
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
crisul repede
Felicitari! Ai deschis oficial sezonul tau de pescuit pe 2010.
Cu ce ai reusit sa le prostesti, si cu ce metoda ?? La fund ....pluta .....
Cu ce ai reusit sa le prostesti, si cu ce metoda ?? La fund ....pluta .....
sztufi- Numarul mesajelor : 126
Varsta : 60
Ocupatia : administrator firma
Data de inscriere : 08/01/2010
i-am prins impreuna cu Yulian33.Unul a fost prins la pluta, iar restul la fund(la simt) cu plumb aproximativ 6gr.inaintas 0,10mm ,cirlig de 18,cu 2 viermi,va asigur ca fiecare a avut cirligul in gura.
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Crisul Repede 16.04.2011
» Crisul Repede 2009
» Crisul repede in 2004
» La Scobar pe Crisul Repede
» Feeder pe Crisul Repede