Pescuitbihor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Inceputurile Spinning Clubului!

+19
alex_24ARN
jjanos94
Istyfishmaster
pescarescu
misu
RAUL 30
cristian duma
bmjean
dan_popa
nagy cristian
Ssebastian
csife
Hanumanfish
Marian
Nagy Victor
Admin
Ionut Erdeli
miki
Harangus Marius
23 participanți

Pagina 17 din 25 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Urmatorul

In jos

Doriti pe hanumanfish presedinte la spinnig club?

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Vote_lcap97%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Vote_rcap 97% 
[ 29 ]
Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Vote_lcap3%Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]

Total voturi : 30

Sondaj inchis

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  bmjean Joi Aug 06, 2009 4:49 pm

@ Nagy Victor says: dar sa nu-ti faci probleme , ''cei din urma vor fi cei din-tii "
ok, vreau sa fiu primul...la placinte! Laughing
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Empty Re: Inceputurile Spinning Clubului!

Mesaj  Nagy Victor Joi Aug 06, 2009 8:39 pm

1. - HANUMANFISH - 1x7ron
2. - HARANGUS M. - achitat - 2x7ron
3. - CRISTI N. - achitat - 2x7ron
4. - VICTOR N. - achitat - 1x7ron
5. - SSEBASTIAN - 1x7ron - achitat
6. - BMJEAN - 1x7ron
7. - MIKI - 1x7ron
8. - CRISTI DUMA - achitat - 2x7ron
9. - MISU - 2x7ron
10.-ADMIN - 1x7ron (daca isi recupereaza vesta )
TOTAL = 14 imprimari / 98ron.

banii si tricourile sunt la mine !

Nu mai doreste nimeni inscriptionarea emblemei pe vesta sau tricou ??? Shockedscratch

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Vin Aug 07, 2009 7:16 pm, editata de 5 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Numarul mesajelor : 3447
Varsta : 61
Localizare : Oradea (BH)(RO)
Ocupatia : pensionar de boala ( fost braconier !!! )
Data de inscriere : 31/01/2009

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Empty spinning club

Mesaj  misu Vin Aug 07, 2009 4:05 pm

mai trece-ma cu inca 1 buc
misu
misu

Numarul mesajelor : 44
Localizare : oradea
Ocupatia : inginer
Data de inscriere : 05/07/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Vin Aug 07, 2009 6:57 pm

misu a scris:mai trece-ma cu inca 1 buc

@ misu
s-a marcat Laughing

cine mai doreste ?, UTIMA COMANDA !!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Dum Aug 09, 2009 9:08 am

unde gasesc ceva vesta misto? Io nu am gasit. Si sa fie si practica daca se poate. PS: acum sunt in Bucuresti e groaznic. Autocarul s-a stricat in Bulgaria si cand am plecat si azi noapte. NU MAI PLEC DIN TARA!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Ssebastian Dum Aug 09, 2009 11:50 am

pescardeclean a scris:unde gasesc ceva vesta misto? Io nu am gasit. Si sa fie si practica daca se poate. PS: acum sunt in Bucuresti e groaznic. Autocarul s-a stricat in Bulgaria si cand am plecat si azi noapte. NU MAI PLEC DIN TARA!
...se zice ca bulgarii fac niste veste faine...nu stiu sigur daca ii asa, du-te si vezi..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ...la magazinele de profil (pescuit) de obicei au veste faine, sau vrei ceva special...cei de la S.P.I.R au si ei veste...dar negre .... Cool Cool Cool Cool
Ssebastian
Ssebastian

Numarul mesajelor : 1516
Varsta : 49
Localizare : ORADEA
Ocupatia : transport marfa...cu liftul!!!
Data de inscriere : 17/05/2009

Sus In jos

Mesaj  Harangus Marius Lun Aug 10, 2009 11:53 am

eu mi-am terminat treaba, asa cum am promis pun la bataie pentru editia 3 SPINNING CLUB doua piese dragi mie:

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Img_0115
Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Img_0116
Harangus Marius
Harangus Marius

Numarul mesajelor : 831
Varsta : 52
Ocupatia : pescar de ocazie

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 10, 2009 12:34 pm

ATENTIE !!!

Ultima zi pt. imprimari , GRABITIVA !!!
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 10, 2009 1:16 pm

@ ADMIN

ti-ai recuperat vesta de la ....? Laughing Laughing Laughing
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  Admin Lun Aug 10, 2009 1:20 pm

S-ar putea sa fie o problema cu recuperarea vestei Laughing Pe maine sigur fac rost de ea..........intru prin efractie Laughing
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 10, 2009 1:28 pm

Admin a scris:S-ar putea sa fie o problema cu recuperarea vestei Laughing Pe maine sigur fac rost de ea..........intru prin efractie Laughing

ai grija sa nu fii luat ostatic !!! Laughing Laughing Laughing , ce ne facem fara tine !? Shocked scratch
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Empty RE: SPININNG CLUB*

Mesaj  Hanumanfish Lun Aug 10, 2009 2:49 pm

victor bacsi cum stam...cu vestele
...lumea cum sta...?..sa-mi spui cand ai toate ..chiar cate veste ai pana acum la tine?
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Numarul mesajelor : 1317
Data de inscriere : 27/02/2009

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 10, 2009 3:04 pm

Nagy Victor a scris:1. - HANUMANFISH - 1x7ron
6. - BMJEAN - 1x7ron
7. - MIKI - 1x7ron - achitat
9. - MISU - 2x7ron
TOTAL = 14 imprimari / 98ron.

Nu mai doreste nimeni inscriptionarea emblemei pe vesta sau tricou ??? Shockedscratch

azi mai achita @ misu 2 si @ bmjean 1 , sa vedem daca @ admin supravietuieste Laughing , vor fi 14 imprimari , deci ar mai trebui unu !

am 4 veste si 5 tricouri = 9
a mai ramas , 1 bmjean , 1 admin , 1 hanumanfish si 2 misu = 5
vor fi in total = 14 = 98ron.
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Empty re:spinning club

Mesaj  Ssebastian Lun Aug 10, 2009 4:17 pm

ok, toate bune si frumoase...este ok ce a propus admin?..mergem la acumularea Podgoria-Osorhei (baraj fughiu)???..este ok pt toata lumea spinning? cine nu vrea biban si stiuca si altele poate trece pe crisul repede este la 35,7 metri de baraj...eu zic ca este ok...avem 2 locatii intr-una.....acumulare si apa curgatoare Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation iesirea pe 17. 08.2009 (luni) de azi intr-o saptamina Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Lun Aug 10, 2009 5:06 pm

1. - HANUMANFISH - 1x7ron
6. - BMJEAN - 1x7ron - achitat
7. - MIKI - 1x7ron - achitat
9. - MISU - 2x7ron - achitat
11.-PESCARDECLEAN - 1x7ron. - achitat
TOTAL = 15 imprimari / 105ron.

Nu mai doreste nimeni inscriptionarea emblemei pe vesta sau tricou ???

Ultima editare efectuata de catre Nagy Victor in Joi Sept 24, 2009 12:03 pm, editata de 1 ori
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Aug 11, 2009 10:59 am

@ssebi
35,7 metri? cata precizie...e ok din partea mea...abia astept ziua de luni

@marius
faine premii...felicitari...a mele sa fie Smile
miki
miki

Numarul mesajelor : 195
Varsta : 45
Ocupatia : pescar amator
Data de inscriere : 20/01/2009

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Aug 11, 2009 12:12 pm

cred ca mai vine un coleg cu mine cu masina ...sa-l treceti pe lista - Cipri
miki
miki

Sus In jos

Mesaj  Nagy Victor Mar Aug 11, 2009 12:34 pm

1. - Miki
2. - Cipri
3. - Ssebastian
4. - Pescardeclean
5. - Marius H.
6. - Bmjean
7. - Misu
8. - Admin
9. - Hanumanfish
10.- Cristi D.
11.- Cristi N.
12.- Victor N.
13,- .... ?

Intilnirea din 17.08.09. , locatie ;ACUMULAREA Osorhei - Podgoria , plecarea de la FANATIC , ORA 16:40. , (sa ajunga si MIKI de la servici)

toata lumea e deacord cu programul ??? (oricum nu se mai modifica Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )
Nagy Victor
Nagy Victor
moderator

Sus In jos

Mesaj  miki Mar Aug 11, 2009 2:19 pm

ce pot zice eu?
mersi ca ma asteptati....altii nu se mai inscriu?
miki
miki

Sus In jos

Inceputurile Spinning Clubului! - Pagina 17 Empty re: spinning club

Mesaj  Ssebastian Mar Aug 11, 2009 4:50 pm

@victor..daca nu se modifica oricum...de acord...dar trebuie sa ajungem odata acolo Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ssebastian
Ssebastian

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Aug 13, 2009 6:55 pm

se pare ca vor fi niste probleme si nu vom mai beneficia de imprimeuri la iesirea asta............hainele sunt tratate termic undeva la 170 de grade........au fost cateva care nu ar fi rezistat sub nici o forma.........il las pe hanumafish sa detalieze.....
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1162
Localizare : Oradea/Cluj
Ocupatia : Student
Data de inscriere : 16/01/2009

https://pescuitbihor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Vin Aug 14, 2009 5:11 am

domnilor..am fost cu victoras*..cu cristi nagy*...la ideart cu vestele si tricouri*..scurt: nu risca sa ne arda vestele si tricourile matrita*..lucreaza..imprima la 170 grade...ce fel de material este bun...? panza curata..!..am primit oferta de pret...de la o firma..*intervalor..srl...ne dau ei veste avem 3 culori de ales..si ne pun ei emblema..daca vrem prin brodare sau personalizate..de expl...daca vrem cipilica..ne brodeaza spinning club..ssebastian*..smd..mai are un mod ...si anume..ne vopsesc ei ..am vazut cum lucreaza..sunt meserias..daca doriti ..putem merge acolo..a da ..pretul...cu vesta cu tot ..+vopsit..63 ron..daca vrem cipilica ..cu brodare personalizata..23 ron..85 ron../membru..voi decideti...ieri dupa ce am iesit de acolo...mi-am pus intrebarea...merita sau nu merita...si neaparat *vesta*este un club nou...vesta noua...odata o facem si tine cel putin 2 ani..asa imi pune-am eu intrebarea..*vine toamna..stiu ca e greu pentru cei care au familie...si multe altele...HANUMAMNFISH..PROPUNE..cei care nu au momentan..adica in curs de 2o zile..sa strangem bani pentru ei ..sa nu se rusineze..pentru ca suntem intre noi...ca o familie (sper) si prin crezul nostru de oameni cu acelasi hobby...ne ajutam..ca sa nu jignim sau sa suparam pe cineva..va rog din suflet sa nu ajungem la alte idei..si sa aud ca mie asa nu-mi trebuie. vesta...smd..!..ne vorbim intre noi..ca suntem baieti de baieti..si ne ajutam colegii si fratii.de spinning..gentlemenilor...vorbim si stabilim cine pe cine ajuta cu cat....daca sunteti acord cu acesta idee..va rog..(sa vada si lumea) cat de uniti suntem..si ne iubim* colegul de spinning*..
***cu fapta ..nu cu vorba..cei cu fapta sunt fratii mei..****...*...cei cu seama..sa dea pilda..celor ce vin dedeparte..sa ne vada..de nui dusman..dai si paine*..apa buna de izvor*..vinul punel pe masa..dai si pat..de odihna..ca-i veni dedeparte..si neamul tau era pe drumuri..in pururi..se adunara in loc* si facui un neam*..cand venira alte neamuri..care mai de care..ai dadu si lana..lapte..branza..mestesuguri mesterite..si dadui si topanca*..cizme..veste si camasi..nu-i ceru socoteala, in veci..ca erau prin a omenie frati de sange..cu sasi si swab..cu unguri..ca veni tataru..asuprira acest loc ..toti la una..ajutara..sa-l scoata pe ianiciar*din camp..asai asta neam..frate bun ..dar sa nui fii dusman..frate..cai de zbucium..jale..de rasuna..da noi suntem frati totii laolalta...o pita avem aveti si voi..o camasa avem aveti si voi..o vesta avem aveti si voi.*stam in casa mea *toti* de-i frig afara..si pun vinul pe masa*..frate*...autorul?..(secret)
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  bmjean Vin Aug 14, 2009 8:34 am

Bravo Hanumanfish!!! Esti un adevarat leader, vad ca te framanta problemele spinning clubului daca ai postat la ora 5:11am! si mai ales ce ai postat! gentleman
Eu unul sunt de acord! O vesta si o cipilica care s-o folosesc numai cand merg la spinning.
Singura problema la vesta e marimea...sa ma cuprinda...XXXXXL Laughing
Ar trebui incercate vestele inainte (dar sa stim unde) sa nu ne trezim ca nu ni se potrivesc, poate si culoarea la cipilica...la cipilica ar trebui sa se inscrie si Oradea, pentru ca spinnig club-uri mai exista (parerea mea)...normal daca e posibil.
In legatura cu banii, ai dreptate noi, celor cu familie ne e mai greu (mai ales toamna)...copiii de pregatit pentru scoala...umplerea camarilor pentru mai multe persoane...etc...la care se mai adauga...salarii neprimite la timp...venituri neincasate...rate la banci...gaura in buget dupa concedii...pe scurt urechile elefantului din pantaloni (nu mai spun ce-i ramane Laughing )...etc...si nu numai celor cu familii, altii sunt elevi...eu zic ca poate 20 zile e prea scurt termenul (mai ales celor care castiga odata pe luna)...poate este o varianta in care cei care au posibilitati sa-si faca mai repede, altii mai tarziu sau daca exista posibilitati de finantare pe termen foarte scurt (doua rate) intre colegi, eu zic ca e ok.
bmjean
bmjean

Numarul mesajelor : 182
Localizare : Oradea
Ocupatia : pescar sportiv
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Ionut Erdeli Vin Aug 14, 2009 2:01 pm

E pacat ca nu se poate face treaba pe luni, dar asta este, o facem pe data viitoare! Cat despre pret, eu mai platesc la inca unu! Nu nominalizez, cine are mai mare nevoie sa ma anunte! Sau mai bine, dau banii la Hanumanfish sau Victor, si decid ei ca s-au implicat mai tare in proiectul cu imprimeurile! Eu nu am inteles exact treaba cu ce se imprima pe vesta! Nu ramane ceea ce a facut Marian? Adica, mie aia imi placea!

Ionut Erdeli

Numarul mesajelor : 1487
Localizare : SECRET
Ocupatia : T.F.L.
Data de inscriere : 30/04/2009

Sus In jos

Mesaj  Hanumanfish Vin Aug 14, 2009 2:22 pm

dl..bmjean..sunt de acord cu dvs...vorbesc cu d-nul...de la firma...sa vedem, mai mult ca sigur ca va fi de acord..data se poate amana..pana in prima saptamana din octombrie...referitor la marime...vom merge intr-o zi sa le probam..dar trebuie tinut omul la curent ..sa nu refuzam ..comanda...d-le..pescardeclean..daca neaparat iti place de acea vesta...vorbim cu omul..sa vadem daca este de acord..te anunti din timp..
referitor la veste si cipilici...sper sa primesc pozele despre material ...si le copiez pe forum..
d-le pescardeclean...emblema..nu se schimba...
omul imi spunea ca o poate face colorat..brodarea..nu costa mai mult!..NICI personalizarea....restul ramane de vazut...banii dvs sunt la mine...cand ne intalnim vi le inapoiez....cu respect HANUMANFISH
Hanumanfish
Hanumanfish
moderator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 25 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum