Inceputurile Spinning Clubului!
+19
alex_24ARN
jjanos94
Istyfishmaster
pescarescu
misu
RAUL 30
cristian duma
bmjean
dan_popa
nagy cristian
Ssebastian
csife
Hanumanfish
Marian
Nagy Victor
Admin
Ionut Erdeli
miki
Harangus Marius
23 participanți
Pagina 11 din 25
Pagina 11 din 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Doriti pe hanumanfish presedinte la spinnig club?
Re: Inceputurile Spinning Clubului!
salut ssebastian! oare mai venim inapoi?
bmjean- Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009
ora banuiesc ca ramane cam tot aceeasi...adica dupa 16.00..nu?
locul e bun oricare numai peste sa fie.
referitor la curatenie...e super ideea...ma bag si eu...
cat despre prins peste ce pot sa va spun: am fost ieri pe cris - un pic mai jos de baraj si am prins intr-o ora(intre 16.00-17.00) peste cat n-am prins de cand m-am apucat eu de spinning - adica in jur de 8-9 cleni de toate dimensiunile(cel mai mic cat palma si cel mai mare 26 - 27 centimetri)
toti clenutii au fost eliberati.
in afara de unul prins la un vobleras, toti au fost prinsi la lingurita - 2 feluri(rotative/albe/argintii cu sclipici nr 2 )
si...ca sa termin ziua cum se cuvine am mai prins unul pe la ora 20.50 pe langa pontoane la o rotativa nr 1 rosie cu - 25 cm - eliberat - (asta inainte de partida de fotbal) - ca mai nou daca ajung cu 20 minute mai repede la fotbal - in iosia..scot repejor batul si dau 19 minute la peste
o sa pun si pozele cat de curand...numai tre sa fac ceva cu telefonul actual ca n-am cablu de date .....telefonul ala vechi care-l aveam(bun, cu camera foto decenta, cu cablu de date, CD, etc....) l-a folosit fica-mea la spinning in galeata cu apa si l-a batucit cu mopul si culmea...nu la retinut la purtator ci a practicat C&R - adica l-a pescuit de pe noptiera si l-a eliberat in galeata vreo 2 ore.....si s-a dus cu totu telefonul....
asteptam sa aflam locatia....
locul e bun oricare numai peste sa fie.
referitor la curatenie...e super ideea...ma bag si eu...
cat despre prins peste ce pot sa va spun: am fost ieri pe cris - un pic mai jos de baraj si am prins intr-o ora(intre 16.00-17.00) peste cat n-am prins de cand m-am apucat eu de spinning - adica in jur de 8-9 cleni de toate dimensiunile(cel mai mic cat palma si cel mai mare 26 - 27 centimetri)
toti clenutii au fost eliberati.
in afara de unul prins la un vobleras, toti au fost prinsi la lingurita - 2 feluri(rotative/albe/argintii cu sclipici nr 2 )
si...ca sa termin ziua cum se cuvine am mai prins unul pe la ora 20.50 pe langa pontoane la o rotativa nr 1 rosie cu - 25 cm - eliberat - (asta inainte de partida de fotbal) - ca mai nou daca ajung cu 20 minute mai repede la fotbal - in iosia..scot repejor batul si dau 19 minute la peste
o sa pun si pozele cat de curand...numai tre sa fac ceva cu telefonul actual ca n-am cablu de date .....telefonul ala vechi care-l aveam(bun, cu camera foto decenta, cu cablu de date, CD, etc....) l-a folosit fica-mea la spinning in galeata cu apa si l-a batucit cu mopul si culmea...nu la retinut la purtator ci a practicat C&R - adica l-a pescuit de pe noptiera si l-a eliberat in galeata vreo 2 ore.....si s-a dus cu totu telefonul....
asteptam sa aflam locatia....
miki- Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Localizare : oradea
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009
Propun tarian baraj-giris pod.............ca sa am si eu loc sa ma plimb cumi imi place
varianta Tarian-Giris imi place si mie.o sa fiu plecat pana duminica seara,asa ca o sa aflu atunci unde a-ti hotarat locul.sa fiti cuminti!
Harangus Marius- Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Localizare : ORADEA
Ocupatia : pescar de ocazie
Data de inscriere : 31/01/2009
RE: SPININNG CLUB*
domnilor ..*gentlemen*club*...intradevar asa cum spune admin*...si harangus nu este o zona rea, chiar frumoasa..sa nu uitam ca acolo se pescuieste la stationar la scobar ..in general pescarii de acolo sunt civilizati(sper)..totusi daca ramane locatia..Tarian - Giris..eventual ocolim pescarii stationari..sa nu zica ca suntem tupeisti...eu sunt de acord cu locatia TARIAN -GIRIS........Hanumanfish.
Hanumanfish- moderator
- Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009
La undite la pescarii de acolo clar ca nu vom intra! Ar fi lipsit de maniere sa mergem noi sa pescuim intr-un loc unde au momit si au pregatit ei locul!
Nici aici la Santandrei nu s-a intrat unde au pescuit cei la stationar si cred ca si pentru asta am fost admirati de cei de acolo! Eu zic sa pastram buna traditie si sa continuam sa fim civilizati!
Nici aici la Santandrei nu s-a intrat unde au pescuit cei la stationar si cred ca si pentru asta am fost admirati de cei de acolo! Eu zic sa pastram buna traditie si sa continuam sa fim civilizati!
Ionut Erdeli- Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009
pescardeclean a scris:La undite la pescarii de acolo clar ca nu vom intra! Ar fi lipsit de maniere sa mergem noi sa pescuim intr-un loc unde au momit si au pregatit ei locul!
Trebuie sa devina regula nr.I , interzis cu desavirsire deranjarea celorlalti pescari !!!
Nagy Victor- moderator
- Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Propunere de reguli ce trebuie respectate pentru a face parte din spinning club:
Este interzis:
1. deranjarea celorlalti pescari din zona, fie ca acestia pescuiesc la metoda spinning sau la orice alt stil !
2. trisatul sau tentativa de trisat!
3. folosirea unui limbaj jignitor!
4. folosirea oricarui tip de momeli naturale!
Este voie sa:
1. fiecare participant la concursuri are dreptul sa retina un singur peste capturat in timpul unui concurs, pe care il poate duce acasa, sau il poate oferi unui alt participant!
2. se faca schimburi de voblere, lingurite, etc.
3. etc.
Daca mai aveti idei, va rog sa le postati, sa putem avea si un set de reguli! Ceea ce am scris eu, sunt doar propuneri, deci daca nu va convine vre-una, e OK, se discuta!
Este interzis:
1. deranjarea celorlalti pescari din zona, fie ca acestia pescuiesc la metoda spinning sau la orice alt stil !
Este voie sa:
1. fiecare participant la concursuri are dreptul sa retina un singur peste capturat in timpul unui concurs, pe care il poate duce acasa, sau il poate oferi unui alt participant!
3. etc.
Daca mai aveti idei, va rog sa le postati, sa putem avea si un set de reguli! Ceea ce am scris eu, sunt doar propuneri, deci daca nu va convine vre-una, e OK, se discuta!
pescardeclean a scris:Propunere de reguli ce trebuie respectate pentru a face parte din spinning club:
Este interzis:
Este voie sa:
3. etc.
Sa nu se aruce mizerii pe malul apei sau in apa
Nagy Victor- moderator
dan33 Asteptam cu nerabdare, macar vom avea o baza pe care sa ne facem propriile reguli! Multumim
@Victor
Coooorect!
@Victor
Coooorect!
adaug capitolul urmator
(III)..."Este obligatoriu:"
1. sa pastreze curatenia malurilor si a apei, iar eventualele deseuri sa la transporte la primul tomberon,
3. sa anunte colegii si organele in drept in situatiile in care depisteaza acte de braconaj.
"Este recomandat" (IV)
1. sa depuna "eforturi deosebite" de catre cei mai experimentati, pentru...instruirea si sustinerea novicilor, inclusiv ridicarea moralului in caz de nereusita (cred ca principalul motiv pentru care ne intrunim, este sa ne cunostem, sa pescuim impreuna, precum si schimbul de experienta)
2. sa mentina o atitudine pozitiva de camaraderie si de buna dispozitie in cadrul clubului
3. sa cultive spiritul de pescar sportiv (C&R)
Pentru pescardeclean (profesor) si nu numai, corectati din punct de vedere lingvistic (eu nu prea am fost bun la lb.romana )...eu am dat numai cateva idei.
(III)..."Este obligatoriu:"
1. sa pastreze curatenia malurilor si a apei, iar eventualele deseuri sa la transporte la primul tomberon,
3. sa anunte colegii si organele in drept in situatiile in care depisteaza acte de braconaj.
"Este recomandat" (IV)
1. sa depuna "eforturi deosebite" de catre cei mai experimentati, pentru...instruirea si sustinerea novicilor, inclusiv ridicarea moralului in caz de nereusita (cred ca principalul motiv pentru care ne intrunim, este sa ne cunostem, sa pescuim impreuna, precum si schimbul de experienta)
2. sa mentina o atitudine pozitiva de camaraderie si de buna dispozitie in cadrul clubului
3. sa cultive spiritul de pescar sportiv (C&R)
Pentru pescardeclean (profesor) si nu numai, corectati din punct de vedere lingvistic (eu nu prea am fost bun la lb.romana )...eu am dat numai cateva idei.
@pescardeclean
tata nu bea bere.asta inseamna ca io beau 2 ?
tata nu bea bere.asta inseamna ca io beau 2 ?
nagy cristian- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 29
Localizare : oradea
Ocupatia : elev
Data de inscriere : 28/01/2009
@pescardeclean
si eu o bere rece...dar fara alcool...pun la bataie o priza tip bricheta...in portbagaj+curentul aferent
si eu o bere rece...dar fara alcool...pun la bataie o priza tip bricheta...in portbagaj+curentul aferent
@Cristi
tu ai doua beri fara alcool, daca le poti duce! Sa nu cumva sa ne iei pe toti la bataie pe acolo
@bmjean
pun si bere fara alcool, ca doar suntem si soferi!
tu ai doua beri fara alcool, daca le poti duce! Sa nu cumva sa ne iei pe toti la bataie pe acolo
@bmjean
pun si bere fara alcool, ca doar suntem si soferi!
Lista actualizata
1 Miki
2 pescardeclean (cu masina)
3 .... ?
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
6 Nagy Cristian (cu masina lui pescardeclean)
7 Nagy Victor (simpatizant si supervaizer , tot cu pescardeclean)
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10. Misu (cu masina)
11. Hanumanfisf (din oficiu)
12. Admin (din oficiu)
13. Ssebastian
Cine risca sa fie concurentul de pe nr 13, in data de 13 iulie?
1 Miki
3 .... ?
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10. Misu (cu masina)
12. Admin (din oficiu)
13. Ssebastian
re:spinning club
pune-ma pe mine pe 13 si lasi pozitia mea libera...m-am nascut pe 13 si pe deasupra si vineri...vb serios...
imi place aceste reguli....@dan 33...asteptam va rugam regulile ca sa ne adaptam si sa le facem pe ale noastre pt clubul nostru...multumim anticipat...usor cu alcoolul.....ramine locatia tarian giris?..daca toti sint deacord este ok...
imi place aceste reguli....@dan 33...asteptam va rugam regulile ca sa ne adaptam si sa le facem pe ale noastre pt clubul nostru...multumim anticipat...usor cu alcoolul.....ramine locatia tarian giris?..daca toti sint deacord este ok...
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
pescardeclean a scris:Lista actualizata
1 Miki
3 .... ?
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10. Misu (cu masina)
12. Admin (din oficiu)
13. Ssebastian
E bine asa
Nagy Victor- moderator
daca mai este vre-un loc liber intr-o masina ma bag si eu
Marian- Numarul mesajelor : 159
Varsta : 34
Ocupatia : student
Data de inscriere : 10/03/2009
Nagy Victor a scris:pescardeclean a scris:Lista actualizata
1 Miki
3 MARIAN
4 bmjean (cu masina)
5 Harangus Marius
8 Cristian Duma
9 Dan Popa
10. Misu (cu masina)
12. Admin (din oficiu)
13. Ssebastian
14. ... ?
E bine asa
este ok...@marian... esti bine venit...un loc tot gasim nu-ti bate capu', nici eu nu m-am bagat la niciunul in masina.
Ssebastian- Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009
deocamdata s-au inscris 4 masini (cu soferi cu tot), in principiu (matematic) mai sint 16 locuri...daca e loc de scule si de ...beri...
off topic: am fost azi la pescuit (la Giris) cu bologneza (doua mrene si doi scobari)...crisul scadea incontinuu, dar sareau avatii in draci, obletii si mai si...de parca erau la olimpiada
off topic: am fost azi la pescuit (la Giris) cu bologneza (doua mrene si doi scobari)...crisul scadea incontinuu, dar sareau avatii in draci, obletii si mai si...de parca erau la olimpiada
am gasit un regulament pentru concursuri de spinning si anume cel de la: Campionatul naţional – „Turneul Aventuri la Pescuit” daca doriti pot sa il postez sau sa pun link-ul catre el.
bmjean a scris:deocamdata s-au inscris 4 masini (cu soferi cu tot), in principiu (matematic) mai sint 16 locuri...daca e loc de scule si de ...beri...
trebuia sa le spui sa aiba rabdare pina LUNI 13
Nagy Victor- moderator
@ MARIAN
TU NU POTI VENI ? NU TE VAD PE LISTA
PS.
poti sa postezi acel regulament , dan 33 a spus ca are si el un regulament , astfel baietii se pot ghida dupa ceva pt. a crea un regulament propriu (al clubului) .
TU NU POTI VENI ? NU TE VAD PE LISTA
PS.
poti sa postezi acel regulament , dan 33 a spus ca are si el un regulament , astfel baietii se pot ghida dupa ceva pt. a crea un regulament propriu (al clubului) .
Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Vin Iul 10, 2009 9:15 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor- moderator
@ Nagy Victor
am intrebat mai sus daca mai este vre-un loc liber, si este deci vin si eu
Marian a scris:@ Nagy Victor
PE TABEL ESTI PE POZITIA 3
Nagy Victor- moderator
Pagina 11 din 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Subiecte similare
» Membri ai Spinning Clubului Oradea 2009 !
» EDITIA a V a SPINNING CLUBULUI
» Colectia foto - video ED. a -IV- a !
» Colectia foto - video ED. a -VI- a !
» Colectia foto - video ED. a -II- a !
» EDITIA a V a SPINNING CLUBULUI
» Colectia foto - video ED. a -IV- a !
» Colectia foto - video ED. a -VI- a !
» Colectia foto - video ED. a -II- a !
Pagina 11 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum