Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inceputurile Spinning Clubului!

+19
alex_24ARN
jjanos94
Istyfishmaster
pescarescu
misu
RAUL 30
cristian duma
bmjean
dan_popa
nagy cristian
Ssebastian
csife
Hanumanfish
Marian
Nagy Victor
Admin
Ionut Erdeli
miki
Harangus Marius
23 participanți

Pagina 12 din 25 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25  Urmatorul

In jos

Doriti pe hanumanfish presedinte la spinnig club?

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Vote_lcap97%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Vote_rcap 97% 
[ 29 ]
Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Vote_lcap3%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]

Total voturi : 30

Sondaj inchis

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Marian Vin Iul 10, 2009 9:23 pm

"Reguli generale
1. Este permisă doar folosirea momelilor artificiale - voblere, năluci suple, momeli metalice etc. Nu sunt permise momelile de tip "muscă artificială" libere, pe săltătoare sau în montaj buldo.

2. Concursurile se vor desfăşura din barcă individuală cu rame. Toate bărcile vor fi dotate obligatoriu cu ancoră. Organizatorul nu este obligat să asigure bărci şi ancore concurenţilor.
Bărcile pneumatice cu o singură cameră gonflabilă nu sunt admise în concurs.
Nu sunt admise în concurs bărci cu o lungime mai mare de 4,5 m.

3. Barca poate fi echipată cu motor electric. Folosirea motorului electric este permisă pe toată durata concursului.

4. În timpul manşei, concurenţii nu se pot apropia la mai puţin de 30 de metri unul de altul.

5. Ieşirea unui concurent pe mal în timpul manşei se poate face doar în caz de forţă majoră (pierderea ancorei, deteriorarea bărcii sau a mijloacelor de propulsie, nevoi fiziologice) şi numai în prezenţa arbitrului, cu excepţia cazurilor extreme.

6. Nu este permis sub nicio formă pescuitul de pe mal.

7. Nu este permis accesul sau pescuitul în afara sectorului de concurs. În cazul în care un concurent este surprins pescuind în afara sectorului său, acesta va primi avertisment, iar peştii aflaţi în acel moment în posesia concurentului vor fi eliberaţi imediat de către arbitrii, fără a fi punctaţi.

8. Un concurent nu poate pescui decât cu o singură lansetă, în orice moment al concursului, dar poate avea un număr nelimitat de echipamente de rezervă (lansete, mulinete, năluci etc.). Lansetele de rezervă pot fi ţinute montate la îndemână, dar cu năluca fixată de lansetă.

9. Nu este permis pescuitul la trenă.

10. Nu este permisă folosirea simultană pe acelaşi forfac a două sau a mai multor năluci.

11. Este permisă folosirea sonarului şi a dispozitivelor de măsurare a adâncimii apei.

12. Folosirea minciogului sau a gripului este permisă doar concurenţilor.

13. a- O captură este considerată validă chiar dacă înţeparea a fost în exteriorul gurii.
b- Înţeparea intenţionată (japcă) din exterior a peştelui este strict interzisă.

14. Peştii morţi nu punctează.

15. Sarcina păstrării capturilor în stare vie, înainte de măsurare, revine în întregime concurentului.

16. Nu este permisă nădirea, cu excepţia substanţelor ce se pot aplica pe suprafaţa nălucilor.

17. Concurenţii nu pot primi sau schimba între ei nici un fel de echipament de pescuit în timpul desfăşurării manşei, cu excepţia bărcii, ancorei, motorului, bateriei sau a vâslelor, în caz de forţă majoră şi numai prin intermediul unui arbitru sau organizator, cu excepţia cazurilor extreme.

18. Concurenţii vor aştepta semnalul de start al manşei într-o zonă neutră, într-un perimetru stabilit de organizatori.

19. a- La semnalul de încheiere a manşei, concurenţii trebuie să înceteze pescuitul.
b- Dacă există peşti în dril, aceştia vor puncta numai în cazul în care sunt scoşi din apă în maximum 10 minute de la semnalul de încheiere a manşei.

20. Deplasarea de la un loc de pescuit la altul , in timpul concursului , se va face obligatoriu cu ancora in barca sau in mana deasupra luciului de apa .

21. Pentru a putea participa, concurenţii care nu au împlinit vârsta de 18 ani, au nevoie de acordul scris al părinţilor.

Punctaj si clasament
22. Pista de concurs se împarte într-un număr de sectoare egal cu numărul de manşe (trei) iar concurenţii se împart în grupe egale de minim 15 şi maxim 30 pescari.

23. a- Speciile care punctează şi dimensiunile lor minime sunt: ştiucă (40 cm), biban (15 cm), şalău (40 cm), clean (20 cm), păstrăv (20 cm).
b- Pentru fiecare peşte punctabil prins, concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru, peştii măsurându-se între extremităţi, fără a se rotunji în plus rezultatul măsurării (de exemplu, un peşte de 26,1 cm are 26 puncte, la fel ca unul de 26,9 cm).

24. Dacă un arbitru scapă un peşte prins de un competitor înainte de a-l măsura, va nota aceasta în foaia de arbitraj, iar concurentul va primi un punctaj egal cu media capturilor din aceeaşi specie ale tuturor concurenţilor din sector, în manşa respectivă.

25. Punctele totale acordate unui concurent într-o manşă se obţin prin cumularea punctelor fiecărei capturi (de exemplu, dacă un concurent a prins un peşte de 22,5 cm, unul de 31,2cm, altul de 36,9 cm şi încă unul de 52,6 cm, acesta va acumula 22+ 31+ 36+ 52= 141 puncte)

Clasamentul pe fiecare manşă / sector
26. Pentru fiecare manşă, se face un clasament separat pentru fiecare sector. Cel care va totaliza cele mai multe puncte va avea 1 punct/manşă; locul 2 = 2 puncte, locul 3 = 3 puncte ş.a.m.d.

27. Concurenţii care, într-o manşă, nu se prezintă sau nu au nicio captură primesc un loc egal cu media aritmetică a locurilor neacordate, ce corespund concurenţilor care nu au prins (de exemplu, sunt 30 concurenţi într-un sector, dintre care doar 12 au prins peşti punctabili. Primii 12 vor acumula puncte de manşă de la 1 la 12 puncte. Urmatorii 18 vor avea acelaşi punctaj (13+30)/2=21,5 puncte.)

28. Dacă un concurent se retrage în cursul manşei, capturile făcute până în acel moment sunt valabile.

29. Dacă doi concurenţi sunt la egalitate într-o manşă, ei vor fi departajaţi după numărul de avertismente primite, apoi după numărul capturilor, iar în cazul în care egalitatea persistă vor avea acelaşi punctaj în manşă, iar locul imediat următor nu se acordă.

Clasamentul final al concursului
30. Clasamentul final al concursului se stabileşte prin însumarea locurilor ocupate de concurenţi în manşe. Primul loc în concurs se acordă concurentului cu numărul cel mai mic cumulat de puncte/manşă.

31. Dacă în clasamentul final doi concurenţi sunt la egalitate, departajarea se face pe baza totalului punctelor aferente capturilor din concurs. Dacă egalitatea persistă, primează numărul de capturi, iar dacă egalitatea continuă, departajarea se face pe baza celei mai mari capturi."
Marian
Marian

Numarul mesajelor : 159
Varsta : 34
Localizare : Oradea
Ocupatia : student
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Nagy Victor Vin Iul 10, 2009 9:35 pm

Multumim Marian , asteptam sa posteze si dan 33 pt. ca baietii sa inceapa discutiile privind regulamentul clubului Basketball
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Iul 10, 2009 9:56 pm

ssebastian a scris:
Nagy Victor a scris:
pescardeclean a scris:Lista actualizata
1 Miki
2 pescardeclean (cu masina)
3 MARIAN
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
6 Nagy Cristian (cu masina lui pescardeclean)
7 Nagy Victor (simpatizant si supervaizer , tot cu pescardeclean)
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10. Misu (cu masina)
11. Hanumanfisf (din oficiu)
12. Admin (din oficiu)
13. Ssebastian
14. ... ?
Cine risca sa fie concurentul de pe nr 13, in data de 13 iulie?
Very Happy Very Happy Very Happy

E bine asa Question Laughing

este ok...@marian... esti bine venit...un loc tot gasim nu-ti bate capu', nici eu nu m-am bagat la niciunul in masina. cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

pe locul

14 . PESCARESCU (on-line) , nu am discutat inca cu el , sper ca participa
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty re:spinning club

Mesaj  Ssebastian Sam Iul 11, 2009 4:15 pm

noi o sa avem cel mult 15 reguli...si alea de bun simt fata de noi si de cei din jur si fata de natura
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty RE: SPININNG CLUB*

Mesaj  Hanumanfish Sam Iul 11, 2009 5:31 pm

ssebastian....bine zici...latura frumoasa a acestui concurs amical..ca asa a inceput..este exact atmosfera placuta si cum ai grait sa avem grija de natura noastra cat de cat frumoasa..*REGULI* se inventau de pe atunci cand lumea nu mai avea incredere in semenul lui...totusi cateva reguli de baza ..nu strica ..si anume.ma refer la dimensiuni.si la specii...eu propun sa votam cum sa fie,sa nu mergem dupa regulile nimanui..sa ne creem noi 10 reguli de baza..nu suntem noi mai redusi ca altii..si la urma urmei este vorba de noi..avem aici domni care au materie cenusie* sa vina fiecare cu o parere cu o regula..oricum suntem toti corecti..eu asa am vazut si dupa cum am vazut si adevarati oameni cu caracter...imi permit sa spun asta...am o anume pregatire in acest domeniu..in multi ani am vazut cine este si cum este...eu am o parere foarte buna despre domnii de aici...am citit si postarile...toate!..si eu Hanumanfish..ma bucur ca sunteti si existati..si va cunosc..si meritati titlul de *GENTLEMEN*...
REGULA NR 1..RESPECTUL
IN CAZUL IN CARE AVEM OBIECTII..SI PUNCTUL DE VEDERE A UNEI PERSOANE JIGNESTE O ALTA PERSOANA..NU SE MANIFESTA.PERSONAL CATRE ACEA PERSOANA .NICI PRIN SCRIS NICI VERBAL..SE DISCUTA DESCHIS CU MEMBRI FORUMULUI..PRIVIND CONCURSUL SAU DESFASURAREA CONCURSULUI.
REGULA NR 2....astept regula nr 2...
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty Re: spinning club

Mesaj  Ssebastian Sam Iul 11, 2009 5:57 pm

2. INSTRUCTAJUL LA FIECARE INTILNIRE-CURATENIA, DIMENSIUNILE CAPTURILOR, PERICOLE LA LOCUL DE PESCUIT, ETC
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  bmjean Sam Iul 11, 2009 9:04 pm

3. (poate nu o e regula si nu neaparat nr.3) Prezenta
Prezenta este benevola, dar recomandata! Participarea nu se taxeaza si castigatorii nu se premiaza! Sponsorizarea e permisa in mod egal pentru toti membrii prezenti!
.
.
.
10. La sfarsitul partidei - concursului amical (desi mie nu-mi prea place denumirea de concurs) - cel putin primii trei "castigatori" au rugamintea de-a prezenta echipamentul, montura si momelile cu care au aprins capturile, celorlalti membri participanti...

pentru acuratete se poate reformula.
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty re: spinning club

Mesaj  Ssebastian Dum Iul 12, 2009 12:11 pm

REFERITOR LA IESIREA DE MIINE (INTILNIREA SPINNING CLUB) PROPUN SA NE INTILNIM TOTI IN CENTRU LA STATUIA LUI EMINESCU LA ORA 16:00....ASA EVITAM SA RAMINA CAREVA PE DINAFARA...ACOLO VOM VB (NU MULT) SI NE VOM IMPARTII CARE CU CINE MERGE...ZIC CA ESTE CEA MAI BUNA VARIANTA...ASA PUTEM PLECA IMPREUNA SI AJUNGEM IMPREUNA LA LOCUL DE SPINNING...
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Iul 12, 2009 12:15 pm

DECALOGUL CLUBULUI
1. RESPECTUL
IN CAZUL IN CARE AVEM OBIECTII SI PUNCTUL DE VEDERE AL UNEI PERSOANE JIGNESTE O ALTA PERSOANA..NU SE MANIFESTA IN NICI UN FEL, NICI PRIN SCRIS NICI VERBAL. SE DISCUTA DESCHIS CU MEMBRI FORUMULUI PRIVIND CONCURSUL SAU DESFASURAREA CONCURSULUI.
2. INSTRUCTAJUL
LA FIECARE INTILNIRE SE VA DISCUTA DESPRE CURATENIE, DIMENSIUNILE CAPTURILOR, PERICOLELE DE LA LOCUL DE PESCUIT, ETC.

3. PREZENTA
ESTE BENEVOLA, DAR RECOMANDATA! NIMENI NU POATE FI PENALIZAT PENTRU ABSENTA DE LA UN CONCURS!
4. CASTIGATORII
CASTIGATORUL UNUI CONCURS SE DESEMNEAZA NUMAI PE BAZA PESTILOR CAPTURATI PE PERIOADA RESPECTIVEI INTALNIRI! ORICE ALTA CAPTURA SAU PUNCTAJUL DINTR-O ALTA INTALNIRE ANTERIOARA DEVINE NUL LA INCEPUTUL PARTIDEI!
5. PARTICIPAREA SI PREMIEREA
PARTICIPAREA NU SE TAXEAZA SI CASTIGATORII NU SE PREMIAZA! SPONSORIZAREA ESTE PERMISA DOAR DACA SE VA IMPARTI IN MOD EGAL INTRE TOTI MEMBRII PREZENTI!
6. USTENSILE
PESCUITUL SE VA FACE NUMAI CU MOMELI ARTIFICIALE DESTINATE ACESTUI STIL DE PESCUIT! PE LANGA VOBLERE, LINGURITE OSCILANTE, LINGURITE ROTATIVE, TWISTERE, ETC., SE VA PUTEA ATASA PE FIR INCA O MUSCA SAU ORICE ALTA MOMEALA ARTIFICIALA!
7. RELATII
SCHIMBUL DE ECHIPAMENTE INTRE PARTICIPANTI ESTE PERMIS IN ORICE MOMENT AL INTALNIRII, FARA CA ACEASTA SA ATRAGA PENALIZAREA RESPECTIVILOR IN NICI-UN FEL!
8. STANDURILE
NICI UN PARTICIPANT NU VA FI REPARTIZAT UNUI ANUMIT STAND, IAR DACA CINEVA AJUNGE PRIMUL INTR-UN LOC, ARE INTIETATE PE LOCUL RESPECTIV! DACA LOCUL O PERMITE, POT PESCUI SI MAI MULTI IN ACELASI LOC DACA SE OBTINE APROBAREA PRIMULUI SOSIT!
9. EVITAREA PROBLEMELOR
IN CAZUL IN CARE MAI EXISTA PESCARI CARE NU S-AU INSCRIS LA CONCURS SI CARE PESCUIESC IN ZONA RESPECTIVA, SE VA EVITA PESCUITUL IN ACELE LOCURI! IN CAZUL IN CARE APAR TOTUSI DISCUTII, ORICE MEMBRU AL SPINNING CLUBULUI (GENTELMEN CLUB) SE VA RETRAGE FARA A PURTA DISCUTII IN CONTRADICTORIU CU CEILALTI PESCARI!

10. DESECRETIZAREA
LA SFARSITU PARTIDEI, CEL PUTIN PRIMII TREI AU RUGAMINTEA SI OBLIGATIA DE A PREZENTA ECHIPAMENTUL, MONTURA, SI MOMELILE CU CARE AU PRINS! DEASEMENEA, LA SFARSITUL PARTIDEI, SE POT FACE DEMONSTRATII CU DIFERITE ECHIPAMENTE CUMPARATE SAU CONFECTIONATE DE MEMBRII ACESTUI CLUB!

AM INCERCAT SA ADUN CEEA CE MI S-A PARUT CA SE DORESTE IN ACEST SET DE REGULI! LA INTALNIRE VOM DISCUTA PUTIN REGULILE SI LE VOM MODIFICA PENTRU CA TOATA LUMEA SA FIE MULTUMITA

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Iul 12, 2009 12:21 pm

pescardeclean a scris:DECALOGUL CLUBULUI
1. RESPECTUL
IN CAZUL IN CARE AVEM OBIECTII SI PUNCTUL DE VEDERE AL UNEI PERSOANE JIGNESTE O ALTA PERSOANA..NU SE MANIFESTA IN NICI UN FEL, NICI PRIN SCRIS NICI VERBAL. SE DISCUTA DESCHIS CU MEMBRI FORUMULUI PRIVIND CONCURSUL SAU DESFASURAREA CONCURSULUI.
2. INSTRUCTAJUL
LA FIECARE INTILNIRE SE VA DISCUTA DESPRE CURATENIE, DIMENSIUNILE CAPTURILOR, PERICOLELE DE LA LOCUL DE PESCUIT, ETC.

3. PREZENTA
ESTE BENEVOLA, DAR RECOMANDATA! NIMENI NU POATE FI PENALIZAT PENTRU ABSENTA DE LA UN CONCURS!
4. CASTIGATORII
CASTIGATORUL UNUI CONCURS SE DESEMNEAZA NUMAI PE BAZA PESTILOR CAPTURATI PE PERIOADA RESPECTIVEI INTALNIRI! ORICE ALTA CAPTURA SAU PUNCTAJUL DINTR-O ALTA INTALNIRE ANTERIOARA DEVINE NUL LA INCEPUTUL PARTIDEI!
5. PARTICIPAREA SI PREMIEREA
PARTICIPAREA NU SE TAXEAZA SI CASTIGATORII NU SE PREMIAZA! SPONSORIZAREA ESTE PERMISA DOAR DACA SE VA IMPARTI IN MOD EGAL INTRE TOTI MEMBRII PREZENTI!
6. USTENSILE
PESCUITUL SE VA FACE NUMAI CU MOMELI ARTIFICIALE DESTINATE ACESTUI STIL DE PESCUIT! PE LANGA VOBLERE, LINGURITE OSCILANTE, LINGURITE ROTATIVE, TWISTERE, ETC., SE VA PUTEA ATASA PE FIR INCA O MUSCA SAU ORICE ALTA MOMEALA ARTIFICIALA!
7. RELATII
SCHIMBUL DE ECHIPAMENTE INTRE PARTICIPANTI ESTE PERMIS IN ORICE MOMENT AL INTALNIRII, FARA CA ACEASTA SA ATRAGA PENALIZAREA RESPECTIVILOR IN NICI-UN FEL!
8. STANDURILE
NICI UN PARTICIPANT NU VA FI REPARTIZAT UNUI ANUMIT STAND, IAR DACA CINEVA AJUNGE PRIMUL INTR-UN LOC, ARE INTIETATE PE LOCUL RESPECTIV! DACA LOCUL O PERMITE, POT PESCUI SI MAI MULTI IN ACELASI LOC DACA SE OBTINE APROBAREA PRIMULUI SOSIT!
9. EVITAREA PROBLEMELOR
IN CAZUL IN CARE MAI EXISTA PESCARI CARE NU S-AU INSCRIS LA CONCURS SI CARE PESCUIESC IN ZONA RESPECTIVA, SE VA EVITA PESCUITUL IN ACELE LOCURI! IN CAZUL IN CARE APAR TOTUSI DISCUTII, ORICE MEMBRU AL SPINNING CLUBULUI (GENTELMEN CLUB) SE VA RETRAGE FARA A PURTA DISCUTII IN CONTRADICTORIU CU CEILALTI PESCARI!

10. DESECRETIZAREA
LA SFARSITU PARTIDEI, CEL PUTIN PRIMII TREI AU RUGAMINTEA SI OBLIGATIA DE A PREZENTA ECHIPAMENTUL, MONTURA, SI MOMELILE CU CARE AU PRINS! DEASEMENEA, LA SFARSITUL PARTIDEI, SE POT FACE DEMONSTRATII CU DIFERITE ECHIPAMENTE CUMPARATE SAU CONFECTIONATE DE MEMBRII ACESTUI CLUB!

AM INCERCAT SA ADUN CEEA CE MI S-A PARUT CA SE DORESTE IN ACEST SET DE REGULI! LA INTALNIRE VOM DISCUTA PUTIN REGULILE SI LE VOM MODIFICA PENTRU CA TOATA LUMEA SA FIE MULTUMITA
SCURT SI LA SUBIECT.... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation MULTUMIM PE ACEASTA CALE D-LUI PESCARDECLEAN.... gentleman gentleman gentleman
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  bmjean Dum Iul 12, 2009 12:43 pm

si eu sunt de aceeasi parere (ca si ssebastian)...pescardeclean le-a "aranjat" foarte bine! gentleman
bmjean
bmjean

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty RE; SPINNING CLUB

Mesaj  Ssebastian Dum Iul 12, 2009 12:46 pm

UNDE AM MAI VAZUT EU 10 REGULI Question Question Question Question scratch scratch scratch scratch scratch ...PARCA LA UNUL PE NUME ...MOISE Question Question Question Question
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Iul 12, 2009 1:47 pm

DOMNILOR SSEBASTIAN..SI PERCARDECLEAN ..PRIMA REGULA AM SCRISO EU..IMI FACE DEOSEBITA PLACERE SA VA FELICIT PENTRU SPIRITUL SI CALITATILE DVS UMANE ...CARE AU UN STANDARD DE URMAT..STIAM EU CA SUNTETI IN STARE ..SI NU AVEM NEVOIE DE REGULI CARE AU FOST CREATE DE ALTI OAMENI...MIE PERSONAL CELE SCRISE DE DVS ..SI DE DL.BMJEAN....MI-AU ADUS UN ZAMBET ..IN SUFLET,... SPER SI LA CEILALTI DE PE FORUM..UN ZAMBET DE PLACERE,.. DEBITUL DVS IN MATERIE CENUSIE SPER SA LICUREASCA ATAT PE PAGINILE FORUMULUI CAT SI IN IESIRILE AMICALE..DE SPINNING.*.MA BUCUR CA SUNTETI.*- ..ADEVARATI GENTLEMEN*..
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Iul 12, 2009 5:47 pm

Toate bune si frumoase, dar sa vedem care cu cine merge! Ca sa facem in asa fel incat toata lumea sa incapa in ceva masina!
Pescardesnaider, Nagy Victor, Nagy Cristian si Admin - o masina
bmjean, Ssebastian alta masina (banuiesc ca mai sunt locuri)
Harangus cu masina (cred ca si el mai are ceva locuri)
Miki cu masina
In concluzie locuri ar cam fi Very Happy , problema este sa se imparta cei care nu au masina la cei care mai au locuri! Trimiteti si voi fratilor pe mesaje private, luati legatura cu cei ce au locuri in masina, si va asigur ca va vor lua bucurosi!
A doua problema ar fi cu berea! Eu la dimineata plec la Oradea si merg direct la serviciu! Nu am cand si de unde sa iau berea! Si daca o iau nu pot sa o tin la rece 8 ore! Se ofera cineva sa faca cumparaturile astea si eu decontez la intalnire! daca puteti careva face treaba asta pentru mine ar fi super! Va rog sa imi trimiteti mesaj privat sa putem discuta, sa nu ma trezesc cu 4-5 care cumpara bere, ca ... Laughing
Muchas gratias!
Cu respect pescardeclean!
Sa nu uit, de data asta zic sa sarim peste regula cu nepremiatul castigatorului, am pus deja la bataie sticla de wisky! Eu acasa nu o mai duc, este deja de 2 luni la Victor! Sper ca nu a baut-o! Very Happy Very Happy Very Happy

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 12 Empty RE; SPINNING CLUB

Mesaj  Ssebastian Dum Iul 12, 2009 8:47 pm

miine la 15:50 -16:00 intilnirea spinningarilor la magazinul fanatic...str. ady endre linga clubul constructorul...acolo se va imparti lumea pe masini si toate celelate.... cine nuneste prezent ne vedem la urmatoarea intilnire sper sa fie cit mai multa lume acolo...cu respecte ssebastian...
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Iul 12, 2009 9:08 pm

Eu si Cristi N. suntem de acord cu cele 10 '' porunci '' Laughing

ne intilnim miine la FNATIC Exclamation peste
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  miki Dum Iul 12, 2009 10:02 pm

deci la fanatic pe ady endre ramane?
intre 15.50 si 16.00...corect?

@pescardeclean....stai calm....ma ocup eu de bere...si...te rog frumos...fara decontari ca marti 14 iulie....cred ca stii foarte bine ce sarbatoresc francezii(si stiu din sursa sigura ca stii si tu si altii din familia ta Smile.....sarbatoresc si eu cu ei 14 iulie al Bastiliei...in avans ...si dau eu berea....tu o dai la urmatoarea...ok?

am 4 locuri in masina : 0740/246624.....
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Dum Iul 12, 2009 10:10 pm

ACUM AM PRIMIT CONFIRMAREA DE LA PESCARESCU , participa si el ( on- line )

@ Miky
am cutia frigorifica cu pastile , ai nevoie de ea pt. bere ?
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Dum Iul 12, 2009 10:38 pm

Am pierdut ceva.............punetima si pe mine la curent......
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  miki Dum Iul 12, 2009 10:39 pm

da..ok...rezolvat....mersi nea victor

cu ce sa te punem la curent?
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Dum Iul 12, 2009 11:31 pm

admin*...vi si tu...sper..din oficiu...
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Iul 13, 2009 7:43 am

sunt foarte de acord cu regulile scrise aici de pescardeclean,ssebastian,bmjean...si cum zicea Hanumanfish suntem noi in stare sa ne facem regulile noastre...nici nu as vrea sa numim vreodata concurs aceste intilniri ale noastre pentru ca vad ca toti vrem acelasi lucru:sa ne simtim bine impreuna!
oricum toti mai iesim la pescuit,ca si pana acum dealtfel,dar in combinatia asta o facem doar o data pe luna.toti vrem sa fim cei mai buni,sa ne satisfacem ego-ul,dar sa o facem intr-un mod frumos!
cei trei de pe primul loc trebuie sa spuna tot...asta mi-a placut cel mai mult.
recunosc ca imi place acest club si ca abia astept cate o noua intrunire!

ps.
as vrea sa va propun sa mai avem inca o data pe luna,tot lunea dupa masa,o intalnire dar de ...fotbal! nu cred ca ne-ar strica la cat de ruginiti suntem unii(mai ales eu!)
astept si parerile voastre.
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  bmjean Lun Iul 13, 2009 7:59 am

@Harangus Marius
"ps.
as vrea sa va propun sa mai avem inca o data pe luna,tot lunea dupa masa,o intalnire dar de ...fotbal! nu cred ca ne-ar strica la cat de ruginiti suntem unii(mai ales eu!)
astept si parerile voastre."

eu sunt de acord, dar eu la o intalnire de...sumo Laughing (tinand cont de conformatia mea)
bmjean
bmjean

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Iul 13, 2009 8:13 am

dar portar ce are? ca pe teren de 5x5 nu-i mare poarta! Laughing
as vrea sa fiti portar in echipa in care joc eu Laughing
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  bmjean Lun Iul 13, 2009 8:21 am

ok, merci de incredere...arat prea simetric la fata si crezi ca am nevoie de o deviatie de sept Question Laughing Laughing Laughing
vezi ca sunt stangaci...oricum mai vorbim...sa vedem si pe altii, daca se inscriu, poate pe alt topic.
bmjean
bmjean

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 25 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum